Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
αν διαχειριστουν σωστα το  εαυτο τους.σιγουρα θα λιωσουν.οι γυναικες θελουν αντρες και οχι γυναικουλες που ασχολουνται με την εμφανιση τους.αυτα ειναι γυναικεια χαρακτηριστικα.ποιος απο εσας κλανει ανετα μπροστα στις γυναικες? Μαλλον ελαχιστοι.η γυναικα το εκλαμβανει ως ενδειξη αδυναμιας χαρακτηρος.η γυναικα σεβεται τον αντρα που εχει την αυθαδεια να κλασει μπροστα της.σου λεει αυτος για να με γραφει στα αρχιδια του μαλλον εχει πολες επιτυχιες και δεν με εχει αναγκη.η γυναικα γουσταρει να της γαμισεις το μυαλο πρωτα και μετα το σωμα.παψτε να εισαστε κοτουλες και κλαστε μπροστα στις γυναικες.θα σας σεβαστουν περισσοτερο

Το ρέψιμο πιάνει τύπε, ή μόνο κλανίδι;

Επισκέπτης
αν διαχειριστουν σωστα το  εαυτο τους.σιγουρα θα λιωσουν.οι γυναικες θελουν αντρες και οχι γυναικουλες που ασχολουνται με την εμφανιση τους.αυτα ειναι γυναικεια χαρακτηριστικα.ποιος απο εσας κλανει ανετα μπροστα στις γυναικες? Μαλλον ελαχιστοι.η γυναικα το εκλαμβανει ως ενδειξη αδυναμιας χαρακτηρος.η γυναικα σεβεται τον αντρα που εχει την αυθαδεια να κλασει μπροστα της.σου λεει αυτος για να με γραφει στα αρχιδια του μαλλον εχει πολες επιτυχιες και δεν με εχει αναγκη.η γυναικα γουσταρει να της γαμισεις το μυαλο πρωτα και μετα το σωμα.παψτε να εισαστε κοτουλες και κλαστε μπροστα στις γυναικες.θα σας σεβαστουν περισσοτερο
καλα ναι σιγουρα ... το οτι μιλας με τετοιες απαξιωτικες φράσεις για οσους προσεχουν την εμφανιση τους παει να πει οτι εσυ δεν βλεπεσαι..η εσυ εχεις ανασφαλειες και κομπλεξ... το να λες απλα δεν ειναι ωραιο για εναν αντρα να προσεχει τοσο τον εαυτο του, η χαλαει την τεστοστερονη του οκ,μια απλη αποψη, αλλα το κοτουλα,γυναικουλα,κλπ κλπ περιεχει μεγαλη ανασφαλεια μεσα σου..

εσυ τωρα μιλας για τους μετροσεξουαλ αντρες,εχω και εγω εναν μετροσεξουαλ φιλο που παει κανει μποτοξ,βαζει κρεμες νυχτας κλπ..και εχει γκομενες..  ;) οποτε μην γενικευεις την κοιλια στον αντρα,στα αρχαια χρονια για πες μου, η σπαρτιατες κοιλιες ειχανε? ο ρωμαικος στρατος επετρεπε να εχει ΚΟΙΛΙΑ ο καθε στρατιωτης? Αδερφες ηταν?  :2funny:

Καλα δεν ξερουμε με σιγουρια εαν δεν ειχαν η οχι,απλα σε τραγωδιες,ραψοδιες,και βιβλια οπως του ομηρου λενε οτι γυμναζονταν..

βλεπεις εσυ κανεναν στρατιωτη στο ισραηλ που πρεπει να εισαι φετες να αντεξεις να ειναι χοντρος?

φυσικα τα μπρατσα,και η γυμνασμενες πλατες εχουν μεγαλυτερη αισθητικη ως προς ασφαλεια στην γυναικα, δεν υπαρχει περιπτωση η γυναικα να αισθανθει ασφαλεια με καποιον που εχει κοιλια.. αυτο ειναι ενδειξη βλαχιας οπως ο περισσοτερος μεσηλικος κοσμος στην ελλαδα..

αλλα ας μην γενικευουμε ξανα, στα 19 μου οταν ειχα κοιλια αρκετες της χαλαγε ισως ειναι η εμφανιση μου που δεν μου ταιριαζει, στα 28 που εφτασα και εφαγα τοσα χρονια στα γυμναστηρια αισθανομαι οτι τρωω σιδερα ,και μην ξεχνας επεισης η κοιλια σε νεαρη ηλικια ποσο θα μεγαλωσει οταν ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ τα 40... και ποσο βλαβερο θα ειναι για την υγεια σου...  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
[quote author=λούλης_κιθαρούλης  link=topic=3802.msg5320535#msg5320535 date=1395251492]
καλα ναι σιγουρα ... το οτι μιλας με τετοιες απαξιωτικες φράσεις για οσους προσεχουν την εμφανιση τους παει να πει οτι εσυ δεν βλεπεσαι..η εσυ εχεις ανασφαλειες και κομπλεξ... το να λες απλα δεν ειναι ωραιο για εναν αντρα να προσεχει τοσο τον εαυτο του, η χαλαει την τεστοστερονη του οκ,μια απλη αποψη, αλλα το κοτουλα,γυναικουλα,κλπ κλπ περιεχει μεγαλη ανασφαλεια μεσα σου..

εσυ τωρα μιλας για τους μετροσεξουαλ αντρες,εχω και εγω εναν μετροσεξουαλ φιλο που παει κανει μποτοξ,βαζει κρεμες νυχτας κλπ..και εχει γκομενες..  ;) οποτε μην γενικευεις την κοιλια στον αντρα,στα αρχαια χρονια για πες μου, η σπαρτιατες κοιλιες ειχανε? ο ρωμαικος στρατος επετρεπε να εχει ΚΟΙΛΙΑ ο καθε στρατιωτης? Αδερφες ηταν?  :2funny:

Καλα δεν ξερουμε με σιγουρια εαν δεν ειχαν η οχι,απλα σε τραγωδιες,ραψοδιες,και βιβλια οπως του ομηρου λενε οτι γυμναζονταν..

βλεπεις εσυ κανεναν στρατιωτη στο ισραηλ που πρεπει να εισαι φετες να αντεξεις να ειναι χοντρος?

φυσικα τα μπρατσα,και η γυμνασμενες πλατες εχουν μεγαλυτερη αισθητικη ως προς ασφαλεια στην γυναικα, δεν υπαρχει περιπτωση η γυναικα να αισθανθει ασφαλεια με καποιον που εχει κοιλια.. αυτο ειναι ενδειξη βλαχιας οπως ο περισσοτερος μεσηλικος κοσμος στην ελλαδα..

αλλα ας μην γενικευουμε ξανα, στα 19 μου οταν ειχα κοιλια αρκετες της χαλαγε ισως ειναι η εμφανιση μου που δεν μου ταιριαζει, στα 28 που εφτασα και εφαγα τοσα χρονια στα γυμναστηρια αισθανομαι οτι τρωω σιδερα ,και μην ξεχνας επεισης η κοιλια σε νεαρη ηλικια ποσο θα μεγαλωσει οταν ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ τα 40... και ποσο βλαβερο θα ειναι για την υγεια σου...  :2funny:

[/quote]

Μην τα παίρνεις, τύπε. Ο Κρις δεν είναι κακό παιδί. Οι κακές παρέες τον κάψανε, από μικρό ότι του δίναν το κατάπινε...

Επισκέπτης
[quote author=λούλης_κιθαρούλης  link=topic=3802.msg5320535#msg5320535 date=1395251492]

εσυ τωρα μιλας για τους μετροσεξουαλ αντρες,εχω και εγω εναν μετροσεξουαλ φιλο που παει κανει μποτοξ,βαζει κρεμες νυχτας κλπ..και εχει γκομενες..  ;) οποτε μην γενικευεις την κοιλια στον αντρα,στα αρχαια χρονια για πες μου, η σπαρτιατες κοιλιες ειχανε? ο ρωμαικος στρατος επετρεπε να εχει ΚΟΙΛΙΑ ο καθε στρατιωτης? Αδερφες ηταν?  :2funny:

αλλα ας μην γενικευουμε ξανα, στα 19 μου οταν ειχα κοιλια αρκετες της χαλαγε ισως ειναι η εμφανιση μου που δεν μου ταιριαζει, στα 28 που εφτασα και εφαγα τοσα χρονια στα γυμναστηρια αισθανομαι οτι τρωω σιδερα ,και μην ξεχνας επεισης η κοιλια σε νεαρη ηλικια ποσο θα μεγαλωσει οταν ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ τα 40... και ποσο βλαβερο θα ειναι για την υγεια σου...  :2funny:

[/quote]

ωραίο νικ τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:

το ποστ σου βαριέμαι να το διαβάσω, αν και ωραίο φαίνεται  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

[/quote]κο.κο.κο.κοτουλα.  :grin:

Επισκέπτης
Μην τα παίρνεις, τύπε. Ο Κρις δεν είναι κακό παιδί. Οι κακές παρέες τον κάψανε, από μικρό ότι του δίναν το κατάπινε...
α γιαυτο λεει τετοια?

καλα μην ξεχναμε σε μεγαλο βαθμο μπορει να ειναι και τρολάρισμα..

παντως η τρολαρισμα η το πιστευει αυτο με το κλασιμο ειναι μεγαλο fail.

παλια δεν ειχε φτιαξει ενας ενα θρεντ οτι εκλασε την ωρα που εκανε σεξ και η αλλη σηκωθηκε και εφυγε?  :2funny:

αυτο ειναι ενδειξη παιδειας καταρχας εαν το κανει εσκεμενα και οχι να του ξεφυγει.. και επεισης σε καμια περίπτωση η γυναικα δεν θα πιστεψει οτι δεν την εχεις αναγκη εαν κλανεις μπροστα της, εχει χιλιους δυο τροπους ενας αντρας να κανει την γυναικα να αισθανθει η ιδια οτι δεν την εχει αναγκη καποιος ..

και εαν με ρωτησετε που θυμαμαι αυτο το θρεντ, εχω να σας πω οτι παρακολουθω καιρο το σαιτ σας...

:)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
η γυναικα σεβεται τον αντρα που εχει την αυθαδεια να κλασει μπροστα της.σου λεει αυτος για να με γραφει στα αρχιδια του μαλλον εχει πολες επιτυχιες και δεν με εχει αναγκη.η γυναικα γουσταρει να της γαμισεις το μυαλο πρωτα και μετα το σωμα.παψτε να εισαστε κοτουλες και κλαστε μπροστα στις γυναικες.θα σας σεβαστουν περισσοτερο
Χαχαχαχαχα! Τι μαλακιες διαβαζω!!! Εχω πεθανει στο γελιο ρε τι βλακες ειστε εσεις!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
[quote author=λούλης_κιθαρούλης  link=topic=3802.msg5320613#msg5320613 date=1395253262]
και εαν με ρωτησετε που θυμαμαι αυτο το θρεντ, εχω να σας πω οτι παρακολουθω καιρο το σαιτ σας...

:)
[/quote]
Ρε μπας και εισαι κλωνος?? Αποκαλυψου φαρμακερο φιδι!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ τη μάνα σου λυπάμαι αλλά για να βγήκες έτσι μάλλον θα χει αυτή την κύρια ευθύνη.

για οσο προλαβε σιγουρα ειχε ευθυνη. εσυ ομως γιατι να πεφτεις χαμηλα θιγοντας γονεις ξανα και ξανα μικρε χοσε μου? γιατι να το κανεις αυτο πανω στο θυμο αφου θα το μετανιωσεις μετα με τον εαυτο σου. δεν εισαι τετοιο κακο παιδακι

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
2 προπονησεις(με ιδιες ή διαφορετικες ασκησεις)στο στηθος την βδομαδα θα φερουν αποτελεσμα?
Ειναι η μονη μυικη ομαδα που δεν παιρνει εδω και χρονια..

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
2 προπονησεις(με ιδιες ή διαφορετικες ασκησεις)στο στηθος την βδομαδα θα φερουν αποτελεσμα?
Δοκιμάζεις και βλέπεις. :grin:

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
πες κι άλλες λεπτομέρειες για το τι κάνεις, πως το κάνεις, τι πρόγραμμα κλπ κλπ. Μπορεί κάλιστα να μην κάνεις αρκετά μεγάλη ένταση (και δεν εννοώ μόνο πόσα κιλά σηκώνεις), ή και το ακριβώς αντίθετο, να κάνεις πολλή μεγάλη ένταση πολύ καιρό ή συνεχώς τις ίδιες ασκήσεις και να 'κόλλησες' κλπ κλπ.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Δούλεψε περισσότερο πιέσεις. Με μπάρα ή αλτήρες και σε οποιαδήποτε γωνία.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Στηθος παιζω καθε Δευτερα με 6 συνηθως ασκησεις μεγαλης εντασης και με αλλαγη προγραμματος καθε 2 μηνες..Εκτος απο παγκο που δεν μπορω να ανεβω πανω απο τα 80 κιλα(εγω ειμαι 70)στις υπολοιπες ασκησεις κανω ικανοποιητικα κιλα..Παιζω εναλλαξ σε καθε διμηνο προγραμμα πιεσεις-ανοιγματα(οριζ η επικλ)με μπαρα και αλτηρα,καμψεις ή βυθισεις σουπερ με καποια αλλη ασκηση,κρος-οβερ,πουλ-οβερ με αλτηρα..

Το γαμηδι δεν φουσκωνει με την καμια... :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δεν είναι μόνο τo βάρος που παίζει ρόλο.Αν είσαι 70 κιλά και σηκώνεις 80 στον πάγκο μια χαρά είσαι,δεν χρειάζεται παραπάνω εκτός κι αν θέλεις να κάνεις powerlifting ή να γίνεις τεράστιος.

Αν αλλάζεις τακτικά πρόγραμμα όπως λες και κάνεις τις ασκήσεις με υψηλή ένταση και σωστή τεχνική τότε ή δεν τρως καλά ή απλώς έφτασες σε πλατό που λένε οι φουσκωτοί.Έρχεται ένα σημείο που απλώς δεν πάει άλλο με τα βάρη,φαντάζομαι το ξέρεις αυτό.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αρχιστε ενα προγραμμα με ασκησεις με το σωματικο σας βαρος.οπως μονοζυγο.διζυγο.πουσαπς.κτλ. και θα εκπλαγειτε με τα αποτελεσμα αν τις κανετε σωστα και δεν κλεβεται.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στηθος παιζω καθε Δευτερα με 6 συνηθως ασκησεις μεγαλης εντασης και με αλλαγη προγραμματος καθε 2 μηνες..Εκτος απο παγκο που δεν μπορω να ανεβω πανω απο τα 80 κιλα(εγω ειμαι 70)στις υπολοιπες ασκησεις κανω ικανοποιητικα κιλα..Παιζω εναλλαξ σε καθε διμηνο προγραμμα πιεσεις-ανοιγματα(οριζ η επικλ)με μπαρα και αλτηρα,καμψεις ή βυθισεις σουπερ με καποια αλλη ασκηση,κρος-οβερ,πουλ-οβερ με αλτηρα..

Το γαμηδι δεν φουσκωνει με την καμια... :grin:
παιχτη ρεαλισμος..εισαι 70κγ..ειναι αδυνατο να εχεις ογκο υπολογισιμο γενικα,εκτος αν εισαι 1.65 σε χαπι.

παρολαυτα αλλαξε το προγραμμα για να σου φυγει η ιδεα,
και γιατι αν προπονεισαι χρονια το σηκωνεις το αυξημενο βολιουμ.

μερα Α οριζοντιος-καλωδια-ωμοι,μερα Β επικλινης-ανοιγματα-τρικεφαλα..αποσταση απο Α σε Β 3 μερες τουλαχιστον...

ααααα...και φαε καθαρα και πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom