Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
παιχτη ρεαλισμος..εισαι 70κγ..ειναι αδυνατο να εχεις ογκο υπολογισιμο γενικα,εκτος αν εισαι 1.65 σε χαπι.

παρολαυτα αλλαξε το προγραμμα για να σου φυγει η ιδεα,
και γιατι αν προπονεισαι χρονια το σηκωνεις το αυξημενο βολιουμ.

μερα Α οριζοντιος-καλωδια-ωμοι,μερα Β επικλινης-τρικεφαλα..αποσταση απο Α σε Β 3 μερες τουλαχιστον...

ααααα...και φαε καθαρα και πολυ.
1.72 ειμαι..
Ποσες ασκησεις σε Α και Β μερα?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1.72 ειμαι..
Ποσες ασκησεις σε Α και Β μερα?
το βαρος σου ειναι οκ αρα για το υψος σου και νατυ.

για στηθος σου ειπα,ωμους μια βασικη πιεσης,κ απο μια για καθε μοιρα..
τρικεφαλα βασικη μπαρα με κλειστη λαβη,ψηλη τροχαλια,ψηλη τροχαλια αναποδη λαβη.
ξεκινας παντα με στηθος.

οι προπονησεις σου δε θα ξεπερνουν τα 20 σετ και τα 60 λεπτα σε διαρκεια..

προπονεισαι χρονια λες,στα γραφω καρφι καταλαβαινεις τι λεω φανταζομαι.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
οκ κατανοητος..
Απλα το ποσες ασκησεις σε οριζ και επικλινη πες μου ανα μερα..Φανταζομαι εννοεις και με μπαρα και με αλτηρες πιεσεις-ανοιγματα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.240
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα παιδιά, απέχω καιρό από πρωτεινες. Θέλω να μου προτείνετε. Προπονούμαι εντατικά. Τρέξιμο αλλά και βάρη. Έχετε να προτείνετε κάτι. Θέλω όσο γίνεται να κρατήσω γράμμωση αλλά και να πάρω λίγο όγκο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οκ κατανοητος..
Απλα το ποσες ασκησεις σε οριζ και επικλινη πες μου ανα μερα..Φανταζομαι εννοεις και με μπαρα και με αλτηρες πιεσεις-ανοιγματα
το βολιουμ το φτιαχνεις αναλογα με το σωμα σου..αυτο θα σου πει τι σηκωνει και τι οχι..
μη ξεχνας οτι μετα το στηθος εχεις κ αλλη μυικη ομαδα.

για αρχη θα σου λεγα ξεκινα πρωτη μερα οριζοντιος 4Χ8 μπαρα ακουμπαει  στηθος,καλωδια 3 και μετα ωμους..οχι αλτηρα.

δευτερη μερα 4Χ8 π.χ. επικλινης αλτηρας,3 ανοιγματα και μετα τρικεφαλα ..οχι μπαρα..

ετσι συνολικα εχεις 14 σετ στηθους σε μια εβδομαδα.

αν δεις τα βγαζεις ευκολα,αναρρωνεις κλπ παιξε οπως νομιζεις χωσε αλτηρα,κατακλινη,βυθισεις  πειραματισου.

βασικο ειναι να προπονεισαι συντομα και εντονα..ολα τα αλλα παιζουν.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Οκ να σαι καλα..
14 σετ μου φαινονται λιγα αλλα θα ξεκινησω ετσι και ανεβαζω λιγο μετεπειτα..

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οκ να σαι καλα..
14 σετ μου φαινονται λιγα αλλα θα ξεκινησω ετσι και ανεβαζω λιγο μετεπειτα..
όπως είπε κι ο συναγωνιστής παραπάνω, σημασία δεν έχει πόσα σετ, ασκήσεις κλπ κάνεις, ούτε πόσα κιλά σηκώνεις, αλλά η ένταση. Ενταση μπορείς να αυξήσεις αυξάνοντας τα κιλά, αυξάνοντας τον αριθμό των ασκήσεων ή των σετ κλπ κλπ. Προσωπικά, συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο της πλειομετρικής προπόνησης: αργές επαναλήψεις στο κατέβασμα, με ρυθμό 2-1-4 (2 δευτερόλεπτα σήκωμα, 1 κράτημα ισομετρικά και αργά κατέβασμα σε 4"). Εγγυημένο πρήξιμο, εγγυημένη άνοδος σε κιλά ανά προπόνηση κυριολεκτικά, αλλά θέλει αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία κατά την προπόνηση (για να βγουν σωστά) και μειωμένα κιλά, και πολύ φαγητό και ξεκούραση μετά...

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Πόσες μέρες απαιτούνται για να ξεπιαστεί κανείς; βάζω μια voltaren αλλά δεν κάνει τίποτα,τι τα ήθελα τα γυμναστήρια ο παλιόγερας?

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
...το σωσιβιο πευτη με χαμιλη ενταση και μεγαλη διαρκεια σε συνδιασμο με διατροφη...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο της πλειομετρικής προπόνησης: αργές επαναλήψεις στο κατέβασμα, με ρυθμό 2-1-4 (2 δευτερόλεπτα σήκωμα, 1 κράτημα ισομετρικά και αργά κατέβασμα σε 4"). Εγγυημένο πρήξιμο, εγγυημένη άνοδος σε κιλά ανά προπόνηση κυριολεκτικά,
Αυτό που λές ονομάζεται GVT. German Volume Training το είχα σαν πρόγραμμα πριν 2 μήνες.Πολύ δυνατό  :fuck1:
Ότι πρέπει για πρήξιμο  ;)
Popularized by Charles Poliquin  :woldman:

Το πρόγραμμα
10Χ10
10 σετ των 10 επαναλήψεων
1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ αν εκτελείται σαν απλή άσκηση και 1 μιση με 2 λεπτά διάλειμμα αν εκτελείται σαν σούπερσετ.
1 άσκηση και μόνο 1 για καθε μέρος του σώματος κατά προτίμηση βασικές.
2'' ανέβασμα 4'' κατέβασμα
Τα ίδια κιλά σε όλα τα σετ.

[URL unfurl="true"]http://buildingthebetterman.com/training/german-volume-training-gvt/[/url]

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Αυτό που λές ονομάζεται GVT. German Volume Training το είχα σαν πρόγραμμα πριν 2 μήνες.Πολύ δυνατό  :fuck1:
Ότι πρέπει για πρήξιμο  ;)
Popularized by Charles Poliquin  :woldman:

Το πρόγραμμα
10Χ10
10 σετ των 10 επαναλήψεων
1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ αν εκτελείται σαν απλή άσκηση και 1 μιση με 2 λεπτά διάλειμμα αν εκτελείται σαν σούπερσετ.
1 άσκηση και μόνο 1 για καθε μέρος του σώματος κατά προτίμηση βασικές.
2'' ανέβασμα 4'' κατέβασμα
Τα ίδια κιλά σε όλα τα σετ.

[URL unfurl="true"]http://buildingthebetterman.com/training/german-volume-training-gvt/[/url]
Τι λε ρε καυλιαρη?
Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι το τα ιδια κιλα σε ολα τα σετ!
Ξεκινας ας πουμε πρωτο σετ στηθος 80 κιλα στον παγκο 10 επαναληψεις! Αμα μπορεις να κανεις στο δεκατο σετ παλι 80 κιλα 10 επαναληψεις σημαινει οτι κατι δεν κανεις καλα!  :idiot:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Τι λε ρε καυλιαρη?
Ξεκινας ας πουμε πρωτο σετ στηθος 80 κιλα στον παγκο 10 επαναληψεις! Αμα μπορεις να κανεις στο δεκατο σετ παλι 80 κιλα 10 επαναληψεις σημαινει οτι κατι δεν κανεις καλα!  :idiot:
Σε περίπτωση που γίνεται βασανιστικά δύσκολο και βλέπεις πως δεν βγαίνει,ε τότε αναγκαστικά ρίχνεις κιλά.

Πιο σημαντικό όμως είναι να τηρείς το  4" αρνητική και αυστηρά 1' διάλειμμα.

Πάντως αν ψάξεις για GVT online θα δεις ότι είναι πολύ αποτελεσματικό για καλά πρηξίματα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Καλησπέρα παιδιά, απέχω καιρό από πρωτεινες. Θέλω να μου προτείνετε. Προπονούμαι εντατικά. Τρέξιμο αλλά και βάρη. Έχετε να προτείνετε κάτι. Θέλω όσο γίνεται να κρατήσω γράμμωση αλλά και να πάρω λίγο όγκο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ολες οι πρωτεινες ιδιες ειναι ρε καυλιαρη! Κοιτα να παρεις καθαρη μονο και απο καμια γνωστη εταιρεια γιατι υπαρχουν κατι μουφες που πας να τις χτυπησεις και γινονται ενα πηχτο πραμα που κολλαει στο ποτηρι και βρωμαει!  :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ολες οι πρωτεινες ιδιες ειναι ρε καυλιαρη! Κοιτα να παρεις καθαρη μονο και απο καμια γνωστη εταιρεια γιατι υπαρχουν κατι μουφες που πας να τις χτυπησεις και γινονται ενα πηχτο πραμα που κολλαει στο ποτηρι και βρωμαει!  :2funny:

ok σε ευχαριστώ , σκέφτομαι την 100άρα που έχουν τα extreme,  κοκκινο μαυρο χρωμα το δοχείο

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
ok σε ευχαριστώ , σκέφτομαι την 100άρα που έχουν τα extreme,  κοκκινο μαυρο χρωμα το δοχείο
Αυτην εδω θα εννοεις ε?
Γαματη ειναι κ βγαινει συνεχεια πρωτη σε ψηφοφοριες απο τουμπανους του γυμναστηριου!
80 αρα ειναι για την ακριβεια. 100% ειναι απλα το ονομα της! 
image_24157_original_X_450_white.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πόσες μέρες απαιτούνται για να ξεπιαστεί κανείς; βάζω μια voltaren αλλά δεν κάνει τίποτα,τι τα ήθελα τα γυμναστήρια ο παλιόγερας?

ασε τις βολταρεν. ξεπιασιμο ειναι η επομενη μερα κανονικα προπονηση και η μεθεπομενη.

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τι λε ρε καυλιαρη?
Ξεκινας ας πουμε πρωτο σετ στηθος 80 κιλα στον παγκο 10 επαναληψεις! Αμα μπορεις να κανεις στο δεκατο σετ παλι 80 κιλα 10 επαναληψεις σημαινει οτι κατι δεν κανεις καλα!  :idiot:
προφανώς και ρίχνεις κιλά: δεν πρόκειται κανείς να αντέξει σε τέτοια ένταση (και χρονική διάρκεια σετ) με σταθερά τα ίδια κιλά...
Γενικά πάντως, συστήνω ανεπιφύλακτα κι όχι μόνο για όγκο: το πρόγραμμα αυτό το έκανα για ασκήσεις αλτικότητας στο μπάσκετ παλιότερα, για αντοχή ακόμη και για κοιλιακούς... ΣΚΙΖΕΙ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom