speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αν κανει αυτα που λεει οτι κανει(τρεξιμο μεχρι λιποθυμιας) θα ξεγινει απο μονος τουΡε θα τον ξεκάνετε τον άνθρωπο...!!!
αν κανει αυτα που λεει οτι κανει(τρεξιμο μεχρι λιποθυμιας) θα ξεγινει απο μονος τουΡε θα τον ξεκάνετε τον άνθρωπο...!!!
γουλφακι αυτα ακριβως περι ενεργειας απ το λιπωδη ιστο εχω διαβασει ενα καρο αρθρα και μελετες που λενε οτι δεν ισχυει
και καλα πες στο ιντερνετ εχει ο,τι μαλακια θες αλλα σκεψου ενα απλο πραγμα...απο που θα αρχισει να καιει ο οργανισμος ενεργεια πρωτα,απ το λιπος η τους μυες? το λιπος καιγεται τελευταιο οπως ειναι ευρεως γνωστο αφου πρωτα ο οργανσμος εξαντλησει ολες τις αλλες πηγες.αρα ειναι μαλλον απιθανο να καψει ο φιλος μας λιπος αμα παει για τρεξιμο με αδειο στομαχι το πρωι ενω πριν εχει φαει 3 πιτογυρα το βραδυ ας πουμε
γι αυτο ειπα πριν οτι η διαιτα παιζει τον κυριοτερο λογο και μετα η αεροβια...
Αλλο περιπατος όπως πας για να χωνέψεις όταν έχεις φάει πολύ,
Η τενοντιτιδα ηταν στο χερι...
Για τρεξιμο δεν θα βγω στις ραχουλες, σκεφτομουνα το γηπεδο που εχει εδω πιο κατω
καλα εσυ τι αναγκη εχεις,κανεις για πλακα 3 20αρια σετ μονοζυγο.Βαζεις κατω 30αρηδες περσοναλ τρεινερς.Εγω δεν θα του πρότεινα καν τρέξιμο... Μόνο περπάτημα, εφόσον είναι αγύμναστος.
Καλή αθλητική διατροφή και περπάτημα.
Τώρα και το περπάτημα είναι υποκειμενικό πως θα το κάνεις.
Αλλο περιπατος όπως πας για να χωνέψεις όταν έχεις φάει πολύ, κι άλλο περπάτημα ελεύθερο με προοπτική να χάσεις κιλά.
Εχουν μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο.
Το ελεύθερο περπάτημα είναι για μενα η καλύτερη μορφή γυμναστικής. Στο στυλ και σε ταχύτητα πλησιάζει το βάδην αλλά όχι τόσο έντονο.
Χωρίς να κουράζεσαι ιδιαίτερα με μια ωρίτσα την ημέρα για αρχή είσαι σούπερ.
πηγουλα λεει απλως 15 χρονια αθλησης
μιλαμε για ανθρωπο 40 ετων που απλως θελει να φτιαξει λιγο το σωμα του ετσι,μη το ξεχναμε ;) τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα ειλικρινα βαριεμαι να κατσω να σου παραθεσω ολο το ιντερνετ και τα βιβλια που εχω διαβασει γιατι απλως θα κουρασωυπάρχουν πολλές "σχολές" που γραφουν για την πρωινή άσκηση και τι καίει.. από βιβλία ιατρικής έχω συμπεράνει ότι υπάρχει ένα συνοθήλευμα και υπό προϋποθέσεις γίνεται καύση λιπώδη ιστού αλλά και γαλακτικού οξέως που προέρχεται προφανώς από τους μύες.. φαντάσου ότι στα τέστ κοπώσεως και στις αιματολογικές μετρούν την cpk που είναι ο κατ'εξοχήν δείκτης καύσης μυικών κυττάρων, εκεί διαφαίνεται ξεκάθαρα η αλληλουχία των πηγών ενέργειας σύμφωνα πάντα και τους δυσλιπιδαιμικούς δείκτες. ;)
ισως λιγο να ειναι ,παντως πολυ δεν ειναι σιγουραμιλαμε για ανθρωπο 40 ετων που απλως θελει να φτιαξει λιγο το σωμα του ετσι,μη το ξεχναμε ;) τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα ειλικρινα βαριεμαι να κατσω να σου παραθεσω ολο το ιντερνετ και τα βιβλια που εχω διαβασει γιατι απλως θα κουρασω
συνεχιζω να πιστευω παντως οτι ειτε πας με αδειο στομαχι το πρωι ειτε πας το απογευμα το αποτελεσμα δεν θα ειναι πολυ διαφορετικο (παντα σε αναλογια με το τι τρως)
Καλα αυτο χθες με το 3χ20 στο μονοζυγο, δεν υπαρχει :o
Εγω μεχρι τωρα κανω 4 και μετα θελω 10 λεπτα ξεκουραση
Χωρις μαλακιες δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που το κανει αυτο και δεν ειναι επαγγελματιας αθλητης
αυτο λεω.εχω μιλησει με παρα πολλους ανθρωπους (οπως πιθανως και ο γουλφακης ) που ασχολουνται χρονια με αθληματα απο μπαλα μεχρι τζουντο και ο καθενας εχει και μια θεωρια αλλα η ουσια ειναι οτι το πλεονεκτημα του να πας 7 το πρωι με αδειο στομαχι δεν ειναι τοσο μεγαλο απ το να πας στις 10 εχοντας φαει πχ ενα γευμα βρωμηςισως λιγο να ειναι ,παντως πολυ δεν ειναι σιγουρα
ε ναι σε ενα μεσο ανθρωπο δεν εχει διαφορααυτο λεω.εχω μιλησει με παρα πολλους ανθρωπους (οπως πιθανως και ο γουλφακης ) που ασχολουνται χρονια με αθληματα απο μπαλα μεχρι τζουντο και ο καθενας εχει και μια θεωρια αλλα η ουσια ειναι οτι το πλεονεκτημα του να πας 7 το πρωι με αδειο στομαχι δεν ειναι τοσο μεγαλο απ το να πας στις 10 εχοντας φαει πχ ενα γευμα βρωμης
Ελα ρε εισαι ειδημων?κάμψεις θα κάνεις, με λαβές όμως για να μην σακατέψεις και τους καρπούς ;)
ουτε και στον επαγγελματια νομιζεις οτι αν ο αλλος κανει διπλες προπονησεις την ημερα απο 2-3 ωρες πρωι-βραδυ θα εχει καμμια διαφορα ποτε τρεχει ?ε ναι σε ενα μεσο ανθρωπο δεν εχει διαφορα
καλα εσυ τι αναγκη εχεις,κανεις για πλακα 3 20αρια σετ μονοζυγο.Βαζεις κατω 30αρηδες περσοναλ τρεινερς.
Δεν αντιτιθεμαι δικε μου μαζι σου,σε θαυμαζω,γνωριζω περσοναλ τρεινερ που 3χ20 που κανεις εσυ για πλακα,δεν τα κανει.Ρε μαλάκα ΜΑΣΤΕΡ.... ωρες ώρες απορώ μαζί σου... νόμιζα πως είχα να κάνω με 25άρη... σε ακούω σήμερα να λες πως είσαι 40.... Σαράντα χρονών μαλάκας...
Γυμναζομαι από 11 ετών. Ανελλιπώς.
Είχα σταματήσει μόνο λίγο καιρό λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Αλλά επανέρχομαι σιγά σιγά.
Οι 20 έλξεις στο μονόζυγο δεν έγιναν σε μία μερα. Χρειάστηκαν πολλές προπονήσεις για να φτασω εκεί.
Τέλος πάντων δεν συνεχίζω να αντιτίθεμαι μαζί σου.
Για την ηλικία σου καλή είναι και η μαλακία σου.
Δεν αντιτιθεμαι δικε μου μαζι σου,σε θαυμαζω,γνωριζω περσοναλ τρεινερ που 3χ20 που κανεις εσυ για πλακα,δεν τα κανει.
Έχει πει πώς τις βγάζει, με κλειστή λαβή, δεν πηγαίνει μέχρι κάτω και κουνάει τα πόδια σα χελωνονιντζάκι.
Έχει πει πώς τις βγάζει, με κλειστή λαβή, δεν πηγαίνει μέχρι κάτω και κουνάει τα πόδια σα χελωνονιντζάκι.
Αλίμονο αν στα 46 μου πρόσεχα να κάνω και τις ασκήσεις αυστηρά. Δεν πάω για πρωταθλητής στην ενόργανη.
Να συντηρησω όσο πιο υγιές μπορώ το σώμα μου προσπαθώ.