Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
το βρίσκεις χωρίς συνταγή ????

ειναι φαρμακο για ασθματικους οποτε λιγο δυσκολο να το βρεις χωρις συνταγη.
μπορεις να το βρεις με τον γνωστο τροπο που βρισκεις κι ολα τα υπολοιπα αναβολικα ομως .

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
πριν την προπονηση τρωω μια κουταλια της σουπας. τριβεται ευκολα, εγω τη βαζω στους χυμους.

Και συγνώμη ρε φίλε (και δεν σε ειρωνεύομαι..) τι έχεις δει δηλαδή στην προπόνηση και στο σώμα σου ?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν εχω παρει κιλο απο τοτε που ξεκινησα cla με καρνιτινη.
Και πριν ειχα προβλημα,λιγο να αφηνομουν επαιρνα κιλα και ξεσκιζομουν για να τα χασω.
Τωρα τουλαχιστον παραμενω στα ιδια.
δηλαδη εξακολουθεις και αφηνεσαι και μενεις στα ιδια με CLA,l carnitine;
σε ρωταω γιατι οι περισσοτεροι οταν ξεκινανε αυτες τις πιπες πλακωνονται παραλληλα σε αναεροβια,
ξεχνανε τη γευση των αμυλουχων κ αποδιδουν το φατλοσ στο 1 γρ CLA ημερα..

γκουγκλαρε και θα δεις πως δεν υπαρχει μελετη που να τα σχετιζει αμεσα με φατλοσσ,ακομα και σε ψηλες δοσεις,
εκτος αν συνδιαστουν με αλλα κολπα απ αυτα που λεει ο γαμαικανος ή τα μπλεντ των στιμιουλαντ.

αν δεν εχετε λεφτα για πεταμα,μεινετε στα βασικα..
μια καθαρη πρωτεινη και μονουδρικη χωρις φορτωμα για τους τολμηρους. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε ρωταω γιατι οι περισσοτεροι οταν ξεκινανε αυτες τις πιπες πλακωνονται παραλληλα σε αναεροβια,

γκουγκλαρε και θα δεις πως δεν υπαρχει μελετη που να τα σχετιζει αμεσα με φατλοσσ,ακομα και σε ψηλες δοσεις,
εκτος αν συνδιαστουν με αλλα κολπα απ αυτα που λεει ο γαμαικανος ή τα μπλεντ των στιμιουλαντ.

Δεν μιλαω για φατλουζ μιλαω για σταθεροτητα.Πριν τα δοκιμασω λιγο αν δεν προσεχα,επαιρνα αμεσως.εχει τυχει να παρω και 3 κιλα σε ενα μηνα.Τωρα δεν εχω τετοιο θεμα πλεον,και παιζει να τρωω και παραπανω απο πριν.Δεν ξερω αν ειναι ανθυποβολη η οχι.Αλλα μην ξεχναμε οτι αυτα τα συμπληρωματα
δεν λειτουργουν σε ολους τους οργανισμους το ιδιο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπερα κ@...ριδες..!!!

Λοιπον, τα λεω επιγραμματικα και νετα....

1,94 υψος, 88 κιλα, 33 ετων. Συχνοτητα γυμναστηριου καθε 2η ή 3η μερα , ασκηση 1 ωρα συνολικα μεπς βγες στο γυμναστηριο και ντους, ήτοι 40 λεπτα πειτε γυμναστικη ως επι τω πλειστω βαρη. αεροβια π.χ τρεξιμο ή ποδηλατο μηδαμινη (ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑ!!!).

Δεν εχω παρει κανενα βοηθητικο οποιασδηποτε μορφης.

Θελώ να παρω σε ογκο, να φορτωσουν οι μυς στηθος-δικεφαλοι και να δω αποτελεσματα γρηγορα. Δεν μιλαω να δω τερατουργηματα, αλλα να ειναι ορατα τα αποτελεσματα μεσα σε 2-3 μηνες. Μπορειτε να μου πειτε τι να παρω? Ρωτησα και μου ειπαν για πρωτεινη (3 φορες την ημερα) και αμινοξεα μια φορα μετα (αν θυμαμαι καλα) την προπονηση. Θα δω ομως αποτελεσματα με αυτη την συνταγη και μαλιστα καπως συντομα? Τι εχετε να προτεινεται οι γνωστες του ειδους  με γνωμονα οτι θελω να δω φορτωμα στο στηθος και δικεφαλους σε 2 μηνες ας πουμε. Κανω γυμναστικη 2 χρονια και εχω καλο σωμα, απλα θελω να φορτωσω σε αυτα τα δυο μερη που προανεφερα.

Ευχαριστω

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

1,94 υψος, 88 κιλα, 33 ετων. Συχνοτητα γυμναστηριου καθε 2η ή 3η μερα , ασκηση 1 ωρα συνολικα μεπς βγες στο γυμναστηριο και ντους, ήτοι 40 λεπτα πειτε γυμναστικη ως επι τω πλειστω βαρη. αεροβια π.χ τρεξιμο ή ποδηλατο μηδαμινη (ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑ!!!).

Θελώ να παρω σε ογκο, να φορτωσουν οι μυς στηθος-δικεφαλοι και να δω αποτελεσματα γρηγορα. Δεν μιλαω να δω τερατουργηματα, αλλα να ειναι ορατα τα αποτελεσματα μεσα σε 2-3 μηνες. Μπορειτε να μου πειτε τι να παρω? Ρωτησα και μου ειπαν για πρωτεινη (3 φορες την ημερα) και αμινοξεα μια φορα μετα (αν θυμαμαι καλα) την προπονηση. Θα δω ομως αποτελεσματα με αυτη την συνταγη και μαλιστα καπως συντομα? Τι εχετε να προτεινεται οι γνωστες του ειδους  με γνωμονα οτι θελω να δω φορτωμα στο στηθος και δικεφαλους σε 2 μηνες ας πουμε. Κανω γυμναστικη 2 χρονια και εχω καλο σωμα, απλα θελω να φορτωσω σε αυτα τα δυο μερη που προανεφερα.

Ευχαριστω

υπαρχει κατι που μπορεις να παρεις και να εχεις αυτα τα αποτελεσματα, αρκει να μην φοβασαι τις βελονες ...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1

πεστα χρυσοστομε
κανα προβιρον θα χτυπησουμε;;

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οχι βελονες, ουτε χημεια..!!

Μπορειτε να με βοηθησετε με τις προτασεις σας?

υπαρχει περιπτωση με την πρωτεινη και τα αμινοξεα να παρουν ογκο αισθηοτ (οχι ειπαμε τερατουργηματα) οι μυς μεσα σε 2 μηνες?

Τα φωτα σας ρε λεβεντες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
υπαρχει κατι που μπορεις να παρεις και να εχεις αυτα τα αποτελεσματα, αρκει να μην φοβασαι τις βελονες ...

υπαρχει περιπτωση με την πρωτεινη και τα αμινοξεα να παρουν ογκο αισθητα (ειπαμε οχι τερατουργηματα) οι μυς μεσα σε 2 μηνες?

Τα φωτα σας ρε λεβεντες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ευχαριστω
Αν θες σοβαρες απαντησεις απο ατομα που γνωριζουν το αντικειμενο,γραψου εδω και ρωτα
οτι θες.
Γιατι βιαζεσαι να εχεις αποτελεσματα;Βαλε ενα προγραμμα 4-5 μηνων χωρις ενεσεις και μαλακιες
και θα δεις αποτελεσματα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αν θες σοβαρες απαντησεις απο ατομα που γνωριζουν το αντικειμενο,γραψου εδω και ρωτα
οτι θες.
Γιατι βιαζεσαι να εχεις αποτελεσματα;Βαλε ενα προγραμμα 4-5 μηνων χωρις ενεσεις και μαλακιες
και θα δεις αποτελεσματα.

Καταρχην ΔΕΝ με ενδιαφερουν οι ενεσεις.

Κατα δευτερον 2 χρονια τωρα δεν μπορω να παρω ογκο παραπανω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καταρχην ΔΕΝ με ενδιαφερουν οι ενεσεις.

Κατα δευτερον 2 χρονια τωρα δεν μπορω να παρω ογκο παραπανω.
Και περιμενεις να εχεις αποτελεσματα σε 2-3 μηνες;Τι σπλιτ ακολουθεις;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

υπαρχει περιπτωση με την πρωτεινη και τα αμινοξεα να παρουν ογκο αισθητα (ειπαμε οχι τερατουργηματα) οι μυς μεσα σε 2 μηνες?

Τα φωτα σας ρε λεβεντες

δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μου , οχι

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πεστα χρυσοστομε
κανα προβιρον θα χτυπησουμε;;
τωρα αχρηστο ειναι παιχτη μου..φλεβαρη εχουμε..ισορροπιστης τεστο ειναι αυτο,δεν εχει αναβολικη δραση.
κοιτα να φορτωσεις μεχρι απριλη ρε..κ αν θες να διωξεις νερα για σκληραδα πριν σκασεις χαλκιδικη χτυπα το τοτε.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Και περιμενεις να εχεις αποτελεσματα σε 2-3 μηνες;Τι σπλιτ ακολουθεις;

Να τα ξαναγραψω

Εγραψα οτι κανω γυμναστικη 2 χρονια πηγαινοντας καθε 2η ή 3η μερα στο γυμναστηριο. Η ωρα που αφιερωνω στην γυμναστικη ειναι 40 λεπτα καθε φορα. Δεν εχω παρει ποτε χαπια, ενεσιμα, πρωτεινες, αμινοξεα ή κατι αλλο. Απλα πηγαινω γυμναστηριο.

Τα δυο αυτα χρονια εχω χασει 12 κιλα και εχει σφιξει το σωμα πολυ καλα.

Ομως θελω να βαλω ογκο στους μυς πλεον. Τοσο καιρο, αυτα τα 2 χρονια , ογκο δεν μπορω να βαλω.

Αρα ρωταω αν μπορω ναχρησιμοποιησω κατι (ΟΧΙ ενεσεις και μαλακιες) για να φορτωσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καπως στο στηθος και δικεφαλους . Δεν λεω να γινω τερας, απλα να φορτωσω ρε λεβεντες.

Οσο για τα σπλιτ που αναφερεις, δεν το προσεγγιζω με τοση προσηλωση. Απλα παω και κανω ασκησεις με βαρη για στηθος και διεκφαλους.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τωρα αχρηστο ειναι παιχτη μου..φλεβαρη εχουμε..ισορροπιστης τεστο ειναι αυτο,δεν εχει αναβολικη δραση.
κοιτα να φορτωσεις μεχρι απριλη ρε..κ αν θες να διωξεις νερα για σκληραδα πριν σκασεις χαλκιδικη χτυπα το τοτε.

Και πως να φορτωσω συανγωνιστη? Αφου δεν γινεται με την ασκησ που κανω. ΔΕΝ αρκει για να φορτωσω χωρις να παρω κατι.

Και ρωταω τι να παρω για να βοηθησει καλα στο φορτωμα? Δεν θελω ενεσιμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom