Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
Από τους γονείς ξεκινάει το πρόβλημα.Τα γονίδια παίζουν ρόλο αλλά οι γονείς διαμορφώνουν χαρακτήρα.

Δηλαδή εσάς που σας αρέσουν τα τραβεστί, πιστεύετε πως σας επηρέασαν οι γονείς σας σε αυτήν την επιλογή; 

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δηλαδή εσάς που σας αρέσουν τα τραβεστί, πιστεύετε πως σας επηρέασαν οι γονείς σας σε αυτήν την επιλογή; 
Πολύ πιθανόν.Οι γονείς μου πάντα ήταν πολύ απελευθερωμένοι άνθρωποι.Εγώ όμως δεν κρίνω κανέναν με βάση τι πηδάει. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
Πολύ πιθανόν.Οι γονείς μου πάντα ήταν πολύ απελευθερωμένοι άνθρωποι.Εγώ όμως δεν κρίνω κανέναν με βάση τι πηδάει. :)

Δεν νομίζω ότι πράγματι το κάνετε.

Για ποιο λόγο να μπεις σε τέτοια διασικασία?Αυτό λέω τόση ώρα,μια χαρά πουτάνες έχει ο μπαξές κι εσύ θα πας στην καφετέρια να αφήσεις 50ρικο για να δει ότι έχεις λεφτά να σου κάτσει?  :idiot:

Δεν το λέω για σένα προσωπικά,είναι λάθος το όλο θέμα από την αρχή για πολλούς λόγους.

:)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παψτε να ασχολουσαστε με γυμναστηρια.συμπληρωματα.αναβολικα και αλλες μαλακιες.ωριμαστε επιτελους.δεν εισαστε 15χρονων.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Παψτε να ασχολουσαστε με γυμναστηρια.συμπληρωματα.αναβολικα και αλλες μαλακιες.ωριμαστε επιτελους.δεν εισαστε 15χρονων.
Αν δεν ασχολουμαστε με το γυμναστηριο θα γινουμε χοντροι ρε. :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν δεν ασχολουμαστε με το γυμναστηριο θα γινουμε χοντροι ρε. :rockon:
δηλαδη οσοι ανθρωποι δεν πανε γυμναστηριο καταντανε χοντροι?.τα γυμναστηρια ειναι απλα μια lifestyle μπουρδα που πουλησαν στους ελληνες και αυτοι ως καλα θυματα καταναλωτες αγορασαν.λογικο το βρισκω για τις νεαρες ηλικιες να ψαρωνουν με μπουρδες.εγω ημουν ενας απο αυτους στα 15 μου.μετα απο καποια ηλικια ομως καταντα λιγο αστειο.ασε που οι γυναικες γουσταρουν τους αντρες με κοιλια.η κοιλια δηλωνει σιγουρια και αυτοπεποιθηση.ο αντρα ο ανασφαλης ασχολειται με μπρατσα.οι γυναικες δεν γουσταρουν ανασφαλιες στον αντρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
δηλαδη οσοι ανθρωποι δεν πανε γυμναστηριο καταντανε χοντροι?.τα γυμναστηρια ειναι απλα μια lifestyle μπουρδα που πουλησαν στους ελληνες και αυτοι ως καλα θυματα καταναλωτες αγορασαν.λογικο το βρισκω για τις νεαρες ηλικιες να ψαρωνουν με μπουρδες.εγω ημουν ενας απο αυτους στα 15 μου.μετα απο καποια ηλικια ομως καταντα λιγο αστειο.ασε που οι γυναικες γουσταρουν τους αντρες με κοιλια.η κοιλια δηλωνει σιγουρια και αυτοπεποιθηση.ο αντρα ο ανασφαλης ασχολειται με μπρατσα.οι γυναικες δεν γουσταρουν ανασφαλιες στον αντρα

αυτοί τύπε φαντάσου τι αυτοπεποίηθηση βγάζουν..θα χουν λιώσει στο πούτσο!!

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    83 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 2.jpg
    2.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 9

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γυμναστηριο πανε μονο οι Ελληνες.Μαθαμε και αυτο στην εγκυκλοπαιδια του Μπου.κομ.
Οπως επισης και οτι οι χοντροι εχουν σιγουρια και αυτοπεποιθηση. :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αυτοί τύπε φαντάσου τι αυτοπεποίηθηση βγάζουν..θα χουν λιώσει στο πούτσο!!
αν διαχειριστουν σωστα το  εαυτο τους.σιγουρα θα λιωσουν.οι γυναικες θελουν αντρες και οχι γυναικουλες που ασχολουνται με την εμφανιση τους.αυτα ειναι γυναικεια χαρακτηριστικα.ποιος απο εσας κλανει ανετα μπροστα στις γυναικες? Μαλλον ελαχιστοι.η γυναικα το εκλαμβανει ως ενδειξη αδυναμιας χαρακτηρος.η γυναικα σεβεται τον αντρα που εχει την αυθαδεια να κλασει μπροστα της.σου λεει αυτος για να με γραφει στα αρχιδια του μαλλον εχει πολες επιτυχιες και δεν με εχει αναγκη.η γυναικα γουσταρει να της γαμισεις το μυαλο πρωτα και μετα το σωμα.παψτε να εισαστε κοτουλες και κλαστε μπροστα στις γυναικες.θα σας σεβαστουν περισσοτερο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
ναι αλλά κοιλιά έχεις τύπε?..
οχι γιατι κανω παγκο αναποδα μπρουμυτα. ξαπλωνω πανω στον παγκο μπρουμυτα και γυρναω το κεφαλι και  κοιταω τα βαρη που ειναι στην θεση τους :) συνολο με τα ματια μου κοιταω 200 κιλλα οπως τα εχω υπολογισει οταν ξαπλωνω στον παγκο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
οχι γιατι κανω παγκο αναποδα μπρουμυτα. ξαπλωνω πανω στον παγκο μπρουμυτα και γυρναω το κεφαλι και  κοιταω τα βαρη που ειναι στην θεση τους :) συνολο με τα ματια μου κοιταω 200 κιλλα οπως τα εχω υπολογισει οταν ξαπλωνω στον παγκο

αν είσαι μπρούμυτα στο πάγκο τότε πως σηκώνεις τα κιλά? με μπερδεύεις  :think: :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
αν διαχειριστουν σωστα το  εαυτο τους.σιγουρα θα λιωσουν.οι γυναικες θελουν αντρες και οχι γυναικουλες που ασχολουνται με την εμφανιση τους.αυτα ειναι γυναικεια χαρακτηριστικα.ποιος απο εσας κλανει ανετα μπροστα στις γυναικες? Μαλλον ελαχιστοι.η γυναικα το εκλαμβανει ως ενδειξη αδυναμιας χαρακτηρος.η γυναικα σεβεται τον αντρα που εχει την αυθαδεια να κλασει μπροστα της.σου λεει αυτος για να με γραφει στα αρχιδια του μαλλον εχει πολες επιτυχιες και δεν με εχει αναγκη.η γυναικα γουσταρει να της γαμισεις το μυαλο πρωτα και μετα το σωμα.παψτε να εισαστε κοτουλες και κλαστε μπροστα στις γυναικες.θα σας σεβαστουν περισσοτερο

τύπε αυτό πιάνει  ας πούμε  μόνο όταν είσαι σε ραντεβουδάκι ή και αλλού ? πχ αν είσαι σε μπαράκι με φίλους  και ρίξεις μερικές βροντερές
οι τριγύρω γκόμενες θα σε δουν με άλλο μάτι?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τύπε αυτό πιάνει  ας πούμε  μόνο όταν είσαι σε ραντεβουδάκι ή και αλλού ? πχ αν είσαι σε μπαράκι με φίλους  και ρίξεις μερικές βροντερές
οσες ειναι πραγματικες γυναικες και γουσταρουν δυναμικους αντρες ναι.οσες ειναι κοριτσακια οχι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
πρεπει να φας φασολαδα απο την προηγουμενη μερα πρωι βραδυ απο 2 πιατα:) 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom