Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ενας φιλος μου ειχε παρει και εχασε 6 κιλα σε ενα μηνα με τρεξιμο 4 φορες τη βδομαδα κ διαιτα.
εγω ποτε δν εχω παρει τιποτα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλοι γνωστοι τα παντα και σε 4 5 μηνες γινανε σαν hulk  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ένας που ξέρω ήταν 1.78,68 κιλά και σε τρεις μήνες είχε γίνει κοντά 90 κιλά γομάρι αλλά πήρε πολύ πράμα απ'ότι μου είπε. :S

Μακριά...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
βλεπω και στην ελλαδα αυξανονται οι φουσκωτοι..στη βουλγαρια ειναι γεματο με hulk τυπους  :sunglasses: :sunglasses: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ενας θεος ξερει τι παιρνουννν  :S :S :S :S :S :S :S

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Μάγκες, γράφτηκα κολυμβητήριο κι έχω να πω ότι σε όσους δεν αρέσει το γυμναστήριο, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική. Βέβαια, πρόκειται για αερόβια προπόνηση αλλά τονώνεται και το σώμα. Πάει κάνας άλλος να μας πει εντυπώσεις; 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ελα φιλε παικτουρα εγω πηγαινα 5 χρονια κολυμβητηριο (2 χρονια κ πολο) ειναι οντως απο τ καλυτερα αθληματα που υπαρχουν.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Κωστάκης, αφού την ξέρεις τη φάση, πήγαινε ξανά κολυμβητήριο και θα τα χάσεις τα κιλάκια, σε συνδυασμό και με λίγη διατροφή. Θα σε βοηθήσει πολύ και με το πόδι, άμα βάλεις και κάνα βατραχοπέδιλο ειδικό.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μάγκες, γράφτηκα κολυμβητήριο κι έχω να πω ότι σε όσους δεν αρέσει το γυμναστήριο, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική. Βέβαια, πρόκειται για αερόβια προπόνηση αλλά τονώνεται και το σώμα. Πάει κάνας άλλος να μας πει εντυπώσεις; 

Καλησπερα

Με ενδιαφερει και εμενα η κολυμβηση, αλλα τα κολυμβητηρια που απευθυνθηκα ειχαν περιορισμους με τις ωρες επειδη πανε ομαδες

Που γραφθηκες αν εισαι αθηνα και ποσο πληρωνεις?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Στη Νέα Σμύρνη πάω, στο κλειστό. 25 ευρώ το μήνα χωρίς εγγραφή, αν είσαι δημότης. Αν είσαι άνεργος και δημότης, δεν πληρώνεις τίποτα. Λίγο πολύ τόσο είναι παντού απ' όσο ξέρω, και όντως υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες. Εκεί που πάω έχει και πρωί και βράδυ, οπότε βρίσκεις κάτι να βολεύει..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Στη Νέα Σμύρνη πάω, στο κλειστό. 25 ευρώ το μήνα χωρίς εγγραφή, αν είσαι δημότης. Αν είσαι άνεργος και δημότης, δεν πληρώνεις τίποτα. Λίγο πολύ τόσο είναι παντού απ' όσο ξέρω, και όντως υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες. Εκεί που πάω έχει και πρωί και βράδυ, οπότε βρίσκεις κάτι να βολεύει..
Ο τοπος διαμονης μου ειναι βορεια, και εχω ρωτησει σε διαφορα μερη αλλα μου σπασανε τα νευρα με τις σπαστες ωρες και κυριως τα απογευματα εχουν τις ομαδες. Πρεπει να πληρωνω ενα σκασμο λεφτα στα Holmes απλα για να χρησιμοποιω την πισινα. Δεν νομιζω! Και εχω εκνευριστει πολυ με το θεμα αυτο πλεον

Ξερεις κανεις για Χολαργο, Χαλανδρι, Κηφισια κτλ που μπορει να παιζει κολυμβητηριο χωρις τρελλους περιορισμους?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Μπες στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων δήμων, υποθέτω ότι θα βρεις πληροφορίες και τηλέφωνα να πάρεις..

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Όποιος μπορεί να κάνει κολύμβηση δεν χρειάζεται να πατήσει σε γυμναστήριο.Είναι η μόνη περίπτωση άσκησης που γυμνάζεις κυριολεκτικά όλο το κορμί.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τι σχέση έχουν οι στρίπερ?  :huh:

Είπα εγώ πουθενά να είναι ο άλλος πατσοκοιλιάς? Άλλο γυμνάζομαι κι άλλο παίρνω φάρμακα για να γίνω 120 κιλά με ύψος 1.75 και ποσοστό λίπους 8%. :huh:

Η πλειοψηφία των γυναικών σιχαίνεται τους φουσκωτούς,το έχω συζητήσει με αρκετές και όλες είχαν την ίδια άποψη. :)

Σου είπε η Νίτσα και η Κίτσα ότι δεν τους αρέσουν οι φουσκωτοί και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Υπάρχουν γκόμενες που έχουν φετίχ με συγκαμμένους, όπως ακριβώς υπάρχουν άντρες που έχουν φετίχ με γυναίκες που τα βυζιά τους γλύφουν το πάτωμα, δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Σου είπε η Νίτσα και η Κίτσα ότι δεν τους αρέσουν οι φουσκωτοί και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Υπάρχουν γκόμενες που έχουν φετίχ με συγκαμμένους, όπως ακριβώς υπάρχουν άντρες που έχουν φετίχ με γυναίκες που τα βυζιά τους γλύφουν το πάτωμα, δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο
Το να μοιάζεις με φουσκωμένο γορίλα δεν είναι περίεργο?

Να ρισκάρεις την υγεία σου δεν είναι περίεργο και παράλογο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Το να μοιάζεις με φουσκωμένο γορίλα δεν είναι περίεργο?

Να ρισκάρεις την υγεία σου δεν είναι περίεργο και παράλογο?

Ρε φίλε μαζί σου, και οπτικά ούτε εμένα μ' αρέσει σα θέαμα. Απλά σου λέω ότι υπάρχουν γκόμενες που γουστάρουν τέτοιους

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ρε φίλε μαζί σου, και οπτικά ούτε εμένα μ' αρέσει σα θέαμα. Απλά σου λέω ότι υπάρχουν γκόμενες που γουστάρουν τέτοιους
Ναι οκ σίγουρα θα υπάρχουν αλλά δε νομίζω ότι είναι πολλές.Οι πιο πολλές θέλουν να είσαι γυμνασμένος σε στυλ ποδοσφαιριστή ας πούμε,κοιλιακοί,λίγο χέρια,τέτοιο στυλ.

Εξάλλου σκέψου πόσες λένε για τους κολυμβητές τι ωραία σώματα που έχουν...

Για την πλειοψηφία μιλάω.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ο λόγος που έγραψα σχόλια είναι γιατί και λόγω δουλειάς αλλά και λόγω ασχολίας προσωπικής με αθλητισμό έχω δει αρκετούς φουσκωτούς και πάντα όταν συζητάμε για αναβολικά η απάντηση που παίρνω είναι: "Ξέρω να τα παίρνω".

Καλά όλοι γιατροί είναι πια?  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Και οι λίγες που γουστάρουν φουσκωτούς, αν τύχει και κάνουν κάτι με κάποιον μετά δεν θέλουν ούτε να τους ξανακούσουν.  ;)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τύποι φουσκωτός δεν είναι μόνο το τέρας με 30 κιλά πάνω από το ύψος του. Εσείς το πάτε στο άλλο άκρο. Δηλαδή κάποιος με 10 κιλά πάνω από το ύψος του και χαμηλό ποσοστό λίπους δεν είναι φουσκωτός? Αποθαρύνει νομίζετε την γκόμενα αυτό από το να κάνει κάτι μαζί του? Ας μην είμαστε κομπλεξικοί και ζηλιαρόπουστες απέναντι στα "κορμιά".  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κορμια για παντα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ανοιγει ο καιρός το καλοκαίρι φτάνει μπειτε στην πρεσα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom