Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
πλειομετρικες ασκησεις ασφαλως, οχι αυξηση επαναληψεων που γραφεις παραπανω.
οι πλειομετρικές έτσι κι αλλιώς - για να έχουν και νόημα - δε μπορούν να γίνουν με επαναλήψεις δύναμης. Συνήθως 8-12. Εκτός αν αυτό εννοείς κι εσύ. Τα 15αρια πάνε σε προσαγωγούς-απαγωγούς

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε λέω να μπώ σε κύκλο 12 εβδομάδες με τέστο, πριμο και άναβαρ. Απο τα όποια gains πάρω θα μου μείνει τίποτα ;
ασε το πριμο.θελει αρκετο ρονο μεχρι να πιασει καλα και σε τοσο μικρο κυκλο δεν λεει.
βαλε τεστο,αναβαρ (30μγ+ ανα μερα) και καμποσο μαστερον να σε κοψει.βοηθαει σε πολλα και θα σε δειχνει παντα πιο γραμμωμενο.

σιγα σιγ αθα τα χανεις οταν βγεις.αυτο ειναι η μονη αληθεια.αυτα.
εκτος αν εισαι 70 κιλα και πας στα 80.οσο εισαι μακρια απο το γενετικοσου οριο δλδ...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πραγματικά είναι αδιανόητο πως μπορεί να βγει ένας τραυματισμός.
Το σίγουρο είναι ότι το crossfit είναι δύσκολο και απαιτητικό και αν και έχει γίνει της μόδας δεν είναι για όλους.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε κάνει ελεύθερα σκουότ.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ασε το πριμο.θελει αρκετο ρονο μεχρι να πιασει καλα και σε τοσο μικρο κυκλο δεν λεει.
βαλε τεστο,αναβαρ (30μγ+ ανα μερα) και καμποσο μαστερον να σε κοψει.βοηθαει σε πολλα και θα σε δειχνει παντα πιο γραμμωμενο.

σιγα σιγ αθα τα χανεις οταν βγεις.αυτο ειναι η μονη αληθεια.αυτα.
εκτος αν εισαι 70 κιλα και πας στα 80.οσο εισαι μακρια απο το γενετικοσου οριο δλδ...
μωρο μου τι κανεις
να ερθω να σε αλειφτουμε με λαδι και να ποζαρουμε γυμνοι στον καθρεφτη;;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι και?που σου φαινετε το περιεργο?απο την αρη μας ηρθες?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ρε μάγκες, στις μέρες μας που ο καρκίνος κάθε είδους θερίζει πραγματικά γύρω μας (εξαιτίας κακής διατροφής, καπνίσματος, των ορμονών και φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στα λαχανικά, κρέατα κλπ , της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος ρύποι κλπ, του καθημερινού στρες)………πως κάποιοι τόσο εύκολα παίρνουν ορμόνες, φαρμάκια-αναβολικά, αυξητική (έχει τρελή άνοδο τα τελευταία χρόνια) ΚΑΙ ΚΟΤΑΤΖ ΤΥΠΕ!   απλά για να βγουν φέτες στην παραλία… :headbang:
Οκ καταλαβαίνω (χωρίς να το επικροτώ) τα άτομα που θέλουν να κατέβουν αγώνες…αλλά όλοι αυτοί που απλά θέλουν να βγουν φέτες στην παραλία, είναι δυνατόν να μην σκεφτονται τους κινδύνους…
 :S

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εμπράσε τι γνώμη έχεις για λήψη υπερυψηλών δόσεων 10000-20000 φορές τη ΣΗΔ βιταμίνης ΜΚ4?

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Εμπράσε τι γνώμη έχεις για λήψη υπερυψηλών δόσεων 10000-20000 φορές τη ΣΗΔ βιταμίνης ΜΚ4?
βιταμίνη ΜΚ4??? επειδή τότε που είχα ασχοληθεί :grin: εμείς δεν είχαμε τέτοια, ας εξηγήσει κάποιος το εστί τούτο;...  :helpplea:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
ναι και?που σου φαινετε το περιεργο?απο την αρη μας ηρθες?

μου κανει εντυπωση οτι:

Α. υπαρχουν ατομα που χλαπακωνουν αυτες τις ουσιες  :headbang:

Β. υπαρχουν μερακληδες που τα διακινουν μεσω ιντερνετ, νομιζοντας οτι το διαδικτυο τους προσφερει την απαιτουμενη καλυψη

blaze moon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
β.προαστεια πειτε γυμναστηριο με καλα ελευθερα ρε παιδια.με ενδιαφερει να εχει ρακ η,ιδανικα,κλουβι.πηγαινα yava λυκοβρυση ομως δεν εμεινα ευχαριστημενος.
επισης,τσεκαρετε αυτο το προγραμματακι

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά και μόνο που βάζει τη βασική άσκηση ποδιών, σκουότ, μέρα παρά μέρα, με φουλ ένταση, 5 σετ Χ 5 επαναλήψεις, αναρωτιέμαι πως ενας αρχάριος θα επανέλθει τόσο γρήγορα ύστερα από τέτοια ένταση, μια που θα πρέπει να κάνει >70% του μέγιστου για ενδυνάμωση και όγκο.  :uglystupid:  + το ότι ο τύπος δε μου κάνει και τόσο εντύπωση για 'γυμναστής': έχω μια αρχή για επιλογή γυμναστηρίου, όταν ο υποτιθέμενος γυμναστής είναι χοντρός-αγύμναστος, απλά την κάνω...  :dancing:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
SixPack.jpg

κάπως έτσι είμαι και εγώ  :grin:

blaze moon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά και μόνο που βάζει τη βασική άσκηση ποδιών, σκουότ, μέρα παρά μέρα, με φουλ ένταση, 5 σετ Χ 5 επαναλήψεις, αναρωτιέμαι πως ενας αρχάριος θα επανέλθει τόσο γρήγορα ύστερα από τέτοια ένταση, μια που θα πρέπει να κάνει >70% του μέγιστου για ενδυνάμωση και όγκο.  :uglystupid:  + το ότι ο τύπος δε μου κάνει και τόσο εντύπωση για 'γυμναστής': έχω μια αρχή για επιλογή γυμναστηρίου, όταν ο υποτιθέμενος γυμναστής είναι χοντρός-αγύμναστος, απλά την κάνω...  :dancing:
κανει pl βασικα,οχι τοσο bb οποτε το ποσοστο λιπους δεν τον νοιαζει.ο ιδιος παλιοτερα ειχε σωμα να κατεβει σε αγωνες,εχει ομως και ασθενεια μενιερ και εκοψε το γυμναστηριο για αρκετο καιρο.στο βιντεο βλεπεις πως ειναι μετα απο 1 χρονο+ κρεβατιου και υποτροπης της ασθενειας,οταν το γυρισε ειχε σιγα σιγα ξεκινησει προπονησεις.το προγραμμα το εχω κανει,απο αρχαριος εντελως και εφτασα να κανω 140κιλα σκουοτ μερα παρα μερα χωρις κανενα προβλημα και drug free φυσικα.ειδα πολυ καλα αποτελεσματα αλλα δυστυχως το σταματησα στο 4μηνο για λογο ασχετο με τραυματισμο η το προγραμμα καθ'αυτο..

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
κανει pl βασικα,οχι τοσο bb οποτε το ποσοστο λιπους δεν τον νοιαζει.ο ιδιος παλιοτερα ειχε σωμα να κατεβει σε αγωνες,εχει ομως και ασθενεια μενιερ και εκοψε το γυμναστηριο για αρκετο καιρο.στο βιντεο βλεπεις πως ειναι μετα απο 1 χρονο+ κρεβατιου και υποτροπης της ασθενειας,οταν το γυρισε ειχε σιγα σιγα ξεκινησει προπονησεις.το προγραμμα το εχω κανει,απο αρχαριος εντελως και εφτασα να κανω 140κιλα σκουοτ μερα παρα μερα χωρις κανενα προβλημα και drug free φυσικα.ειδα πολυ καλα αποτελεσματα αλλα δυστυχως το σταματησα στο 4μηνο για λογο ασχετο με τραυματισμο η το προγραμμα καθ'αυτο..
δε διαφωνώ. Απλά εγώ έχει πάνω από 10ετία που πιστεύω ότι χρειάζονται απλά πράγματα, αλλά με τέλεια εφαρμογή ασκήσεων: κάνω αποκλειστικά πλειομετρικές ασκήσεις, και τα κιλά μου - όταν κάνω τακτικά λόγω δουλειάς - ανεβαίνουν εκθετικά. Απλά θέλει συγκεκριμένο προγραμματισμό ασκήσεων για να αντέχει το σώμα και τρομερή διατροφή. γενικά πιστεύω στις πατροπαράδοτες τεχνικές των βασικών, λίγων ασκήσεων με πολλά κιλά (για ενδυνάμωση, όγκο) και δευτερευόντως τα υπόλοιπα... Και φυσικά δεν υπάρχουν τελεια προγράμματα, διατροφές κλπ: ο καλύτερος προπονητής του καθενός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός  :tits2: γενικά, σε κουβέντα να βρισκόμαστε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom