Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λοιπόν έχουμε και λέμε.
~15 Km τη μέρα ποδήλατο,
προπόνηση στο σπίτι με αλτήρες, κανονικό πρόγραμμα εκτός από πόδια,
κανένα μπουνίδι στο σάκο, αυτά.

σκέφτομαι να πάρω μια πρωτεϊνούλα μιας και βλέπω ότι, λόγω μέτριας διατροφής δεν λαμβάνω αρκετή πρωτεΐνη και θα ήθελα γνώμες πάνω σε αυτό.
είμαι 1.80 m, ~75 kg τώρα και η μεγαλύτερη έννοια μου είναι οι γάμπες οι οποίες θα λεπτύνουν λόγω ποδηλάτου, από τετρακέφαλους όμως είμαι μια χαρά.

το θέμα είναι, 50-50 πρωτεΐνη-υδατάνθρακες, ή κάτι σε πιο δυνατό 80-20;
τι πρωτεΐνετε;(είδες λογοπαίγνιο;  :bounce-glasses:)

εντιτ: στο σ/κ κάνω καμιά 30αριά χιλιόμετρα στο χαλαρό τη μέρα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
λοιπόν έχουμε και λέμε.
~15 Km τη μέρα ποδήλατο,
προπόνηση στο σπίτι με αλτήρες, κανονικό πρόγραμμα εκτός από πόδια,
κανένα μπουνίδι στο σάκο, αυτά.

σκέφτομαι να πάρω μια πρωτεϊνούλα μιας και βλέπω ότι, λόγω μέτριας διατροφής δεν λαμβάνω αρκετή πρωτεΐνη και θα ήθελα γνώμες πάνω σε αυτό.
είμαι 1.80 m, ~75 kg τώρα και η μεγαλύτερη έννοια μου είναι οι γάμπες οι οποίες θα λεπτύνουν λόγω ποδηλάτου, από τετρακέφαλους όμως είμαι μια χαρά.

το θέμα είναι, 50-50 πρωτεΐνη-υδατάνθρακες, ή κάτι σε πιο δυνατό 80-20;
τι πρωτεΐνετε;(είδες λογοπαίγνιο;  :bounce-glasses:)

εντιτ: στο σ/κ κάνω καμιά 30αριά χιλιόμετρα στο χαλαρό τη μέρα.

Πολύ καλός! Ωραίος! Διάλεξε τι είσαι: 1. Εισοδηματίας; 2. Άνεργος με λίγες οικονομίες και μένεις με γονείς; 3. Δουλεύεις λίγες ώρες;

Πάντως ναι αν είναι πάρε καμιά πρωτεΐνη πχ muscletec 100άρα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πολύ καλός! Ωραίος! Διάλεξε τι είσαι: 1. Εισοδηματίας; 2. Άνεργος με λίγες οικονομίες και μένεις με γονείς; 3. Δουλεύεις λίγες ώρες;

Πάντως ναι αν είναι πάρε καμιά πρωτεΐνη πχ muscletec 100άρα
επιλέγω το 4) προγραμματιστής στην ελβετία :grin:
πηγαίνω στη δουλειά με το ποδήλατο πλέον (7.5 πήγαινε και άλλο τόσο για πίσω), έκανε βέβαια κάτι -5 κάποιες φορές, αλλά την πάλευα.

nitro tech ή cell tech;
η nitro είναι πιο τούμπανο με σχεδόν διπλάσια τιμή.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
επιλέγω το 4) προγραμματιστής στην ελβετία :grin:
πηγαίνω στη δουλειά με το ποδήλατο πλέον (7.5 πήγαινε και άλλο τόσο για πίσω), έκανε βέβαια κάτι -5 κάποιες φορές, αλλά την πάλευα.

nitro tech ή cell tech;
η nitro είναι πιο τούμπανο με σχεδόν διπλάσια τιμή.

όχι να πάρεις μία που την παρουσιάζουν για 100άρα. Είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ δεν κάνω ποδήλατο καθόλου κάνω 5 χιλιομετρα κάθε έρα διάδρομο. Κάνω όμως τρελή διατροφή. Στα πόδια αλλά και στο κορμό είμαι φέτες.

ΥΓ. Πρόσεχε με το ποδήλατο, αν μένεις Αθήνα οι δρόμοι είναι πολύ επικ'ινδυνοι. Παρεπιτόντως μετά δεν ιδρώνεις; Δεν σε χαλάει; Δεν πρέπει να αλλάζεις μετά;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όχι να πάρεις μία που την παρουσιάζουν για 100άρα. Είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ δεν κάνω ποδήλατο καθόλου κάνω 5 χιλιομετρα κάθε έρα διάδρομο. Κάνω όμως τρελή διατροφή. Στα πόδια αλλά και στο κορμό είμαι φέτες.

ΥΓ. Πρόσεχε με το ποδήλατο, αν μένεις Αθήνα οι δρόμοι είναι πολύ επικ'ινδυνοι. Παρεπιτόντως μετά δεν ιδρώνεις; Δεν σε χαλάει; Δεν πρέπει να αλλάζεις μετά;
για στείλε μία το λινκ άμα μπορείς. (εκτός και αν λες αυτήν )
όπως σου είπα και πιο πάνω είμαι στην ελβετία και με τον καιρό που έχει εδώ δεν ιδρώνω ιδιαίτερα οπότε δεν έχω πρόβλημα με την αλλαγή ρούχων.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
για στείλε μία το λινκ άμα μπορείς. (εκτός και αν λες αυτήν )
όπως σου είπα και πιο πάνω είμαι στην ελβετία και με τον καιρό που έχει εδώ δεν ιδρώνω ιδιαίτερα οπότε δεν έχω πρόβλημα με την αλλαγή ρούχων.

Σου στειλα pm. Δες το.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά και μόνο που βάζει τη βασική άσκηση ποδιών, σκουότ, μέρα παρά μέρα, με φουλ ένταση, 5 σετ Χ 5 επαναλήψεις, αναρωτιέμαι πως ενας αρχάριος θα επανέλθει τόσο γρήγορα ύστερα από τέτοια ένταση, μια που θα πρέπει να κάνει >70% του μέγιστου για ενδυνάμωση και όγκο.  :uglystupid:  + το ότι ο τύπος δε μου κάνει και τόσο εντύπωση για 'γυμναστής': έχω μια αρχή για επιλογή γυμναστηρίου, όταν ο υποτιθέμενος γυμναστής είναι χοντρός-αγύμναστος, απλά την κάνω...  :dancing:
για ποια ενταση και ποιο φορτο προπονητικο μιλας;;;ο αρχαριος θα κανει 5Χ5 με 50κγ στην πλατη σε 65-70% της ρμ.
δε νοειται προβλημα στην αναρρωση αν τρεφεσαι σωστα με τετοια αστεια φορτια.
το προγραμμα δεν ειναι ειναι τιποτα καινουργιο,το SS ειναι με τσοντα ασκησεις απομονωσης.
και δουλευει αποδεδειγμενα.

οσο για την τελευταια προταση,δε χρειαζεται να εξηγησω γιατι ειναι ανοησια.

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Για εσένα ή εμένα, τα 50κιλά Χ5 μπορεί να είναι αστεία, αλλά για τον αρχάριο που δεν τα έχει κάνει ποτέ και μάλιστα μέρα παρά μέρα δεν είναι το ίδιο. Αλλωστε όλοι μας κάποτε όταν ξεκινήσαμε κάπως έτσι ήμαστε.  :grin: Και η ανάρρωση σχετίζεται με πολλά ακόμη πράγματα: ηλικία, επαρκής ξεκούραση, το αν ο αρχάριος την παίζει 10 φορές τη μέρα κλπ.  :jerking:

Δε διαφωνούμε όμως σε κάτι: απλά η δικη μου αντίδραση - γενικά - είναι ότι βαφτίζουν 'προγράμματα' απλούς και βασικούς κανόνες εκγύμνασης, ενώ π.χ. είναι γνωστό ότι ο αρχάριος πρέπει να ξεκινάει έτσι κι αλλιώς με βασικές ασκήσεις (π.χ. σκουότ). Εχω δει γυμναστές να δίνουν σούπερ εξειδικευμένες ασκήσεις τρικεφάλων σε αρχάριο με λιγότερο από μήνα εκγύμνασης...  :headbang:

Τέλος, δεν ξέρω σε τι διαφωνείς (παχείς γυμναστές;), απλά σε πολλά γυμναστήρια που έχω πάει είτε ως γυμναζόμενος είτε για να εργαστώ ως γυμναστής, μου τη σπάει που οι 8 στους 10 (άντρες ή γυναίκες) είτε είτε παχουλοί είτε πλαδαροί/ές, και μάλιστα πολλοί από αυτούς/ές σπάνια έκαναν ή κανουν οποιοδήποτε είδος γυμναστικής (πέρα από το ΤΕΦΑΑ που κάποτε τελείωσαν). Σε αυτό αναφέρομαι και μόνο...  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κάτι συμπληρώματα valsam sponser λένε τίποτα ρε τύποι :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε αν ψάχνεις για πρωτεινη γιατί δεν παίρνεις την ελληνική πρωτεινη Ηρακλής φτιαγμένη από ελληνικό αιγοπρόβειο τυρόγαλα; Μυρίζει λίγο τραγίλα αλλά ξέρεις ότι δεν τρως ορμόνες και μεταλλαγμένα. Με την εγγύηση του gl.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Εγώ στα πρώτα χρόνια που ασχολιόμουν είχα γαμηθεί να ψάχνω και να διαβάζω για προγράμματα, για ασκήσεις, για φυσική κλπ. κλπ. Πλέον αυτοί που ξεκινάνε το πρώτο πράγμα που ψάχνουν είναι για το ποια πρωτείνη να διαλέξουν :headbang:

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ στα πρώτα χρόνια που ασχολιόμουν είχα γαμηθεί να ψάχνω και να διαβάζω για προγράμματα, για ασκήσεις, για φυσική κλπ. κλπ. Πλέον αυτοί που ξεκινάνε το πρώτο πράγμα που ψάχνουν είναι για το ποια πρωτείνη να διαλέξουν :headbang:
ξες καμια καλη ασκηση για την κωλοτρυπιδα;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε αν ψάχνεις για πρωτεινη γιατί δεν παίρνεις την ελληνική πρωτεινη Ηρακλής φτιαγμένη από ελληνικό αιγοπρόβειο τυρόγαλα; Μυρίζει λίγο τραγίλα αλλά ξέρεις ότι δεν τρως ορμόνες και μεταλλαγμένα. Με την εγγύηση του gl.
http://[URL unfurl="true"]www.kokkinorachi.gr/images/stories/pic_pool/tyri1-w800.jpg[/img[/URL]]

[img]http://3.bp.blogspot.com/-CUaygi390XE/T67E2Y6upRI/AAAAAAAAAZI/ILObiARtdN8/s1600/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B10071.jpg

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Τσίμπα αυτό και είσαι οκ, τύπε μου.

02573_creatinepowder_150g1.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τσίμπα αυτό και είσαι οκ, τύπε μου.

02573_creatinepowder_150g1.jpg

Τι να κλάσει ρε τύπε.......χτύπα....

Anapolon

http://[URL unfurl="true"]www.medicine-online.org/img/cms/anapolon.jpg[/img[/URL]]

Deca-Durabolin

[img]http://steroidbay.com/images/thumbs/0000057.jpg

Primobolan

URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι να κλάσει ρε τύπε.......χτύπα....

Anapolon

http://[URL unfurl="true"]www.medicine-online.org/img/cms/anapolon.jpg[/img[/URL]]

Deca-Durabolin

[img]http://steroidbay.com/images/thumbs/0000057.jpg

Primobolan

http://[URL unfurl="true"]www.macromass.com/product_images/t/105/primobolan__56516.jpg[/img[/URL]]

[/quote]αλογο θα τον κανεις τυπε ;D
[img]http://[URL unfurl="true"]www.slate.com/content/dam/slate/archive/2008/06/1_123125_123037_2180731_2193030_080626_sn_horseroidstn.jpg.CROP.original-original.jpg[/img[/URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

nick07

Μέλος