Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χωρισα με ελλεεινιδα και περναω φαση..παρακαλω δειξτε κατανοηση.

τυπε ο χωρισμος με ελλεεινιδα ειναι σαν τον τραυματισμενο απο γυμναστικη μυ. χτιζεται μεγαλυτερος και δυνατοτερος.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Αν δεν τρως σωστά εκτορούλη όσα βάρη και να κάνεις δεν μεγαλώνει ο μυς από ένα σημείο και μετά.Ίσα ίσα,αν δεν του δίνεις αυτά που πρέπει σιγά σιγά θα μικραίνει.Δεν θα συρρικνωθεί αλλά θα μικρύνει.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Οι άντρες όχι εκτορούλη δεν μου αρέσουν.Τα τραβεστάκια όμως τα πηδάω ευχαρίστως. :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
μαλιστα. διορθωνω. σαρεσουν οι πουτσες λοιπον
Πάλι δεν κατάλαβες...Να τα πηδάω είπα εκτορούλη,όχι να με πηδάνε.Θα πεις κάτι επί του θέματος που το αποφεύγεις (ως συνήθως) ή θα λέμε γιατί πηδάω εγώ και τραβεστί?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάλι δεν κατάλαβες...Να τα πηδάω είπα εκτορούλη,όχι να με πηδάνε.Θα πεις κάτι επί του θέματος που το αποφεύγεις (ως συνήθως) ή θα λέμε για΄τι πηδάω εγώ και τραβεστί?

επαναλαμβανω. σαρεσουν οι πουτσες λοιπον. δεν ειπα αν θες να σε γαμανε ή να γαμας (που λες και ψεμματα, πας να παραστησεις την μοναδικη παγκοσμια πρωτοτυπια). συγχαρητηρια.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
επαναλαμβανω. σαρεσουν οι πουτσες λοιπον. δεν ειπα αν θες να σε γαμανε ή να γαμας (που λες και ψεμματα, πας να παραστησεις την μοναδικη παγκοσμια πρωτοτυπια). συγχαρητηρια.
Είσαι εκτός θέματος αγόρι μου.Άστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom