Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
γενικα η αυξηση ληψης πρωτεινης (ειτε απο τροφη, ειτε απο σκευασμα) φερνει κλασιμο. ειδικα αν ειναι αποτομη... λαου λαου και θα συνηθισεις

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
α ρε Σπ μας έχεις κάψει λέμε :helpplea:

529331_555521847821287_1397489684_n.jpg

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Φιλε για να παιξεις τεταρτη πρεπει πρωτα να ματωσεις τις παρασκευες στα μεταξυ μας.αν σε ενδιαφερει στειλε π.μ. να το κανονισουμε.

να φέρω πουτανάκια τη τετάρτη να βγάλουμε και τπτ; :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι για πειτε κανα προγραμματακι γυμναστικης που να μπορω να κανω μονος μου στο σπιτι. Εχω αρχισει να γινομαι πιο λαπας απο ποτε  :S  Απλες ασκησουλες, οπως καμψεις, κοιλιακους κτλ, να μη θελουν μηχανηματα. Επισης ποια ειναι η καλυτερη ωρα για γυμναστικη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυποι για πειτε κανα προγραμματακι γυμναστικης που να μπορω να κανω μονος μου στο σπιτι. Εχω αρχισει να γινομαι πιο λαπας απο ποτε  :S  Απλες ασκησουλες, οπως καμψεις, κοιλιακους κτλ, να μη θελουν μηχανηματα. Επισης ποια ειναι η καλυτερη ωρα για γυμναστικη?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εχεις γυμναστει ποτε στη ζωη σου? ηλικια? βαρος? εχεις αλτηρες? μονοζυγο? θελεις να κανεις ασκησεις ΜΟΝΟ με το σωμα σου οπως καμψεις πχ?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εχεις γυμναστει ποτε στη ζωη σου? ηλικια? βαρος? εχεις αλτηρες? μονοζυγο? θελεις να κανεις ασκησεις ΜΟΝΟ με το σωμα σου οπως καμψεις πχ?

Δεν εχω παει ποτε σε γυμναστηριο, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει πως δε γυμναζομουν. Πριν 2 χρονια μπορουσα να κανω 50 συνεχομενες καμψεις και 10 συνεχομενες ελξεις. Ηλικια 27 χρονων, υψος 1,80 και βαρος 71 κιλα. Εργαλεια γυμναστικης δεν εχω οποτε θα με βολευαν ασκησεις μονο με το σωμα, αλλα μπορω να παρω αν ειναι τοσο χρησιμα. Εχω να γυμναστω πανω απο 6μηνο και εχω αρχισει να σκεβρωνω και να σαπιζω, ή τουλαχιστον ετσι νιωθω.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τυποι για πειτε κανα προγραμματακι γυμναστικης που να μπορω να κανω μονος μου στο σπιτι. Εχω αρχισει να γινομαι πιο λαπας απο ποτε  :S  Απλες ασκησουλες, οπως καμψεις, κοιλιακους κτλ, να μη θελουν μηχανηματα. Επισης ποια ειναι η καλυτερη ωρα για γυμναστικη?

Ναι εγω προτεινω να γραφτεις σε ενα γαμημενο γυμναστηριο 120ε το χρονο εχει το joe weider! Μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε αγορα εργαλειων γυμναστικης που λες κ εσυ ή σε 10 χρονια συνδρομη στο γυμναστηριο. Τι λες??
Και προσεχε μη χασεις αλλο βαρος γιατι θα πας κατηγορια γκει μετα  :2funny:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :rockon:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν εχω παει ποτε σε γυμναστηριο, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει πως δε γυμναζομουν. Πριν 2 χρονια μπορουσα να κανω 50 συνεχομενες καμψεις και 10 συνεχομενες ελξεις. Ηλικια 27 χρονων, υψος 1,80 και βαρος 71 κιλα. Εργαλεια γυμναστικης δεν εχω οποτε θα με βολευαν ασκησεις μονο με το σωμα, αλλα μπορω να παρω αν ειναι τοσο χρησιμα. Εχω να γυμναστω πανω απο 6μηνο και εχω αρχισει να σκεβρωνω και να σαπιζω, ή τουλαχιστον ετσι νιωθω.
καμψεις και ελξεις μαζι με squats(εστω και με το βαρος του σωματος σου μονο) ειναι αρκετα αν θελεις να ξαναγινεις ανθρωπος  :2funny:

βαλε και καποια μορφη αεροβιας 3 φορες την εβδομαδα(πχ περπατημα,τρεξιμο η ποδηλατο) και εισαι οκ.

τωρα αυτα ειναι μεν πολυ γενικα ΑΛΛΑ η ουσια ειναι οτι κανουν δουλεια.μη περιμενεις θαυματα ομως αν προσεξεις τι τρως το σωμα σου μπορει να αλλαξει μεσα σε 6 μηνες προς το καλυτερο.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αυτο που λεει ο πουσταλεκος (τι ονομα ειναι αυτο  :2funny: ) για το βαρος ειναι σωστο,παρε 3-4 κιλα γιατι 1.80 και 71 κιλα ακουγεται λιγο λαθος  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αυτο που λεει ο πουσταλεκος (τι ονομα ειναι αυτο  :2funny: ) για το βαρος ειναι σωστο,παρε 3-4 κιλα γιατι 1.80 και 71 κιλα ακουγεται λιγο λαθος  :)

Ο πουσταλεκος ειναι μεγαλη μορφη, επρεπε να τον πετυχαινες οταν εκανε κουαρτετο με σφερδεκλο, λαγουδακη και μιστερ μπουτια  :rockon: . Η μαλακια ειναι πως με την κωλοδουλεια που κανω δεν εχω ελευθερο χρονο και δεν τρεφομαι σωστα, πολλες φορες τρωω μονο μια φορα τη μερα, και εχω χασει κιλα. Ποτε ειναι η καλυτερη ωρα για γυμναστικη, αργα το βραδυ ή νωρις το πρωι? Αλλες ωρες τις ημερας δε θα προλαβαινω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom