Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Embrance έχω μια-δυο απορίες:
Γράφεις ότι θέλεις να φτάσεις σε αγωνιστικό επίπεδο. Έχεις κάποιον προπονητή που σε καθοδηγεί «χημικά» και αθλητικά ή ότι κάνεις το κάνεις μόνος σου?
Επίσης πόσο καιρό κάνεις χρήση «φαρμάκων» και πόσα κιλά έχεις βάλει αυτό το διάστημα?
Τι ύψος και τι βάρος έχεις τώρα?
Αν θέλεις μου απαντάς αν δε θέλεις πάλι δεν πειράζει.
προπονιτη δεν εχω,για τα χημικα και προπονητικα.αν χρειαστιε θα παρω καποιον γι ανα μου μαθει ποζαρισμα.απο εκει και περα,για οσους εχουν.."χορεψει" ξερουν οτι ισχυει η αναλογια 70% ορμονες,28% προπονηση(δλδ σκληρη) και 2% διατροφη..και ειναι αληθεια το βλεπω απο εμενα.
υψος 1,76 βαρος 91.
συνεχομενα τωρα...απο δεκεβριο και με ενα διαλημα ενα μηνα στο ενδιαμεσο για χλαερωση λιγο.
ειχα ξεκινησιε 95,αλλα η ποιοτητα των μυων η πικνοτητα,η φλεβηκοτητα και αλλα,ανεβαινουν ενω το λιπςο μειωνετε χωρις καποια ισαιτερη διατροφη.
ειναι βασικα,οτι οσο εισαι μεσα,τοσο σιγα σιγ αβελιτωνεσε.

εχω και δυο φιλαρακια αγωνιοστικα,πολλα χροναι τωρα,και αν χρειαστω κατι εη εχω απορια ρωταω εκεινους.αλαλ ψαχνομαι και πολυ.δεν χωνω μεσα μου οτι να ναι,γιαυτο δεν εχω θεματα στυσης,κτλ.δεν δουλευαν ολα με ολους το ιδιο.πχ το τρεν με εκανε και ειχα τρελα νευρα.παω για αραβωνες,τωρα να μο γαμησει την σχεση..το εκοψα.απλα πραγματα.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να με συγχωρατε αν γραφω ετσι αλαλ εχω ενα θεμα με τα ματια χρονιο και γραφω και γρηγορα σαν μ@λακας οποτε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
προπονιτη δεν εχω,για τα χημικα και προπονητικα.αν χρειαστιε θα παρω καποιον γι ανα μου μαθει ποζαρισμα.απο εκει και περα,για οσους εχουν.."χορεψει" ξερουν οτι ισχυει η αναλογια 70% ορμονες,28% προπονηση(δλδ σκληρη) και 2% διατροφη..και ειναι αληθεια το βλεπω απο εμενα.
υψος 1,76 βαρος 91.
συνεχομενα τωρα...απο δεκεβριο και με ενα διαλημα ενα μηνα στο ενδιαμεσο για χλαερωση λιγο.
ειχα ξεκινησιε 95,αλλα η ποιοτητα των μυων η πικνοτητα,η φλεβηκοτητα και αλλα,ανεβαινουν ενω το λιπςο μειωνετε χωρις καποια ισαιτερη διατροφη.

εχω και δυο φιλαρακια αγωνιοστικα,πολλα χροναι τωρα,και αν χρειαστω κατι εη εχω απορια ρωταω εκεινους.αλαλ ψαχνομαι και πολυ.δεν χωνω μεσα μου οτι να ναι,γιαυτο δεν εχω θεματα στυσης,κτλ.δεν δουλευαν ολα με ολους το ιδιο.πχ το τρεν με εκανε και ειχα τρελα νευρα.παω για αραβωνες,τωρα να μο γαμησει την σχεση..το εκοψα.απλα πραγματα.

Πόσο αυξήθηκαν τα κιλά σου στις ασκήσεις με τη βοήθεια των φαρμάκων; Ισχύει ότι με τα φάρμακα αναρρώνεις πιο γρήγορα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υψος 1,76 βαρος 91.

Λογικα εισαι πιτσιρικας.Προσεχε παρα πολυ με τα σκευασματα.Καποια στιγμη θα κλαταρει ο οργανισμος σου.Δεν ειναι για να τα κανεις συνεχεια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Λογικα εισαι πιτσιρικας.Προσεχε παρα πολυ με τα σκευασματα.Καποια στιγμη θα κλαταρει ο οργανισμος σου.Δεν ειναι για να τα κανεις συνεχεια.

25 χρονών γαϊδούρι είναι. Μη βρουν ευκαιρία εδώ μέσα, κατευθείαν να το παίξουν σωτήρες

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Για το "συντηρήσω" έψαξες στο γκουγκλ για την ορθογραφία, ε; Είναι η μόνη λέξη που δεν έβαλες τόνο  :police:

Μας δουλεύεις ρε ΛΙΟΝ;

Επειδή ξέχασα έναν τόνο πρέπει οπωσδήποτε να το εχω γκουγκλάρει για να δω αν είναι σωστή η ορθογραφία;

Λέτε κάτι μαλακίες ώρες ώρες...  :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Γιατι εγω ειμαι πιο νεος;

Τη δική σου φυσική κατάσταση δεν τη ξέρω ο φίλος όμως λέει ότι είναι αγύμναστος και εσύ του προτείνεις διαλειμματική αερόβια υψηλής έντασης και μάλιστα πολύ απαιτητικής όπως το ανέβασμα σκάλας  «όσο πιο γρήγορα μπορεί».
Η  θεωρητική  ΜΚΣ ενός 40χρονου είναι 180 σφυγμοί ανά λεπτό. Γράφω θεωρητική γιατί για βρεις την πραγματική χρειάζεται εργομετρικό κέντρο. Πάνω από τη ΜΚΣ δίνεις ραντεβού με ανακοπή καρδιάς. Πως λοιπόν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ένα αγύμναστο καρδιαγγειακό σύστημα ενός αγύμναστου 40χρονου δεν θα φτάσει στα κόκκινα? Και επειδή η πραγματική ΜΚΣ μπορεί να είναι και κάτω από τους 180 σφυγμούς  αν ο φίλος ακολουθήσει τη συμβουλή σου μάλλον στο τέλος της σκάλας θα πέσει ξερός.
Ένας αγύμναστος πρέπει να ξεκινήσει αερόβια με ένταση μέχρι το 55-60% της ΜΚΣ. Δηλαδή στα 40 πρέπει να ξεκινάς με 110-115 σφυγμούς το λεπτό μέχρι να προσαρμοστεί το καρδιαγγειακό. Σταδιακά ανεβαίνεις μέχρι το 80% δηλαδή περίπου 144 σφυγμούς ανά λεπτό και μένεις εκεί. Απλά όσο βελτιώνεται η αντοχή σου ανεβάζεις ρυθμό. 
Αερόβια μεγαλύτερης έντασης αν δεν έχεις κάνει  ένα τεστ κοπώσεως πριν, σε αυτή την ηλικία δεν ενδύκνειται.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Έχει πει πώς τις βγάζει, με κλειστή λαβή, δεν πηγαίνει μέχρι κάτω και κουνάει τα πόδια σα χελωνονιντζάκι.

Άσε ρε τύπε,  και την πούτσα του να κουνά  :bigdick: 3 Χ20 δεν πρόκειται να βγάλει, ούτε σε κλειστή ούτε σε ανοιχτή. Με μαξιλάρι και βοήθεια 40 κιλών ίσως!
Του  ζήτησα μια μέρα να έρθει στο γυμναστήριο και μου την έκανε γυριστή.  Πάλι τα παραμύθια άρχισε!  :tickedoff:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Άσε ρε τύπε,  και την πούτσα του να κουνά  :bigdick: 3 Χ20 δεν πρόκειται να βγάλει, ούτε σε κλειστή ούτε σε ανοιχτή. Με μαξιλάρι και βοήθεια 40 κιλών ίσως!
Του  ζήτησα μια μέρα να έρθει στο γυμναστήριο και μου την έκανε γυριστή.  Πάλι τα παραμύθια άρχισε!  :tickedoff:

Για να το λες εσύ... πρόσεχε γιατί μπορεί κάποια μέρα να έρθω και θα καταπιείς τη γλώσσα σου κι εσύ όπως την κατάπιανε κάποιοι άλλοι  με το χρηατιστήριο...

:2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
με τους αλτηρες σε μερικες ασκησεις νιωθω προς το τελος ενα πολυ εντονο καψιμο. Αυτα ειναι σημαδια να σταματησω η να το παω κι αλλο?

Συσσώρευση γαλακτικού οξέως. Έπρεπε να είχες σταματήσει ήδη.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
   Ρε μαλάκα ΜΑΣΤΕΡ.... ωρες ώρες απορώ μαζί σου...  νόμιζα πως είχα να κάνω με 25άρη... σε ακούω σήμερα να λες πως είσαι 40.... Σαράντα χρονών μαλάκας...

Γυμναζομαι από 11 ετών. Ανελλιπώς.

Είχα σταματήσει μόνο λίγο καιρό λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Αλλά επανέρχομαι σιγά σιγά.

Οι 20 έλξεις στο μονόζυγο δεν έγιναν σε μία μερα. Χρειάστηκαν πολλές προπονήσεις για να φτασω εκεί.

Τέλος πάντων δεν συνεχίζω να αντιτίθεμαι μαζί σου.

Για την ηλικία σου καλή είναι και η μαλακία  σου. :jerking:
Τι 25 ρε τον πορνογερο προσπαθει να βρει κανα πιπινη να φαει αλλα ολες στο κλασιμο τον εχουν τον γεροξεκουτη :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι 25 ρε τον πορνογερο προσπαθει να βρει κανα πιπινη να φαει αλλα ολες στο κλασιμο τον εχουν τον γεροξεκουτη :rolleyes:
μηπως εννοεις πιπινι γιατι ο πιπινης παιζει στον αστερα τριπολης. :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
υψος 1,76 βαρος 91.

Λοιπον οσον αφορα την αναλογια ειναι 90% διατροφη,5% ορμονες ,5% γυμναστικη,για να μην ακουω μαλακιες,δευτερον οταν παιρνεις συνεχεια τεστοσυτερονη οπως λες σαπιζει το συκωτι

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
   Για να το λες εσύ... πρόσεχε γιατί μπορεί κάποια μέρα να έρθω και θα καταπιείς τη γλώσσα σου κι εσύ όπως την κατάπιανε κάποιοι άλλοι  με το χρηατιστήριο...

:2funny:

Σε περιμένω τύπε!

http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/olympics/38-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]

Σου έχω έτοιμο και το μετάλλιο!

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/olympics/smiley-with-silver-medal-emoticon.gif[/img[/URL]]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
συνεχιζω να πιστευω παντως οτι ειτε πας με αδειο στομαχι το πρωι ειτε πας το απογευμα το αποτελεσμα δεν θα ειναι πολυ διαφορετικο  :)  (παντα σε αναλογια με το τι τρως)

εδώ το γάμησες..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το λέτε πια για 20 ελξεις στο μονόζυγο... λες και είναι κάτι φοβερό...

Δείτε έναν τύπο στο Γιουτουμπι. Εχει κάνα φοβερό σώμα;

Φαίνεται να είναι κάνας παιδαράς από αυτους της ενόργανης;

Κι όμως κάνει σε δυο λεπτα 20 έλξεις χωρίς να ιδρώσει.

Επαναλαμβάνω.

Όποιος κάνει 6 - 8  μηνες έλξεις κάθε μερα στο μονόζυγο, θα μπορεί να κάνει και περισσότερες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Μας δουλεύεις ρε ΛΙΟΝ;

Επειδή ξέχασα έναν τόνο πρέπει οπωσδήποτε να το εχω γκουγκλάρει για να δω αν είναι σωστή η ορθογραφία;

Λέτε κάτι μαλακίες ώρες ώρες...  :2funny:
Μολις γραφω κατι ψαχνει κατευθειαν στο γκουγκλ να δει αν εχω κανει λαθος να μου την πει,απο την ζηλεια του
που δεν μπορεσε να φτιαχτει τοσα χρονια :rolleyes:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Σε περιμένω τύπε!

http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/olympics/38-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]

Σου έχω έτοιμο και το μετάλλιο!

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/olympics/smiley-with-silver-medal-emoticon.gif[/img[/URL]]

[/quote]

Γι αυτό δεν έρχομαι βρε!

Σιχαίνομαι την δημοσιότητα!

;D

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δικιο εχει ο σπερες,χανεις λιπος αν κανεις μολις ξυπνησεις,αλλα αυτο ειναι στην θεωρια και μονο,η συνολικη διατροφη εχει σημασια

χαχαχαχααχαααχχααχααχαχαχαχ άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τ'αυτιά μου

εγώ έλεγα ότι το πρωί χάνεις λίπος κι εκείνος το αντίθετο:

δοκίμασε ίσως κάποιο ελλειπτικό, ποδήλατο ή διάδρομο ώστε να το έχεις ανά πάσα στιγμή και ειδικότερα, αν ξυπνάς νωρίς, να κάνεις και το αερόβιο, που βοηθά στην γρηγορότερη καύση του λίπους.

γουλφακι αυτα ακριβως περι ενεργειας απ το λιπωδη ιστο εχω διαβασει ενα καρο αρθρα και μελετες που λενε οτι δεν ισχυει  :grin:

και καλα πες στο ιντερνετ εχει ο,τι μαλακια θες αλλα σκεψου ενα απλο πραγμα...απο που θα αρχισει να καιει ο οργανισμος ενεργεια πρωτα,απ το λιπος η τους μυες? το λιπος καιγεται τελευταιο οπως ειναι ευρεως γνωστο αφου πρωτα ο οργανσμος εξαντλησει ολες τις αλλες πηγες.αρα ειναι μαλλον απιθανο να καψει ο φιλος μας λιπος αμα παει για τρεξιμο με αδειο στομαχι το πρωι ενω πριν εχει φαει 3 πιτογυρα το βραδυ ας πουμε  :2funny:

γι αυτο ειπα πριν οτι η διαιτα παιζει τον κυριοτερο λογο και μετα η αεροβια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom