θα χτυπησουμε κανα proviron;;τσου ρε λιθρινι
μπαινει η ανοιξη σε λιγο
πρεπει να φυγουν τα νερα
θα χτυπησουμε κανα proviron;;τσου ρε λιθρινι
θα χτυπησουμε κανα proviron;;
μπαινει η ανοιξη σε λιγο
πρεπει να φυγουν τα νερα
Άκουσα ότι κάποιοι καργιόληδες παίζουν πουστιές με goldstandard της ON από Βουλγαρία που αν τις ρίξεις μπανάνες πηδάν και τις αρπάζουν. Προσοχή με τις μούφες!
απο γνωστο σαιτ συμπληρωματων που εδρευει βουλγαρια;;Άκουσα ότι κάποιοι καργιόληδες παίζουν πουστιές με goldstandard της ON από Βουλγαρία που αν τις ρίξεις μπανάνες πηδάν και τις αρπάζουν. Προσοχή με τις μούφες!
κανελα κευλανης να γουσταρεις
Αυτοι εχουν καλα προιοντα και εχουν εδρα πορτογαλλια.Οκ θενκς πεχαρα..
Στα x-treme ψωνιζω καποιες φορες αλλα μου τα χουν οντως ζαλισει με την complete 8...Στειλε κανα εγγυημενο σαιτ αν μπορεις..
Αυτοι εχουν καλα προιοντα και εχουν εδρα πορτογαλλια.
Kαι τα προιοντα που βγαζουν οι ιδιοι ειναι πολυ καλα.![]()
Το είχα αναρτήσει και το καλοκαίρι το λινκ
Από εκεί ψωνίζω εδώ και καιρό
Και μαζί σχεδόν όλοι όσοι ξέρω από το γυμναστήριο
Δεν έχω δοκιμάσει κάτι δικής τους παραγωγής.Kαι τα προιοντα που βγαζουν οι ιδιοι ειναι πολυ καλα.
Εγω L-Καρνιτινη και cla που εχω παρει ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το θεμα ειναι οτι τους τελειωνουν σχεδον αμεσως αυτα τα 2 προιοντα.Δεν έχω δοκιμάσει κάτι δικής τους παραγωγής.
Μου κάθεται κάπως άσχημα να πάρω no-name συμπλήρωμα
Όπως δε θα αγόραζα Turbo-X απ'το Πλαίσιο,Warrior Lab από τα X-treme κτλπ.
Ο μόνος πραγματικά λόγος να προβείς σε αγορά ενός μη δοκιμασμένου προϊόντος,σε σύγκριση με αυτά που κυκλοφορούν χρόνια τώρα και είναι guaranteed ότι κάνουνε δουλειά,είναι να κοστίζει πάρα μα πάρα πολύ φθηνότερα πχ 50%
και τι καταλαβες που πηρες cla;;Εγω L-Καρνιτινη και cla που εχω παρει ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το θεμα ειναι οτι τους τελειωνουν σχεδον αμεσως αυτα τα 2 προιοντα.
Oχι ρε κανει δουλιτσα.Αλλα και για το Κλενμπουτερολ εχω ακουσει καλα λογια.και τι καταλαβες που πηρες cla;;
αντε ρε χτυπα κανα κλεμπουτερολ να στανιαρεις
cla και αρχιδιες...
πεταμενα λεφτα
θα μου πεις τι ειδες με το cla;;Oχι ρε κανει δουλιτσα.Αλλα και για το Κλενμπουτερολ εχω ακουσει καλα λογια.
ΚΑι δεν θεωρειται και αναβολικο.
Δεν εχω παρει κιλο απο τοτε που ξεκινησα cla με καρνιτινη.θα μου πεις τι ειδες με το cla;;
αν ειναι να το παρω και εγω
Δεν εχω παρει κιλο απο τοτε που ξεκινησα cla με καρνιτινη.
Και πριν ειχα προβλημα,λιγο να αφηνομουν επαιρνα κιλα και ξεσκιζομουν για να τα χασω.
Τωρα τουλαχιστον παραμενω στα ιδια.
πες γι αυτο γιατι δεν το ηξερα και εχω προσβαση σε απειρη κευλανης
Εσυ κανεις πρωταθλητισμο ρε.Εγω το μονο που θελω ειναι να μενω σταθερος.εγω δεν ειδα τιποτα οπως και αλλοι.