Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
γουλφακι αυτα ακριβως περι ενεργειας απ το λιπωδη ιστο εχω διαβασει ενα καρο αρθρα και μελετες που λενε οτι δεν ισχυει  :grin:

και καλα πες στο ιντερνετ εχει ο,τι μαλακια θες αλλα σκεψου ενα απλο πραγμα...απο που θα αρχισει να καιει ο οργανισμος ενεργεια πρωτα,απ το λιπος η τους μυες? το λιπος καιγεται τελευταιο οπως ειναι ευρεως γνωστο αφου πρωτα ο οργανσμος εξαντλησει ολες τις αλλες πηγες.αρα ειναι μαλλον απιθανο να καψει ο φιλος μας λιπος αμα παει για τρεξιμο με αδειο στομαχι το πρωι ενω πριν εχει φαει 3 πιτογυρα το βραδυ ας πουμε  :2funny:

γι αυτο ειπα πριν οτι η διαιτα παιζει τον κυριοτερο λογο και μετα η αεροβια...

πηγούλα; :grin:

Αλλο περιπατος όπως πας για να χωνέψεις όταν έχεις φάει πολύ,

αυτό είναι τόσο επικίνδυνο όσο να κολυμπάς με γεμάτο στομάχι

Η τενοντιτιδα ηταν στο χερι...

Για τρεξιμο δεν θα βγω στις ραχουλες, σκεφτομουνα το γηπεδο που εχει εδω πιο κατω

κάνε ότι γουστάρεις, μίλα και με έναν ειδικό που θα βγάλει συμπεράσματα σύμφωνα με τα δεδομένα που θα έχει μπροστά του (λιπομέτρηση, ύψος, βάρος, προβλήματα κτλ)

εδώ δεν θα βγάλεις άκρη... θα σου λέω εγώ α, ο άλλος β, ο παράλλος ω κοκ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
πηγουλα λεει  :cheesy: απλως 15 χρονια αθλησης  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
 Εγω δεν θα του πρότεινα καν τρέξιμο... Μόνο περπάτημα, εφόσον είναι αγύμναστος.

Καλή αθλητική διατροφή και περπάτημα.

Τώρα και το περπάτημα είναι υποκειμενικό πως θα το κάνεις.

Αλλο περιπατος όπως πας για να χωνέψεις όταν έχεις φάει πολύ, κι άλλο περπάτημα ελεύθερο με προοπτική να χάσεις κιλά.

Εχουν μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο.

Το ελεύθερο περπάτημα είναι για μενα η καλύτερη μορφή γυμναστικής. Στο στυλ και σε ταχύτητα πλησιάζει το βάδην αλλά όχι τόσο έντονο.
  Χωρίς να κουράζεσαι ιδιαίτερα με μια ωρίτσα την ημέρα για αρχή είσαι σούπερ.
καλα εσυ τι αναγκη εχεις,κανεις για πλακα 3 20αρια σετ μονοζυγο.Βαζεις κατω 30αρηδες περσοναλ τρεινερς.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πηγουλα λεει  :cheesy: απλως 15 χρονια αθλησης  :2funny:

υπάρχουν πολλές "σχολές" που γραφουν για την πρωινή άσκηση και τι καίει.. από βιβλία ιατρικής έχω συμπεράνει ότι υπάρχει ένα συνοθήλευμα και υπό προϋποθέσεις γίνεται καύση λιπώδη ιστού αλλά και γαλακτικού οξέως που προέρχεται προφανώς από τους μύες.. φαντάσου ότι στα τέστ κοπώσεως και στις αιματολογικές μετρούν την cpk που είναι ο κατ'εξοχήν δείκτης καύσης μυικών κυττάρων, εκεί διαφαίνεται ξεκάθαρα η αλληλουχία των πηγών ενέργειας σύμφωνα πάντα και τους δυσλιπιδαιμικούς δείκτες. ;)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Καλα αυτο χθες με το 3χ20 στο μονοζυγο, δεν υπαρχει :o

Εγω μεχρι τωρα κανω 4 και μετα θελω 10 λεπτα ξεκουραση :2funny:

Χωρις μαλακιες δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που το κανει αυτο και δεν ειναι επαγγελματιας αθλητης

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
υπάρχουν πολλές "σχολές" που γραφουν για την πρωινή άσκηση και τι καίει.. από βιβλία ιατρικής έχω συμπεράνει ότι υπάρχει ένα συνοθήλευμα και υπό προϋποθέσεις γίνεται καύση λιπώδη ιστού αλλά και γαλακτικού οξέως που προέρχεται προφανώς από τους μύες.. φαντάσου ότι στα τέστ κοπώσεως και στις αιματολογικές μετρούν την cpk που είναι ο κατ'εξοχήν δείκτης καύσης μυικών κυττάρων, εκεί διαφαίνεται ξεκάθαρα η αλληλουχία των πηγών ενέργειας σύμφωνα πάντα και τους δυσλιπιδαιμικούς δείκτες. ;)
μιλαμε για ανθρωπο 40 ετων που απλως θελει να φτιαξει λιγο το σωμα του ετσι,μη το ξεχναμε  ;) τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα ειλικρινα βαριεμαι να κατσω να σου παραθεσω ολο το ιντερνετ και τα βιβλια που εχω διαβασει γιατι απλως θα κουρασω  :)

συνεχιζω να πιστευω παντως οτι ειτε πας με αδειο στομαχι το πρωι ειτε πας το απογευμα το αποτελεσμα δεν θα ειναι πολυ διαφορετικο  :)  (παντα σε αναλογια με το τι τρως)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μιλαμε για ανθρωπο 40 ετων που απλως θελει να φτιαξει λιγο το σωμα του ετσι,μη το ξεχναμε  ;) τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα ειλικρινα βαριεμαι να κατσω να σου παραθεσω ολο το ιντερνετ και τα βιβλια που εχω διαβασει γιατι απλως θα κουρασω  :)

συνεχιζω να πιστευω παντως οτι ειτε πας με αδειο στομαχι το πρωι ειτε πας το απογευμα το αποτελεσμα δεν θα ειναι πολυ διαφορετικο  :)  (παντα σε αναλογια με το τι τρως)
ισως λιγο να ειναι ,παντως πολυ δεν ειναι σιγουρα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλα αυτο χθες με το 3χ20 στο μονοζυγο, δεν υπαρχει :o

Εγω μεχρι τωρα κανω 4 και μετα θελω 10 λεπτα ξεκουραση :2funny:

Χωρις μαλακιες δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που το κανει αυτο και δεν ειναι επαγγελματιας αθλητης

κάμψεις θα κάνεις, με λαβές όμως για να μην σακατέψεις και τους καρπούς ;)

URL]]

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ισως λιγο να ειναι ,παντως πολυ δεν ειναι σιγουρα
αυτο λεω.εχω μιλησει με παρα πολλους ανθρωπους (οπως πιθανως και ο γουλφακης ) που ασχολουνται χρονια με αθληματα απο μπαλα μεχρι τζουντο και ο καθενας εχει και μια θεωρια  :2funny: αλλα η ουσια ειναι οτι το πλεονεκτημα του να πας 7 το πρωι με αδειο στομαχι δεν ειναι τοσο μεγαλο απ το να πας στις 10 εχοντας φαει πχ ενα γευμα βρωμης

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αυτο λεω.εχω μιλησει με παρα πολλους ανθρωπους (οπως πιθανως και ο γουλφακης ) που ασχολουνται χρονια με αθληματα απο μπαλα μεχρι τζουντο και ο καθενας εχει και μια θεωρια  :2funny: αλλα η ουσια ειναι οτι το πλεονεκτημα του να πας 7 το πρωι με αδειο στομαχι δεν ειναι τοσο μεγαλο απ το να πας στις 10 εχοντας φαει πχ ενα γευμα βρωμης
ε ναι σε ενα μεσο ανθρωπο δεν εχει διαφορα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
κάμψεις θα κάνεις, με λαβές όμως για να μην σακατέψεις και τους καρπούς ;)
Ελα ρε εισαι ειδημων?

Κανω χωρις τετοια ομως, με γροθιες. Ετσι χαλαει ο καρπος?

Το χερουλι λιγο τρεντια μου κανει

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ε ναι σε ενα μεσο ανθρωπο δεν εχει διαφορα
ουτε και στον επαγγελματια  :) νομιζεις οτι αν ο αλλος κανει διπλες προπονησεις την ημερα απο 2-3 ωρες πρωι-βραδυ θα εχει καμμια διαφορα ποτε τρεχει ?  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
καλα εσυ τι αναγκη εχεις,κανεις για πλακα 3 20αρια σετ μονοζυγο.Βαζεις κατω 30αρηδες περσοναλ τρεινερς.

Ρε μαλάκα ΜΑΣΤΕΡ.... ωρες ώρες απορώ μαζί σου...  νόμιζα πως είχα να κάνω με 25άρη... σε ακούω σήμερα να λες πως είσαι 40.... Σαράντα χρονών μαλάκας...

Γυμναζομαι από 11 ετών. Ανελλιπώς.

Είχα σταματήσει μόνο λίγο καιρό λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Αλλά επανέρχομαι σιγά σιγά.

Οι 20 έλξεις στο μονόζυγο δεν έγιναν σε μία μερα. Χρειάστηκαν πολλές προπονήσεις για να φτασω εκεί.

Τέλος πάντων δεν συνεχίζω να αντιτίθεμαι μαζί σου.

Για την ηλικία σου καλή είναι και η μαλακία  σου. :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
   Ρε μαλάκα ΜΑΣΤΕΡ.... ωρες ώρες απορώ μαζί σου...  νόμιζα πως είχα να κάνω με 25άρη... σε ακούω σήμερα να λες πως είσαι 40.... Σαράντα χρονών μαλάκας...

Γυμναζομαι από 11 ετών. Ανελλιπώς.

Είχα σταματήσει μόνο λίγο καιρό λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Αλλά επανέρχομαι σιγά σιγά.

Οι 20 έλξεις στο μονόζυγο δεν έγιναν σε μία μερα. Χρειάστηκαν πολλές προπονήσεις για να φτασω εκεί.

Τέλος πάντων δεν συνεχίζω να αντιτίθεμαι μαζί σου.

Για την ηλικία σου καλή είναι και η μαλακία  σου. :jerking:
Δεν αντιτιθεμαι δικε μου μαζι σου,σε θαυμαζω,γνωριζω περσοναλ τρεινερ που 3χ20 που κανεις εσυ για πλακα,δεν τα κανει.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν τις έχω για πλάκα τις 20 ελξεις. Στο 3ο σετ ζορίζομαι πολύ. Καίνε τα πάντα.

Ο πέρσοναλ τρέινερ που λες, αν κάτσει κι ασχοληθεί επί 8 μήνες με το μονόζυγο, θα μπορεί στο τελος να τις κάνει τις 20 επαναλήψεις.

Καθημερινή άσκηση θέλει και πειθαρχία στο πρόγραμμα που ακολουθείς.

Και σου βάζω ό,τι στοίχημα θέλεις πως θα τα καταφέρει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν αντιτιθεμαι δικε μου μαζι σου,σε θαυμαζω,γνωριζω περσοναλ τρεινερ που 3χ20 που κανεις εσυ για πλακα,δεν τα κανει.

Έχει πει πώς τις βγάζει, με κλειστή λαβή, δεν πηγαίνει μέχρι κάτω και κουνάει τα πόδια σα χελωνονιντζάκι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Έχει πει πώς τις βγάζει, με κλειστή λαβή, δεν πηγαίνει μέχρι κάτω και κουνάει τα πόδια σα χελωνονιντζάκι.

Αλίμονο αν στα 46 μου πρόσεχα να κάνω και τις ασκήσεις αυστηρά. Δεν πάω για πρωταθλητής στην ενόργανη.

Να συντηρησω όσο πιο υγιές μπορώ το σώμα μου προσπαθώ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
  Αλίμονο αν στα 46 μου πρόσεχα να κάνω και τις ασκήσεις αυστηρά. Δεν πάω για πρωταθλητής στην ενόργανη.

Να συντηρησω όσο πιο υγιές μπορώ το σώμα μου προσπαθώ.

Για το "συντηρήσω" έψαξες στο γκουγκλ για την ορθογραφία, ε; Είναι η μόνη λέξη που δεν έβαλες τόνο  :police:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom