Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και ένα πάγκο τύπε....
ουτε παγκο θες κατα τη γνωμη μου.τι να τον κανεις? ολες τις ασκησεις ορθιος μπορεις να τις κανεις,μονο στηθος αν θες παγκο αλλα και παλι κανε καμψεις.βαλε κι ενα σακιδιο με βιβλια γεματο και εισαι οκ.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σακο του μποξ με γαντια αν δεν ξερεις μποξ απλα θα φαινεσαι καραγκιοζης  :2funny:

υπαρχουν αρκετοι τροποι να κανεις ''γυμναστικη με ενταση'' πιο αποτελεσματικα απ το να κοπανιεσαι χωρις να ξερεις  :)

εκτος κι αν κανεις μποξ οποτε πασο

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Θέληση να έχεις και κάνεις μια χαρά γυμναστική και με ένα σακί με άμμο.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ετσι ειναι απλως οι πιο πολλοι θελουν να φουσκωσουν απ οτι εχω καταλαβει  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
σακο του μποξ με γαντια αν δεν ξερεις μποξ απλα θα φαινεσαι καραγκιοζης  :2funny:

υπαρχουν αρκετοι τροποι να κανεις ''γυμναστικη με ενταση'' πιο αποτελεσματικα απ το να κοπανιεσαι χωρις να ξερεις  :)

εκτος κι αν κανεις μποξ οποτε πασο

Έχω περάσει κι από καράτε κι από πυγμαχία και από μαι ται.

Όχι τίποτα επαγγελματικό, απλώς γυμναστική για φυσική κατάσταση. Εμαθα τα χτυπήματα και μου μεινε ο σάκος κουσούρι.

Που και που ρίχνω μερικές σ αυτόν που έχω σπίτι. Ετσι για το σεκλέτι... :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ακομα αναρωτιουνται πως ενας ελληνας καταφερε τετοια βαθμολογια,δοξασα την ελλαδα,και αμα βγαλω και το πιστοποιητικο σε καμια γκομενα θα μου ανοιξει τα ποδια κατευθειαν,δυστυχως τα λεφτα σου δεν πιανουν μια μπροστα μου

στελιο ενα δυο τρια γαμιεται η διατησια πεντε εξι επτα εποπτη πουσταρα και τα αρχιδια σας κουνιουνται εισαι αποφοιτος ντιρι; γιατι να δεν εισαι τζαμπα μιλαμε μανα μου... :2funny:

Επισκέπτης
Τα εχουμε ξαναπει. Οποιος δινει προπονητικη και οδηγιες,
να ποσταρει φωτο του πρωτα με τα "επιτευγματα" του.

Πασχιζετε για το καλοκαιρι, αλλα ο Βαγγος και αλλα εκλεκτα μελη ειμαστε ηδη ετοιμοι.
Ιδρωστε και κουμπωστε γατακια... :cartman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
στελιο ενα δυο τρια γαμιεται η διατησια πεντε εξι επτα εποπτη πουσταρα και τα αρχιδια σας κουνιουνται εισαι αποφοιτος ντιρι; γιατι να δεν εισαι τζαμπα μιλαμε μανα μου... :2funny:
εγω τον κοβω αποφοιτο του Arkham.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οι φουσκωτοι στην παραλια ειναι ολα τα λεφτα παντως

περπατανε κορδωμενοι με το ξυρισμενο ποδαρακι και το ατριχο το στηθος και νομιζουν οτι τους κοιτανε οι γκομενες και χυνουν  :2funny:

ειχα ακουσει μια φορα κατι κοπελες να κοροιδευουν 2-3 μαλακες που κανανε βολτα ολη την ωρα πανω-κατω και με πιασαν και μενα τα γελια με αυτα που λεγανε.

οι τυποι εντωμεταξυ φουσκωμενοι και με ενα υφος ''εγω ειμαι και κανενας αλλος'' να περπατανε και να σφιγγονται  :2funny:  :headbang:

Επισκέπτης

περπατανε κορδωμενοι με το ξυρισμενο ποδαρακι και το ατριχο το στηθος και νομιζουν οτι τους κοιτανε οι γκομενες και χυνουν  :2funny:

ειχα ακουσει μια φορα κατι κοπελες να κοροιδευουν 2-3 μαλακες που κανανε βολτα ολη την ωρα πανω-κατω και με πιασαν και μενα τα γελια με αυτα που λεγανε.

οι τυποι εντωμεταξυ φουσκωμενοι και με ενα υφος ''εγω ειμαι και κανενας αλλος'' να περπατανε και να σφιγγονται  :2funny:  :headbang:

Και με τη δικη σου κοιλια γελαγανε.
Εχεις και τατουαζ ψαγμενο και ψαρωτικο;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τα εχουμε ξαναπει. Οποιος δινει προπονητικη και οδηγιες,
να ποσταρει φωτο του πρωτα με τα "επιτευγματα" του.

Πασχιζετε για το καλοκαιρι, αλλα ο Βαγγος και αλλα εκλεκτα μελη ειμαστε ηδη ετοιμοι.
Ιδρωστε και κουμπωστε γατακια... :cartman:
Καλα αν περιμενεις απο τον λιον να βαλει φοτο....θα γελανε και οι πετρες.
Βαζει 20κιλα στον παγκο τα σηκωνει με την ειδικη προπονητικη που μονο αυτος κατεχει, ο δασκαλος χιτμαν ειναι απο πανω
να  δινει οδηγιες και να τον βοηθαει στο τεραστιο βαρος.
Οταν γυρναει απο τα καραβια ο μαστερ κανουν τριο,και τους θαυμαζει ολο το γυμναστηριο :o.
Στο σαιτ των μποντυμπιλντεραδων ο παρασκευας τους εχει κανει ειδικο τοπικ να δινουν συμβουλες,το τοπικ της καταστροφης αποκαλειται,οσοι εχουν βγει σακατεμενοι απο  τις μαλακιες που τους λενε ακομα τους ψαχνουνε να τους βρουνε :2funny: :2funny:.
Μεταμφιεσμενοι κυκλοφορουν στο γυμναστηριο,θα τους  δεις με μουσια και γυαλια μην τους αναγνωρισει κανεις...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

ΤΙΠΟΤΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ
Οταν γινεις και συ σα και αυτους θα μπορεις να περπατας και συ και να σφιγγεσαι σε εχει φαει η ζηλεια μπουλη :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Ο fake γυμνασμενος που εκανε μονο 6 μηνες πριν το καλοκαιρι με χιλια συμπληρωματα για να κανει ποζα στην παραλια κανει μπαμ..

δηλαδη εαν δεις εναν φετες και φουσκωτο να κανει απλα την δουλεια του, δηλαδη να μπαινει για μπανιο και να βγαινει χωρις να προκαλει με το περπατημα η το βλεμα ποιος ο λογος να κοροιδευουν?  :)

μπορει να πεσες σε γυναικες λαικολατρεις που γουσταρουν αντρες με μπλουζα V και την τριχα να εξεχει.. περι ορεξεως  :-*

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μεχρι και η εριναλ το χει καταλαβει που δεν φημιζεται και για το ιδιαιτερο αι κιου της
η εριναλ? πας καλα ρε φιλε?  :2funny: καταλαβαινεις τι γραφεις?
Ο fake γυμνασμενος που εκανε μονο 6 μηνες πριν το καλοκαιρι με χιλια συμπληρωματα για να κανει ποζα στην παραλια κανει μπαμ..

δηλαδη εαν δεις εναν φετες και φουσκωτο να κανει απλα την δουλεια του, δηλαδη να μπαινει για μπανιο και να βγαινει χωρις να προκαλει με το περπατημα η το βλεμα ποιος ο λογος να κοροιδευουν?  :)

μπορει να πεσες σε γυναικες λαικολατρεις που γουσταρουν αντρες με μπλουζα V και την τριχα να εξεχει.. περι ορεξεως  :-*
εγω κοροιδευω αυτους που λες κι εσυ ,τους fake οπως ειπες.θεμα γουστου ειναι συμφωνω αλλα το γελοιο ειναι παντα γελοιο  :grin:
ΤΙΠΟΤΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ
Οταν γινεις και συ σα και αυτους θα μπορεις να περπατας και συ και να σφιγγεσαι σε εχει φαει η ζηλεια μπουλη :grin:
μια χαρα κοπελες ηταν και ξαναρωταω:που ξερεις εσυ πως ειμαι και με λες μπουλη?  :2funny: ο,τι να ναι ειστε  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε σεις δεν σταματατε τα οφ τοπικ γιατι γαμηθηκε το θρεντ;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Καλό. Είσαι φουσκωτός στην παραλία.
Καλύτερο. Σε κοροιδεύουν κάτι τύποι.
Κάλλιστο. Τους πλακώνεις στο ξύλο και δείχνεις ποιος είναι ο αρχηγός.
Κακό.  Μετά όμως μαθαίνεις πως ενας από αυτούς που πλάκωσες είναι αδερφός της γκόμενας που σου αρέσει.
Χειρότερο. Και η γκόμενα που σου αρέσει, δεν της αρέσουν οι φουσκωτοί.
Χείριστο. Επίσης δεν της αρέσει να τσακώνεται το αγόρι της.

Το τρις χειρότερο. Εχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί της.

:idiot:

Επισκέπτης
[size=20pt]Ποδολαγνος = Σταμ90 σε 20 χρονια[/size]

Ισχυει :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom