[quote author=λούλης_κιθαρούλης link=topic=3802.msg5320535#msg5320535 date=1395251492]
καλα ναι σιγουρα ... το οτι μιλας με τετοιες απαξιωτικες φράσεις για οσους προσεχουν την εμφανιση τους παει να πει οτι εσυ δεν βλεπεσαι..η εσυ εχεις ανασφαλειες και κομπλεξ... το να λες απλα δεν ειναι ωραιο για εναν αντρα να προσεχει τοσο τον εαυτο του, η χαλαει την τεστοστερονη του οκ,μια απλη αποψη, αλλα το κοτουλα,γυναικουλα,κλπ κλπ περιεχει μεγαλη ανασφαλεια μεσα σου..
εσυ τωρα μιλας για τους μετροσεξουαλ αντρες,εχω και εγω εναν μετροσεξουαλ φιλο που παει κανει μποτοξ,βαζει κρεμες νυχτας κλπ..και εχει γκομενες.. ;) οποτε μην γενικευεις την κοιλια στον αντρα,στα αρχαια χρονια για πες μου, η σπαρτιατες κοιλιες ειχανε? ο ρωμαικος στρατος επετρεπε να εχει ΚΟΙΛΙΑ ο καθε στρατιωτης? Αδερφες ηταν?
Καλα δεν ξερουμε με σιγουρια εαν δεν ειχαν η οχι,απλα σε τραγωδιες,ραψοδιες,και βιβλια οπως του ομηρου λενε οτι γυμναζονταν..
βλεπεις εσυ κανεναν στρατιωτη στο ισραηλ που πρεπει να εισαι φετες να αντεξεις να ειναι χοντρος?
φυσικα τα μπρατσα,και η γυμνασμενες πλατες εχουν μεγαλυτερη αισθητικη ως προς ασφαλεια στην γυναικα, δεν υπαρχει περιπτωση η γυναικα να αισθανθει ασφαλεια με καποιον που εχει κοιλια.. αυτο ειναι ενδειξη βλαχιας οπως ο περισσοτερος μεσηλικος κοσμος στην ελλαδα..
αλλα ας μην γενικευουμε ξανα, στα 19 μου οταν ειχα κοιλια αρκετες της χαλαγε ισως ειναι η εμφανιση μου που δεν μου ταιριαζει, στα 28 που εφτασα και εφαγα τοσα χρονια στα γυμναστηρια αισθανομαι οτι τρωω σιδερα ,και μην ξεχνας επεισης η κοιλια σε νεαρη ηλικια ποσο θα μεγαλωσει οταν ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ τα 40... και ποσο βλαβερο θα ειναι για την υγεια σου...
[/quote]
Μην τα παίρνεις, τύπε. Ο Κρις δεν είναι κακό παιδί. Οι κακές παρέες τον κάψανε, από μικρό ότι του δίναν το κατάπινε...