antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αντε βρε ασχετε και συΟλοκληρώνουν την πλάτη σου..
υπαναπτυκτε
αντε βρε ασχετε και συΟλοκληρώνουν την πλάτη σου..
οχι μανα μουΚάθε φορά που κάνω κοιλιακούς έρχεται ο γυμναστής και μου λέει οτι πρέπει να κάνω και ραχιαίους.Εγώ δε θέλω ρε παιδί μου,γιατί είναι απαραίτητο αυτό καλά και ντε?
ο γαμαικανος μια ζωη θα ναι ο βιαστης σουΣ' ένα μήνα θα πέσει η καθιερωμένη φώτο, +10 κιλά από πέρυσι, γαμανικανέ ετοίμασε τα μαντήλια![]()
Καλα ρε μαλακα θα παρετε το αφμ του αιγινιακου; :Sο γαμαικανος μια ζωη θα ναι ο βιαστης σου
οχι μανα μου
δεν θα τα κανεις μαζι
και να σου πω κατι εγω δεν κανω ποτε ραχαιους
κανα αρσεις θανατου
μονο αυτο
δεν χρειαζεται να τα κανεις μαζι
μην το ακους το λιονταρακι ειναι κοντο
ειναι σαν σου λεει κανε πλατη και στηθος μαζι...
η δικεφαλα και τρικεφαλα μαζι
δεν χρειαζεται κανε μια μερα κοιλιακους και την αλλη ραχαιους
ο γαμαικανος μου ειπε οτι λες ψεματαΚαλά βλακείες λες όποτε θες κάνεις ραχιαίους όπως με τους κοιλιακούς.
και να σου πω κατι εγω δεν κανω ποτε ραχαιους
κανα αρσεις θανατου
γιατι ρε εκτομορφικε με αρσεις δεν γυμναζεις ραχαιους;;Σε παραδέχομαι γιατί ξέρεις ποιες μυικές ομάδες γυμνάζεις με κάθε άσκηση.
Μόνο μη μου ζητήσεις να googlαρω για τίποτα βιβλία...
γιατι ρε εκτομορφικε με αρσεις δεν γυμναζεις ραχαιους;;
δεν κανω ραχιαους ρεΦίλε μου εσύ γράφεις ότι δεν κάνεις ραχιαίους ενώ οι άρσεις είναι άσκηση (και) για ραχιαίους....
δεν κανω ραχιαους ρε
οτι γυμναζεται μαζι με τις αρσεις
ανα γεια σου μεγαλεΓια να μη ξεφεύγουμε, οι άρσεις είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη άσκηση για ραχιαίους όμως δεν είναι για όλους.
ανα γεια σου μεγαλε
τωρα συμφωναμε
ξεροχυνω με σκληροπυρηνικο εμπειρο χτιστο γαμαικανο.δεν κανω ραχιαους ρε
οτι γυμναζεται μαζι με τις αρσεις
που φορτωνω γερα
εγω ειμαι old school
εγω βαλει και φωτο εδω περα
ρωτα τον lion να σε πει
μπορει να κανει και στην μπαρα την μηχανικηΣυμφωνάτε αλλα στην άλλη είπες να κάνει αρσεις θανάτου, τι την πέρασες, για καμιά μπεμπούλα;![]()
την κατεβαζω στο εδαφος και μπαινω,κανεις δεν εχει διαμαρτυρυθει ποτε...Θα 'ναι άδειο ή θα κάνει κανένας δικέφαλα με τη στραβόμπαρα;![]()
ετσι μεγαλεξεροχυνω με σκληροπυρηνικο εμπειρο χτιστο γαμαικανο.
αρσεις και τμπαρ ορθιος και οι ραχιαιοι σου κρατανε τον ολυμπο,οχι μονο τον κορμο..
ολα τα ζωα τωρα που καλοκαιριαζει μετα τα 45λεπτα στο διαδρομο,
ξαπλα στα στρωματα ανεβοκατεβαζουν ποδια σαν τις μπαρες εξω απο την κορινθο.
αλλοι σπαρταρανε σαν τα ψαρια κανοντας ραχιαιους στο διζυγο,ακομη και με βαρος στην πλατη...
εν δυναμει πελατακια του ΚΑΤ για δισκο πλατο σε λιγο καιρο..
γελαω,και παω στο αδειο ρακ...
δωσε φωτο να χυσουμε μωρη λιονταρινα