Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πόσο αυξήθηκαν τα κιλά σου στις ασκήσεις με τη βοήθεια των φαρμάκων; Ισχύει ότι με τα φάρμακα αναρρώνεις πιο γρήγορα;
αναλογα..πχ με τρεν ενεσιμο στο διμηνο πανω,και μη εχοντας κανει αρσει ςθανατου επι μηνες(ειχα φτασει 160 γι αμονη)εκανα 190 σχετικα ανετα.
τωα με οσα παιρνω δεν εχω δραματικες διαφορες,αλλα υπαρχουν.
αναρωνει πιο γρηγορα,ισχυει.καμια σχεση βασικα με φυσικη προπονησηα.αντεχεις και παραπανω,οποτε το εκμεταλευεσε.

οσο γι ατον στελιο,να παει να δει αν ερχοτε καινεςι,γτ συνεχιζει την ιδιες π*πες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πόσο αυξήθηκαν τα κιλά σου στις ασκήσεις με τη βοήθεια των φαρμάκων; Ισχύει ότι με τα φάρμακα αναρρώνεις πιο γρήγορα;
το φαρμακο δουλευει..
οσοι μαλακες λενε οτι παιζει 5% ρολο εχουν μεσανυχτα..+15% σε ενα διμηνο σε βασικες ειναι ρεαλιστικη ανοδος..
μιλαμε παντα για για προχωρημενα κιλα,αλλο το να γινει το 70-80 στο βυζι και αλλο το 130-140..
το θεμα ειναι οτι κανεις δε μπορει να φαει μονο ενα..γιατι οταν εχεις δει πως ειναι να σαι σουπερμαν
αντε ξαναγινε κλαρκ κεντ..ειναι πρεζιλικι αγριο..

δεν ειμαι κατα της φαρμακευτικης υποστηριξης,με την προυποθεση οτι γινεται με σωστο τροπο και απο σωστα ατομα..
δε γινεται ο παραλιας να παιρνει clen/t3 που διαβασε στο νετ για να βγει παραλια..ειναι αστειο και εγκληματικο για την υγεια του..
το παρον φορουμ δεν ειναι χωρος για να γινει εκτενεστερη συζητηση στο θεμα..

για το κοινο που διαβαζει εδω,ας μεινουμε στο κυκλος απο το νετ=αυτοκτονια.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ελα ρε εισαι ειδημων?

Κανω χωρις τετοια ομως, με γροθιες. Ετσι χαλαει ο καρπος?

Το χερουλι λιγο τρεντια μου κανει

όχι ρε τι ειδήμων :grin:

καθόλου τρεντιά, πήγαινε σε ένα ίντερσπορτ να πάρεις (γύρω στο 20ευρω νομίζω έχουν) και θα δεις ότι θα εκτελείς τις ασκήσεις πολύ πιο σωστά απ'ότι τώρα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ελα ρε εισαι ειδημων?

Κανω χωρις τετοια ομως, με γροθιες. Ετσι χαλαει ο καρπος?

Το χερουλι λιγο τρεντια μου κανει
καραγκιοζιλικια ειναι αυτα,μην ακους το βατραχο

κανε με γροθιες

οχι οτι αμα κανεις κανονικα παθαινει τιποτα ο καρπος :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καραγκιοζιλικια ειναι αυτα,μην ακους το βατραχο

κανε με γροθιες

οχι οτι αμα κανεις κανονικα παθαινει τιποτα ο καρπος :jerking:

εμένα με πόναγε πάντως ενώ με τα χερούλια όχι :think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το φαρμακο δουλευει..
οσοι μαλακες λενε οτι παιζει 5% ρολο εχουν μεσανυχτα..+15% σε ενα διμηνο σε βασικες ειναι ρεαλιστικη ανοδος..
μιλαμε παντα για για προχωρημενα κιλα,αλλο το να γινει το 70-80 στο βυζι και αλλο το 130-140..
το θεμα ειναι οτι κανεις δε μπορει να φαει μονο ενα..γιατι οταν εχεις δει πως ειναι να σαι σουπερμαν

δεν ειμαι κατα της φαρμακευτικης υποστηριξης,με την προυποθεση οτι γινεται με σωστο τροπο και απο σωστα ατομα..
δε γινεται ο παραλιας να παιρνει clen/t3 που διαβασε στο νετ για να βγει παραλια..ειναι αστειο και εγκληματικο για την υγεια του..

Kαλα ρε μπουλη οτι πεις :jerking: :jerking:,αντε μιλα με τον εμπρανς να συζητησετε ποσα κιλα θα σηκωσετε παντε να σας φαρμακωσει κανας φουσκωτος :helpplea: και αφηστε μας εμας στην αγνοια μας,σας βρηκανε χαζους και σας δουλευουνε ψιλο γαζι.
Στο σαιτ του παρασκευα δεν σε βλεπω πλεον απο τοτε που μπηκες εκει οι γνωσεις σου εχουν φθασει στα ουρανια εμαθα  :grin:

Ο ενας βαραει ολο το χρονο και τρωει οτι μαλακια βρει :2funny: και μπηκε να μας κανει τον δασκαλο,ο αλλος δεν ειναι κατα της φαρμακευτικης υποστηριξης :jerking: λες και ειναι φυσιολογικοτατο να βαρας για να βγεις μιστερ παραλια :S,αντε να δουμε ποσες μαλακιες θα ακουσουμε εδω μεσα ακομα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στελιο κοριτσ..εεε εγορι μου βαλε φωτο σου να σε δουμε.πρεπει να εισια κτηνςο και φυσικος.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στελιο κοριτσ..εεε εγορι μου βαλε φωτο σου να σε δουμε.πρεπει να εισια κτηνςο και φυσικος.
Μην φοβασαι και γω εχω παρει εγω ομως δεν τα πηρα στα 25 αλλα στα 35 και δεν τα πηρα για να βγω μιστερ παραλια,δεν ειμαι τοσο μαλακας να χαπακωνομαι χωρις λογο,η μαλλον να παιρνω ''φαρμακευτικη υποστηριξη'' :jerking:
Τα υπολοιπα 15 χρονια ειχα ενα ωραιο σωμα μοντελου,και εχω ακομα το συκωτι μου :rockon:,κατι που δεν βλεπω να το χεις εσυ στην ηλικια μου

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαλλονσ ου πειραξαν τον εγκεφαλο τελικα,οχι το συκωτι.εχεις δικιο.δαινετε απο το οτι θεωρεις τους παντες ηληιους εδω μεσ ακαι εσυ εισαι ο ..ειδημων.ευγε.50 ετων ε?γερος και φαφουτης.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μαλλονσ ου πειραξαν τον εγκεφαλο τελικα,οχι το συκωτι.εχεις δικιο.δαινετε απο το οτι θεωρεις τους παντες ηληιους εδω μεσ ακαι εσυ εισαι ο ..ειδημων.ευγε.50 ετων ε?γερος και φαφουτης.
Σεβασμος στα γεροντια του σαιτ :woldman:,αιωνια η μνημη σου φιλε εμπρανς :priest: :priest:,σε βλεπω σε μερικα χρονια ετσι :zombie:,θα μπαινεις εδω μεσα με ενα δοντι  :tooth: με τα υπολοιπα να σου χουν πεσει, και θα κυνηγατε τους φουσκωτους που σας φαρμακωσανε μαζι με τον χιτμαν :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το φαρμακο δουλευει..

Καλα ρε χιτμαν παντογνωστη που τα ξερεις ολα,ολοι αυτοι οι 20χρονοι που η τεστοστερονη τους ειναι στα υψη και παν γυμναστηριο γιατι ολοι ειναι για τον πουτσο με τις μπυροκοιλιες και εχουν τα μαυρα τους τα χαλια.
Γιατι δεν τους φτιαχνει αυτοματα η τεστοστερονη που εχουν,μαζι με το γυμναστηριο?

Αντε να δουμε ποτε θα σταματησεις να μας πρηζεις τον πεουλο και συ μαζι με τον μαθητη σου τον λιον που μας εχετε ταραξει με τις μαλακιες σας :helpplea:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Οσον αφορα την χερμπαλαιφ κοροιδευουν τον κοσμο,διαβασα τα συστατικα απο ενα συμπληρωμα δεν θυμαμαι τι ηταν και ηταν70% ζαχαρη.
Οσον αφορα την αργινινη να την παρεις για ποιο λογο.
Απο οτι εχεις πει μεχρι τωρα καταλαβαινω οτι υποσιτιζεσαι,τι θα σε κανει ενα συμπληρωμα.
Και γω 40 ειμαι και συ σε αυτη την ηλικια νιωθεις και φανταζομαι θα φαινεσαι γερος.
Στην ηλικια που ειμαι σωματικως βαζω κατω τηυν πλειοψηφια εδω μεσα,και σωματικως και απο θεμα ενεργειας και εμφανισης,
σε αντιθεση με αλλους σαρανταρηδες συμμαθητες μου που φαινονται 50.
Οποτε το προβλημα σου ειναι καθαρα το πως διατρεφοσουν σε ολη σου την ζωη

Της χερμπαλ λαιφ το συμπληρωμα λεει πανω οτι εχει φρουκτοζη οχι ζαχαρη

Ναι δεν τρωω οπως πρεπει, γιατι δεν εχω χρονο να ασχοληθω

Για τα υπολοιπα, ελεος πια, αυτο το "ειναι 40" εχει αναφερθει 50 φορες, δεν γαμιεστε ομαδικα? ειπαμε περναω κριση μεσης ηλικιας :knuppel:

Οχι δεν δειχνω γερος, μια χαρα ειμαι

Ειναι αυτο που ειπε ο speres απλα θελω να φτιαξω λιγο το σωμα μου. Ρωταω διαφορα γιατι δεν εχω ασχοληθει, ενω πριν απο λιγο καιρο ειχαμε παει με φιλους για 5x5 και 2 απο τους 10 παθαν σοβαρη ζημια. Εκει καταλαβα οτι δεν γινεται να εισαι 40 και να μην σκεφτεσαι τιποτα λες και εισαι 15. Και οι απαντησεις που δοθηκαν μου δωσαν μια ιδεα πως θα το κανω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Της χερμπαλ λαιφ το συμπληρωμα λεει πανω οτι εχει φρουκτοζη οχι ζαχαρη

Ναι δεν τρωω οπως πρεπει, γιατι δεν εχω χρονο να ασχοληθω

Για τα υπολοιπα, ελεος πια, αυτο το "ειναι 40" εχει αναφερθει 50 φορες, δεν γαμιεστε ομαδικα? ειπαμε περναω κριση μεσης ηλικιας :knuppel:

Οχι δεν δειχνω γερος, μια χαρα ειμαι

Ειναι αυτο που ειπε ο speres απλα θελω να φτιαξω λιγο το σωμα μου. Ρωταω διαφορα γιατι δεν εχω ασχοληθει, ενω πριν απο λιγο καιρο ειχαμε παει με φιλους για 5x5 και 2 απο τους 10 παθαν σοβαρη ζημια. Εκει καταλαβα οτι δεν γινεται να εισαι 40 και να μην σκεφτεσαι τιποτα λες και εισαι 15. Και οι απαντησεις που δοθηκαν μου δωσαν μια ιδεα πως θα το κανω
Ελα για μπαλιτσα τυπε στο ικεα απεναντι,παμε 2 φορες την εβδομαδα και παιζουμε.Τεταρτη αγωνα και παρασκευη φιλικο μεταξυ γνωστων.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ποια μπαλιτσα, εδω παιξανε λεει 5χ5 και απ τους 10 οι 2 πηγαν στο κατ  :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ποια μπαλιτσα, εδω παιξανε λεει 5χ5 και απ τους 10 οι 2 πηγαν στο κατ  :2funny:

Kαι εσυ εδω θαρθεις φιλαρακι :grin:

Δεν ειναι τοσο ασχημα οσο φανταζεσαι...

Πιστευω οτι δεν ηταν τοσο θεμα ηλικιας oσο οτι δεν μπορεις να σηκωνεσαι ετσι απλα απο τον καναπε και να παιζεις λες και ειναι ο τελικος του CL

Kαλα κανεις και γελας παντως και εμεις ακομα γελαμε...Εχουμε ξαναπαει στην βουλα απο αγωνες μπραντεφερ :rockon:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ελα για μπαλιτσα τυπε στο ικεα απεναντι,παμε 2 φορες την εβδομαδα και παιζουμε.Τεταρτη αγωνα και παρασκευη φιλικο μεταξυ γνωστων.

Απο τις περιγραφες που διαβασα δειχνει οτι δεν εισαστε στα κυβικα μου :sunglasses:

Ευχαριστω παντως...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Kαι εσυ εδω θαρθεις φιλαρακι :grin:

Δεν ειναι τοσο ασχημα οσο φανταζεσαι...

Πιστευω οτι δεν ηταν τοσο θεμα ηλικιας oσο οτι δεν μπορεις να σηκωνεσαι ετσι απλα απο τον καναπε και να παιζεις λες και ειναι ο τελικος του CL

Kαλα κανεις και γελας παντως και εμεις ακομα γελαμε...Εχουμε ξαναπαει στην βουλα απο αγωνες μπραντεφερ :rockon:
θελει προσοχη και σταδιακη βελτιωση.το ειπες και μονος σου, απο κει και περα αν το πας σιγα σιγα το σωμα σου θα φτιαξει.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ρε σεις οταν η πρωτεινη σου δημιουργει αερια και κλανιδια σημαινει οτι ειναι καλης ποιοτητας;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom