- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
κορμια για παντα![]()
![]()
![]()
ανοιγει ο καιρός το καλοκαίρι φτάνει μπειτε στην πρεσα
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου αρέσουν οι φουσκωτοί?
κορμια για παντα![]()
![]()
![]()
ανοιγει ο καιρός το καλοκαίρι φτάνει μπειτε στην πρεσα
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύποι φουσκωτός δεν είναι μόνο το τέρας με 30 κιλά πάνω από το ύψος του. Εσείς το πάτε στο άλλο άκρο. Δηλαδή κάποιος με 10 κιλά πάνω από το ύψος του και χαμηλό ποσοστό λίπους δεν είναι φουσκωτός? Αποθαρύνει νομίζετε την γκόμενα αυτό από το να κάνει κάτι μαζί του? Ας μην είμαστε κομπλεξικοί και ζηλιαρόπουστες απέναντι στα "κορμιά". ;)
Δεν μίλησε κανείς για νορμάλ άτομα που λες.Φυσικά και 10 κιλά πάνω από το ύψος σου αν είσαι σε χαμηλό ποσοστό είναι πολύ καλά,εγώ αναφέρθηκα στους φουσκωτούς που είναι 120 κι 130 κιλά με ύψος ας πουμε 1.75!Αυτό είναι αφύσικο!Τύποι φουσκωτός δεν είναι μόνο το τέρας με 30 κιλά πάνω από το ύψος του. Εσείς το πάτε στο άλλο άκρο. Δηλαδή κάποιος με 10 κιλά πάνω από το ύψος του και χαμηλό ποσοστό λίπους δεν είναι φουσκωτός? Αποθαρύνει νομίζετε την γκόμενα αυτό από το να κάνει κάτι μαζί του? Ας μην είμαστε κομπλεξικοί και ζηλιαρόπουστες απέναντι στα "κορμιά". ;)
Και οι λίγες που γουστάρουν φουσκωτούς, αν τύχει και κάνουν κάτι με κάποιον μετά δεν θέλουν ούτε να τους ξανακούσουν. ;)
Πότε γιατί δεν ήθελε να κάψει θερμίδες, πότε γιατί έπρεπε να πάρει το φαρμακάκι στη συγκεκριμένη ώρα
Μου έχουν πει ότι δεν τους σηκώνεται όταν είναι εκτός ντόπας γιατί έχει συνηθίσει ο οργανισμός στην έξτρα τεστοστερόνη κι έτσι όταν την κόβουν τους είναι πεσμένο.![]()
Έλα Χριστέ...ισχυει αυτο για τα αναβολικα. στο διαλειμμα του κυκλου.
σορρυ αλλα αυτες τις αιτιες πρωτη φορα τις ακουω στη ζωη μου. οχι για μενα εννοω, γενικα.
ο παραγοντας γκομενα παιζει στα κλαρινοκαγκουρα 178cm,70kg που χαροπαλευουν με 60κγ στον παγκο,οχι στους τυπους που περιγραφετε..δεν υπαρχει σοβαρος παιχτης που να τρυπιεται για γκομενα,οποτε η ολη συζητηση ειναι οφφ εξ αρχης.
οταν κανεις το σωμα σου χημικο εργαστηρι,μετρας το γραμμαριο,εχεις γαμηθει στο κοτατζ οταν οι γυρω του λιωνουυνε πιτογυρα
και φτανεις η ρεσεψιονιστ της τρυπας να σε ξερει με το μικρο σου,οτι κανεις το καανεις για την παρτη σου και μονο.
Άμα είναι συνέχεια σε κύκλο όπως λες όμως μετά λογικά θα πάρουν το κάτω σύστημα στο χέρι σε λίγα χρόνια ή όχι.ισχυει αυτο για τα αναβολικα. στο διαλειμμα του κυκλου. οι κυκλοι κρατανε περισσοτερο απο τα διαλειμματα ομως
Σου αρέσουν οι φουσκωτοί?
Άμα είναι συνέχεια σε κύκλο όπως λες όμως μετά λογικά θα πάρουν το κάτω σύστημα στο χέρι σε λίγα χρόνια ή όχι.:S
οι γραμμωμενοι που εχουν καλη φυσικη κατάσταση και δεν παιρνουν φαρμακακια προτιμωνται![]()
![]()
ευγε εχεις καλη αισθητικη![]()
εξαιρετική αισθητικη εχω παπαζουζου μου. αυτο το σημείο στους κοιλιακους που κατεβαίνει λεκανη το κοψιμο το τελειο το λατρευω σε οσα κορμια το δω αντρικα, και βεβαιως στο γυναικειο που ειναι και πιο σπανιο ειναι μαγεια..