οχι μονο κλανιδιαστάνταρ...άμα συνοδεύεται και από εμετό και διάροια ακόμα καλύτερα..
εχω κλασει ολο τον τοπο
οχι μονο κλανιδιαστάνταρ...άμα συνοδεύεται και από εμετό και διάροια ακόμα καλύτερα..
Μηπως την ανακατευεις με φασολαδα ρε;οχι μονο κλανιδια
εχω κλασει ολο τον τοπο
τεταρτη τι ωρα?Ελα για μπαλιτσα τυπε στο ικεα απεναντι,παμε 2 φορες την εβδομαδα και παιζουμε.Τεταρτη αγωνα και παρασκευη φιλικο μεταξυ γνωστων.
ισως επειδη ειναι 60αραγενικα η αυξηση ληψης πρωτεινης (ειτε απο τροφη, ειτε απο σκευασμα) φερνει κλασιμο. ειδικα αν ειναι αποτομη... λαου λαου και θα συνηθισεις
Φιλε για να παιξεις τεταρτη πρεπει πρωτα να ματωσεις τις παρασκευες στα μεταξυ μας.αν σε ενδιαφερει στειλε π.μ. να το κανονισουμε.τεταρτη τι ωρα?
Φιλε για να παιξεις τεταρτη πρεπει πρωτα να ματωσεις τις παρασκευες στα μεταξυ μας.αν σε ενδιαφερει στειλε π.μ. να το κανονισουμε.
Αμα θες να τις ξεμαλιασουν οι δικες μας.να φέρω πουτανάκια τη τετάρτη να βγάλουμε και τπτ;
Αμα θες να τις ξεμαλιασουν οι δικες μας.
Τυποι για πειτε κανα προγραμματακι γυμναστικης που να μπορω να κανω μονος μου στο σπιτι. Εχω αρχισει να γινομαι πιο λαπας απο ποτε :S Απλες ασκησουλες, οπως καμψεις, κοιλιακους κτλ, να μη θελουν μηχανηματα. Επισης ποια ειναι η καλυτερη ωρα για γυμναστικη?
εχεις γυμναστει ποτε στη ζωη σου? ηλικια? βαρος? εχεις αλτηρες? μονοζυγο? θελεις να κανεις ασκησεις ΜΟΝΟ με το σωμα σου οπως καμψεις πχ?Τυποι για πειτε κανα προγραμματακι γυμναστικης που να μπορω να κανω μονος μου στο σπιτι. Εχω αρχισει να γινομαι πιο λαπας απο ποτε :S Απλες ασκησουλες, οπως καμψεις, κοιλιακους κτλ, να μη θελουν μηχανηματα. Επισης ποια ειναι η καλυτερη ωρα για γυμναστικη?
εχεις γυμναστει ποτε στη ζωη σου? ηλικια? βαρος? εχεις αλτηρες? μονοζυγο? θελεις να κανεις ασκησεις ΜΟΝΟ με το σωμα σου οπως καμψεις πχ?
Τυποι για πειτε κανα προγραμματακι γυμναστικης που να μπορω να κανω μονος μου στο σπιτι. Εχω αρχισει να γινομαι πιο λαπας απο ποτε :S Απλες ασκησουλες, οπως καμψεις, κοιλιακους κτλ, να μη θελουν μηχανηματα. Επισης ποια ειναι η καλυτερη ωρα για γυμναστικη?
καμψεις και ελξεις μαζι με squats(εστω και με το βαρος του σωματος σου μονο) ειναι αρκετα αν θελεις να ξαναγινεις ανθρωποςΔεν εχω παει ποτε σε γυμναστηριο, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει πως δε γυμναζομουν. Πριν 2 χρονια μπορουσα να κανω 50 συνεχομενες καμψεις και 10 συνεχομενες ελξεις. Ηλικια 27 χρονων, υψος 1,80 και βαρος 71 κιλα. Εργαλεια γυμναστικης δεν εχω οποτε θα με βολευαν ασκησεις μονο με το σωμα, αλλα μπορω να παρω αν ειναι τοσο χρησιμα. Εχω να γυμναστω πανω απο 6μηνο και εχω αρχισει να σκεβρωνω και να σαπιζω, ή τουλαχιστον ετσι νιωθω.
αυτο που λεει ο πουσταλεκος (τι ονομα ειναι αυτο ) για το βαρος ειναι σωστο,παρε 3-4 κιλα γιατι 1.80 και 71 κιλα ακουγεται λιγο λαθος