redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
για δωσε ορισμο τυπεΤύπε δεν έχει καμία σχέση το "ξεροχύνω" μ'αυτή τη μαλακία που γράφεις στην υπογραφή σου.
για δωσε ορισμο τυπεΤύπε δεν έχει καμία σχέση το "ξεροχύνω" μ'αυτή τη μαλακία που γράφεις στην υπογραφή σου.
για δωσε ορισμο τυπε
Tι σχεση εχουν τα φραγκα με την γυμναστικη ρε κωτσο; :Sη γυμναστική είναι για τις φλωρούμπες που δεν έχουνε φράγκα. Αν έχεις φράγκα δεν χρειάζεται γυμναστική
Ακαριαιος,εντονότατος,εκρηκτικός οργασμός με ταυτόχρονη ορμητική εκτόξευση τεράστιας ποσότητας σπέρματος.για δωσε ορισμο τυπε
Ακαριαιος,εντονότατος,εκρηκτικός οργασμός με ταυτόχρονη ορμητική εκτόξευση τεράστιας ποσότητας σπέρματος.
Κάπως έτσι.
Ο Πίτσι μπορεί να το αποδώσει παραστατικότερα και ακριβέστερα,υποθέτω.
Ο Πίτσι θα μας δώσει τον ακριβή πορνόδεσ ορισμό
Πάντως το προφανές νόημα είναι η τρελή κάβλα που προκαλούν τα λεγόμενα του άλλου.
590Καλησπερα Ενα σακουλακι cheetos <pacotinia> των 114 γραμμαριων ποσες θερμιδες εχει? αν μπορει καποιος να απαντησει..
Ηταν ενας γυμναστηριακος αλβανοτεκνο στη γειτονια μου που εβγαινε στο δρομο χωρις μπλουζα για να μιλησει στο κινητο,να και εγω σημερα...
να και εγω σημερα...
Ρε νουμερο βαλε καμια μπλουζα.οποιος ντρεπετε για οτι ειναι..ας μηνβγαινει απο το σπιτι.
εγω ξερω πολουςκοκαλιαρηδες που κοροιδευω και γελαμε μαζι στρο γυμναστηριο,αυτοι με λενε φουσκωτο και εγω στεκες.και?
οι κομπλεξικοι..ετσι θα μεινουν.
τσεκαρε το ονομα χρηστη σου και ξαναπερνα.Ρε νουμερο βαλε καμια μπλουζα.
Εχεις την εντυπωση οτι δαχτυλωνονται οι γυναικες με την παρτη σου;
Μαλλον οι φιλοι σου οι στεκες καβλωνουν με την παρτη σου.
Καλα ρε παιχτη ποσο χρονων εισαι;Τετοιες μαλακιες ουτε 12χρονα δεν κανουν.τσεκαρε το ονομα χρηστη σου και ξαναπερνα.