Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Embrance, επειδή έχεις στο youtube πιο πολλά βιντεάκια κι από τη ριάνα με πόζες (από λινκ με φόρουμ βοδυμπιλντεράδων το πέτυχα), πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα που έχεις κάνει δεν θα μπορούσες να το κάνεις χωρίς φάρμακα;
Αν θες τη γνώμη μου εγώ πιστεύω πως ναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Embrance, επειδή έχεις στο youtube πιο πολλά βιντεάκια κι από τη ριάνα με πόζες (από λινκ με φόρουμ βοδυμπιλντεράδων το πέτυχα), πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα που έχεις κάνει δεν θα μπορούσες να το κάνεις χωρίς φάρμακα;
Ενταξει το γαμησες τωρα,ειπαμε να τον δουλεψουμε,οχι και ετσι.Ακου βιντεακια με ποζες.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
LION ειλικρινα μιας και μιλας σωστα και χωρις να χλεβαζεις...ισως.
απλα αποφασησα μεσα στην επομενη διετια να φτασω σε αγωνιστικο επιπεδο.αυτο οπως ξερεις και θα καταλβαινεις,και επιδη τα βιντοε μου ειχει απο χροοοονια πριν που δεν ηξερα τοσα,δεν γινετε με φυσικο τροπο.καλως η κακςο ειναι επιλογη.να θα μπορουσα να εχω μια πολυ καλη φυσικη κατασταση,αλαλ ο στοχος δεν ειναι απλα η καλη κατασταση,αλαλ κατι πιο πανω καια υτο δεν γινετε χωρις αναβολικα και με χρόνια χρήση.περισοτερα εδω δεν μπορ ωνα πω,γτ θ απεταχτουν πολοι εξυπνοι κτλ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απλα αποφασησα μεσα στην επομενη διετια να φτασω σε αγωνιστικο επιπεδο.αυτο οπως ξερεις και θα καταλβαινεις,και επιδη τα βιντοε μου ειχει απο χροοοονια πριν που δεν ηξερα τοσα,δεν γινετε με φυσικο τροπο.καλως η κακςο ειναι επιλογη.να θα μπορουσα να εχω μια πολυ καλη φυσικη κατασταση,αλαλ ο στοχος δεν ειναι απλα η καλη κατασταση,αλαλ κατι πιο πανω καια υτο δεν γινετε χωρις αναβολικα και με χρόνια χρήση.περισοτερα εδω δεν μπορ ωνα πω,γτ θ απεταχτουν πολοι εξυπνοι κτλ.
Ποσο χρονων εισαι ρε συ;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Θεοδωρε εσυ εισαι ρε?  :2funny:
Παμε και στο ιδιο γυμναστηριο βλεπω!!! χαχαχαχαχαα!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
90 ειμαι.και με λενε κιτσο.

OK κιτσο λοιπον συγχωρεσε με αν σε ενοχλησαν αυτα που ειπα! Το κοβω εδω! Απλα δεν περιμενα να βρω στο ιδιο γυμναστηριο με εμενα μια απο τις θρυλικες μορφες του φορουμ και μαλιστα να ειναι και μεγαλος μεντορας του γυμναστηριου! Τα σεβη μου!!

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαχα.οχι ρε δεν με ενοχλει ακομη και οταν οι αλλοι λενε οτι να ναι.απλα δεν μου αρεσει να λεγοντε γενικοτητες σε φαση "το ενα ειναι καρινογονο,το αλλο ετσι,το αλλο γιουβετσι" εποιλογες ειναι.χαλαρωστε και ψαξτε.η παραφιλολογια για τα γυμναστηρια και αλλα ειναι δυχτυως μεγαλη και πολυ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πρόβλημα με τη στύση είχες κι αν ναι, πόσο σοβαρό;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κανενα.θεματα στυσεις εχουν αν ανεβουν πολυ τα οιστρογονα και λοιπα οπως προλακτινη.τα ρυθμιζεις με arimidex kai pramipexole.αλαλ σε χαλαρους κυκλους δεν τα εχεις και τοσο αναγκη.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Παιχτη, το Λιονταρακι εχει απολυτο δικιο..αδικα καταστρεφεις τον οργανισμο σου με τα φάρμακα που παίρνεις και εκτός αυτού δεν είσαι σε επίπεδο να κάτσεις να πάρεις αυτά τα φάρμακα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις..

ειλικρινά, αυτό το σώμα το πετυχαίνεις μόνο με απλή καθημερινή διατροφή..δίχως καν γυμναστήριο, matter of speech

Lion, καλά έκανες ρε και τον έψαξες..άδικα θα τρέχει στα νοσοκομεία αύριο-μεθαύριο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
απλα αποφασησα μεσα [glow=red,2,300]στην επομενη διετια να φτασω σε αγωνιστικο επιπεδο[/glow].αυτο οπως ξερεις και θα καταλβαινεις,και επιδη τα βιντοε μου ειχει απο χροοοονια πριν που δεν ηξερα τοσα,δεν γινετε με φυσικο τροπο.καλως η κακςο ειναι επιλογη.να θα μπορουσα να εχω μια πολυ καλη φυσικη κατασταση,αλαλ ο στοχος δεν ειναι απλα η καλη κατασταση,αλαλ κατι πιο πανω καια υτο δεν γινετε χωρις αναβολικα και με χρόνια χρήση.περισοτερα εδω δεν μπορ ωνα πω,γτ θ απεταχτουν πολοι εξυπνοι κτλ.
ετοιμος για μιστερ ολυμπια εισαι :jerking: :jerking: :jerking:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Καλά ρε παίρνετε φάρμακα που σας ρίχνουν την πούτσα; Είστε τρελοί; Τι να τους κάνεις τους μύες αν δε σου σηκώνεται;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μια ερωτησουλα εκανα και...το γαμησατε το θεμα.....

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
απλα αποφασησα μεσα στην επομενη διετια να φτασω σε αγωνιστικο επιπεδο.
ο στοχος δεν ειναι απλα η καλη κατασταση,αλαλ κατι πιο πανω καια υτο δεν γινετε χωρις αναβολικα και με χρόνια χρήση.περισοτερα εδω δεν μπορ ωνα πω,γτ θ απεταχτουν πολοι εξυπνοι κτλ.

Embrance έχω μια-δυο απορίες:
Γράφεις ότι θέλεις να φτάσεις σε αγωνιστικό επίπεδο. Έχεις κάποιον προπονητή που σε καθοδηγεί «χημικά» και αθλητικά ή ότι κάνεις το κάνεις μόνος σου?
Επίσης πόσο καιρό κάνεις χρήση «φαρμάκων» και πόσα κιλά έχεις βάλει αυτό το διάστημα?
Τι ύψος και τι βάρος έχεις τώρα?
Αν θέλεις μου απαντάς αν δε θέλεις πάλι δεν πειράζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom