ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτα να διαβασει η Αλι και θα ανοιξει τα πμ επιτελους.
την κατουραω την αντικα με βυζια
Αυτα να διαβασει η Αλι και θα ανοιξει τα πμ επιτελους.
και τα πουστρακια τετοια βαζουν για να μοσκοβολανε για να τα γαμαμε καλυτερα εμεις οι κωλομπαραδες...ελαιολαδο ξυδι λαδι καρυδας σησαμελαιο αμπουλες βιταμινη Ε αποσταγμα απο το αρωμα που σου αρεσει και λιγες σταγονες απο βαμμα ιωδιου.
ολυμπιος θεος με αλαβαστρινη επιδερμιδα και χρωμα θανατου![]()
Λαουτζίκο είσαι και φαίνεσαι.Εγώ γυμνάζομαι απο μπαμπίνι .ο μαιος ειναι το λαικο προγραμμα στα μπουζουκια. ολος ο λαουτζικος στην πιστα
Αχα ..οπότε θα κάνω και την πιο βαρετή άσκηση του γυμναστηρίου..τους ραχιαίους. :-*την κατεβαζω στο εδαφος και μπαινω,κανεις δεν εχει διαμαρτυρυθει ποτε...
αλλα μολις ειδα πως η κουβεντα για αρσεις ξεκινησε με αφορμη το πεσιμο που φαγε το αλιντι απο το γυμναστη,
οποτε ειμαστε λιγο εως πολυ εκτος...
αλιντι μωρο μου καβλιαρικο,οι ραχιαιοι ειναι απειρως σημαντικοτεροι για την καθημερινοτητα σου απο τους κοιλιακους..
σε ολες τις δραστηριοτητες,ορθιες και ξαπλωτες..οποτε αναλογια 2-3 στα σετ κοιλιας/ραχιαιων για ομοιομορφη αναπτυξη.
και τα πουστρακια τετοια βαζουν για να μοσκοβολανε για να τα γαμαμε καλυτερα εμεις οι κωλομπαραδες...
τυπε να προσεχεις μην σε γαμησει ομως κανενας μπινες....και τα πουστρακια τετοια βαζουν για να μοσκοβολανε για να τα γαμαμε καλυτερα εμεις οι κωλομπαραδες...
κανε αρσεις λεμεΑχα ..οπότε θα κάνω και την πιο βαρετή άσκηση του γυμναστηρίου..τους ραχιαίους. :-*
οχι φιλε,δουλευω προτιερης στο καζινο στην σαλονικηΓια αυτό έμπλεξες με τα γυμναστήρια, τύπε;
Για να έχεις πρόσβαση σε κυνηγότοπους;
προσεχω τυπετυπε να προσεχεις μην σε γαμησει ομως κανενας μπινες....
Ο γαμαικανος ειναι.ποιος μαλακας είναι ο antigregory?
οχι φιλε,δουλευω προτιερης στο καζινο στην σαλονικη
αρχισα να κωλομπαρευω απο τοτε που με χωρισε μια καργιολα
της τα χα δωσει ΟΛΑ
ε..τι να κανω εκει βρηκα γιατρικοΚαλά, ρε τύπε μου, όλοι λίγο πολύ πικραθήκαμε από γυναίκα.
Δεν βάλαμε όμως στο κρεβάτι μας τον Γιαννάκη με τα πεταχτά κωλομέρια.
Λαουτζίκο είσαι και φαίνεσαι.Εγώ γυμνάζομαι απο μπαμπίνι .
οχι φιλε,δουλευω προτιερης στο καζινο στην σαλονικη
καλα στα 40++ αποφασισες να πουστεψεις;;
μπορει να κανει και στην μπαρα την μηχανικη
οχι με ελευθερα βαρη
Στη σμιθ λες; Άρσεις; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αυτοκτονήσει π.χ. χάπια, πέσιμο από μπαλκόνι κτλ