Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Βρε The Saint! πάλι έβαλες ποστ που δεν αποδεικνύει αυτό για το οποίο με "κατηγορείς" . :cheesy:

Επειδή αρκετά γράψαμε άσχετα ή στείλε μου π.μ. να το συνεχίσουμε όσο θέλεις ή φτιάξε άλλο νήμα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Ωραία.Καλός ο ρασιοναλισμός αλλά θέλετε λίγη δουλίτσα ακόμη.Φιλικά πάντα.

Ευχαριστώ.

Η άποψη ενός "μέτρ" του είδους,  όπως εσείς, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Οι άντρες όχι εκτορούλη δεν μου αρέσουν.Τα τραβεστάκια όμως τα πηδάω ευχαρίστως. :grin:

Δεν είναι αρσενικό ρε αφού έχουν βυζάκια...Είναι το τρίτο φύλο. :grin:

Φυσικά κι έχει.Αλλά έχει τριχωτά,μικρά κι άσχημα ενώ τα τραβεστάκια έχουν γυναικεία. ;)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Συνεχίζετε να ποστάρετε άσχετα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά μην έχετε αυταπάτες ότι με το να ποστάρετε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις αποδεικνύετε ότι κρίνω τους άλλους με βάση αυτό. :)

Είμαστε εκτός θέματος ξαναλέω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Συνεχίζετε να ποστάρετε άσχετα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά μην έχετε αυταπάτες ότι με το να ποστάρετε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις αποδεικνύετε ότι κρίνω τους άλλους με βάση αυτό. :)

Είμαστε εκτός θέματος ξαναλέω.

Ποσώς με απασχολούν τα "γούστα" σας. Οι αναφορά στις αναρτήσεις σας έγινε με σκοπό να καταδείξει το πόσο εξόχως ρασιοναλιστικές απαντήσεις δίνετε.  :)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ποσώς με απασχολούν τα "γούστα" σας. Οι αναφορά στις αναρτήσεις σας έγινε με σκοπό να καταδείξει το πόσο εξόχως ρασιοναλιστικές απαντήσεις δίνετε.  :)
Ναι το κατάλαβα απλώς λέω ότι δεν αποδείξατε ότι κρίνω τους άλλους με βάση τι πηδάνε. :grin:

Με την οστεοαρθρίτιδα σας δεν μπορείτε να κάνετε έστω λίγο ποδήλατο?Για να γράψω και κάτι εντός θέματος...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Ναι το κατάλαβα απλώς λέω ότι δεν αποδείξατε ότι κρίνω τους άλλους με βάση τι πηδάνε. :grin:

Άποψή σας.

Με την οστεοαρθρίτιδα σας δεν μπορείτε να κάνετε έστω λίγο ποδήλατο?Για να γράψω και κάτι εντός θέματος...

Μόνο στατικό.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Να κάνετε στατικό τότε.Σχεδόν μηδενική επιβάρυνση στις αρθρώσεις και πολύ καλή αερόβια άσκηση γενικά.

Επίσης υπάρχει και το ξαπλωτό ποδήλατο που έχουν στα γυμναστήρια που είναι ακόμη καλύτερο για άτομα με προβλήματα οστεοαρθρίτιδας.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Υγ το πιασιμο φευγει μετα από 2-3 μέρες . Πιο καλα να κανεις και λιγο ηπια γυμναστικη οσο εισαι πιασμένος .
Μπάρμπα τι έγινε θέλεις να νιώσεις και πάλι νέος γιατί σε βάρεσε η κρίση μέσης ηλικίας;
Α να χα θεις ρε τζόβενο  :boobies:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Μπάρμπα τι έγινε θέλεις να νιώσεις και πάλι νέος γιατί σε βάρεσε η κρίση μέσης ηλικίας;
Α να χα θεις ρε τζόβενο  :boobies:

giphy.gif

Αν στα 25 μου επαιρνα πρωτεινες και ολες αυτες τις μαλακιες τωρα οχι γυμναστικη να κάνω  αλλα ουτε να  πηδηξω δεν θα μπορουσα . Για το πιασιμο ρωταγε φιλος 2 σελίδες πίσω  αλλα μαλλον οσοι δεν  σηκωνουμε πανω απο 80 κιλα πάγκο δεν πρεπει να απάσχολουμε το νήμα . παω στο φορουμ του κοσμοπόλιταν να μιλησω για αερόμπικ και ζούμπα .

...τιποτα απο τα παραπανω, μιλαω για χαμηλης εντασης περπατημα τρεξιμο, κολυμπι, ποδηλατο...και προσεγμενη διατροφη....σημαντικο...

Αυτα τα κάνω (εκτος από ποδηλατο και την διατροφη) .
Καμια συγκκριμενη ασκησουλα για μεσα στο σπίτι ψαχνω .
Απόν την αλλη λογικό οτι καιει λιπος και  και σωσίβιο .

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν μου λέτε ρε τύποι άν γενικά τρώς λίγο και ξεκινήσεις να τρώς πολύ περισσότερο συγκεκριμένα βέβαια πράγματα για να παίρνεις την πρωτείνη... παίζει το σενάριο να σου ανοιξει το στομάχι και όταν κάποια στιγμή σταματήσεις το τζίμ να συνεχίσει να ζητάει το σώμα την ποσότητα φαγητού που έτρωγες πρίν και να γίνεις φούσκας ???
:think:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν βοθάτε ρε... δε βοθάτε  :'( :'( :'( :'(

URL]]

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Για μέσα σπίτι θα πάρεις dvd με αερόβιο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Δεν μου λέτε ρε τύποι άν γενικά τρώς λίγο και ξεκινήσεις να τρώς πολύ περισσότερο συγκεκριμένα βέβαια πράγματα για να παίρνεις την πρωτείνη... παίζει το σενάριο να σου ανοιξει το στομάχι και όταν κάποια στιγμή σταματήσεις το τζίμ να συνεχίσει να ζητάει το σώμα την ποσότητα φαγητού που έτρωγες πρίν και να γίνεις φούσκας ???
:think:

ΦΥΣΙΚΑ   για αυτο πρεπει να βαζεις και αεροβικη (περπατημα τρεξιμο) στην ασκηση σου και οταν κοψεις το τζιμ να μην το κανεις μαχαιρι αλλα σταδιακα να μειωνεις τα βαρη υπέρ της αεροβικής .

Τραγικο που βλεπω στα γυμναστηρια πραγματικα υπερβαρους να τους βαζουν να κανουν  βαρη. Επιβαρυνεις την καρδια με το παχος ερχονται και τα βαρη να την κανουν χάλια . περπατημα θελει αρχικα το παχος  και σιγα-σιγα τρεξιμο και λιγα βαρη .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
giphy.gif

Αν στα 25 μου επαιρνα πρωτεινες και ολες αυτες τις μαλακιες τωρα οχι γυμναστικη να κάνω  αλλα ουτε να  πηδηξω δεν θα μπορουσα . Για το πιασιμο ρωταγε φιλος 2 σελίδες πίσω  αλλα μαλλον οσοι δεν  σηκωνουμε πανω απο 80 κιλα πάγκο δεν πρεπει να απάσχολουμε το νήμα . παω στο φορουμ του κοσμοπόλιταν να μιλησω για αερόμπικ και ζούμπα .

μην το αγορασεις ψαξε στο piratebay εχει ολα τα βιντεο,διατροφες τα παντα.Ψαξε και για ταεμπο ειναι πολυ καλο και παρε και 2 κετλμπολ και εισαι κομπλε για το σπιτι.

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Τραγικο που βλεπω στα γυμναστηρια πραγματικα υπερβαρους να τους βαζουν να κανουν  βαρη. Επιβαρυνεις την καρδια με το παχος ερχονται και τα βαρη να την κανουν χάλια . περπατημα θελει αρχικα το παχος  και σιγα-σιγα τρεξιμο και λιγα βαρη .

Για ποιό λόγο θες να τοποθετηθείς επί του νήματος εφόσον δεν έχεις ιδέα;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε μπάς και είναι καλύτερα μία πρωτείνη από το να προσθέσω ένα γεύμα μέσα στη μέρα ? γιατί όπως τα ακούω όλο και κανά λίπος θα βάλω έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom