Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να τα ξαναγραψω

Εγραψα οτι κανω γυμναστικη 2 χρονια πηγαινοντας καθε 2η ή 3η μερα στο γυμναστηριο. Η ωρα που αφιερωνω στην γυμναστικη ειναι 40 λεπτα καθε φορα. Δεν εχω παρει ποτε χαπια, ενεσιμα, πρωτεινες, αμινοξεα ή κατι αλλο. Απλα πηγαινω γυμναστηριο.

Τα δυο αυτα χρονια εχω χασει 12 κιλα και εχει σφιξει το σωμα πολυ καλα.

Ομως θελω να βαλω ογκο στους μυς πλεον. Τοσο καιρο, αυτα τα 2 χρονια , ογκο δεν μπορω να βαλω.

Αρα ρωταω αν μπορω ναχρησιμοποιησω κατι (ΟΧΙ ενεσεις και μαλακιες) για να φορτωσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καπως στο στηθος και δικεφαλους . Δεν λεω να γινω τερας, απλα να φορτωσω ρε λεβεντες.
Αδελφε πρωτα απο ολα πρεπει να ξεκινησεις ενα σωστο προγραμμα.Μονο με συμπληρωματα,δεν θα εχεις αποτελεσματα.Απο μονος σου να φουσκωσεις,δεν υπαρχει περιπτωση.
Ξεκινα αυτο εδω το προγραμματακι,διαλεξε ενα σπλιτ που σε βολευει,και μετα το διμηνο
πας σε πιο προχωρημενο προγραμμα και συμπληρωματα.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Να τα ξαναγραψω

Εγραψα οτι κανω γυμναστικη 2 χρονια πηγαινοντας καθε 2η ή 3η μερα στο γυμναστηριο. Η ωρα που αφιερωνω στην γυμναστικη ειναι 40 λεπτα καθε φορα. Δεν εχω παρει ποτε χαπια, ενεσιμα, πρωτεινες, αμινοξεα ή κατι αλλο. Απλα πηγαινω γυμναστηριο.

Ομως θελω να βαλω ογκο στους μυς πλεον. Τοσο καιρο, αυτα τα 2 χρονια , ογκο δεν μπορω να βαλω.

Αρα ρωταω αν μπορω ναχρησιμοποιησω κατι (ΟΧΙ ενεσεις και μαλακιες) για να φορτωσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καπως στο στηθος και δικεφαλους . Δεν λεω να γινω τερας, απλα να φορτωσω ρε λεβεντες.

Οσο για τα σπλιτ που αναφερεις, δεν το προσεγγιζω με τοση προσηλωση. Απλα παω και κανω ασκησεις με βαρη για στηθος και διεκφαλους.

Με τον τρόπο που έγραψες ότι γυμνάζεσαι δεν πρόκειται να πάρεις όγκο με πρωτεΐνες και αμινοξέα. 
Χωρίς χημεία χρειάζεσαι  σοβαρή προπόνηση και  σωστή διατροφή.

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Να τα ξαναγραψω

Οσο για τα σπλιτ που αναφερεις, δεν το προσεγγιζω με τοση προσηλωση. Απλα παω και κανω ασκησεις με βαρη για στηθος και διεκφαλους.
Πρώτον, ΜΗΝ βιάζεσαι! Γιατί θες να 'φορτώσεις' σε 2-3 μήνες; Το ξέρεις ότι ένας μέσος οργανισμός δε μπορεί να πάρει πάνω από 3,5 κιλά καθαρής μυικής μάζας ανά έτος; Το πιο πιθανό είναι ότι δεν κάνεις σωστό πρόγραμμα προπόνησης ή/και σωστή διατροφή. 'Σωστή' προπόνηση θα σου πει το σώμα σου ποιά είναι: ακόμη και το να κάνεις το ίδιο πρόγραμμα επί 2 χρόνια είναι λάθος. Καθαρή πρωτεϊνη και αμινοξέα δε θα σου δώσουν γρήγορα 'όγκο', αλλά θα σου δώσουν καθαρά και αργά αποτελέσματα.
Στα λέω όλα μαζί και γρήγορα για να μην γράφω πολλά και σε κουράζω...
Για ό,τι χρειαστείς, στείλε και πμ αν θες...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύποι για icariin τι γνώμη έχετε;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
1,94 υψος, 88 κιλα, 33 ετων. Συχνοτητα γυμναστηριου καθε 2η ή 3η μερα , ασκηση 1 ωρα συνολικα μεπς βγες στο γυμναστηριο και ντους, ήτοι 40 λεπτα πειτε γυμναστικη ως επι τω πλειστω βαρη. αεροβια π.χ τρεξιμο ή ποδηλατο μηδαμινη (ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑ!!!).
Δεν εχω παρει κανενα βοηθητικο οποιασδηποτε μορφης.
Θελώ να παρω σε ογκο, να φορτωσουν οι μυς στηθος-δικεφαλοι και να δω αποτελεσματα γρηγορα.

Για να βάλεις όγκο στο στήθος και όγκο γενικότερα δοκίμασε  4 “απλά” πράγματα σε γενικές γραμμές:

1. Ξέχνα το “πείτε γυμναστική” και το “βαριέμαι”
2.Διατροφή:
α)Βρίσκεις το τωρινό θερμιδικό σου ισοζύγιο και ανεβάζεις θερμίδες κατά 10%.
β)Βγάζεις μια διατροφή που θα σου δώσει τις παραπάνω θερμίδες με αναλογία 30% πρωτείνες – 50% υδατάνθρακες – 20% λίπη.
γ) συμπλήρωμα πρωτείνης θα πάρεις μόνο αν δεν μπορείς να συμπληρώσεις τις παραπάνω ποσότητες από διατροφή.
δ)Λάβε υπ' όψη σου ότι ένας μέσος ασκούμενος  δεν μπορεί να απορροφήσει πάνω από 1,8 γραμμάρια πρωτείνης ανά κιλό σωματικού βάρους το 24ωρο χωρίς “κόλπα”. 
ε) Μετά την προπόνηση φάε ένα γιαούρτι 2% με μια κουταλιά μέλι.
3.Γυμνάζεις στήθος δύο φορές την εβδομάδα (Δε – Πε ή Τρ – Πα για παράδειγμα).
Ημέρα πρώτη πιέσεις σε ίσιο πάγκο σε σμιθ, 4 σετ με βάρος τόσο για 8-10 επαναλήψεις.
Πλάγιες εκτάσεις με αλτήρες σε ίσιο πάγκο με βάρος για 8-12 σωστές επαναλήψεις για 3 σετ.
Βυθίσεις με βάρος τόσο για 15-20 επαναλήψεις για 3 σετ.
Ημέρα δεύτερη πιέσεις σε επικλινή πάγκο σε σμιθ, 4 σετ με βάρος τόσο για 8-10 επαναλήψεις.
Πλάγιες εκτάσεις με αλτήρες σε επικλινή πάγκο με βάρος για 8-12 σωστές επαναλήψεις για 3 σετ.
Cross over 8-12 επαναλήψεις για 3 σετ.

Ανεβάζεις κιλά έστω και ελάχιστα σε κάθε προπόνηση έστω κατεβάζοντας επαναλήψεις τις οποίες ανεβάζεις στην επόμενη προπόνηση κρατώντας τα κιλά σταθερά.

4.Κοιμάσαι καλά τουλάχιστον 8 ώρες.

Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τα γονίδιά σου, την ηλικία σου και τη γενικότερη φυσική και σωματική σου κατάσταση.

Απορία σε αυτά τα 2 χρόνια που γυμνάζεσαι πόσα κιλά έχεις ανέβει σε πιέσεις πάγκου?

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
τωρα αχρηστο ειναι παιχτη μου..φλεβαρη εχουμε..ισορροπιστης τεστο ειναι αυτο,δεν εχει αναβολικη δραση.
κοιτα να φορτωσεις μεχρι απριλη ρε..κ αν θες να διωξεις νερα για σκληραδα πριν σκασεις χαλκιδικη χτυπα το τοτε.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παιδες μια ερωτηση ποιοι ειναι οι καλυτεροι λιποδιαλυτες?αρχιζω προπονηση ειχα σταματησει 9 μηνες γιατι ειχα σπασει τ ποδι μου κ εχω βαλει κιλα,οχι πολλα κανα 5-6.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Πολύ της μόδας έχουν γίνει τώρα οι φουσκωτοί,βλέπω και στη δουλειά κάτι παιδιά 25-30 χρονών πρησμένους,καλά την υγεία τους δεν τη σκέφτονται καθόλου?

Άσε που σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν αυτοί που είναι σαν μποντυμπίλντερς,τι το κάνουν?  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πολύ της μόδας έχουν γίνει τώρα οι φουσκωτοί,βλέπω και στη δουλειά κάτι παιδιά 25-30 χρονών πρησμένους,καλά την υγεία τους δεν τη σκέφτονται καθόλου?

Άσε που σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν αυτοί που είναι σαν μποντυμπίλντερς,τι το κάνουν?  :think:
κλαρινογαμπροί τύπε  :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Άσε που σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν αυτοί που είναι σαν μποντυμπίλντερς,τι το κάνουν?  :think:

Ναι, οπως και στους άνδρες δεν αρέσουν οι πλαστικές γκόμενες. Γι' αυτό όλες οι στριπτιζο-πουτάνες ειναι κορίτσια της διπλανης πόρτας ( το μόνο πλαστικο που δεν έχουν είναι το μουνί), και γι' αυτό όλοι οι άνδρες στρίπερ είναι... πατσοκοιλιάδες  :S

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ναι, οπως και στους άνδρες δεν αρέσουν οι πλαστικές γκόμενες. Γι' αυτό όλες οι στριπτιζο-πουτάνες ειναι κορίτσια της διπλανης πόρτας ( το μόνο πλαστικο που δεν έχουν είναι το μουνί), και γι' αυτό όλοι οι άνδρες στρίπερ είναι... πατσοκοιλιάδες  :S

Τι σχέση έχουν οι στρίπερ?  :huh:

Είπα εγώ πουθενά να είναι ο άλλος πατσοκοιλιάς? Άλλο γυμνάζομαι κι άλλο παίρνω φάρμακα για να γίνω 120 κιλά με ύψος 1.75 και ποσοστό λίπους 8%. :huh:

Η πλειοψηφία των γυναικών σιχαίνεται τους φουσκωτούς,το έχω συζητήσει με αρκετές και όλες είχαν την ίδια άποψη. :)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τι σχέση έχουν οι στρίπερ?  :huh:

Είπα εγώ πουθενά να είναι ο άλλος πατσοκοιλιάς? Άλλο γυμνάζομαι κι άλλο παίρνω φάρμακα για να γίνω 120 κιλά με ύψος 1.75 και ποσοστό λίπους 8%. :huh:

Η πλειοψηφία των γυναικών σιχαίνεται τους φουσκωτούς,το έχω συζητήσει με αρκετές και όλες είχαν την ίδια άποψη. :)

Πού τους βλέπεις αυτούς στη δουλειά σου ρε τύπε? Με τον Κάτλερ και τον Φιλ Χιθ δουλεύεις?  :-

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδες μια ερωτηση ποιοι ειναι οι καλυτεροι λιποδιαλυτες?αρχιζω προπονηση ειχα σταματησει 9 μηνες γιατι ειχα σπασει τ ποδι μου κ εχω βαλει κιλα,οχι πολλα κανα 5-6.

Ρώτα τον γυμναστή σου ή όποιον άλλο σε έχει παραμυθιάσει με τα συμπληρώματα.
Φλεβάρης είναι, μέχρι το καλοκαίρι θα τα χεις χάσει για πλάκα με ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

τα 5-6 κιλα αμα τα ειχες βαλει κι αποτομα ειδικα , τα χανεις σχετικα ευκολα ρε συ . μια τυπικη διατροφη κ αεροβια καλη μεχρι το καλοκαιρι κ ξαναγινες .

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ενας φιλος μου ειχε παρει και εχασε 6 κιλα σε ενα μηνα με τρεξιμο 4 φορες τη βδομαδα κ διαιτα.
εγω ποτε δν εχω παρει τιποτα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλοι γνωστοι τα παντα και σε 4 5 μηνες γινανε σαν hulk  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom