gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Oχι ρε κανει δουλιτσα.Αλλα και για το Κλενμπουτερολ εχω ακουσει καλα λογια.
ΚΑι δεν θεωρειται και αναβολικο.
μια χαρα αναβολικο ειναι οπως και να το κατατασσουν
Oχι ρε κανει δουλιτσα.Αλλα και για το Κλενμπουτερολ εχω ακουσει καλα λογια.
το βρίσκεις χωρίς συνταγή ????Oχι ρε κανει δουλιτσα.Αλλα και για το Κλενμπουτερολ εχω ακουσει καλα λογια.
πολυ καλο τουρμπακι τυπε. δουλευει την ινσουλινη και τη γλυκοζη και χτιζεις μυες. γουγλαρε να δεις διαφορα.
το βρίσκεις χωρίς συνταγή ????
Ωρες ληψη-συχνοτητα?
πριν την προπονηση τρωω μια κουταλια της σουπας. τριβεται ευκολα, εγω τη βαζω στους χυμους.
δηλαδη εξακολουθεις και αφηνεσαι και μενεις στα ιδια με CLA,l carnitine;Δεν εχω παρει κιλο απο τοτε που ξεκινησα cla με καρνιτινη.
Και πριν ειχα προβλημα,λιγο να αφηνομουν επαιρνα κιλα και ξεσκιζομουν για να τα χασω.
Τωρα τουλαχιστον παραμενω στα ιδια.
Δεν μιλαω για φατλουζ μιλαω για σταθεροτητα.Πριν τα δοκιμασω λιγο αν δεν προσεχα,επαιρνα αμεσως.εχει τυχει να παρω και 3 κιλα σε ενα μηνα.Τωρα δεν εχω τετοιο θεμα πλεον,και παιζει να τρωω και παραπανω απο πριν.Δεν ξερω αν ειναι ανθυποβολη η οχι.Αλλα μην ξεχναμε οτι αυτα τα συμπληρωματαδηλαδη εξακολουθεις και αφηνεσαι και μενεις στα ιδια με CLA,l carnitine;
σε ρωταω γιατι οι περισσοτεροι οταν ξεκινανε αυτες τις πιπες πλακωνονται παραλληλα σε αναεροβια,
ξεχνανε τη γευση των αμυλουχων κ αποδιδουν το φατλοσ στο 1 γρ CLA ημερα..
γκουγκλαρε και θα δεις πως δεν υπαρχει μελετη που να τα σχετιζει αμεσα με φατλοσσ,ακομα και σε ψηλες δοσεις,
εκτος αν συνδιαστουν με αλλα κολπα απ αυτα που λεει ο γαμαικανος ή τα μπλεντ των στιμιουλαντ.
αν δεν εχετε λεφτα για πεταμα,μεινετε στα βασικα..
μια καθαρη πρωτεινη και μονουδρικη χωρις φορτωμα για τους τολμηρους.
Καλησπερα κ@...ριδες..!!!
Λοιπον, τα λεω επιγραμματικα και νετα....
1,94 υψος, 88 κιλα, 33 ετων. Συχνοτητα γυμναστηριου καθε 2η ή 3η μερα , ασκηση 1 ωρα συνολικα μεπς βγες στο γυμναστηριο και ντους, ήτοι 40 λεπτα πειτε γυμναστικη ως επι τω πλειστω βαρη. αεροβια π.χ τρεξιμο ή ποδηλατο μηδαμινη (ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑ!!!).
Δεν εχω παρει κανενα βοηθητικο οποιασδηποτε μορφης.
Θελώ να παρω σε ογκο, να φορτωσουν οι μυς στηθος-δικεφαλοι και να δω αποτελεσματα γρηγορα. Δεν μιλαω να δω τερατουργηματα, αλλα να ειναι ορατα τα αποτελεσματα μεσα σε 2-3 μηνες. Μπορειτε να μου πειτε τι να παρω? Ρωτησα και μου ειπαν για πρωτεινη (3 φορες την ημερα) και αμινοξεα μια φορα μετα (αν θυμαμαι καλα) την προπονηση. Θα δω ομως αποτελεσματα με αυτη την συνταγη και μαλιστα καπως συντομα? Τι εχετε να προτεινεται οι γνωστες του ειδους με γνωμονα οτι θελω να δω φορτωμα στο στηθος και δικεφαλους σε 2 μηνες ας πουμε. Κανω γυμναστικη 2 χρονια και εχω καλο σωμα, απλα θελω να φορτωσω σε αυτα τα δυο μερη που προανεφερα.
Ευχαριστω
πεστα χρυσοστομεδηλαδη εξακολουθεις και αφηνεσαι και μενεις στα ιδια με CLA,l carnitine;
σε ρωταω γιατι οι περισσοτεροι οταν ξεκινανε αυτες τις πιπες πλακωνονται παραλληλα σε αναεροβια,
ξεχνανε τη γευση των αμυλουχων κ αποδιδουν το φατλοσ στο 1 γρ CLA ημερα..
γκουγκλαρε και θα δεις πως δεν υπαρχει μελετη που να τα σχετιζει αμεσα με φατλοσσ,ακομα και σε ψηλες δοσεις,
εκτος αν συνδιαστουν με αλλα κολπα απ αυτα που λεει ο γαμαικανος ή τα μπλεντ των στιμιουλαντ.
αν δεν εχετε λεφτα για πεταμα,μεινετε στα βασικα..
μια καθαρη πρωτεινη και μονουδρικη χωρις φορτωμα για τους τολμηρους.
Οχι βελονες, ουτε χημεια..!!υπαρχει κατι που μπορεις να παρεις και να εχεις αυτα τα αποτελεσματα, αρκει να μην φοβασαι τις βελονες ...
Αν θες σοβαρες απαντησεις απο ατομα που γνωριζουν το αντικειμενο,γραψου εδω και ρωταΚαλησπερα κ@...ριδες..!!!
Λοιπον, τα λεω επιγραμματικα και νετα....
1,94 υψος, 88 κιλα, 33 ετων. Συχνοτητα γυμναστηριου καθε 2η ή 3η μερα , ασκηση 1 ωρα συνολικα μεπς βγες στο γυμναστηριο και ντους, ήτοι 40 λεπτα πειτε γυμναστικη ως επι τω πλειστω βαρη. αεροβια π.χ τρεξιμο ή ποδηλατο μηδαμινη (ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑ!!!).
Δεν εχω παρει κανενα βοηθητικο οποιασδηποτε μορφης.
Θελώ να παρω σε ογκο, να φορτωσουν οι μυς στηθος-δικεφαλοι και να δω αποτελεσματα γρηγορα. Δεν μιλαω να δω τερατουργηματα, αλλα να ειναι ορατα τα αποτελεσματα μεσα σε 2-3 μηνες. Μπορειτε να μου πειτε τι να παρω? Ρωτησα και μου ειπαν για πρωτεινη (3 φορες την ημερα) και αμινοξεα μια φορα μετα (αν θυμαμαι καλα) την προπονηση. Θα δω ομως αποτελεσματα με αυτη την συνταγη και μαλιστα καπως συντομα? Τι εχετε να προτεινεται οι γνωστες του ειδους με γνωμονα οτι θελω να δω φορτωμα στο στηθος και δικεφαλους σε 2 μηνες ας πουμε. Κανω γυμναστικη 2 χρονια και εχω καλο σωμα, απλα θελω να φορτωσω σε αυτα τα δυο μερη που προανεφερα.
Ευχαριστω
Αν θες σοβαρες απαντησεις απο ατομα που γνωριζουν το αντικειμενο,γραψου εδω και ρωτα
οτι θες.
Γιατι βιαζεσαι να εχεις αποτελεσματα;Βαλε ενα προγραμμα 4-5 μηνων χωρις ενεσεις και μαλακιες
και θα δεις αποτελεσματα.
Και περιμενεις να εχεις αποτελεσματα σε 2-3 μηνες;Τι σπλιτ ακολουθεις;Καταρχην ΔΕΝ με ενδιαφερουν οι ενεσεις.
Κατα δευτερον 2 χρονια τωρα δεν μπορω να παρω ογκο παραπανω.
Οχι βελονες, ουτε χημεια..!!
Μπορειτε να με βοηθησετε με τις προτασεις σας?
υπαρχει περιπτωση με την πρωτεινη και τα αμινοξεα να παρουν ογκο αισθητα (ειπαμε οχι τερατουργηματα) οι μυς μεσα σε 2 μηνες?
Τα φωτα σας ρε λεβεντες
τωρα αχρηστο ειναι παιχτη μου..φλεβαρη εχουμε..ισορροπιστης τεστο ειναι αυτο,δεν εχει αναβολικη δραση.πεστα χρυσοστομε
κανα προβιρον θα χτυπησουμε;;
Και περιμενεις να εχεις αποτελεσματα σε 2-3 μηνες;Τι σπλιτ ακολουθεις;
τωρα αχρηστο ειναι παιχτη μου..φλεβαρη εχουμε..ισορροπιστης τεστο ειναι αυτο,δεν εχει αναβολικη δραση.
κοιτα να φορτωσεις μεχρι απριλη ρε..κ αν θες να διωξεις νερα για σκληραδα πριν σκασεις χαλκιδικη χτυπα το τοτε.