master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Γιατι εγω ειμαι πιο νεος;Ο άνθρωπος είναι 40 και αγύμναστος. Θέλεις να τον στείλεις αδιάβαστο??
Γιατι εγω ειμαι πιο νεος;Ο άνθρωπος είναι 40 και αγύμναστος. Θέλεις να τον στείλεις αδιάβαστο??
Ενταξει ρε τυπε, ψηθηκα, θα το δοκιμασω και θα σου πω...
Για μονοζυγο, αλτηρες, σακο εισαι αρνητικος?
αμα εχει λιγο περισσοτερο χρονο και εχει μερος να περπατησει καλυτερα να παει για περπατημα .Στο διαδρομο δεν σπρωχνεις το εδαφος κανεις τραμπαλαδοκίμασε ίσως κάποιο ελλειπτικό, ποδήλατο ή διάδρομο ώστε να το έχεις ανά πάσα στιγμή και ειδικότερα, αν ξυπνάς νωρίς, να κάνεις και το αερόβιο, που βοηθά στην γρηγορότερη καύση του λίπους.
Ειναι χιλιες φορες καλυτερο το φυσικο αεροβιο απο το μηχανικο ρε.δοκίμασε ίσως κάποιο ελλειπτικό, ποδήλατο ή διάδρομο ώστε να το έχεις ανά πάσα στιγμή και ειδικότερα, αν ξυπνάς νωρίς, να κάνεις και το αερόβιο, που βοηθά στην γρηγορότερη καύση του λίπους.
αμα εχει λιγο περισσοτερο χρονο και εχει μερος να περπατησει καλυτερα να παει για περπατημα .Στο διαδρομο δεν σπρωχνεις το εδαφος κανεις τραμπαλα
μαλακιες ειναι αυτα με την πρωινη γυμναστικη.οτι και καλα καις πιο ευκολα λιπος.
σημασια εχει τι τρως κατα 70% και τα υπολοιπα ειναι τι αεροβια κανεις.για καυση λιπους καλο ειναι να περπατας απο 1 ωρα και πανω καθε μερα με γρηγορο ρυθμο η να τρεχεις κανα 45 λεπτο 4-5 φορες σε μετριο ρυθμο αναλογως τις δυνατοτητες σου.
τρεξιμο με αδειο στομαχι δεν εχει καμμια απολυτως επιδραση στο να καψεις λιπος πιο γρηγορα
Ε ρε κάτι κουρασμ'ενα παλικάρια που χουμε μαζευτεί εδώ....
λογω της μακρας σταδιοδρομιας μου στο περπατημα ,σε διαδρομους , σε βουνο και σε δρομους ,νομιζω και για τα γονατα ειναι καλυτερο εξω.Επισης και με τα "βιβλια" να πας λενε οτι ο διαδρομος δεν ειναι καλος για τα γονατα και ειδικα στο τρεξιμο. ΜΠορει να πειραματιστει και να δει μονος τουείπε ότι είναι 40αρης και ότι είχε τενοντίτιδα, το βάδισμα και δη το τρέξιμο σε δρόμους όπως τους δικούς μας είναι θάνατος για τις αρθρώσεις, γόνατα, αστράγαλοι και ισχύο...προτιμότερο ένας διάδρομος που είναι διαμορφωμένος ειδικά για την δουλειά που προορίζεται ή ένα ποδήλατο που κάνεις στατική γυμναστική
έχει σημασία διότι παίρνει την ενέργεια κατευθείαν από τον λιπώδη ιστό και αυξάνει την παραγωγή γλυκογόνου, κορτιζόλης
λογω της μακρας σταδιοδρομιας μου στο περπατημα ,σε διαδρομους , σε βουνο και σε δρομους ,νομιζω και για τα γονατα ειναι καλυτερο εξω.Επισης και με τα "βιβλια" να πας λενε οτι ο διαδρομος δεν ειναι καλος για τα γονατα και ειδικα στο τρεξιμο. ΜΠορει να πειραματιστει και να δει μονος του
εγω περπαταω απο τα 17 συστηματικα και ειμαι 21
θα επαναλάβω : 40αρης και με τενοντίτιδες... αν δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τα 2πλάσια χρόνια και χωρίς να ξέρουμε τα συνοδά προβλήματα (μυαλγίες,φλεγμονές κτλ)...εγώ πάντως δεν θα του πρότεινα τρέξιμο έξω..κι αν τελικά του πρότεινα θα ήταν υπό προϋποθέσεις όπως συγκεκριμμένη υπόδυση, χρόνος άθλησης κ.ά.
θα επαναλάβω : 40αρης και με τενοντίτιδες... αν δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τα 2πλάσια χρόνια και χωρίς να ξέρουμε τα συνοδά προβλήματα (μυαλγίες,φλεγμονές κτλ)...εγώ πάντως δεν θα του πρότεινα τρέξιμο έξω..κι αν τελικά του πρότεινα θα ήταν υπό προϋποθέσεις όπως συγκεκριμμένη υπόδυση, χρόνος άθλησης κ.ά.
δοκιμασε τα ολα να βρεις αυτο που σε βολευει γτ οπως βλεπεις σε ολα τα πραγματα ειναι υποκειμενικο το θεμαΗ τενοντιτιδα ηταν στο χερι...
Για τρεξιμο δεν θα βγω στις ραχουλες, σκεφτομουνα το γηπεδο που εχει εδω πιο κατω
μεχρι να λιποθυμησεις αλλιως δε κανεις δουλεια.Ευχαριστω τυποι για τις απαντησεις
Ενα τελευταιο, ποτε σταματας? Δηλαδη να τρεχω οκ, να κανω βαρη οκ αλλα στο τρεξιμο πχ εχω φτασει να τρεχω μεχρι να αρχιζουν να σκοτεινιαζουν ολα, η με τους αλτηρες σε μερικες ασκησεις νιωθω προς το τελος ενα πολυ εντονο καψιμο. Αυτα ειναι σημαδια να σταματησω η να το παω κι αλλο?
μεχρι να λιποθυμησεις αλλιως δε κανεις δουλεια.
σοβαρα μιλωντας,εισαι 40 και αγυμναστος.εγραψα πιο πανω ενα ψευτο-προγραμμα για περπατημα η τρεξιμο οποτε αν θες το δοκιμαζεις.εννοειται μολις νιωσεις αδιαθεσια(ζαλαδα,ταση για ξερατο) σταματας και πας σπιτι σου.
οσον αφορα το καψιμο στους μυες καλο ειναι να σταματας στις 10-12 επαναληψεις λιγο πριν αρχισεις να μη μπορεις να σηκωσεις το βαρος.παιξε με τα κιλα και δες ποσα μπορεις να βαλεις ωστε να κανεις 12 επαναληψεις ανετα αλλα σε σημειο να μη μπορεις να βγαλεις πανω απο 15.αργη κινηση θελει με σωστη τεχνικη ωστε να δουλευεις μονο τους μυες που θελεις (οχι πχ να κανεις δικεφαλους και να τραβας με ολο το κορμι)
δοκιμασε τα ολα να βρεις αυτο που σε βολευει γτ οπως βλεπεις σε ολα τα πραγματα ειναι υποκειμενικο το θεμα
μεχρι να λιποθυμησεις αλλιως δε κανεις δουλεια.
σοβαρα μιλωντας,εισαι 40 και αγυμναστος.εγραψα πιο πανω ενα ψευτο-προγραμμα για περπατημα η τρεξιμο οποτε αν θες το δοκιμαζεις.εννοειται μολις νιωσεις αδιαθεσια(ζαλαδα,ταση για ξερατο) σταματας και πας σπιτι σου.
οσον αφορα το καψιμο στους μυες καλο ειναι να σταματας στις 10-12 επαναληψεις λιγο πριν αρχισεις να μη μπορεις να σηκωσεις το βαρος.παιξε με τα κιλα και δες ποσα μπορεις να βαλεις ωστε να κανεις 12 επαναληψεις ανετα αλλα σε σημειο να μη μπορεις να βγαλεις πανω απο 15.αργη κινηση θελει με σωστη τεχνικη ωστε να δουλευεις μονο τους μυες που θελεις (οχι πχ να κανεις δικεφαλους και να τραβας με ολο το κορμι)