Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, έχει κανένας εμπειρία από στεροειδή αναβολικά όποιος έχει χρησιμοποιήσει ας μου στείλει τις εντυπώσεις θεραπεία-αποθεραπεία, αποτελέσματα, παρενέργειες... Ακούω από αρκετούς ότι dianabol και winstrol είναι από τα πιο ''ελαφριά'' και πως αν τα πάρεις σωστά και για σύντομο χρονικό διάστημα είναι ασφαλή. Κατά τ'άλλα γυμναστήρια, διατροφές, πρωτείνες, κρεατίνες κτλ τα ξέρουμε... τα κάνουμε χρόνια αλλά τ'αποτελέσματα όχι ικανοποιητικά. Δηαλαδή κάτι μοντέλα τύπου Σφαλιάρα και Αναβιώτη που λένε πως δεν παίρνουν αναβολικά είναι για τα πανηγύρια...

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Α ξέχασα... επίσης tribulus και zma έχει πάρει κανένας σας? Αν ναι ποιά τ'αποτελέσματα τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο κρεβάτι...?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Τύποι φουσκωτός δεν είναι μόνο το τέρας με 30 κιλά πάνω από το ύψος του. Εσείς το πάτε στο άλλο άκρο. Δηλαδή κάποιος με 10 κιλά πάνω από το ύψος του και χαμηλό ποσοστό λίπους δεν είναι φουσκωτός? Αποθαρύνει νομίζετε την γκόμενα αυτό από το να κάνει κάτι μαζί του? Ας μην είμαστε κομπλεξικοί και ζηλιαρόπουστες απέναντι στα "κορμιά".  ;)

Εμένα πάντως, φίλες μου γυμνάστριες που τα είχαν με μποντυμπιλντεράδες σε κάποια φάση της ζωής τους, μου έχουν πει ότι τις χάλαγε ο ναρκισισμός, που ο άντρας τους πέρναγε πιο πολλή ώρα στον καθρέφτη από τις ίδιες. Η μία μάλιστα τον είχε κατακερατώσει γιατί... δεν τη γαμούσε! Πότε γιατί δεν ήθελε να κάψει θερμίδες, πότε γιατί έπρεπε να πάρει το φαρμακάκι στη συγκεκριμένη ώρα κτλ. Μιλάω πάντα για τύπους που ασχολούνταν επαγγελματικά όχι για ανθρώπους που απλά γυμνάζονται και φροντίζουν το σώμα τους.

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Luis fernando de la vegas, απ ότι ξέρω δε γουστάρουν τόσο τους κολυμβητές αλλά τους πολίστες... Οι κολυμβητές είναι σαν χέλια με κοιλιακούς ενω οι πολίστες έχουν καλύτερη μάζα και μυικότητα. Και προσωπικά συμφωνώ και αυτός είναι ο στόχος μου... ούτε fitness στα όρια του κοκαλιάρη με κοιλιακούς για τρίλιζα ούτε builderάδες με εξωπραγματικά και αντιαισθητικά μούσκουλα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τύποι φουσκωτός δεν είναι μόνο το τέρας με 30 κιλά πάνω από το ύψος του. Εσείς το πάτε στο άλλο άκρο. Δηλαδή κάποιος με 10 κιλά πάνω από το ύψος του και χαμηλό ποσοστό λίπους δεν είναι φουσκωτός? Αποθαρύνει νομίζετε την γκόμενα αυτό από το να κάνει κάτι μαζί του? Ας μην είμαστε κομπλεξικοί και ζηλιαρόπουστες απέναντι στα "κορμιά".  ;)
Δεν μίλησε κανείς για νορμάλ άτομα που λες.Φυσικά και 10 κιλά πάνω από το ύψος σου αν είσαι σε χαμηλό ποσοστό είναι πολύ καλά,εγώ αναφέρθηκα στους φουσκωτούς που είναι 120 κι 130 κιλά με ύψος ας πουμε 1.75!Αυτό είναι αφύσικο!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και οι λίγες που γουστάρουν φουσκωτούς, αν τύχει και κάνουν κάτι με κάποιον μετά δεν θέλουν ούτε να τους ξανακούσουν.  ;)

πολυ αυθαιρετο συμπερασμα. εκτος και μιλας για ζευγαρι οπου ο ενας γυμναζεται και ο αλλος καθολου. εκει το προβλημα ειναι οτι δεν ταιριαζεις με τον αλλο εγκεφαλικα και οχι εμφανισιακο το προβλημα ουτε σεξουαλικο. οι ιδιοι λογοι δηλαδη που χωριζουν ολοι οι ανθρωποι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πότε γιατί δεν ήθελε να κάψει θερμίδες, πότε γιατί έπρεπε να πάρει το φαρμακάκι στη συγκεκριμένη ώρα

σορρυ αλλα αυτες τις αιτιες πρωτη φορα τις ακουω στη ζωη μου. οχι για μενα εννοω, γενικα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μου έχουν πει ότι δεν τους σηκώνεται όταν είναι εκτός ντόπας γιατί έχει συνηθίσει ο οργανισμός στην έξτρα τεστοστερόνη κι έτσι όταν την κόβουν τους είναι πεσμένο. :huh:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μου έχουν πει ότι δεν τους σηκώνεται όταν είναι εκτός ντόπας γιατί έχει συνηθίσει ο οργανισμός στην έξτρα τεστοστερόνη κι έτσι όταν την κόβουν τους είναι πεσμένο. :huh:

ισχυει αυτο για τα αναβολικα. στο διαλειμμα του κυκλου. οι κυκλοι κρατανε περισσοτερο απο τα διαλειμματα ομως

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο παραγοντας γκομενα παιζει στα κλαρινοκαγκουρα 178cm,70kg που χαροπαλευουν με 60κγ στον παγκο,οχι στους τυπους που περιγραφετε..δεν υπαρχει σοβαρος παιχτης που να τρυπιεται για γκομενα,οποτε η ολη συζητηση ειναι οφφ εξ αρχης.
οταν κανεις το σωμα σου χημικο εργαστηρι,μετρας το γραμμαριο,εχεις γαμηθει στο κοτατζ οταν οι γυρω σου λιωνουυνε πιτογυρα
και φτανεις η ρεσεψιονιστ της τρυπας να σε ξερει με το μικρο σου,οτι κανεις το καανεις για την παρτη σου και μονο.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
σορρυ αλλα αυτες τις αιτιες πρωτη φορα τις ακουω στη ζωη μου. οχι για μενα εννοω, γενικα.

Τι να σου πω, τύπε... Να την είχε βαρεθεί σαν γκόμενα και να το έδειχνε "με τρόπο"; Ίσως...
Πάντως όλες οι γυμνάστριες άνω των 35 που ξέρω κατέληξαν με χαρτογιακάδες στο τέλος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο παραγοντας γκομενα παιζει στα κλαρινοκαγκουρα 178cm,70kg που χαροπαλευουν με 60κγ στον παγκο,οχι στους τυπους που περιγραφετε..δεν υπαρχει σοβαρος παιχτης που να τρυπιεται για γκομενα,οποτε η ολη συζητηση ειναι οφφ εξ αρχης.
οταν κανεις το σωμα σου χημικο εργαστηρι,μετρας το γραμμαριο,εχεις γαμηθει στο κοτατζ οταν οι γυρω του λιωνουυνε πιτογυρα
και φτανεις η ρεσεψιονιστ της τρυπας να σε ξερει με το μικρο σου,οτι κανεις το καανεις για την παρτη σου και μονο.

ετσι ακριβως ειναι.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ισχυει αυτο για τα αναβολικα. στο διαλειμμα του κυκλου. οι κυκλοι κρατανε περισσοτερο απο τα διαλειμματα ομως
Άμα είναι συνέχεια σε κύκλο όπως λες όμως μετά λογικά θα πάρουν το κάτω σύστημα στο χέρι σε λίγα χρόνια ή όχι. :think:  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άμα είναι συνέχεια σε κύκλο όπως λες όμως μετά λογικά θα πάρουν το κάτω σύστημα στο χέρι σε λίγα χρόνια ή όχι. :think:  :S

ναι. εκει μπαινει και ο φαυλος κυκλος των φαρμακων. μετα απο λιγο εχεις και αυτον τον λογο να τα παιρνεις, αν θες να...λειτουργεις καλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ευγε εχεις καλη αισθητικη :grin:

εξαιρετική αισθητικη εχω παπαζουζου μου. αυτο το σημείο στους κοιλιακους που κατεβαίνει λεκανη το κοψιμο το τελειο το λατρευω σε οσα κορμια το δω αντρικα, και βεβαιως στο γυναικειο που ειναι και πιο σπανιο ειναι μαγεια..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εξαιρετική αισθητικη εχω παπαζουζου μου. αυτο το σημείο στους κοιλιακους που κατεβαίνει λεκανη το κοψιμο το τελειο το λατρευω σε οσα κορμια το δω αντρικα, και βεβαιως στο γυναικειο που ειναι και πιο σπανιο ειναι μαγεια..

κλαψε μπουλουκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom