Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ενας φιλος παιρνει κατι χαπακια ονοματι metahapoctehonoh...ξερω οτι προκειτε για στεροειδη.Μου προτεινε να παρω και εγω για 10 μερες απο ενα καθε βραδυ! Τα φοβαμαι λιγο ολα αυτα γι'αυτο και σας ρωταω....ξερει κανενας περι τινος προκειτε? Του τα εχει δωσει γιατρος!
εγω μεχρι προτινως επαιρνα μονο πρωτεινη και αμινοξεα...
Πιες ρε.....αφού το λέει ο φίλος σου......στα παπάρ(γ)ια σου να πούμε........ :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ενας φιλος παιρνει κατι χαπακια ονοματι metahapoctehonoh...ξερω οτι προκειτε για στεροειδη.Μου προτεινε να παρω και εγω για 10 μερες απο ενα καθε βραδυ! Τα φοβαμαι λιγο ολα αυτα γι'αυτο και σας ρωταω....ξερει κανενας περι τινος προκειτε? Του τα εχει δωσει γιατρος!

Αφού το ξέρεις τι ρωτας; Να σου πουν "καλά είναι πάρτα;"

Του τα χει δωσει γιατρός; Γιατρός γιατρός αποκλείεται... Κάνας αλμπάνης μπορεί....

Για πρωτεινες και αμινοξέα ρωτα τον Στελάρα....  Είναι ειδήμων σε αυτά... "οικονισμα" τον έχουν κάνει στα γυμναστήρια να μοιραστεί τις πολλές γνώσεις του στο αντικείμενο.  :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Περίεργο μήνυμα πραγματικά. Ο φίλος σου που κάνει χρήση μένει Ελλάδα και ο γιατρός που του τα έδωσε είναι Έλληνας? Αν θέλεις γράψε λεπτομέρειες γιατί το θέμα έχει ενδιαφέρον. Τώρα παίρνεις κάτι?   

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Τον ξέρω αυτόν τον καπότα.. Δεν έχει σώμα.. Τον είχα συναντήσει σε μία καντίνα έξω από ένα κλαμπ στα Σέρρας και τον είχα αγχώσει τρελά με άσπρο V και γερά πρηξιματάκια.. :2funny: Του είχαν βγει τα μάτια μέχρι να πάρω το κοτοσουβλακάκι μου και να την κάνω.. Αυτός φορούσε φανέλα των Spurs και είχε γαμήσει τα φρύδια του 3 κοψίματα στο καθένα αν θυμάμαι καλά.. :grin:
τι σώμα να χει η κουράδα κι η κάθε κουράδα της κατηγορίας παίρνω ό,τι βρω για να κάνω σε σώμα σε 2 μήνες.ποζέρια και καγκούρια έξω απ τα γυμναστήρια τώρα!κάτι μαλάκες που βογγάνε και εκτελούν λάθος τις ασκήσεις και βρωμάνε σαν κουράδες.ουστ.

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
Τα αδελφακια Stroe...

safe_image.php

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Περίεργο μήνυμα πραγματικά. Ο φίλος σου που κάνει χρήση μένει Ελλάδα και ο γιατρός που του τα έδωσε είναι Έλληνας? Αν θέλεις γράψε λεπτομέρειες γιατί το θέμα έχει ενδιαφέρον. Τώρα παίρνεις κάτι?   

ο φιλος ειναι μπολντυμπιντερας και ναι, μενει ελλαδα! ο γιατρος ειναι αθλιατρος και τεραστιος! εχει και δικο του γυμναστηριο! ειναι 60αρης και φαινετε για 40αρης!! το παληκαρι που τα παιρνει λεει πως διωχνει ολο το λιπος και δεν πειραζει τον ογκο...με την καταλληλη διατροφη βεβαια! και οχι για πανω απο 10 μερες σε αρχαριους σε συμπληρωματα!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
οπως εγραψα και πιο πανω , παιρνω μονο πρωτεινη και αμινοξεα! παλιοτερα ειχα παρει και κρεατινη!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Τρία πράγματα μπορώ να υποθέσω.
-Ο φίλος σου μαζί με το γιατρό πάνε να σου κάνουν πλάκα δίνοντάς σου καραμέλες για αναβολικά.
-Ο φίλος σου μαζί με το γιατρό πάνε να σου πουλήσουν καραμέλες σε τιμές αναβολικών.
-Ο φίλος σου μαζί με τον ΑΘΛΙ(Ο)ΑΤΡΟ πάνε να σου πουλήσουν πράγματι το παρακάτω
1.jpg

αλλά σε αυτή τη περίπτωση με αυτά που σου λένε  για το συγκεκριμένο «φάρμακο» πάλι σε κοροϊδεύουν.
Η πρώτη περίπτωση είναι ανώδυνη.
Στις δύο τελευταίες πρόσεχε τους «φίλους» σου.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησμέρα φίλος. Μακρυά απο στεροειδή. Κάνουν καρκίνο ραγδαίο και εκφυλισμό ιστών. ΕΝας ξάδερφος μου έπαθε καρκίνο στα αρχίδια απο αυτές τις μαλακίες. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τόσο για να κάνεις 3 πόντους μεγαλύτερο μπράτσο. Βολέψου με 1 πόντο μεγαλύτερο μπράτσο τρώγοντας κρέας και πίνοντας γάλα μετα τη γυμναστική. Η υποκατάσταση της φύσης φέρνει ανωμαλίες. Φιλική συμβουλή.
λολ.κατι κεφτεδες σαν εσενα ειναι που κρατανε τον κοσμο μακρια απο την αληθει ακαι πως λειτουργει τι και γιατι.
θα επρεπε να ανοιχτει ενα θεμα με τις φωτο οσων λενε πολαλ εδω μεσα και γελασουμε,να δουε ποιος δινει συμβουλες και πως και σε ποιον..

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

Ο φίλος σου σού έδωσε μια ρωσική έκδοση του Dianabol χωρίς απ΄ ό,τι φαίνεται να σου πει τίποτα για τις πολλές και έντονες παρενέργειες του (γυναικομαστία, ηπατοτοξικότητα, τριχόπτωση κλπ. κλπ.). Ωραίος φίλος. Άστο στην άκρη και διάβασε πρώτα για να μάθεις με τι έχεις να κάνεις. 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
λετε κατι μισολογα και μετα ψαχνουμε να βρουμε ακρη....η ξερετε τι κανουν η δεν ξερετε! μην σπατε αρχιδια με ανακριβειες!! οποιος ξερει ας μιλησει!!  οι υπολοιποι σταματηστε τις εξυπναδες...γινεστε γραφικοι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
λετε κατι μισολογα και μετα ψαχνουμε να βρουμε ακρη....η ξερετε τι κανουν η δεν ξερετε! μην σπατε αρχιδια με ανακριβειες!! οποιος ξερει ας μιλησει!!  οι υπολοιποι σταματηστε τις εξυπναδες...γινεστε γραφικοι.
Εγώ δεν λέω τίποτα,επειδή δεν έχω φράγκα να "μπω".......φέτος.......... :S :S :S

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μια διευκρινιση, "αθλητίατρος" ειναι το σωστο οχι αθλιατρος  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ιδέα μου είναι... ή έχεις αποφασίσει να πάρεις αναβολικά;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
μην σπατε αρχιδια με ανακριβειες!!

Ανακρίβειες και μάλιστα  σε βαθμό κακουργήματος σου λένε ο φίλος σου με τον γιατρό. Αντί να τα ψέλνεις σε εμάς εδώ που προσπαθούμε να βοηθήσουμε πήγαινε να ζητήσεις εξηγήσεις από αυτούς.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
10 χαπια τεστοστερονης δεν ειναι στεροειδη,ουτε θα παθεις καρκινο ουτε γυναικομαστεια ουτε τιποτα
τι να πουν οι αλλοι που παιρνουν χρονια ολοκληρα.
Απο κει και περα ταστοστερονη καποιος πριν τα 30 εχει μπολικη και δεν χρειαζεται παραπανω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
10 χαπια τεστοστερονης δεν ειναι στεροειδη,ουτε θα παθεις καρκινο ουτε γυναικομαστεια ουτε τιποτα
τι να πουν οι αλλοι που παιρνουν χρονια ολοκληρα.
Απο κει και περα ταστοστερονη καποιος πριν τα 30 εχει μπολικη και δεν χρειαζεται παραπανω.
tumblr_mjpyo2lzKG1r1mr1po1_500.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom