jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Από τους γονείς ξεκινάει το πρόβλημα.Τα γονίδια παίζουν ρόλο αλλά οι γονείς διαμορφώνουν χαρακτήρα.Πιθανόν.
Η μητέρα του όμως, τι σχέση έχει;
Από τους γονείς ξεκινάει το πρόβλημα.Τα γονίδια παίζουν ρόλο αλλά οι γονείς διαμορφώνουν χαρακτήρα.Πιθανόν.
Η μητέρα του όμως, τι σχέση έχει;
Από τους γονείς ξεκινάει το πρόβλημα.Τα γονίδια παίζουν ρόλο αλλά οι γονείς διαμορφώνουν χαρακτήρα.
Φίλτατε είσαι off-topicΑπό τους γονείς ξεκινάει το πρόβλημα.Τα γονίδια παίζουν ρόλο αλλά οι γονείς διαμορφώνουν χαρακτήρα.
Πολύ πιθανόν.Οι γονείς μου πάντα ήταν πολύ απελευθερωμένοι άνθρωποι.Εγώ όμως δεν κρίνω κανέναν με βάση τι πηδάει.Δηλαδή εσάς που σας αρέσουν τα τραβεστί, πιστεύετε πως σας επηρέασαν οι γονείς σας σε αυτήν την επιλογή;
Πολύ πιθανόν.Οι γονείς μου πάντα ήταν πολύ απελευθερωμένοι άνθρωποι.Εγώ όμως δεν κρίνω κανέναν με βάση τι πηδάει.![]()
Για ποιο λόγο να μπεις σε τέτοια διασικασία?Αυτό λέω τόση ώρα,μια χαρά πουτάνες έχει ο μπαξές κι εσύ θα πας στην καφετέρια να αφήσεις 50ρικο για να δει ότι έχεις λεφτά να σου κάτσει?
Δεν το λέω για σένα προσωπικά,είναι λάθος το όλο θέμα από την αρχή για πολλούς λόγους.
Αν δεν ασχολουμαστε με το γυμναστηριο θα γινουμε χοντροι ρε.Παψτε να ασχολουσαστε με γυμναστηρια.συμπληρωματα.αναβολικα και αλλες μαλακιες.ωριμαστε επιτελους.δεν εισαστε 15χρονων.
Γιατί τώρα είσαι λεπτός μαν?Αν δεν ασχολουμαστε με το γυμναστηριο θα γινουμε χοντροι ρε.![]()
δηλαδη οσοι ανθρωποι δεν πανε γυμναστηριο καταντανε χοντροι?.τα γυμναστηρια ειναι απλα μια lifestyle μπουρδα που πουλησαν στους ελληνες και αυτοι ως καλα θυματα καταναλωτες αγορασαν.λογικο το βρισκω για τις νεαρες ηλικιες να ψαρωνουν με μπουρδες.εγω ημουν ενας απο αυτους στα 15 μου.μετα απο καποια ηλικια ομως καταντα λιγο αστειο.ασε που οι γυναικες γουσταρουν τους αντρες με κοιλια.η κοιλια δηλωνει σιγουρια και αυτοπεποιθηση.ο αντρα ο ανασφαλης ασχολειται με μπρατσα.οι γυναικες δεν γουσταρουν ανασφαλιες στον αντραΑν δεν ασχολουμαστε με το γυμναστηριο θα γινουμε χοντροι ρε.![]()
δηλαδη οσοι ανθρωποι δεν πανε γυμναστηριο καταντανε χοντροι?.τα γυμναστηρια ειναι απλα μια lifestyle μπουρδα που πουλησαν στους ελληνες και αυτοι ως καλα θυματα καταναλωτες αγορασαν.λογικο το βρισκω για τις νεαρες ηλικιες να ψαρωνουν με μπουρδες.εγω ημουν ενας απο αυτους στα 15 μου.μετα απο καποια ηλικια ομως καταντα λιγο αστειο.ασε που οι γυναικες γουσταρουν τους αντρες με κοιλια.η κοιλια δηλωνει σιγουρια και αυτοπεποιθηση.ο αντρα ο ανασφαλης ασχολειται με μπρατσα.οι γυναικες δεν γουσταρουν ανασφαλιες στον αντρα
Γυμναστηριο πανε μονο οι Ελληνες.Μαθαμε και αυτο στην εγκυκλοπαιδια του Μπου.κομ.δηλαδη οσοι ανθρωποι δεν πανε γυμναστηριο καταντανε χοντροι?.τα γυμναστηρια ειναι απλα μια lifestyle μπουρδα που πουλησαν στους ελληνες και αυτοι ως καλα θυματα καταναλωτες αγορασαν.λογικο το βρισκω για τις νεαρες ηλικιες να ψαρωνουν με μπουρδες.εγω ημουν ενας απο αυτους στα 15 μου.μετα απο καποια ηλικια ομως καταντα λιγο αστειο.ασε που οι γυναικες γουσταρουν τους αντρες με κοιλια.η κοιλια δηλωνει σιγουρια και αυτοπεποιθηση.ο αντρα ο ανασφαλης ασχολειται με μπρατσα.οι γυναικες δεν γουσταρουν ανασφαλιες στον αντρα
παιδια κανω παγκο 200 κιλλα
αν διαχειριστουν σωστα το εαυτο τους.σιγουρα θα λιωσουν.οι γυναικες θελουν αντρες και οχι γυναικουλες που ασχολουνται με την εμφανιση τους.αυτα ειναι γυναικεια χαρακτηριστικα.ποιος απο εσας κλανει ανετα μπροστα στις γυναικες? Μαλλον ελαχιστοι.η γυναικα το εκλαμβανει ως ενδειξη αδυναμιας χαρακτηρος.η γυναικα σεβεται τον αντρα που εχει την αυθαδεια να κλασει μπροστα της.σου λεει αυτος για να με γραφει στα αρχιδια του μαλλον εχει πολες επιτυχιες και δεν με εχει αναγκη.η γυναικα γουσταρει να της γαμισεις το μυαλο πρωτα και μετα το σωμα.παψτε να εισαστε κοτουλες και κλαστε μπροστα στις γυναικες.θα σας σεβαστουν περισσοτεροαυτοί τύπε φαντάσου τι αυτοπεποίηθηση βγάζουν..θα χουν λιώσει στο πούτσο!!
οχι γιατι κανω παγκο αναποδα μπρουμυτα. ξαπλωνω πανω στον παγκο μπρουμυτα και γυρναω το κεφαλι και κοιταω τα βαρη που ειναι στην θεση τουςναι αλλά κοιλιά έχεις τύπε?..
οχι γιατι κανω παγκο αναποδα μπρουμυτα. ξαπλωνω πανω στον παγκο μπρουμυτα και γυρναω το κεφαλι και κοιταω τα βαρη που ειναι στην θεση τουςσυνολο με τα ματια μου κοιταω 200 κιλλα οπως τα εχω υπολογισει οταν ξαπλωνω στον παγκο
με τα ματιααν είσαι μπρούμυτα στο πάγκο τότε πως σηκώνεις τα κιλά? με μπερδεύεις![]()
![]()
αν διαχειριστουν σωστα το εαυτο τους.σιγουρα θα λιωσουν.οι γυναικες θελουν αντρες και οχι γυναικουλες που ασχολουνται με την εμφανιση τους.αυτα ειναι γυναικεια χαρακτηριστικα.ποιος απο εσας κλανει ανετα μπροστα στις γυναικες? Μαλλον ελαχιστοι.η γυναικα το εκλαμβανει ως ενδειξη αδυναμιας χαρακτηρος.η γυναικα σεβεται τον αντρα που εχει την αυθαδεια να κλασει μπροστα της.σου λεει αυτος για να με γραφει στα αρχιδια του μαλλον εχει πολες επιτυχιες και δεν με εχει αναγκη.η γυναικα γουσταρει να της γαμισεις το μυαλο πρωτα και μετα το σωμα.παψτε να εισαστε κοτουλες και κλαστε μπροστα στις γυναικες.θα σας σεβαστουν περισσοτερο
οσες ειναι πραγματικες γυναικες και γουσταρουν δυναμικους αντρες ναι.οσες ειναι κοριτσακια οχιτύπε αυτό πιάνει ας πούμε μόνο όταν είσαι σε ραντεβουδάκι ή και αλλού ? πχ αν είσαι σε μπαράκι με φίλους και ρίξεις μερικές βροντερές
οι τριγύρω γκόμενες θα σε δουν με άλλο μάτι?
πρεπει να φας φασολαδα απο την προηγουμενη μερα πρωι βραδυ απο 2 πιατατύπε αυτό πιάνει ας πούμε μόνο όταν είσαι σε ραντεβουδάκι ή και αλλού ? πχ αν είσαι σε μπαράκι με φίλους και ρίξεις μερικές βροντερές
οι τριγύρω γκόμενες θα σε δουν με άλλο μάτι?