Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτην εδω θα εννοεις ε?
Γαματη ειναι κ βγαινει συνεχεια πρωτη σε ψηφοφοριες απο τουμπανους του γυμναστηριου!
80 αρα ειναι για την ακριβεια. 100% ειναι απλα το ονομα της! 

Ρε πουσταλέκο αφού μπανίζεις 2-3 πράματα από τζίμ, τι κάθεσαι και του προτείνεις συμπληρώματα;
Πες του να προσέξει λίγο την διατροφή και ας κρατήσει τα λεφτά για κοτόπουλα και σολωμούς  :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
προφανώς και ρίχνεις κιλά: δεν πρόκειται κανείς να αντέξει σε τέτοια ένταση
Στο GVT ΔΕΝ ριχνεις κιλα.
αν ριξεις κανεις αναποδη πυραμιδα,ντροπ και γω δε ξερω τι,αλλα ΔΕΝ κανεις GVT.

το βαρος ειναι στο 50-55% της ρμ,σταθερο σε ΟΛΑ τα σετ οπως και στου  gironda(8X8).

απαιτητικο προγραμμα με μεγαλο βολιουμ,στα 3 τελευταια σετ ζοριζει το πραγμα αρκετα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
προφανώς και ρίχνεις κιλά: δεν πρόκειται κανείς να αντέξει σε τέτοια ένταση (και χρονική διάρκεια σετ) με σταθερά τα ίδια κιλά...
Γενικά πάντως, συστήνω ανεπιφύλακτα κι όχι μόνο για όγκο: το πρόγραμμα αυτό το έκανα για ασκήσεις αλτικότητας στο μπάσκετ παλιότερα, για αντοχή ακόμη και για κοιλιακούς... ΣΚΙΖΕΙ!
Μεγαλε μη μπερδευεις το μπασκετ με το τουμπανιασμα ομως ε? Εμεις εδω περα θελουμε να γινουμε φουσκες! Οχι γραμμωμενες αδερφες που πηδανε ψηλα!  :sunglasses:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Ρε πουσταλέκο αφού μπανίζεις 2-3 πράματα από τζίμ, τι κάθεσαι και του προτείνεις συμπληρώματα;
Πες του να προσέξει λίγο την διατροφή και ας κρατήσει τα λεφτά για κοτόπουλα και σολωμούς  :rockon: :rockon:
Καυλιαρη απλα ειμαι ενας χειμαρρος γνωσεων και χαιρομαι να τις μεταλαμπαδευω στους φιλους μπουρδελιαρηδες! Ο καυλιαρης πιο πανω με ρωτησε κ του απαντησα! Ασε που η πρωτεινη δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο. Νομιζεις οτι αν παει με κοτοπουλο κ σολωμο θα του βγει πιο φθηνα?  :2funny:

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μεγαλε μη μπερδευεις το μπασκετ με το τουμπανιασμα ομως ε? Εμεις εδω περα θελουμε να γινουμε φουσκες! Οχι γραμμωμενες αδερφες που πηδανε ψηλα!  :sunglasses:
αυτό που λέω είναι ότι με την πλειομετρική προπόνηση μπορείς να πετύχεις ό,τι θες... περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα...  :boobies:

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Στο GVT ΔΕΝ ριχνεις κιλα.
αν ριξεις κανεις αναποδη πυραμιδα,ντροπ και γω δε ξερω τι,αλλα ΔΕΝ κανεις GVT.

το βαρος ειναι στο 50-55% της ρμ,σταθερο σε ΟΛΑ τα σετ οπως και στου  gironda(8X8).

απαιτητικο προγραμμα με μεγαλο βολιουμ,στα 3 τελευταια σετ ζοριζει το πραγμα αρκετα.
δεν έχει σημασία να 'βαφτίσουμε' το προπονητικό στιλ. Εγώ έχω δουλέψει το αντίστοιχο 'πακέτο' που εσυ ονομάζεις 'γερμανικό GVT' αλλα εγω το ξέρω ως αμερικάνικο Nautilus (εξού και τα συνονόματα όργανα γυμναστικής). Προφανώς όλα αυτά είναι παραλλαγές... Μετά παίζει ρόλο τι ταιριάζει στον καθένα...

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καυλιαρη απλα ειμαι ενας χειμαρρος γνωσεων και χαιρομαι να τις μεταλαμπαδευω στους φιλους μπουρδελιαρηδες! Ο καυλιαρης πιο πανω με ρωτησε κ του απαντησα! Ασε που η πρωτεινη δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο. Νομιζεις οτι αν παει με κοτοπουλο κ σολωμο θα του βγει πιο φθηνα?  :2funny:

Κοίταξε να δεις τι γίνεται, όλοι οι αρχάριοι πιστεύουν ότι οι πρωτεινές,τα οξέα,τα ωμέγα κλπ επειδή προμοτάρονται είναι σαν τα στεροειδή. Θα τα πάρουν και θα τουμπανιάσουν. @@ όμως, όπως πολύ καλά ξέρεις. Για να κάνουμε και μια ανάλυση : η whey της ΟΝ που θέλει να πάρει έχει ένα 30άρικο. Είναι 908g/30.4g το scoop = 30 scoop * 24g πρωτείνη το καθένα = 720g πρωτείνη. Με 30ευρώ εγώ παίρνω 6kg στήθος κοτόπουλο από κάσ εν κέρι(5e/kg), 6kg * 210g πρωτείνη/kg (σύμφωνα με το γκούγκλ) = 1260g πρωτείνη. Ποιό είναι λοιπόν πιο φτηνό; Επίσης άλλο το φαγητό και άλλο η πρωτείνη σε σκόνη. Δουλειά κάνει στα μπιλντέρια όταν είναι στο αναβολικό παράθυρο γιατί απορροφάται πιο γρήγορα. Ο αρχάριος με ένα σκούπ την ημέρα που δεν έχει ιδέα από μάκρος νομίζεις θα δει διαφορά; Η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να του δώσεις είναι να αρχίσει να διαβάζει φόρουμ και γενικά να ασχοληθεί με το θέμα. Όμως στην Ελλάδα, όλοι πάνε και γράφονται στο τζίμ από φεβρουάριο-μάρτιο και νομίζουν ότι θα βγουν φέτες στην παραλία και θα  :fuck1: αβέρτα. Σαφώς γίνεται και αυτό αλλά επιφέρει και τις ανάλογεσ συνέπειες.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Φιλε κλεφτομουνη ποσο μαλακας θα ειναι καποιος για να παει να παρει τη μονοκιλη πρωτεινη? Ειναι καθαρη κλεψια! Κανε παλι τον υπολογισμο με τη δικιλη γιατι εγω βαριεμαι! Ελπιζω να βγει φθηνοτερα! Επισης ενα σκουπ την ημερα παιρνουν μονο οι γκει! Εμεις οι χτιστοι τουμπανοι παιρνουμε 2-3 για να γουσταρουμε! Κατσε να παω να χτυπησω μια πρωτεινη τωρα να στανιαρω να ουμε!!!!  :rockon:

Α! Και μην ξεχνας οτι αν προσπαθησεις να παρεις την ιδια ποσοτητα απο 2-3 σκουπ πρωτεινης απο φαγητο και μονο, εκτος απο το οτι κατα πασα πιθανοτητα θα σου βγει πιο ακριβα, θα βαλεις κ λιγο λιπος γιατι τι στο μπουτσο ολο με σολωμο κ αγγουρι θα τη βγαζεις? δε θα φας κ καμια μπριζολα?

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Από τότε που έκοψα τις πρωτεΐνες παίρνω πιο εύκολα βάρος γιατί δεν παθαίνω διάρροιες και φουσκώματα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Από τότε που έκοψα τις πρωτεΐνες παίρνω πιο εύκολα βάρος γιατί δεν παθαίνω διάρροιες και φουσκώματα.
Τι να σου πω ρε καυλιαρη! Εγω ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα! Αντιθετως μαλιστα θα επρεπε να σου ανοιγει την ορεξη γιατι σχεδον ολες οι πρωτεινες με τα BCAA και τη βιταμινη Β που εχουν, ενω οταν τις πινεις αμεσως σου κοβεται η ορεξη, μετα απο κανα μισαωρο σε κοβει χειροτερη πεινα! Εγω τουλαχιστον αυτο παθαινω!
Μηπως επαιρνες καμια μουφα σαν αυτες που ειπα παραπανω που κολλανε στο ποτηρι κ βρωμανε?
Συνηθως κοβουν το τσιγαρο κ παιρνουν βαρος οχι τις πρωτεινες  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Τι ακριβώς υποτίθεται ότι απέδειξες με την παράθεση του ποστ μου αυτού? :2funny:

Για ποιο λόγο να μπεις σε τέτοια διασικασία?Αυτό λέω τόση ώρα,μια χαρά πουτάνες έχει ο μπαξές κι εσύ θα πας στην καφετέρια να αφήσεις 50ρικο για να δει ότι έχεις λεφτά να σου κάτσει?  :idiot:

Δεν το λέω για σένα προσωπικά,είναι λάθος το όλο θέμα από την αρχή για πολλούς λόγους.

Το ότι κατακρίνετε κάποιους ανάλογα με το τι πηδάνε. :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μηπως επαιρνες καμια μουφα σαν αυτες που ειπα παραπανω που κολλανε στο ποτηρι κ βρωμανε?

Όχι τύπε είχα δοκιμάσει πολλές μάρκες. Λιγότερο ή περισσότερο με πειράζανε. Επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως και να το κάνουμε. Μερικοί δεν τα σηκώνουν.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Φιλε κλεφτομουνη ποσο μαλακας θα ειναι καποιος για να παει να παρει τη μονοκιλη πρωτεινη? Ειναι καθαρη κλεψια! Κανε παλι τον υπολογισμο με τη δικιλη γιατι εγω βαριεμαι! Ελπιζω να βγει φθηνοτερα!
Σωστός  :thumbsup:

Η καλύτερη λύση είναι τσουβάλι doggy bag φάση  :grin: της ΟΝ το 4,5κιλο που βγαίνει στα 90ευρώ(μπορεί κ πιο φτηνά όπου το βρεις) και βγάζει 146 σκούπς

Μιλάμε για κάτω από 62σεντς το σκουπ.

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε κλεφτομουνη ποσο μαλακας θα ειναι καποιος για να παει να παρει τη μονοκιλη πρωτεινη? Ειναι καθαρη κλεψια! Κανε παλι τον υπολογισμο με τη δικιλη γιατι εγω βαριεμαι! Ελπιζω να βγει φθηνοτερα! Επισης ενα σκουπ την ημερα παιρνουν μονο οι γκει! Εμεις οι χτιστοι τουμπανοι παιρνουμε 2-3 για να γουσταρουμε! Κατσε να παω να χτυπησω μια πρωτεινη τωρα να στανιαρω να ουμε!!!!  :rockon:
Α! Και μην ξεχνας οτι αν προσπαθησεις να παρεις την ιδια ποσοτητα απο 2-3 σκουπ πρωτεινης απο φαγητο και μονο, εκτος απο το οτι κατα πασα πιθανοτητα θα σου βγει πιο ακριβα, θα βαλεις κ λιγο λιπος γιατι τι στο μπουτσο ολο με σολωμο κ αγγουρι θα τη βγαζεις? δε θα φας κ καμια μπριζολα?
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Και η 2κιλη βγαινει 1795g ενω τα στήθη 2436g. Αν οι εξετάσεις σου είναι κομπλέ πίνε και 10/μέρα (πρέπει να συμφωνούν και με τα μάκρος σου). Κάπου έχεις μια σύγχυση, γιατί περισσότερο λίπος βάζεις από υδατάνθρακα παρά από το λίπος της μπριζόλας, εξου και οι κετωνικές δίαιτες που έχουν αμεσότατα αποτελέσματα. Τέσπα ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει, απλά ήθελα να εκφράσω την άποψη μου, δλδ ότι μόνο με φαγητό είναι καλλυμένος τουλάχιστον στο θέμα της πρωτείνης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε κλεφτομουνη ποσο μαλακας θα ειναι καποιος για να παει να παρει τη μονοκιλη πρωτεινη? Ειναι καθαρη κλεψια!

αμα θες να δοκιμαζεις πρωτεινες ειναι καλυτερα να σκας κατοσταρες στο 4κιλο χωρις να το χρησιμοποιησεις ολο? ευτυχως που υπαρχουν και τα μονοκιλα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Το ότι κατακρίνετε κάποιους ανάλογα με το τι πηδάνε. :)
Ρε The Saint! μη γράφεις βλακείες που είναι και εκτός θέματος κιόλας.Αυτό το ποστ που πέταξες το ξεκάρφωτο πρέπει να το διαβάσει κανείς σε συνάρτηση με όλη την συζήτηση για να βγάζει νόημα αλλιώς είναι άχρηστο. ;)

Δεν έκρινα κανέναν τότε,απλώς εξέφρασα  τη διαφωνία μου κι όχι την κριτική.Άσε που και αυτόνομο να το πάρεις το ποστ μου πάλι δεν αποδεικνύει ότι κρίνω τον άλλο με βάση τις προτιμήσεις του γιατί πολύ απλά "έκρινα" την πράξη σαν πράξη κι όχι σαν σεξουαλική προτίμηση. ;)

Άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός όταν θέλεις να μου την "πεις". :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Ρε The Saint! μη γράφεις βλακείες που είναι και εκτός θέματος κιόλας.Αυτό το ποστ που πέταξες το ξεκάρφωτο πρέπει να το διαβάσει κανείς σε συνάρτηση με όλη την συζήτηση για να βγάζει νόημα αλλιώς είναι άχρηστο. ;)

Δεν έκρινα κανέναν τότε,απλώς εξέφρασα  τη διαφωνία μου κι όχι την κριτική.Άσε που και αυτόνομο να το πάρεις το ποστ μου πάλι δεν αποδεικνύει ότι κρίνω τον άλλο με βάση τις προτιμήσεις του γιατί πολύ απλά "έκρινα" την πράξη σαν πράξη κι όχι σαν σεξουαλική προτίμηση. ;)

Άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός όταν θέλεις να μου την "πεις". :2funny:

Το όλο θέμα είναι λάθος.Κανείς σοβαρός δεν θα ασχοληθεί με κοπελίτσες από μπαρ για βίζιτα.Εγώ ξέρω ότι αν θέλεις πουτάνα πας σε ένα στούντιο ή παίρνεις μια βίζιτα και κάνεις τη δουλειά σου.Άποψή μου.

Τώρα αν ο άλλος θέλει να το παίξει δεν ξέρω κι εγώ τι πρόβλημα του. :)

;)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Πάλι λάθος είσαι.Δεν κρίνω,λέω την άποψή μου.Το γράφω κιόλας στο τέλος της πρώτης πρότασης αν πρόσεξες.Εξάλλου δεν κρίνω όπως λες με βάση την σεξουαλική προτίμηση γιατί αν ήταν έτσι θα σχολίαζα το ότι γαμάει γυναίκες,όχι το αν είναι πουτάνες ή όχι. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

Πάλι λάθος είσαι.Δεν κρίνω,λέω την άποψή μου.Το γράφω κιόλας στο τέλος της πρώτης πρότασης αν πρόσεξες.Εξάλλου δεν κρίνω όπως λες με βάση την σεξουαλική προτίμηση γιατί αν ήταν έτσι θα σχολίαζα το ότι γαμάει γυναίκες,όχι το αν είναι πουτάνες ή όχι. :grin:

Να με συγχωρείτε, αλλά γράψατε :

Πολύ πιθανόν.Οι γονείς μου πάντα ήταν πολύ απελευθερωμένοι άνθρωποι.[size=15pt]Εγώ όμως δεν κρίνω κανέναν με βάση τι πηδάει[/size]. :)

Τώρα. Το αν αυτό που πηδάει ο "κανένας"  είναι άνδρας, γυναίκα, κίναιδος τραβεστί, τρανσέξουαλ, άλλο εκδιδόμενο  ή μη εκδιδόμενο πρόσωπο, θηλαστικό, πτηνό, ερπετό, ψάρι, ή φυτό, πολύ λίγη σημασία έχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom