Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16

Για κωπηλατική σε αυτά τα λεφτά η παρακάτω είναι μονόδρομος.
Απόλυτη προσομοίωση κωπηλασίας ακόμη και στον ήχο.

Από τις καλύτερες ασκήσεις για γενική ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση και αντοχή χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα τις αρθρώσεις.
Απαραίτητη η γνώση της κίνησης σε τέσσερα στάδια και της σωστής στάσης του σώματος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Έπρεπε να πετάει και στάλες νερού για καλύτερη προσομοίωση :grin:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να μου αν γραφτηκε.το διαβαζουν οποτε αυτο μου φτανει.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
το ελλειπτικο πρεπει να προτιμαται του διαδρομου μονο σε χοντρους.
ολοι οι αλλοι θα οφεληθουν απο το διαδρομο αρκετα περισσοτερο καθως:
1)δε γινεται να ριξεις ρυθμο ασυνειδητα οταν κουραστεις
2)δε γινεται να κλεψεις (κλασσικο σηκωμα φτερνας απο πεταλι ελλειπτικου).αν σκεφτεις τη σχεση κοστος-αποτελεσμα,ειναι μια μαλακια και μιση.
Καυλιαρη εγω γουσταρω ελλειπτικο για να μην εχω κραδασμους μιας και τα παπουτσια μου ειναι για πεταμα! Και δεν κλεβω γιατι βλεπω με ποσα παω! Παρτα!!!  :dancing:
Επισης στο ελλειπτικο βαζω και το βαρος μου για πιο "ακριβεις" μετρησεις στις θερμιδες που καιω οι οποιες βγαινουν κ περισσοτερες σε σχεση με το διαδρομο! Τωρα αληθεια ειναι ψεματα ειναι τοσο μου βγαζει το μηχανημα!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λοιπόν:
πλήρες πρόγραμμα,
βυζιά-δικέφαλα
πήχεις πλάτες τραπεζοειδής
ώμους τρικέφαλα
πόδια (δεν κάνω προσωρινά λόγω ποδηλάτου/snowboard)

ποδήλατο 15km το ελάχιστο κάθε μέρα, υπάρχουν μέρες που φτάνω και τα 35km, σήμερα σκοπεύω να κάνω 32 (7.5 το πρωί και 25 το απόγευμα)

έχω αρχίσει και στεγνώνω.
διατροφή : 1 σκουπ πρωτεΐνης ή 1 μπολάκι μούσλι με 1 κουταλιά μέλι (ανάλογα τι προλαβαίνω να κάνω)
δεκατιανό 5 ασπράδια 2 κρόκοι αυγών
μεσημεριανό:(εδώ τα ζώα τρώνε μεσημεριανό στις 12:30) μιαμιση μερίδα κρέας με φακές ή φασόλια ή μαύρο ρύζι ή μακαρόνια(όπως σήμερα)
πεινάω κατά τις 4-5 οπότε παίρνω ένα σκουπ πρωτεΐνης στο σέικερ που κουβαλάω μαζί μου
το βράδυ τρώω ότι και στο μεσημεριανό.
συνήθως προπόνηση κάνω το απόγευμα αλλά είναι και μερικές μέρες που σηκώνομαι κατά τις 4 το ξημέρωμα και κάνω την προπόνηση στις 6 έτσι ώστε να είμαι έτοιμος με μπάνια πρωινά κ.ο.κ. στις 8 και κάτι να πάω για δουλειά.

αυτά.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Καυλιαρη εγω γουσταρω ελλειπτικο για να μην εχω κραδασμους μιας και τα παπουτσια μου ειναι για πεταμα! Και δεν κλεβω γιατι βλεπω με ποσα παω! Παρτα!!!  :dancing:
Επισης στο ελλειπτικο βαζω και το βαρος μου για πιο "ακριβεις" μετρησεις στις θερμιδες που καιω οι οποιες βγαινουν κ περισσοτερες σε σχεση με το διαδρομο! Τωρα αληθεια ειναι ψεματα ειναι τοσο μου βγαζει το μηχανημα!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Γιατί δεν κάνεις γρήγορο περπάτημα 45 λεπτά ή 1 ώρα?

Μακράν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου,ειδικά αν βρεις ανηφόρες είναι πολύ καλή αερόβια και δεν χρειάζεται στην ουσία κανένα εξοπλισμό εκτός από παπούτσια και φόρμες. :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
λοιπόν:
πλήρες πρόγραμμα,
βυζιά-δικέφαλα
πήχεις πλάτες τραπεζοειδής
ώμους τρικέφαλα
πόδια (δεν κάνω προσωρινά λόγω ποδηλάτου/snowboard)

ποδήλατο 15km το ελάχιστο κάθε μέρα, υπάρχουν μέρες που φτάνω και τα 35km, σήμερα σκοπεύω να κάνω 32 (7.5 το πρωί και 25 το απόγευμα)

έχω αρχίσει και στεγνώνω.
διατροφή : 1 σκουπ πρωτεΐνης ή 1 μπολάκι μούσλι με 1 κουταλιά μέλι (ανάλογα τι προλαβαίνω να κάνω)
δεκατιανό 5 ασπράδια 2 κρόκοι αυγών
μεσημεριανό:(εδώ τα ζώα τρώνε μεσημεριανό στις 12:30) μιαμιση μερίδα κρέας με φακές ή φασόλια ή μαύρο ρύζι ή μακαρόνια(όπως σήμερα)
πεινάω κατά τις 4-5 οπότε παίρνω ένα σκουπ πρωτεΐνης στο σέικερ που κουβαλάω μαζί μου
το βράδυ τρώω ότι και στο μεσημεριανό.
συνήθως προπόνηση κάνω το απόγευμα αλλά είναι και μερικές μέρες που σηκώνομαι κατά τις 4 το ξημέρωμα και κάνω την προπόνηση στις 6 έτσι ώστε να είμαι έτοιμος με μπάνια πρωινά κ.ο.κ. στις 8 και κάτι να πάω για δουλειά.

αυτά.

για τον πούτσο διατροφή φαίνεται...

what about macros ?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Γιατί δεν κάνεις γρήγορο περπάτημα 45 λεπτά ή 1 ώρα?

Μακράν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου,ειδικά αν βρεις ανηφόρες είναι πολύ καλή αερόβια και δεν χρειάζεται στην ουσία κανένα εξοπλισμό εκτός από παπούτσια και φόρμες. :grin:
Γιατι ρε καυλιαρη βαριεμαι να κανω μια ωρα αεροβιο! Ανεβαινω στο ελλειπτικο κ παω γαμιοντας να ουμε! Σε μιση ωρα καιω 450 θερμιδες! Τοσο λεει το μηχανημα τουλαχιστον!!!
Αμα ειναι να τα καψω αυτα περπατωντας τοτε κλαφτα χαραλαμπε!

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
να μου αν γραφτηκε.το διαβαζουν οποτε αυτο μου φτανει.
Ούτε γράφτηκε κανείς αλλά ούτε το πάρει κανένας στα σοβαρά αφού ο τύπος που έχει το forum και φαίνεται στα video του είναι λαπάς και έχει άθλιο σώμα
Πώς μπορεί να δίνει συμβουλές για σωματοδομή ενώ το σώμα του είναι σε μαύρα χάλια???

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Εκτος την διατροφη τυπε μου ειναι τα χρονια προπονησησς...και η σωστη προπονηση...επισης οι τραυματισμοι σε πανε πισω....εγωα μετα απο υπερπροπονηση με τραυματισμους μαζι ,εκανα 4 χρονια να βαλο παλυ στα τρικερφαλα 65 κιλα και σε πολλες αλλες ασκησης.....το διαστημα που επεσα στα κιλα γραμονα χωρις λογο και σημαντικι προπονηση....συμπερασμα ειναι τα χρονια τις εξασκησεος η σωστη προπονηση χωρις υπερπροπονηση και μετα το τι τρως....Φυσικα αν τρως παστες πατατακια κτλ.. καθε μερα δεν θα κανεις δουλεια.....Πιστευω ακραδαντα οτι η χρονια εξασκηση ακομα και σε περιοδο αναροσης δουλευει και ευεργετηκα ...αλλα και με την κακη οψη....ευεργετηκα == σταδιακη αλαγη της σωματοδομησης...κακη οψη== πονοι αρθρωσεων πιασηματα κτλ.. :rockon:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο Κωστικας πηρε δρομο και  προφανως δεν βεριετε να κανει τα ιδια θεματα ξανα και ξανα ποστ,καινα φτιαχνει πορφιλ στο ΦΒ να με κραζει.Αν η ζηλια ηταν ψωρα...

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εκτος την διατροφη τυπε μου ειναι τα χρονια προπονησησς...και η σωστη προπονηση...επισης οι τραυματισμοι σε πανε πισω....εγωα μετα απο υπερπροπονηση με τραυματισμους μαζι ,εκανα 4 χρονια να βαλο παλυ στα τρικερφαλα 65 κιλα και σε πολλες αλλες ασκησης.....το διαστημα που επεσα στα κιλα γραμονα χωρις λογο και σημαντικι προπονηση....συμπερασμα ειναι τα χρονια τις εξασκησεος η σωστη προπονηση χωρις υπερπροπονηση και μετα το τι τρως....Φυσικα αν τρως παστες πατατακια κτλ.. καθε μερα δεν θα κανεις δουλεια.....Πιστευω ακραδαντα οτι η χρονια εξασκηση ακομα και σε περιοδο αναροσης δουλευει και ευεργετηκα ...αλλα και με την κακη οψη....ευεργετηκα == σταδιακη αλαγη της σωματοδομησης...κακη οψη== πονοι αρθρωσεων πιασηματα κτλ.. :rockon:
ισχυει.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μάστορα δεν με βοηθάς, αν έχεις κάποια διαφωνία θα προτιμούσα να μου την πεις μπας και διορθώσω τα λάθη.

Δες αυτό πχ

και τα δύο βιντεάκια που περιέχει μέσα (που πρέπει να τα δείς πρώτα).

Έτσι θα βγάλεις τα κατάλληλα macros για σένα (Π-Υ-Λ κυρίως, χρειάζονται και fiber,GI κλπ αλλά στο επίπεδο που είσαι δεν δίνεις βάση) και προχωράς.

Επισκέπτης
μαγκες εινε 2 μουνια στο γυμναστηριο που θελω πολυ να τα γαμησω οποια ναναι απο τις 2 υπαμε κανα 2 φορες ενα γεια στην αρχη μια φορα η  μια ηρθε και μου ειπε ενω εκανα πλατη κανεις εδω λεω ναι θες να κανουμε μαζι αλλα εκεινη την ωρα κοιταξα τη βυζαρα της και ουτε εγω ξερω πως αντεξα και δεν ορμηξα και εφυγε και απο τοτε ουτε με κοιταει καταλαβε οτι θελω να τη γαμησω τι να κανω ρε μαγκες εχω και το γνωστο προβλημα με τα λογια οταν τα βλεπω αυτα τα μουνια ιδρωνω ειμαι και λιγο γομαρι και μπορει να με φοβουντε κιολας για πειτε καμια λυση

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom