erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μπεστ πρωτεινουλα εννοεις απο ασπραδια ;Μέσα είμαι αλλά με λίγη πρωτεινούλα. Περνάω ή κόβομαι, αγάπη;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μπεστ πρωτεινουλα εννοεις απο ασπραδια ;Μέσα είμαι αλλά με λίγη πρωτεινούλα. Περνάω ή κόβομαι, αγάπη;
μπεστ πρωτεινουλα εννοεις απο ασπραδια ;Η να μου δινεις εμενα πρωτεινουλα;Γιατι τοτε σε βλεπω να παιρνεις και εξτρα
![]()
κλαψε μπουλουκα
α μην το λες εμενα το σωμα μου με βοηθαει τρελα, αλλα τρωω μερικες σοκολατιτσεςΜετα τα ακουει η δασκαλα μου και με γαμαει στους κοιλιακους
![]()
Είσαι εξουθενωτική γκόμενα στο κρεβάτι δηλαδή;
Δεν πειράζει. Για χάρη σου μπαίνω και στον όγκο!![]()
erinal πάνω από τους μισούς που βλέπεις με ''πουτσοδείκτες'' είναι φαρμακωμένοι...
Ειμαι παθιαρα τοσο καιρο εδω μεσα ακομα με ρωτατε τα αυτονοητα; Οποιες γυναικες μπαινουν εδω ειναι ετσι. ΑΥτο επρεπε να το ξερατε . Μου φαινεται το ειχε πει ο λοπεζ καποτε που περιεργως το καταλαβε αν και συνηθως λεει μαλακιες![]()
![]()
σωστος χιτμαν21ο παραγοντας γκομενα παιζει στα κλαρινοκαγκουρα 178cm,70kg που χαροπαλευουν με 60κγ στον παγκο,οχι στους τυπους που περιγραφετε..δεν υπαρχει σοβαρος παιχτης που να τρυπιεται για γκομενα,οποτε η ολη συζητηση ειναι οφφ εξ αρχης.
οταν κανεις το σωμα σου χημικο εργαστηρι,μετρας το γραμμαριο,εχεις γαμηθει στο κοτατζ οταν οι γυρω σου λιωνουυνε πιτογυρα
και φτανεις η ρεσεψιονιστ της τρυπας να σε ξερει με το μικρο σου,οτι κανεις το καανεις για την παρτη σου και μονο.
Να τα λέμε αυτά.ο παραγοντας γκομενα παιζει στα κλαρινοκαγκουρα 178cm,70kg που χαροπαλευουν με 60κγ στον παγκο,οχι στους τυπους που περιγραφετε..δεν υπαρχει σοβαρος παιχτης που να τρυπιεται για γκομενα,οποτε η ολη συζητηση ειναι οφφ εξ αρχης.
οταν κανεις το σωμα σου χημικο εργαστηρι,μετρας το γραμμαριο,εχεις γαμηθει στο κοτατζ οταν οι γυρω σου λιωνουυνε πιτογυρα
και φτανεις η ρεσεψιονιστ της τρυπας να σε ξερει με το μικρο σου,οτι κανεις το καανεις για την παρτη σου και μονο.
παιδια εγω τωρα ξαναρχιζω γυμναστηριο(σταματησα για 9 μηνες) κανω περιπου 70-80κιλα παγκο,ειχα φτασει στα παγκο 100κιλα 4-5 επαναληψεις. ποτε δν εχω παρει τιποτα
απλα το μονο προβλημα μου ειναι οτι απο μικρος βαζω ευκολα στα ποδια(μπουτια)και στην κοιλια,δν μπορω με τιποτα να κανω κοιλιακους,δν ξερω μαλλον ετσι ειναι το σωματοτυπο μου. :'( :'( :'( :'(
ανεβαζω και φοτο στην πρωτη ειναι οταν ημουν πιο αδυνατος εκανα κ τρεξιμο στη δευτερη πριν ενα χρονο περιπου ειχα ογκο αλλα κ λιπος παραπανω![]()
![]()
![]()
![]()
Καμπουριάζει επιτηδες για να φανεί πιο πλαδαρός τύπε! ;)Φτάσε για αρχή ξανά την πρώτη φωτο τύπε και μετά προσπάθησε να ρίξεις κάνα 2-3 κιλάκια ακόμα και θα σαι κομπλέ. Τη σωματική κατάσταση στη δεύτερη φωτο απέφυγε την οπωσδήποτε γιατί φαίνεσαι χέστης!
Να κόψεις τα πιτόγυρα,τη ζάχαρη και τους κακούς υδατάνθρακες!χαχα τωρα και χωρις καμπουριασμα φενομαι πλαδαρος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()