Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
η εριναλ? πας καλα ρε φιλε?  :2funny: καταλαβαινεις τι γραφεις? εγω κοροιδευω αυτους που λες κι εσυ ,τους fake οπως ειπες.θεμα γουστου ειναι συμφωνω αλλα το γελοιο ειναι παντα γελοιο  :grin:μια χαρα κοπελες ηταν και ξαναρωταω:που ξερεις εσυ πως ειμαι και με λες μπουλη?  :2funny: ο,τι να ναι ειστε  :2funny:
Δεν υπαρχει φεικ γυμνασμενος και μη ειτε με φαρμακα η συμπληρωματα η τιποτα το ιδιο ειναι ολοι.
Εμεις γιατι γαμιομαστε ολο τον χειμωνα ρε κακομοιρη αν οχι για να δειξουμε το σωμα μας το καλοκαιρι,τι μας ενδιαφερει τι θα πουν οι μπουληδες και οι ελλεηνιδες κομπλεξικες πατσαβουρες,ας παν να γαμηθουν με τους μπουληδες σαν και σενα τι μας νοιαζει εμας

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν υπαρχει φεικ γυμνασμενος και μη ειτε με φαρμακα η συμπληρωματα η τιποτα το ιδιο ειναι ολοι.
Εμεις γιατι γαμιομαστε ολο τον χειμωνα ρε κακομοιρη αν οχι για να δειξουμε το σωμα μας το καλοκαιρι,τι μας ενδιαφερει τι θα πουν οι μπουληδες και οι ελλεηνιδες κομπλεξικες πατσαβουρες,ας παν να γαμηθουν με τους μπουληδες σαν και σενα τι μας νοιαζει εμας
υπαρχουν .. για τσεκαρε το φεισμπουκ φωτος πιτσιρικαδων που σφιγγονται με το ζορι για να σχιματισουν λιγη μυικη μαζα και βλεπεις σχολια απο κατω <τουμπανο> <θεος>

κλπ μαλλον αυτους θα λεει ο φιλος..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
υπαρχουν .. για τσεκαρε το φεισμπουκ φωτος πιτσιρικαδων που σφιγγονται με το ζορι για να σχιματισουν λιγη μυικη μαζα και βλεπεις σχολια απο κατω <τουμπανο> <θεος>

κλπ μαλλον αυτους θα λεει ο φιλος..
ακριβως.τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι ακουω συνεχεια στο γυμναστηριο κουβεντες τυπου ''τι προλαβαινω μεχρι το καλοκαιρι'' και με πιανουν τα γελια...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπερίζω τους κτιστούς! :grin: Κάτι που με βοήθησε να ρίξω κιάλλο το ποσοστό λίπους και ίσως βοηθήσει και άλλους που είναι σε χαμηλό σχετικά ποσοστό από 13 και κάτω και έχουν πρόβλημα να κατέβουν κιάλλο. 4 μέρες προπόνησης με αυξημένη ένταση εστιασμένη σε 12-15 επαναλήψεις ανά σετ την κάθε άσκηση και 30 λεπτά ποδήλατο με συνεχείς εναλλαγές χαλαρού-έντονου-πολύ έντονου ρυθμού και ισορροπημένη διατροφή των 3000 θερμίδων. Σε μέρες ξεκούρασης οι θερμίδες στις 2000-2200. Πρωτείνη προσπαθώ να την έχω σταθερά στα 80γρ για μένα δηλαδή 1 γρ την ημέρα(Δεν παίρνω σκόνη). Σε λεπτομέρειες για διατροφή δεν θα μπω, αλλά εννοείται ότι η σαβούρα είναι κομμένη εντελώς και για γλύκισμα τρώω 4 φρουτάκια την ημέρα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
4 φρουτακια την ημερα δεν ειναι ακριβως γλυκισμα αλλα γευμα  :2funny: αμα φας 4 μπανανες ας πουμε ξερεις ποσες θερμιδες εχουν?

Επισκέπτης
Καλησπερίζω τους κτιστούς! :grin: Κάτι που με βοήθησε να ρίξω κιάλλο το ποσοστό λίπους και ίσως βοηθήσει και άλλους που είναι σε χαμηλό σχετικά ποσοστό από 13 και κάτω και έχουν πρόβλημα να κατέβουν κιάλλο. 4 μέρες προπόνησης με αυξημένη ένταση εστιασμένη σε 12-15 επαναλήψεις ανά σετ την κάθε άσκηση και 30 λεπτά ποδήλατο με συνεχείς εναλλαγές χαλαρού-έντονου-πολύ έντονου ρυθμού και ισορροπημένη διατροφή των 3000 θερμίδων. Σε μέρες ξεκούρασης οι θερμίδες στις 2000-2200. Πρωτείνη προσπαθώ να την έχω σταθερά στα 80γρ για μένα δηλαδή 1 γρ την ημέρα(Δεν παίρνω σκόνη). Σε λεπτομέρειες για διατροφή δεν θα μπω, αλλά εννοείται ότι η σαβούρα είναι κομμένη εντελώς και για γλύκισμα τρώω 4 φρουτάκια την ημέρα.
Βαγγο, τσιρτσιναμπα μου, καλα τα γραφεις.
Αμα δεν κανεις μαλαστουπα την μπλουζα απο τον ιδρωτα, γραμμωση δεν κανεις.
Να τρως καλα, να εχεις ενεργεια, και ασε τους τεμπεληδες να περνουν κρεαταλευρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.300
Πόντοι
8.645
Καλα αν περιμενεις απο τον λιον να βαλει φοτο....θα γελανε και οι πετρες.

laughing-rocks-hilarious-grinning-stone-sculptures-by-hirotoshi-ito.jpeg

Επισκέπτης
της μανας σου το μουνι που σε πεταγε ηθελα να ξερα ποιος καημενος το γαμησε
Κλαψε μαλακα σαπιε. Δε θα γινεις ποτε οπως τις αφισες που εχεις στην ντουλαπα σου.
Πλερωνε μαλακα σκονες και βιολογικες σκατουλες. :jerking:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κλαψε μαλακα σαπιε. Δε θα γινεις ποτε οπως τις αφισες που εχεις στην ντουλαπα σου.
Πλερωνε μαλακα σκονες και βιολογικες σκατουλες. :jerking:
ποιος σου ειπε ρε ΗΛΙΘΙΕ οτι παιρνω σκονες? με ηξερες κι απο χτες?  :jerking:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
4 φρουτακια την ημερα δεν ειναι ακριβως γλυκισμα αλλα γευμα  :2funny: αμα φας 4 μπανανες ας πουμε ξερεις ποσες θερμιδες εχουν?
Ρε τύπε,μην διαφωνείς παντού απλά και μόνο για να....διαφωνείς!

Προφανώς δεν θα φάει 4 μπανάνες τη μέρα.

Επίσης για αυτό που είπες πρίν, δηλαδή το "μέχρι το καλοκαίρι τι προλαβαίνω;", η απάντηση μου είναι πως αν δεν είσαι σε τραγική κατάσταση,πάρα πολλά αρκεί ΚΥΡΙΩΣ να φτιάξεις διατροφή.

Και μην γαμάτε το thread ρε παιδιά....

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε τύπε,μην διαφωνείς παντού απλά και μόνο για να....διαφωνείς!

Προφανώς δεν θα φάει 4 μπανάνες τη μέρα.

Επίσης για αυτό που είπες πρίν, δηλαδή το "μέχρι το καλοκαίρι τι προλαβαίνω;", η απάντηση μου είναι πως αν δεν είσαι σε τραγική κατάσταση,πάρα πολλά αρκεί ΚΥΡΙΩΣ να φτιάξεις διατροφή.

Και μην γαμάτε το thread ρε παιδιά....
δε διαφωνω εγω φιλε ποτε,την αποψη μου λεω και τελος.απλως εχει πολλους ηλιθιους εδω και δε μπορω να ακουω πιπες.

ειπε ο τυπος οτι τρωει 4 φρουτα την ημερα και απανταω οτι αμα π χ φαει 4 μπανανες (που δεν ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω τι φρουτα τρωει)τοτε ειναι πολλες θερμιδες.τοσο απλα.

πεταγεται η αλλη η μαλακια και μου λεει σκασε,τι θες να του πω ? αμα δε μπορει να γραφει σωστα θα ακουσει μπινελικι ,με ζωα ετσι πρεπει.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ποιος ο λόγος να τρως μόνο ένα είδος φρούτου? Τρώω ό,τι φρούτο παίρνει η μάνα μου.. Και μπανάνες και πορτοκάλια και μήλα και κάνα αχτινιδιάκι κλπ και χτυπάω και καμιά αγγουροντομάτα το μεσημέρι τύπε.. :grin:. Είμαι εξασφαλισμένος από βιταμινιές και φυτικές ίνες κλπ  :sunglasses:
Το παν είναι η προπόνηση και να μην ξεφεύγεις τρελά στις θερμίδες..(τρώω συχνά γευματάκια). Μόνο με διατροφή το πιστεύω τρελά δεν πας πουθενά.. Μόνο από χοντρός να γίνεις λεπτός μπορείς.. Δυνατή προπόνηση αναερόβια και αερόβια, χωρίς υπερβολές στα κιλά για να αποφεύγονται τραυματισμοί, πολύ φαή για να έχεις ενέργεια (όχι υπερβολικό φαή) και σιγά σιγά έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.. Αν πας με τρελές στερήσεις διατροφής και χαλαρές προπονήσεις μία ζωή θα σαι επίπεδος στην κοιλιά, αλλά αγράμμωτος(δεν μιλάω συγκεκριμένα για σένα,καθώς δεν σε ξέρω, απλά χρησιμοποιώ β πρόσωπο).

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ποιος ο λόγος να τρως μόνο ένα είδος φρούτου? Τρώω ό,τι φρούτο παίρνει η μάνα μου.. Και μπανάνες και πορτοκάλια και μήλα και κάνα αχτινιδιάκι κλπ και χτυπάω και καμιά αγγουροντομάτα το μεσημέρι τύπε.. :grin:. Είμαι εξασφαλισμένος από βιταμινιές και φυτικές ίνες κλπ  :sunglasses:
Το παν είναι η προπόνηση και να μην ξεφεύγεις τρελά στις θερμίδες..(τρώω συχνά γευματάκια). Μόνο με διατροφή το πιστεύω τρελά δεν πας πουθενά.. Μόνο από χοντρός να γίνεις λεπτός μπορείς.. Δυνατή προπόνηση αναερόβια και αερόβια, χωρίς υπερβολές στα κιλά για να αποφεύγονται τραυματισμοί, πολύ φαή για να έχεις ενέργεια (όχι υπερβολικό φαή) και σιγά σιγά έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.. Αν πας με τρελές στερήσεις διατροφής και χαλαρές προπονήσεις μία ζωή θα σαι επίπεδος στην κοιλιά, αλλά αγράμμωτος(δεν μιλάω συγκεκριμένα για σένα,καθώς δεν σε ξέρω, απλά χρησιμοποιώ β πρόσωπο).
δεν ειπα εγω να τρως μονο ενα ειδος φρουτου.γνωρισα εναν τυπο που προσπαθουσε να κανει διαιτα κι ετρωγε για μεσημερι 2 μηλα,1 μπανανα, 2 γιαουρτια και λιγο βρωμη απο πανω  :2funny: και νομιζε οτι εκανε διαιτα  :2funny:

γι αυτο εγραψα αν ξερεις ποσες θερμιδες εχουν πχ 4 μπανανες ,δεν μπορω να γνωριζω τι προγραμμα ακολουθεις και τι εννουσες με το ''4 φρουτα την ημερα''  :cheesy:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Κάτι είναι περίεργο στην διατροφή σου αν τα υπολογίζεις σωστά!
Τα  80 γρ. πρωτεϊνών που γράφεις δεν  αντιστοιχούν σε παραπάνω από 600 θερμίδες την μέρα, κι αν είναι από κοτόπουλο ή φιλέτο μοσχάρι πολλές έβαλα!
Δηλαδή ούτε  το 20% των συνολικών θερμίδων. Αφού λες η σαβούρα κομμένη τα λιπαρά σου είναι κοντά στο 15%, άρα το 65% είναι από υδατάνθρακες!
Με αναλογία 20-65-15 αυτή η διατροφή δεν δείχνει δεν μπορεί να προταθεί για χάσιμο λίπους σε έναν με ήδη χαμηλό ποσοστό!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κάτι είναι περίεργο στην διατροφή σου αν τα υπολογίζεις σωστά!
Τα  80 γρ. πρωτεϊνών που γράφεις δεν  αντιστοιχούν σε παραπάνω από 600 θερμίδες την μέρα, κι αν είναι από κοτόπουλο ή φιλέτο μοσχάρι πολλές έβαλα!
Δηλαδή ούτε  το 20% των συνολικών θερμίδων. Αφού λες η σαβούρα κομμένη τα λιπαρά σου είναι κοντά στο 15%, άρα το 65% είναι από υδατάνθρακες!
Με αναλογία 20-65-15 αυτή η διατροφή δεν δείχνει δεν μπορεί να προταθεί για χάσιμο λίπους σε έναν με ήδη χαμηλό ποσοστό!!!
Τύπε το είπα στην αρχή για αερόβια και αναερόβια μεγάλης έντασης.. Άμα δεν παίρνεις μεγάλη ποσότητα υδατάνθρακα πως θα ανταπεξέλθεις?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και επειδή μου αναφέρεις για αριθμούς.. Αναφέρω σαν 80 γρ αυτά τα καθαρά πρωτεινικά προ'ι'όντα δηλαδή που ξέρω πόσο πρωτείνη έχουν.. Στις άλλες τροφές περιέχονται διάφορε μικροποσότητες πρωτείνης.. Εγώ το ανέφερα χοντρικά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom