Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
αν μπορεις με γευματα μονο να παιρνεις τις ποσοτητες συστατικων  που θελεις ειναι σιγουρα προτιμοτερο απο το να βαλεις πρωτεινη .
Το πλεονεκτημα με την πρωτεινη ειναι οτι τη χτυπας ως μεταπροπονητικο ροφημα αμεσως μετα το γυμναστηριο που δε μπορεις να φας κανονικο φαγητο , μαζι με καμια μπανανα πχ .

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γιατί δεν μπορείς να φας μετα την προπόνηση ? ενοείς στο λεπτο μόλις τελειώσεις ?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
ε ναι ρε τυπε , αμεσως μολις τελειωσεις . εκτος κι αν σκοπευεις να σκας με τα αυγα και τα κοτοπουλα στο γυμναστηριο  :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πρέπει να την πάρεις καπάκι την πρωτείνη ? αν πας φας μετά απο 10 λεπτά στο σπίτι ?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
για την Prozis τι εχετε να πειτε. την θεωρειτε αξιοπιστη και ασφαλη εταιρεια

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Ανάλογα βεβαίως βεβαίως το στόχο του καθ ενός,αλλά κάποιος για να ρωτάει εδώ δεν νομίζω να χει και κάνα
τρελό στόχο,οι πρωτείνες είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάν οι κοπρίτες.

Μετά την προπόνηση ένα γιαούρτι είναι καλή λύση.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
για την Prozis τι εχετε να πειτε. την θεωρειτε αξιοπιστη και ασφαλη εταιρεια
Ενας φιλος μου παιρνει απο εκει συνεχεια κ ποτε δεν ειχε προβλημα! Νομιζω εχει κ δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 75ε

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ανάλογα βεβαίως βεβαίως το στόχο του καθ ενός,αλλά κάποιος για να ρωτάει εδώ δεν νομίζω να χει και κάνα
τρελό στόχο,οι πρωτείνες είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάν οι κοπρίτες.

Μετά την προπόνηση ένα γιαούρτι είναι καλή λύση.

ΜΑΛΑΚΙΕΣ, δεν είναι οι υπερεκτιμημένες και υπερδιαφημισμένες πρωτεινες, αλλά αυτά που λές εσύ συναγωνιστή. Το γιαούρτι περιέχει καζείνη που είναι πρωτείνη αργής απορρόφησης, οπότε το τρώμε πρίν πάμε για  :sleeping: Αντίθετα, πρωτείνη ορού γάλακτος που είναι γρήγορης απορρόφησης παίρνουνε κατά το αναβολικό παράθυρο που λέμε, ήτοι έως 30 λεπτά μετά την προπόνηση.

Όπως έχω ξαναπεί κανένας απο εμάς που έχουμε την γυμναστική σαν χόμπυ δεν χρειάζεται συμπληρώματα. Αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή προπόνηση και σωστή μεσα στις άκρες διατροφή. Από κει και πέρα συμβουλή σε αυτούς που αρχίζουν γυμναστήριο είναι να παίζουν τις ασκήσεις στα όρια (όπως λέμε train insane or remain the same), να κυνηγάτε τα DOMS όχι να κλαίγεστε σαν τις γκόμενες. Δε γίνεται να μου βάζει 5kg σε BP (το χω δει σε τυπά 190/90kg) επί ένα μήνα γιατί έτσι του έχει πεί ο άσχετος γυμναστής ή η γυμνάστρια με την κωλάρα. Και το πιο σημαντικό είναι να κάνετε ελεύθερα βάρη αντί για τις μαλακίες μηχανήματα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΜΑΛΑΚΙΕΣ, δεν είναι οι υπερεκτιμημένες και υπερδιαφημισμένες πρωτεινες, αλλά αυτά που λές εσύ συναγωνιστή. Το γιαούρτι περιέχει καζείνη που είναι πρωτείνη αργής απορρόφησης, οπότε το τρώμε πρίν πάμε για  :sleeping: Αντίθετα, πρωτείνη ορού γάλακτος που είναι γρήγορης απορρόφησης παίρνουνε κατά το αναβολικό παράθυρο που λέμε, ήτοι έως 30 λεπτά μετά την προπόνηση.

Όπως έχω ξαναπεί κανένας απο εμάς που έχουμε την γυμναστική σαν χόμπυ δεν χρειάζεται συμπληρώματα. Αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή προπόνηση και σωστή μεσα στις άκρες διατροφή. Από κει και πέρα συμβουλή σε αυτούς που αρχίζουν γυμναστήριο είναι να παίζουν τις ασκήσεις στα όρια (όπως λέμε train insane or remain the same), να κυνηγάτε τα DOMS όχι να κλαίγεστε σαν τις γκόμενες. Δε γίνεται να μου βάζει 5kg σε BP (το χω δει σε τυπά 190/90kg) επί ένα μήνα γιατί έτσι του έχει πεί ο άσχετος γυμναστής ή η γυμνάστρια με την κωλάρα. Και το πιο σημαντικό είναι να κάνετε ελεύθερα βάρη αντί για τις μαλακίες μηχανήματα.
σωστα τα λες ελευθερα βαρη ειναι το καλυτερο.ξεχασες το πιο σημαντικο το τρεξιματακι τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Τύπε,η δική μου άποψη για έναν μέσο άνθρωπο που ασκείται και γουστάρει τα σίδερα με τρέλα
έχοντας ένα ποσοστό λίπους κοντά στο 15% και ζώντας στην κωλοκρίση,μια χαρά εξέλιξη έχει
και χωρίς την πρωτείνη ή τα φιλέτα κλπ. ούτε 6 γεύματα απαραιτήτως!Δλδ οι "προχωρημένοι"
πόσα θα πρέπει να κάνουν;10;

Επίσης αν προτείνεις σ αυτούς που ξεκινάνε τώρα γυμναστήριο να παίζουν βαριά κιλά και ελεύθερα
είσαι-είναι επικύνδυνο αυτό που λες,μιας που τα περισσότερα μηχανήματα δίνουν και την αίσθηση
της ασφάλειας στον αρχάριο αλλά και την σωστή "τεχνική" μιας που δεν θέλουν την ίδια γνώση με
τα ελεύθερα.Ασχέτως αν κ εγώ μόνο ελεύθερα παίζω αλλά οι αρχάριοι θα φλερτάρουν με τραυματισμό.

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε,η δική μου άποψη για έναν μέσο άνθρωπο που ασκείται και γουστάρει τα σίδερα με τρέλα
έχοντας ένα ποσοστό λίπους κοντά στο 15% και ζώντας στην κωλοκρίση,μια χαρά εξέλιξη έχει
και χωρίς την πρωτείνη ή τα φιλέτα κλπ. ούτε 6 γεύματα απαραιτήτως!Δλδ οι "προχωρημένοι"
πόσα θα πρέπει να κάνουν;10;

Επίσης αν προτείνεις σ αυτούς που ξεκινάνε τώρα γυμναστήριο να παίζουν βαριά κιλά και ελεύθερα
είσαι-είναι επικύνδυνο αυτό που λες,μιας που τα περισσότερα μηχανήματα δίνουν και την αίσθηση
της ασφάλειας στον αρχάριο αλλά και την σωστή "τεχνική" μιας που δεν θέλουν την ίδια γνώση με
τα ελεύθερα.Ασχέτως αν κ εγώ μόνο ελεύθερα παίζω αλλά οι αρχάριοι θα φλερτάρουν με τραυματισμό.

Το 15% λίπος είναι σχετικό, άποψή μου είναι πως καλύτερα ένα σώμα με 25% γυμνασμένο παρά 15% κοκαλιάρικο. Για τις τροφές κάπου σε έχασα, δεν γίνεται να βάλεις μυς χωρίς να λαμβάνεις πρωτείνες. Δεν λέμε για 2χβάρος που ναι της μόδας ούτε για κάτι 3άρια που βάζουν μερικοί και στην καλύτερη καταλήγουν απλά στην τουαλέτα. Τα γεύματα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Σίγουρα καλύτερα είναι να τρώει κάποιος 6 γεύματα παρά 1 -ίδιες θερμίδες πάντα- μόνο και μόνο για καλύτερη πέψη. Τελευταία στην πιάτσα, σε επίπεδο χόμπυ πάντα, αρχίζει να χρησιμοποιείται η IIFYM. Απολύτως λογικό βέβαια αν αναλογιστεί κάποιος ότι πολλοί δύσκολα προσαρμόζονται σε clean eating οπότε την παρατάνε πιο εύκολα. Προσωπικά πλέον δεν μετράω μάκρος γιατί πάνω κάτω οι μερίδες μου είναι στάνταρ οπότε εμπειρικά είμαι κομπλέ.

Όταν λέω αυτοί που ξεκινάνε προφανώς δεν αναφέρομαι σε άτομα που πατήσανε για 2η φορά στο τζίμ (αυτός ούτε την μπάρα δεν ξέρει να κρατάει), εννοώ να πηγαίνουν πάνω από μήνα που χουν μπανίσει λίγο τι και πως. Σωστή τεχνική και μηχάνημα δεν πάνε μαζί. Πάνε και κάνε squat σε smith και ελεύθερο και δες την διαφορά. Στα ελεύθερα γυμνάζεις όλο το σώμα αφού δεν έχεις το isolation που σου προσφέρει το μηχάνημα. Άρα καταλαβαίνεις γιατί λέω οτι ο αρχάριος πρέπει να κάνει ελεύθερα. Το μόνο + στα μηχανήματα είναι ότι δεν χρειάζεσαι σπότερ, αλλά προπόνηση χωρίς σπότερ ή ακόμα καλύτερα τζίμ μπάντι είναι μαλακία. Ο τραυματισμός στο τζίμ έρχεται από τα πολλά κιλά. Αλλά το ΚΝΣ ενός αρχάριου δεν θα τον αφήσει να το πάθει, ούτε και ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει πόσα έχει σε PR, οπότε δεν μπορεί να φορτώσει κιλά στα όριά του. Απλά οι αρχάριοι ανεβαίνουν αβέρτα τους 4 πρώτους μήνες κιλά και είναι μεγάλη μαλακία να κάνουν τα ίδια ρεπς/σετ/κιλά. Επίσης αν δεν κάνει κάποιος καλή προθέρμανση, που το 90% των τυπάδων στο τζίμ δεν κάνουν καθόλου, δεν του φταίνε ούτε τα κιλά ούτε τα ελεύθερα/μηχανήματα/λάστιχα/ξερω γω τι άλλο, που θα του βγει ο όμως πχ.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το τλευταιο βιντοε μου με αναφορα σοτ φυσικο bodybuilding.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μπορεις να χρησιμποιησει ςκαι μασκεες η να αλαξεις αναλογιες ορμονων ωστε να ξεπερασεις καποια πραγματα...αυτο κανουν τα τεστ.δεν βρησκουν ορμονες..αναλοιες βρισκουν.αλλα οκ...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
μπορεις να χρησιμποιησει ςκαι μασκεες η να αλαξεις αναλογιες ορμονων ωστε να ξεπερασεις καποια πραγματα...αυτο κανουν τα τεστ.δεν βρησκουν ορμονες..αναλοιες βρισκουν.αλλα οκ...

Τύπε το bodystyle natural team από βόρεια Ελλάδα το ξέρεις?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom