Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εμενα οταν τελειωνει η ημερισια προπονηση γενικα 11.30 η ωρα και παει να κλησει το γυμναστηριο , οι μισοι κουνανε τα σεικερ ...  :2funny: :2funny:

Καλά ναι, άλλο κι αυτό. Τους βλέπεις να περιμένουν στη σειρά στον ψύκτη όπως στις πηγές στα χωριά

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εμενα οταν τελειωνει η ημερισια προπονηση γενικα 11.30 η ωρα και παει να κλησει το γυμναστηριο , οι μισοι κουνανε τα σεικερ ...  :2funny: :2funny:
Οι άλλοι μισοί τι κάνουν;Σου ρίχνουν φάπες;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οι άλλοι μισοί τι κάνουν;Σου ρίχνουν φάπες;

είχα πάρει πριν πολλά χρόνια ελατήριο από το πράκτικερ νομίζω, σε κάποια από τις πρώτες μέρες θυμάμαι έφυγε ένα ελατήριο κι από τότε έχω φοβία με λάστιχα και ελατήρια μην κοπούν και εκτιναχθούν στην μάπα μου :S

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
είχα πάρει πριν πολλά χρόνια ελατήριο από το πράκτικερ νομίζω, σε κάποια από τις πρώτες μέρες θυμάμαι έφυγε ένα ελατήριο κι από τότε έχω φοβία με λάστιχα και ελατήρια μην κοπούν και εκτιναχθούν στην μάπα μου :S
Αυτοί οι πρωτευουσιάνοι με τις μηχανές τους θα μας καταστρέψουν.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Προφανώς κάποιοι εδώ νομίζουν ότι υπάρχουν μόνο τα λάστιχα των 5-6 ευρώ για aerobic.
Υπάρχουν όμως και λάστιχα όπως τα παρακάτω με το κόστος για ένα σετ να ξεπερνάει τα 130-140 ευρώ.

SET11resistance-chartsm.jpg
dgscutaway.gif

Για να μην παρεξηγηθώ ότι κάνω διαφήμιση στα λάστιχα απλά έγραψα δύο προγράμματα το πρώτο bodyweight για προχωρημένους και το δεύτερο με λάστιχα για αρχάριους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάνε γυμναστήριο. Η γνώμη μου βέβαια είναι ότι τα κατάλληλα λάστιχα έχουν θέση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα και επίπεδο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Δε μπορώ να κάνω γυμναστική πλέον, έχουν σκάσει κι όλα τα μαλακιστήρια και νιώθω λες κι είμαι σε παιδότοπο

αυτό παιζει ΠΑΝΤΑ στα γυμναστήρια απο Μαιο μέχρι Ιουλιο.....
έρχεται και ο καθε πικραμένος/η που  θυμήθηκε να γυμναστεί ενα μηνα πριν το  καλοκαιρι...
παρεες πιτσιρικάδων με σπυρια που δεν εχουν τι να κανουν επειδη εκλεισαν τα σχολεια....
γενικά γαμησετα.
Καλυτερα αυτούς τους μηνες να γυμναζεται καποιος σπιτι ή εναλλακτικά στο υπαιθρο (τρεξιμο, ποδηλατο, κολυμπι, μονοζυγο, πους απσ κτλ) και απο Οκτ παλι....

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:2on1:

Συνημμένα

• 601496_108454449307290_728951924_n.jpg
    601496_108454449307290_728951924_n.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 14

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτό παιζει ΠΑΝΤΑ στα γυμναστήρια απο Μαιο μέχρι Ιουλιο.....
έρχεται και ο καθε πικραμένος/η που  θυμήθηκε να γυμναστεί ενα μηνα πριν το  καλοκαιρι...
παρεες πιτσιρικάδων με σπυρια που δεν εχουν τι να κανουν επειδη εκλεισαν τα σχολεια....
γενικά γαμησετα.
Καλυτερα αυτούς τους μηνες να γυμναζεται καποιος σπιτι ή εναλλακτικά στο υπαιθρο (τρεξιμο, ποδηλατο, κολυμπι, μονοζυγο, πους απσ κτλ) και απο Οκτ παλι....
δεν μπορουν αυτα να αναπληρωσουν την σκληρη προπονηση του γυμναστηριου...

απλα μονο για συντηρηση...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Πες μου οτι κανεις και εσυ γυμναστηριο μωρη τσιρλιντερ να πεσω να παιρνω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σαν την σωματαρα του λαιον ομως δεν εχει κανεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
5 χρονια κανεις γυμναστηριο και σε δουλευει ο χοντρος με τον μεμο ρε μαλακα;
Επρεπε να τους σαπιζες στις σφαλιαρες τωρα.
αφου δεν τους εχω δει και με εχουν δει απο κοντα πως να γινει διαδυκτιακα? μου χουν παρει τον αερα εδω δεν λεω... δεν ειχα ποτε ευκαιρια να σφαλιρισω σβερκο νωντοτυπου  :cum:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

ok φερε μου ενα σφύχτη εσύ να τον βάλω να τα κανει όλα αυτα σε ενα 2ωρο και αν βγάλει το  πρόγραμμα εγω μετα θα βγω στη Συγγρου με περουκα να κανω πιατσα....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Πάντως λιγότερο δεν μπορεί να πάρει η φανερή αλλαγή της εμφάνισης. Τουλάχιστον με φυσικά μέσα.

Ένα τρίμηνο είναι αρκετό για να δει κάποιος ότι πιάνουν αυτά που κάνει. Απαραίτητες προϋποθέσεις η σωστή διατροφή και η ανελλιπής και σωστή άσκηση.

Εσύ προφανώς εννοείς ότι σε 1 τρίμηνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτε αλλά εγώ διαφωνώ. Και μόνο που θα αρχίσει να ασκείται κάποιος, έχει διαφορά τεράστια από την απραξία...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ok φερε μου ενα σφύχτη εσύ να τον βάλω να τα κανει όλα αυτα σε ενα 2ωρο και αν βγάλει το  πρόγραμμα εγω μετα θα βγω στη Συγγρου με περουκα να κανω πιατσα....

Εντάξει, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Και το να βάλεις έναν σπριντερ να κάνει ημιμαραθώνιο ή ορεινό αγώνα είναι κάτι που θα κάνει χωρίς επιτυχία. Μπορεί και να μην το βγάλει.

Άλλη προπόνηση ο ένας, άλλη ο άλλος. Έτσι και ο σφίχτης. Καθόλου ταχύτητα, καθόλου διάρκεια δεν τους δίνει η προπόνησή τους παρά μόνο δύναμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom