Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μαγκες εινε 2 μουνια στο γυμναστηριο που θελω πολυ να τα γαμησω οποια ναναι απο τις 2 υπαμε κανα 2 φορες ενα γεια στην αρχη μια φορα η  μια ηρθε και μου ειπε ενω εκανα πλατη κανεις εδω λεω ναι θες να κανουμε μαζι αλλα εκεινη την ωρα κοιταξα τη βυζαρα της και ουτε εγω ξερω πως αντεξα και δεν ορμηξα και εφυγε και απο τοτε ουτε με κοιταει καταλαβε οτι θελω να τη γαμησω τι να κανω ρε μαγκες εχω και το γνωστο προβλημα με τα λογια οταν τα βλεπω αυτα τα μουνια ιδρωνω ειμαι και λιγο γομαρι και μπορει να με φοβουντε κιολας για πειτε καμια λυση
Καπως ετσι την πατησες δικε μου;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξεκινα απ τα βασικα:

aglossa1.gif

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
μαγκες εινε 2 μουνια στο γυμναστηριο που θελω πολυ να τα γαμησω οποια ναναι απο τις 2 υπαμε κανα 2 φορες ενα γεια στην αρχη μια φορα η  μια ηρθε και μου ειπε ενω εκανα πλατη κανεις εδω λεω ναι θες να κανουμε μαζι αλλα εκεινη την ωρα κοιταξα τη βυζαρα της και ουτε εγω ξερω πως αντεξα και δεν ορμηξα και εφυγε και απο τοτε ουτε με κοιταει καταλαβε οτι θελω να τη γαμησω τι να κανω ρε μαγκες εχω και το γνωστο προβλημα με τα λογια οταν τα βλεπω αυτα τα μουνια ιδρωνω ειμαι και λιγο γομαρι και μπορει να με φοβουντε κιολας για πειτε καμια λυση
όταν λες γομάρι;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μήπως είσαι Αλβανός;

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Δεν μπορει να διαβαζω αυτα τα πραγματα.. :headbang:
Ο τυπος ειναι ειτε 15 ειτε 15.. :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Το πρωί άκουγα εντελώς καταλάθος στήνοντας αυτί δύο ελλεϊνίδες (βούρες) που συζητούσαν για γυμναστήριο κι έλεγαν ότι θεωρούν όσους πάνε αργόσχολους :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
μαγκες εινε 2 μουνια στο γυμναστηριο που θελω πολυ να τα γαμησω οποια ναναι απο τις 2 υπαμε κανα 2 φορες ενα γεια στην αρχη μια φορα η  μια ηρθε και μου ειπε ενω εκανα πλατη κανεις εδω λεω ναι θες να κανουμε μαζι αλλα εκεινη την ωρα κοιταξα τη βυζαρα της και ουτε εγω ξερω πως αντεξα και δεν ορμηξα και εφυγε και απο τοτε ουτε με κοιταει καταλαβε οτι θελω να τη γαμησω τι να κανω ρε μαγκες εχω και το γνωστο προβλημα με τα λογια οταν τα βλεπω αυτα τα μουνια ιδρωνω ειμαι και λιγο γομαρι και μπορει να με φοβουντε κιολας για πειτε καμια λυση

φιλε δοκιμασε με αρση θανατου ειναι πιο πιασαρικη ασκηση θα ψαρωσουν οι γκομΙνες  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το πρωί άκουγα εντελώς καταλάθος στήνοντας αυτί δύο ελλεϊνίδες (βούρες) που συζητούσαν για γυμναστήριο κι έλεγαν ότι θεωρούν όσους πάνε αργόσχολους :grin:

φιλε δοκιμασε με αση θανατου ειναι πιο πιασαρικη ασκηση θα ψαρωσουν οι γκομΙνες  :grin:

ο ντουειν εχει δωσει την απαντηση και στις δυο περιπτωσεις τυποι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
φιλε παιζει αλλα προσεχε μην την πεσεις στον  γκι-ραπας θα σε τραμπουκισει ειναι γομαρι

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το φανταζομαι πως το να βλεπεις καποιον να ειναι συντρηπτικα δυνατοτερος απο εσενα πρεπει να ειναι αθλιο συναισθημα..
φυσικα και δεν αναφερομαι σε σωματικη δυναμη ελλεεινιδα πατσαβουρα,αλλα σε πνευματικη..

γιατι αυτος που κοροιδευεις κανει αυτο που στα ματια σου φανταζει αδυνατο..ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μη μπεκροπινει,
να μην τρωει σκουπιδια και αντι να σαπιζει στο φβ γινεται μια καλυτερη εκδοχη του εαυτου του μερα με τη μερα..

γιατι αποτελει μια διαρκη υπενθυμιση της θλιβερης αδυναμιας σου...δε σεβομαι ουτε εσενα,ουτε τις αποψεις σου χοντρουλα.

κατουρω εσενα και ολο σου το ειναι..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το φανταζομαι πως το να βλεπεις καποιον να ειναι συντρηπτικα δυνατοτερος απο εσενα πρεπει να ειναι αθλιο συναισθημα..
φυσικα και δεν αναφερομαι σε σωματικη δυναμη ελλεεινιδα πατσαβουρα,αλλα σε πνευματικη..

γιατι αυτος που κοροιδευεις κανει αυτο που στα ματια σου φανταζει αδυνατο..ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μη μπεκροπινει,
να μην τρωει σκουπιδια και αντι να σαπιζει στο φβ γινεται μια καλυτερη εκδοχη του εαυτου του μερα με τη μερα..

γιατι αποτελει μια διαρκη υπενθυμιση της θλιβερης αδυναμιας σου...δε σεβομαι ουτε εσενα,ουτε τις αποψεις σου χοντρουλα.

νομιζουν οτι ειναι το πιο ευκολο πραγμα. τρυπιεσαι χαπακωνεσαι και νατο. κοιμισμενα ζωα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.068
Πόντοι
42.697

τυπε πολυ χολη βγαζεις για τις ελλεηνίδες!.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Stories

Νέο!