Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.311
Πόντοι
8.645
Φίλε LION ο ρόλος της ινσουλίνης είναι να ρυθμίζει την ποσότητα σακχάρου στο αίμα. Όταν τρώμε κάτι με  υψηλό γλυκαιμικό δείκτη εκκρίνεται ινσουλίνη η οποία "σπρώχνει" τα σάκχαρα από το αίμα στα κύτταρα όπου μετατρέπονται σε λίπος. Οπότε όπως γράφεις πρέπει να τρώμε τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη για να κρατάμε την ινσουλίνη όσο το δυνατόν σταθερή.
Μετά από έντονη άσκηση όμως πέφτει πολύ το σάκχαρο στο αίμα και εμείς οι μέσοι ασκούμενοι πρέπει να ανεβάσουμε την ινσουλίνη απότομα για δύο λόγους. Μη πάθουμε καμιά υπογλυκαιμία και πέσουμε λιπόθυμοι και δεύτερον για να καταπολεμήσουμε την κορτιζόλη που παράγεται μετά από έντονο stress και, ξεκινάμε τις θεωρίες, έχουμε καταβολισμό και "κάψιμο" μυϊκού ιστού, και, πάμε τώρα στο αναβολικό παράθυρο, με τη βοήθεια της έκκρισης ινσουλίνης έχουμε μεγαλύτερη και γρηγορότερη απορρόφηση πρωτείνης.
Αυτά στους natural. Τώρα στο - επαγγελματικό - bodybuilding  η δεξτρόζη είναι απλή καραμέλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ενέσεις ινσουλίνης. Σε αυτό το επίπεδο όσοι μιλάνε για διατροφή και σωστή άσκηση για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα λένε παραμύθια. Γενικά έχει πολύ ενδιαφέρον το θέμα αλλά άμα μπούμε σε λεπτομέρειες φοβάμαι ότι θα ανοίξει σε κάποιους η όρεξη για σκευάσματα...

Θενκς για την αναλυτικότατη απάντηση. Δεν απάντησες όμως στο γιατί πρέπει να κοιτάμε τόσο πολύ το γλυκαιμικό φορτίο των γευμάτων αφού έτσι κι αλλιώς όταν έχει πρωτείνη το γεύμα μειώνεται το φορτίο

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι να κλάσεις και συ ρε ... άμα σου κάνω double biceps τα 48αρια χέρια και δεις τα καλώδια να πετάγονται θα κοκκινήσεις από την ντροπίσου...

Δεν το αμφισβητώ τύπε, αλλά στα παπάρια μου κιόλας..  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θενκς για την αναλυτικότατη απάντηση. Δεν απάντησες όμως στο γιατί πρέπει να κοιτάμε τόσο πολύ το γλυκαιμικό φορτίο των γευμάτων αφού έτσι κι αλλιώς όταν έχει πρωτείνη το γεύμα μειώνεται το φορτίο
Λες και καταλαβες τι ειπε :helpplea:,λιον μας επρηξες το πεουλο με τις μαλακοερωτησεις σου,για να καταλαβεις εσυ,θα πρεπει να περασουν 45 ποστ :S,μου φενεται πρεπει να αναλαβει ο χιτμαν να σε κανει κανα σεμιναριο,αλλα δεν προλαβαινει και αυτος θα ειναι στο σαιτ του φυσικου παρασκευα και θα δινουν  μαθηματα περι δεξτροζης μαζι στους μαθητες τους :grin:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16

Αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά ένας διαβητικός θα έτρωγε πατάτες πουρέ για υδατάνθρακες, τόνο για πρωτείνες και βούτυρο στις πατάτες για λίπη και θα ήταν όλα μια χαρά.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν συνδυασμοί τροφίμων που κάνουν αυτό που λες αλλά όχι στο επίπεδο που φαντάζεσαι.
Δυστυχώς οι διαβητικοί ανεβαίνουν το Γολγοθά τους, για τους υπόλοιπους όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε όσο το δυνατόν ομαλή ροή ινσουλίνης οπότε πρέπει να επιλέγουμε υδατάνθρακες που μεταβολίζονται με όσο το δυνατό πιο αργό ρυθμό σε γλυκόζη.
Τέτοιοι είναι οι όσο το δυνατόν ακατέργαστοι υδατάνθρακες όπως καστανό ρύζι, ψωμί ολικής κλπ..
Εδώ κολλάνε και τα μικρά και τακτικά γεύματα έτσι ώστε να μη μένουμε για ώρες νηστικοί (εκτός αν πάμε σε εξεζητημένες κετονικές ή leangains διατροφές).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.311
Πόντοι
8.645
ΟΚ, thanks μαξιμίλιαν.
Ο άλλος που πετάγεται σαν την ψωλή μες τα χόρτα ξέρει τι τον έχω --->  :shit:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τον ξέρω αυτόν τον καπότα.. Δεν έχει σώμα.. Τον είχα συναντήσει σε μία καντίνα έξω από ένα κλαμπ στα Σέρρας και τον είχα αγχώσει τρελά με άσπρο V και γερά πρηξιματάκια.. :2funny: Του είχαν βγει τα μάτια μέχρι να πάρω το κοτοσουβλακάκι μου και να την κάνω.. Αυτός φορούσε φανέλα των Spurs και είχε γαμήσει τα φρύδια του 3 κοψίματα στο καθένα αν θυμάμαι καλά.. :grin:
Έπρεπε να τους ρίξεις 2-3 φάπες.....έτσι από το πουθενά....και μετά να του έλεγες: "Με κοίταξες ρε μαλάκα".....; :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι κύκλο ρε φίλε το φαρμάκι και τις ενδομιυκές δεν τις σταματάμε ποτέ. όλο τον χρόνο σε ενέσιμα είμαστε τι κύκλο ρε μαλάκες fitnessades. Φαρμάκι όλο τον χρόνο μέχρι που να κλάσουμε σε φέρετρο
Πες τα ρε τύπε.....όλο τον χρόνο "μέσα" να πούμε................... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δεν το αμφισβητώ τύπε, αλλά στα παπάρια μου κιόλας..  :2funny:

Στα παπάρια σου αλλά από την άλλη μπαίνεις εδώ μέσα και μας λες ότι άλλοι ζηλεύουν το σώμα σου... Χέστικε ο boy για το σώμα σου που σε είδε σε καντίνα και αγχώθηκε ... :2funny: σιγά μωρή λουλου  :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ενας φιλος παιρνει κατι χαπακια ονοματι metahapoctehonoh...ξερω οτι προκειτε για στεροειδη.Μου προτεινε να παρω και εγω για 10 μερες απο ενα καθε βραδυ! Τα φοβαμαι λιγο ολα αυτα γι'αυτο και σας ρωταω....ξερει κανενας περι τινος προκειτε? Του τα εχει δωσει γιατρος!
εγω μεχρι προτινως επαιρνα μονο πρωτεινη και αμινοξεα...

Επισκέπτης
ενας φιλος παιρνει κατι χαπακια ονοματι metahapoctehonoh...ξερω οτι προκειτε για στεροειδη.Μου προτεινε να παρω και εγω για 10 μερες απο ενα καθε βραδυ! Τα φοβαμαι λιγο ολα αυτα γι'αυτο και σας ρωταω....ξερει κανενας περι τινος προκειτε? Του τα εχει δωσει γιατρος!
εγω μεχρι προτινως επαιρνα μονο πρωτεινη και αμινοξεα...

Καλησμέρα φίλος. Μακρυά απο στεροειδή. Κάνουν καρκίνο ραγδαίο και εκφυλισμό ιστών. ΕΝας ξάδερφος μου έπαθε καρκίνο στα αρχίδια απο αυτές τις μαλακίες. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τόσο για να κάνεις 3 πόντους μεγαλύτερο μπράτσο. Βολέψου με 1 πόντο μεγαλύτερο μπράτσο τρώγοντας κρέας και πίνοντας γάλα μετα τη γυμναστική. Η υποκατάσταση της φύσης φέρνει ανωμαλίες. Φιλική συμβουλή.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Καλησμέρα φίλος. Μακρυά απο στεροειδή. Κάνουν καρκίνο ραγδαίο και εκφυλισμό ιστών. ΕΝας ξάδερφος μου έπαθε καρκίνο στα αρχίδια απο αυτές τις μαλακίες. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τόσο για να κάνεις 3 πόντους μεγαλύτερο μπράτσο. Βολέψου με 1 πόντο μεγαλύτερο μπράτσο τρώγοντας κρέας και πίνοντας γάλα μετα τη γυμναστική. Η υποκατάσταση της φύσης φέρνει ανωμαλίες. Φιλική συμβουλή.

και εγω αυτο σκεφτηκα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.311
Πόντοι
8.645
Στελάρα, τον vaggan τι τον έχεις;  :sunglasses:

(και κάπως έτσι χάνεται ένα αξιολάτρευτο νικ που όλοι λατρέψαμε)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στα παπάρια σου αλλά από την άλλη μπαίνεις εδώ μέσα και μας λες ότι άλλοι ζηλεύουν το σώμα σου... Χέστικε ο boy για το σώμα σου που σε είδε σε καντίνα και αγχώθηκε ... :2funny: σιγά μωρή λουλου  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Τον ξέρω αυτόν τον καπότα.. Δεν έχει σώμα.. Τον είχα συναντήσει σε μία καντίνα έξω από ένα κλαμπ στα Σέρρας και τον είχα αγχώσει τρελά με άσπρο V και γερά πρηξιματάκια.. :2funny: Του είχαν βγει τα μάτια μέχρι να πάρω το κοτοσουβλακάκι μου και να την κάνω.. Αυτός φορούσε φανέλα των Spurs και είχε γαμήσει τα φρύδια του 3 κοψίματα στο καθένα αν θυμάμαι καλά.. :grin:
Βαγγο νοσεις. Για να μη γινεις κλαρινογαμπρος και σε δω καμια μερα στο εν λογω fb,
κανε γρηγορα θεραπεια...

URL]]

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βαγγο νοσεις. Για να μη γινεις κλαρινογαμπρος και σε δω καμια μερα στο εν λογω fb,
κανε γρηγορα θεραπεια...

http://[URL unfurl="true"]www.abbott.com.do/static/cms_workspace/abbott.com.do/content/image/KlaricidnoODNew.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Τύπε δεν γουστάρω μαλλί κλαρίνο, φαρδιές μπλούζες με τεράστια V και πολλά σχέδια και κόκκινα παντελόνια κλπ, ούτε μούσι πουτσότριχα  :2funny: Δεν μπορώ να μπω στο κλαμπ κλαρινογαμπρών! Το ποστ άλλωστε ήταν περισσότερο χιουμοριστικό που έκανα, αλλά και αληθές..
Κάποιοι τσίτωσαν επειδή είπα ότι ο theboy ζήλεψε, ενώ δεν τους χαλάει όταν οι άλλοι το παίζουν γαμιάδες της υφηλίου, υπερπουτσαράδες κλπ  ;D
Τώρα με το Δημήτρη απλά γέλασα.. Αμοιβάδα είναι ο τύπος ή απλά τρολάρει..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε δεν γουστάρω μαλλί κλαρίνο, φαρδιές μπλούζες με τεράστια V και πολλά σχέδια και κόκκινα παντελόνια κλπ, ούτε μούσι πουτσότριχα  :2funny: Δεν μπορώ να μπω στο κλαμπ κλαρινογαμπρών! Το ποστ άλλωστε ήταν περισσότερο χιουμοριστικό που έκανα, αλλά και αληθές..
Κάποιοι τσίτωσαν επειδή είπα ότι ο theboy ζήλεψε, ενώ δεν τους χαλάει όταν οι άλλοι το παίζουν γαμιάδες της υφηλίου, υπερπουτσαράδες κλπ  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κάποιοι τσίτωσαν επειδή είπα ότι ο theboy ζήλεψε, ενώ δεν τους χαλάει όταν οι άλλοι το παίζουν γαμιάδες της υφηλίου, υπερπουτσαράδες κλπ  :grin:
Γραψε λαθος τοτε.
Εχασα τη γη κατω απο τα ποδια. Ο Βαγγος κλαρινογαπριζει;;;;; :new_shocked:

Τυπε, αυτο το καλοκαιρι θα ειμαι πιο γαμω απο ποτε.
Τα ντοθκια και οι κουραδομηχανες με ρωτανε αν θελω να μου ελαττωσουν τα κιλα, οταν κανουμε εναλλαξ,
και εγω τους ρουμπωνω κανοντας με τα ιδια 12 με 14 επαναληψεις... μιλαμε για κλαμα οι γυμναστηριακοι.

Βαγγο αγορασε αποχυμωτη και πινε πριν την προπονηση... σε απογειωνει. :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Λες και καταλαβες τι ειπε :helpplea:,λιον μας επρηξες το πεουλο με τις μαλακοερωτησεις σου,για να καταλαβεις εσυ,θα πρεπει να περασουν 45 ποστ :S,μου φενεται πρεπει να αναλαβει ο χιτμαν να σε κανει κανα σεμιναριο,αλλα δεν προλαβαινει και αυτος θα ειναι στο σαιτ του φυσικου παρασκευα και θα δινουν  μαθηματα περι δεξτροζης μαζι στους μαθητες τους :grin:
ο λαιον ειναι ο λαιον ρε,ετσι τον μαθαμε,ετσι τον αγαπαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom