Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φυσικά κι έχει.Αλλά έχει τριχωτά,μικρά κι άσχημα ενώ τα τραβεστάκια έχουν γυναικεία. ;)

γιατι μιλαμε για βυζια? αν τα βυζια ηταν το θεμα σου θα κοιταγες γυναικες. εκτος και εχεις αδυναμια στο μηλο του αδαμ, το ζητουμενο σου ειναι οι πουτσες.  ;)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
γιατι μιλαμε για βυζια? αν τα βυζια ηταν το θεμα σου θα κοιταγες γυναικες. εκτος και εχεις αδυναμια στο μηλο του αδαμ, το ζητουμενο σου ειναι οι πουτσες.  ;)
Συνεχίζεις να είσαι εκτός θέματος βλέπω.Είπα ότι πηδάω και γυναίκες και τραβεστί εκτορούλη,τι δεν καταλαβαίνεις?Οι πούτσες δεν μου αρέσουν όσο κι αν χτυπιέσαι!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ας μεταφέρει κάποιος μοντ τα τελευταία σχόλια σε καινούργιο θρεντ με τίτλο:"O ektor lopez ρωτάει τον jose τι του αρέσει στο σεξ."

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συνεχίζεις να είσαι εκτός θέματος βλέπω.Είπα ότι πηδάω και γυναίκες και τραβεστί εκτορούλη,τι δεν καταλαβαίνεις?Οι πούτσες δεν μου αρέσουν όσο κι αν χτυπιέσαι!

εσυ φταις για το εκτος θεματος. αφου λες μαλακιες οτι δε σου αρεσουν οι πουτσες. γιατι ντρεπεσαι? δεν μπορεις να πεις τι σου αρεσει στα τραβεστι εκτος απο πουτσα γιατι δεν υπαρχει απαντηση.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ρε άνθρωπε κουβέντα θα ανοίξουμε τι μου αρέσει στα τραβεστί? Στείλε π.μ. άμα σε ενδιαφέρει τόσο,ρε που μπλέξαμε. :2funny:

Επί του θέματος έχεις να σχολιάσεις κάτι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε άνθρωπε κουβέντα θα ανοίξουμε τι μου αρέσει στα τραβεστί? Στείλε π.μ. άμα σε ενδιαφέρει τόσο,ρε που μπλέξαμε. :2funny:

Επί του θέματος έχεις να σχολιάσεις κάτι?

επι του θεματος λες μαλακιες απλα για να πεις κατι. τι να σχολιασω, τα αυτονοητα ρε βλακα ψωλολαγνε?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Συνεχίζω επί της ουσίας.Αν κάνεις βάρη και δεν τρέφεσαι σωστά (δεν παίρνεις δηλαδή την απαραίτητη πρωτείνη και τους υδατάνθρακες σου) τότε από ένα σημείο και μετά ο μυς δεν μπορεί να φτιάξει από την καταστροφή που του κάνεις με το αυξανόμενο βάρος κι έτσι σταματάει να μεγαλώνει.

Αν συνεχίσεις πολλές φορές μικραίνει κιόλας.Όχι τρομερά αλλά διαφορά φαίνεται.

Ένας λόγος που οι φουσκωτοί παίρνουν αναβολικά είναι γιατί από ένα σημείο και μετά οι μύες παύουν να μεγαλώνουν,δεν πάει άλλο.Άρα χρειάζονται κάτι έξτρα (αναβολικά) για να μεγαλώσουν κι άλλο.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
επι του θεματος λες μαλακιες απλα για να πεις κατι. τι να σχολιασω, τα αυτονοητα ρε βλακα ψωλολαγνε?
Έτσι βρίσε μπας και νιώσεις λίγο άντρας. ;)

Άντε τώρα πάρε τα χαπάκια σου γιατί αρκετά άσχετα έγραψες...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πες μας τωρα και τους κινδυνους να πηγαινουμε φαγωμενοι για μπανιο

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ρε βλάκα τόση ώρα δεν έχεις σχολιάσει τίποτα επί του θέματος κι ασχολείσαι μόνο με το πουλί μου. :2funny:

Θεός είσαι,συνέχισε. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε βλάκα τόση ώρα δεν έχεις σχολιάσει τίποτα επί του θέματος κι ασχολείσαι μόνο με το πουλί μου. :2funny:

Θεός είσαι,συνέχισε. :2funny:

δικιο εχεις. περιμεναμε 1228 σελιδες στο θρεντ να ερθει ο ψωλολαγνος να μας πει την αλφαβητα της γυμναστικης. θεα εισαι συνεχισε.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
δικιο εχεις. περιμεναμε 1228 σελιδες στο θρεντ να ερθει ο ψωλολαγνος να μας πει την αλφαβητα της γυμναστικης. θεα εισαι συνεχισε.
Εγώ τη μάνα σου λυπάμαι αλλά για να βγήκες έτσι μάλλον θα χει αυτή την κύρια ευθύνη.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πόσταρα κάτι σχετικό με το θρεντ κι άρχισε να λέει πίπες και μη μου πεις ότι δεν είναι έτσι. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom