stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι εγινε αποφασισες να βαλεις φοτο σου επιτελους
Τι εγινε αποφασισες να βαλεις φοτο σου επιτελους
Στελάρα, τον vaggan τι τον έχεις;
(και κάπως έτσι χάνεται ένα αξιολάτρευτο νικ που όλοι λατρέψαμε)
Εχω μπολικα νικ,μαστερ 21 και ποδολαγνος ειναι τα γιωτα 5 νικ μου,στελιος το γαμιαδικο μου,το βαγκαν δεν το χρησιμοποιω συχνα το βαρεθηκα
Από ορθογραφία σκίζεις,δικέ μου!!! Μας πόνεσε το κρανίο...............καλα απο ντι μπολ ποσους ξερετε εσεις οι ιδιοι να εχουν επθανει?σταματηστε τις ηληθιοτητες.οι παρενεργειες οκ,υπαρχουν και αναλογα καποιοι τα παπαθαινουν καποοοι οχι.αλλα μην τρομοκρατητε το κοσμο.ο φιλςο που τα εχει να διαβασει πως τα χρησιμοποιουνε και μετα ας παρει οτι θελει και οσο θελει.
Ναι συμφωνω οτι ειναι ακακα,κανα αρχιδι μονο μπορει να χασεις κανα συκωτι να χρειαστεις,συ διαβασε τις οδηγιες χρησεως παρηγγειλε ενα συκωτι να χεις διαθεσιμο,και μην ανησυχειςκαλα απο ντι μπολ ποσους ξερετε εσεις οι ιδιοι να εχουν επθανει?σταματηστε τις ηληθιοτητες.οι παρενεργειες οκ,υπαρχουν και αναλογα καποιοι τα παπαθαινουν καποοοι οχι.αλλα μην τρομοκρατητε το κοσμο.ο φιλςο που τα εχει να διαβασει πως τα χρησιμοποιουνε και μετα ας παρει οτι θελει και οσο θελει.
δουλειά θα κάνουν τα 10 χάπια..ή πρέπει να πάρεις 10 καρτέλες να δεις αποτέλεσμα ???10 χαπια τεστοστερονης δεν ειναι στεροειδη,ουτε θα παθεις καρκινο ουτε γυναικομαστεια ουτε τιποτα
τι να πουν οι αλλοι που παιρνουν χρονια ολοκληρα.
Απο κει και περα ταστοστερονη καποιος πριν τα 30 εχει μπολικη και δεν χρειαζεται παραπανω.
δουλειά θα κάνουν τα 10 χάπια..ή πρέπει να πάρεις 10 καρτέλες να δεις αποτέλεσμα ???
βάλε Τρενμπολόν μέσα να κάνεις κορμί..
Τι να σου κλάσουν 10 χάπια ρε τύπε......κουμπώσου φούλ,να πούμε.............δουλειά θα κάνουν τα 10 χάπια..ή πρέπει να πάρεις 10 καρτέλες να δεις αποτέλεσμα ???
Είναι ευρέως γνωστό.. Δεν έχω μελετήσει τις ντόπες, αλλά ξέρω ότι είναι ένα στακάρισμα τρεν-γουίνστρολ-άναβαρ και μία τέστο που δεν θυμάμαι το όνομα(νομίζω προπίονεητ) και γίνεσαι άγαλμα.. Δεν ξέρω περισσότερα και φυσικά δεν του είπα να τα πάρει.. Απλά αν είναι να πάρεις ΣΚΕΤΟ ντιαναμπόλ καλύτερα μείνε φυσικός...Υποθέτω ότι εσύ το έχεις πάρει αυτό και μιλάς εκ πείρας...
Αυτα που εγραψες τα εγραψες υπο την επειρια χαπιων τυπε;Η απλα η αγαμια σε εχει χτυπησει στον εγκεφαλο;σε μερικοςυ πονεσε οτ κρανιο γτ πηαν να σκεφτουν..αφηστε το.
οσο για αυτοςυ που λενε οτι τα αναβολικα προκαλουν καρκινο..να κοιταχτουν σε κανα γιατρο γτ μαλλον εχουν εγκαφαλικο θεμα,οπως εκφυλιση κτλ...αντε.γατακια.
Αν ανεβάσω εγώ φωτό,θα χύσουν πολλά λίτρα....κάποιοι-ες...............θα επρεπε να ανοιχτει ενα θεμα με τις φωτο οσων λενε πολαλ εδω μεσα και γελασουμε,να δουε ποιος δινει συμβουλες και πως και σε ποιον..
δουλειά θα κάνουν τα 10 χάπια..ή πρέπει να πάρεις 10 καρτέλες να δεις αποτέλεσμα ???
ο παθητικος πρωτος πρωτοςΑν ανεβάσω εγώ φωτό,θα χύσουν πολλά λίτρα....κάποιοι-ες...............
Τι μλκ είσαι.............ο παθητικος πρωτος πρωτος
ο παθητικος πρωτος πρωτος
Κοιτα οτι καποια βοηθανε,βοηθανε,απλα θελει ψαξιμο η να σε συμβουλευσει καποιος με γνωσεις.Απλα δεν κανουν θαυματα.Νομιζουν καποιοι οτι παιρνοντας χαπια ενω τσακιζουν σουβλακια,μπυρες,και πιτσες,οτι θα γινουν φετες.Θελει πολυ κοπο και ιδρωτα,και πανω απο ολα αυτοελεγχο.Για να πούμε κάποια στιγμή τα πράγματα με το όνομά τους.
Κάθε τέτοια εποχή γεμίζει ο τόπος με χαπάκια από «αλεύρι» που είναι σε συσκευασίες «φαρμάκων». Τα κόλπα για να τα πουλάνε σε άσχετους είναι γνωστά. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει…