Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
:s&m_3:To τσαμπα πεθανε,αφου ανεβηκε κατακορυφα το στατους μου γραφοντας στο μπουρδελοφορουμ ειχα σωρηδον προτασεις απο διαφορες εταιριες που θελουν να εκμεταλλευτουν τις γνωσεις μου,και να διαφημισω τα συμπληρωματα τους,με το αζημιωτον φυσικα.

Και προμότορας ο Στελάρας...

Πολυσχιδής προσωπικότητα.... "Οικόνισμα" θα σε κάνουν κι εκεί Στελάρα μου....

;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:s&m_3:To τσαμπα πεθανε,αφου ανεβηκε κατακορυφα το στατους μου γραφοντας στο μπουρδελοφορουμ ειχα σωρηδον προτασεις απο διαφορες εταιριες που θελουν να εκμεταλλευτουν τις γνωσεις μου,και να διαφημισω τα συμπληρωματα τους,με το αζημιωτον φυσικα.
:rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
To τσαμπα πεθανε,αφου ανεβηκε κατακορυφα το στατους μου γραφοντας στο μπουρδελοφορουμ ειχα σωρηδον προτασεις απο διαφορες εταιριες που θελουν να εκμεταλλευτουν τις γνωσεις μου,και να διαφημισω τα συμπληρωματα τους,με το αζημιωτον φυσικα.
Νομίζανε κάτι γατάκια τύπου χίτμαν και λάιον ότι θα σου φάνε τη δουλειά....

Επισκέπτης
γαμω τα φαρμακα φιλε ξεκινα να δεις πως θα σε παει και θα δεις μεγαλες διαφορες,βιαγκρα μη παρεις παρε σιαλις ειναι πιο καλο και εχει μεγαλυτερη διαρκεια μη βαλεις παραμπολοαν βαλε τεστο γουινστρολ και μπολτον αλλα βαλε αρκετο γιατι ειναι μακρινος εστερας και θα αργησει να σε πιασει και προτιμησε να παρεις αλφα φαρμ γιατι τα αλλα ειναι μουφα,βαλε και απο την τριτη βδομαδα κ μετα πριγκνιλ 5iu μεχρι και να τελειωσεις και μετα 20αρι νολβαντεξ για 4 βδομαδες για αποθεραπεια αυτα

Μεγααααλε. Τι επιστημονας εισαι εσυ;
Παρα-μορφωμενος δικε μου; :grin:

Επισκέπτης
Παιδια κανα σκευασμα-φαρμακο για να πεσουν οι τρελες καυλες που εχω;
Η αναπτυξη μου ειναι τερατωδης και η τετοστερονη μου εχει συσσωρευτει στους τραπεζοειδης... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
154389_4135792160825_1495865571_n.jpg

το καλυτερο φαρμακο τυπε :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.300
Πόντοι
8.645

Πες τους να σε βάλουν και στις βιτρίνες των extreme stores σαν το Ζαμπίδη

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
synthol, τέστο, γουίνι και στα καπάκια ένα ντέκα :grin:

το μόνο που να μην κάνεις είναι ένα... να μην τον παίζεις παραπάνω από μία φορά ημερησίως :zfuck:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η αναπτυξη μου ειναι τερατωδης και η τετοστερονη μου εχει συσσωρευτει στους τραπεζοειδης... :rockon:

Η μόνη ελπίδα να χτίσεις κορμί...
είναι να δώσεις αυτό που έχεις αντιπαροχή...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα σας πω ακομα 2 μυστικα ασχετα με το αντικειμενο και θα σταματησω να γραφω...εκτος και αν αρχισει παλι τις μαλακιες ο ποδολαγνος οποτε θα πρεπει να επεμβω :grin:

Χρησιμοποιειτε αντιηλιακο?
Πεταξτε το,μπλοκαρει την ικανοτητα του δερματος να απορροφησει την βιταμινη D,οποτε το μονο οφελος που εχεις να κερδισεις απο τον ηλιο το χανεις.
Ομως αυτο ειναι το λιγοτερο,ως γνωστον ο ηλιος δημιουργει καρκινο...

Αυτο ομως ειναι ενας μυθος η πραγματικοτητα ειναι οτι τα αντιηλιακα δημιουργουν καρκινο,η  προπαγανδα κατα του ηλιου γινεται για να βαζεις αντιηλιακο,οσο πιο πολυ κατσεις στον ηλιο τοσο πιο πολυ αντιηλιακο θα βαλεις οποτε πιο πολλες πιθανοτητες καρκινου.
Οποτε αν εχετε παιδια τα προστατευετε απο τον ηλιο και δεν τα βαζετε αντιηλιακο.

Τελος πεταξτε τις ενεργειακες λαμπες,τις λαμπες οικονομιας που πουλανε για δηθεν οικονομικες καθως ειναι φτιαγμενες με τετοιο τροπο ωστε να δημιουργουν καρκινο και αλλα προβληματα υγειας.
Ειναι μυθος οτι ειναι πιο οικονομικες ο τροπος που δρουν ειναι με συχνα ραδιοκυματα,οι ηλεκτρικες συσκευες και οι λαμπες ειναι συνδεδεμενες παραλληλα οποτε τα ραδιοκυματα παιρναν παντου.
Οποτε παρτε τις λαμπες παλαιου τυπου,αυτες που οταν βαλεις το χερι σου θα καιν απο την θερμοτητα.
Και αν πεταξετε τις λαμπες που λεω προσοχη μην σπασουν γιατι ειναι φουλ στον υδραργυρο

Ιστοριες συνομωσιας ,οπως λεει ο μαξιμιλιαν?
Το καλοκαιρακι αυτο βαλτε μπολικο αντιηλιακο,να σωθειτε απο τον τοξικο ηλιο και μην φοβαστε,2-3 αντιηλιακα καθε καλοκαιρι τον γιατρο τον κανουν περα :grin:

Αλλωστε ολοι οι αρχαιοι που δεν βαζαν αντιηλιακο πεθαιναν σα τις μυγες απο καρκινο

Υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να στηρίζει τους ισχυρισμούς αυτούς;

Τροποποίηση: Τουλάχιστον ανάφερε το πού διάβασες αυτά που μεταφέρεις και ας αξιολογήσει ο κάθε ένας μόνος του.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να στηρίζει τους ισχυρισμούς αυτούς;

Τροποποίηση: Τουλάχιστον ανάφερε το πού διάβασες αυτά που μεταφέρεις και ας αξιολογήσει ο κάθε ένας μόνος του.
Οτι το αντιηλιακο μπλοκαρει την βιταμινη D,το γνωριζουν μεχρι και οι πετρες.
Εχεις 2 επιλογες.Η μια να ακουσεις τις συμβουλες του σουπερ γαμικουλα στελλαρα και να σωθεις...
και η αλλη να ακουσεις τις συμβουλες του ποδολαγνου :helpplea: και να καταστραφεις.
Ειμαι ο σωτηρας  του μπουρδελοφορουμ :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα σας πω ακομα 2 μυστικα ασχετα με το αντικειμενο και θα σταματησω να γραφω...εκτος και αν αρχισει παλι τις μαλακιες ο ποδολαγνος οποτε θα πρεπει να επεμβω :grin:

Χρησιμοποιειτε αντιηλιακο?
Πεταξτε το,μπλοκαρει την ικανοτητα του δερματος να απορροφησει την βιταμινη D,οποτε το μονο οφελος που εχεις να κερδισεις απο τον ηλιο το χανεις.
Ομως αυτο ειναι το λιγοτερο,ως γνωστον ο ηλιος δημιουργει καρκινο...

Αυτο ομως ειναι ενας μυθος η πραγματικοτητα ειναι οτι τα αντιηλιακα δημιουργουν καρκινο,η  προπαγανδα κατα του ηλιου γινεται για να βαζεις αντιηλιακο,οσο πιο πολυ κατσεις στον ηλιο τοσο πιο πολυ αντιηλιακο θα βαλεις οποτε πιο πολλες πιθανοτητες καρκινου.
Οποτε αν εχετε παιδια τα προστατευετε απο τον ηλιο και δεν τα βαζετε αντιηλιακο.

Τελος πεταξτε τις ενεργειακες λαμπες,τις λαμπες οικονομιας που πουλανε για δηθεν οικονομικες καθως ειναι φτιαγμενες με τετοιο τροπο ωστε να δημιουργουν καρκινο και αλλα προβληματα υγειας.
Ειναι μυθος οτι ειναι πιο οικονομικες ο τροπος που δρουν ειναι με συχνα ραδιοκυματα,οι ηλεκτρικες συσκευες και οι λαμπες ειναι συνδεδεμενες παραλληλα οποτε τα ραδιοκυματα παιρναν παντου.
Οποτε παρτε τις λαμπες παλαιου τυπου,αυτες που οταν βαλεις το χερι σου θα καιν απο την θερμοτητα.
Και αν πεταξετε τις λαμπες που λεω προσοχη μην σπασουν γιατι ειναι φουλ στον υδραργυρο

Ιστοριες συνομωσιας ,οπως λεει ο μαξιμιλιαν?
Το καλοκαιρακι αυτο βαλτε μπολικο αντιηλιακο,να σωθειτε απο τον τοξικο ηλιο και μην φοβαστε,2-3 αντιηλιακα καθε καλοκαιρι τον γιατρο τον κανουν περα :grin:

Αλλωστε ολοι οι αρχαιοι που δεν βαζαν αντιηλιακο πεθαιναν σα τις μυγες απο καρκινο

από σπαμ-μέιλ το πήρες αυτό?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οτι το αντιηλιακο μπλοκαρει την βιταμινη D,το γνωριζουν μεχρι και οι πετρες.
Εχεις 2 επιλογες.Η μια να ακουσεις τις συμβουλες του σουπερ γαμικουλα στελλαρα και να σωθεις...
και η αλλη να ακουσεις τις συμβουλες του ποδολαγνου :helpplea: και να καταστραφεις.
Ειμαι ο σωτηρας  του μπουρδελοφορουμ :grin:

Στελαρας... τωρα και σουπερ γαμικουλας!

Οι γκόμενες τον εχουν κανει "οικονισμα"!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories