Embrance
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
προπονιτη δεν εχω,για τα χημικα και προπονητικα.αν χρειαστιε θα παρω καποιον γι ανα μου μαθει ποζαρισμα.απο εκει και περα,για οσους εχουν.."χορεψει" ξερουν οτι ισχυει η αναλογια 70% ορμονες,28% προπονηση(δλδ σκληρη) και 2% διατροφη..και ειναι αληθεια το βλεπω απο εμενα.Embrance έχω μια-δυο απορίες:
Γράφεις ότι θέλεις να φτάσεις σε αγωνιστικό επίπεδο. Έχεις κάποιον προπονητή που σε καθοδηγεί «χημικά» και αθλητικά ή ότι κάνεις το κάνεις μόνος σου?
Επίσης πόσο καιρό κάνεις χρήση «φαρμάκων» και πόσα κιλά έχεις βάλει αυτό το διάστημα?
Τι ύψος και τι βάρος έχεις τώρα?
Αν θέλεις μου απαντάς αν δε θέλεις πάλι δεν πειράζει.
υψος 1,76 βαρος 91.
συνεχομενα τωρα...απο δεκεβριο και με ενα διαλημα ενα μηνα στο ενδιαμεσο για χλαερωση λιγο.
ειχα ξεκινησιε 95,αλλα η ποιοτητα των μυων η πικνοτητα,η φλεβηκοτητα και αλλα,ανεβαινουν ενω το λιπςο μειωνετε χωρις καποια ισαιτερη διατροφη.
ειναι βασικα,οτι οσο εισαι μεσα,τοσο σιγα σιγ αβελιτωνεσε.
εχω και δυο φιλαρακια αγωνιοστικα,πολλα χροναι τωρα,και αν χρειαστω κατι εη εχω απορια ρωταω εκεινους.αλαλ ψαχνομαι και πολυ.δεν χωνω μεσα μου οτι να ναι,γιαυτο δεν εχω θεματα στυσης,κτλ.δεν δουλευαν ολα με ολους το ιδιο.πχ το τρεν με εκανε και ειχα τρελα νευρα.παω για αραβωνες,τωρα να μο γαμησει την σχεση..το εκοψα.απλα πραγματα.