Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
SixPack.jpg

κάπως έτσι είμαι και εγώ  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι παχυντικά τα κέρδη από το Στοίχημα ;  :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ στα πρώτα χρόνια που ασχολιόμουν είχα γαμηθεί να ψάχνω και να διαβάζω για προγράμματα, για ασκήσεις, για φυσική κλπ. κλπ. Πλέον αυτοί που ξεκινάνε το πρώτο πράγμα που ψάχνουν είναι για το ποια πρωτείνη να διαλέξουν :headbang:

Πολύ το σκέφτομαι για πρωτεινη γιατί αν κάνεις διατροφή, χάνεις κιλά αλλά και μυικό ιστό. Δεν ξέρω τι να κάνω.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πολύ το σκέφτομαι για πρωτεινη γιατί αν κάνεις διατροφή, χάνεις κιλά αλλά και μυικό ιστό. Δεν ξέρω τι να κάνω.

ναι η πρωτεινη ειναι το κλειδι για να μη χασεις μυικο ιστο , σωστα .

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ναι η πρωτεινη ειναι το κλειδι για να μη χασεις μυικο ιστο , σωστα .

Ρε αδερφέ ποια να πάρω; Δεν θέλω να γεμίσω υγρά, ούτε όμως και να θολώσω. Θέλω να ανεβαίνω με καλή γράμμωση και να παίρνω όσο γίνεται καθαρό όγκο. όχι πολύ. Πολύ θέλει φάρμακο - θεραπείες.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
100% whey της ΟΝ.ολα ταλλα ειναι οδοντοπαστες.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε αδερφέ ποια να πάρω; Δεν θέλω να γεμίσω υγρά, ούτε όμως και να θολώσω. Θέλω να ανεβαίνω με καλή γράμμωση και να παίρνω όσο γίνεται καθαρό όγκο. όχι πολύ. Πολύ θέλει φάρμακο - θεραπείες.

Τύπε πάρε την gold standard της Όπτιμουμ είναι εγγύηση και ποιοτικά και από θέμα γεύσης.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
την ιδια λεμε για να μην μπερδευεσαι. 2 υπογραφες κατοχυρωθηκε, γρηγορα στο πλησιεστερο xtreme. θα προσπαθησει να σου πουλησει αλλη. γραψτον στα @@ σου, βγαζουν μικροτερο κερδος για αυτο. γευση φραουλα max. % πρωτεινα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
αναλογως τα μακρος σου ρε τυπε , αλλα πανω απο 1 σκουπ τη μερα προσπαθησε να μη σου βγαινει .

Ναι και εγώ κάτι τέτοιο νομίζω πως είναι οκ. Επειδή πάω 5 φορές γυμναστήριο θα τη παίρνω μόνο τότε. Μετά τη προπόνηση.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
παιζει αναλογα με τα κιλα σου. κατω απο 90 kg, 4 ειναι πολλα, 1 ειναι λιγο σε μερες προπονησης. δεν πεθαινεις, δεν παθαινεις τιποτα. μετα απο 2 κουβαδες κανε ενα break- αν κ δεν χρειαζεται. στο γυμναστηριο γινονται ολα, σουπερμαντολινες μη ενεσιμες δεν υπαρχουν.δουλεια κ επιμονη. βαλε προγραμμα ενος ετους κ μετα κρινε.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
παιζει αναλογα με τα κιλα σου. κατω απο 90 kg, 4 ειναι πολλα, 1 ειναι λιγο σε μερες προπονησης. δεν πεθαινεις, δεν παθαινεις τιποτα. μετα απο 2 κουβαδες κανε ενα break- αν κ δεν χρειαζεται. στο γυμναστηριο γινονται ολα, σουπερμαντολινες μη ενεσιμες δεν υπαρχουν.δουλεια κ επιμονη. βαλε προγραμμα ενος ετους κ μετα κρινε.

Εγώ κάνω γράμμωση, θέλω όμως να συνδυασω και καλό όγκο, όχι τρελό. Βλέπω κάποιους "γυμνασμένους" που έχουν πατσές και κοιλιές. Θέλω όγκο μέτριο αλλά καθαρό. Όχι "φαρμακίστικα" πράγματα. Δεν κατηγορώ αυτούς που το κάνουν, προς Θεού, απλώς δε ζητώ κάτι τέτοιο.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Επίσης να προσθέσω από προσωπική εμπειρία ότι για να είσαι φέτες στους κοιλιακούς πρέπει η φάτσα σου να γίνει σαν τις φάτσες που έχουν οι απεικονιζόμενοι στους πίνακες το Θεοτοκόπουλοιυ ή να πάρεις φάρμακα. Δεν μπορείς να έχεις μεγάλους ώμους και πλάτες μέση - σώμα χωνί και να είσαι γραμμωμένος πολύ. ΜΟΝΟ με φαρμακευτική αγωγή ή να έχεις ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ και συγκεκριμένο μυικό ιστό που να στο επιτρέπει. Ή να κάνεις γυμναστήριο 20 χρόνια.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
για αυτο ακριβως σου την προτεινω. αν κ γω παιρνω πρωτεινες, τις θεωρω μλκες, αλλα ειναι ευκολη λυση. αν αξιζει να παρεις κατι ειναι κρεατινη αλλα δεν ειναι για τα κυβικα μας κ τα μυαλα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom