Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Επίσης αυτό που μου λες για τα ποσοστά είναι τρελό.. Δηλαδή αθλητές που χρειάζονται 5000 θερμίδες πχ θα πρέπει να παίρνουν 300 γρ πρωτε'ί'νη για να είναι σε διατροφή που προτείνεται για απώλεια λίπους?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Και επειδή μου αναφέρεις για αριθμούς.. Αναφέρω σαν 80 γρ αυτά τα καθαρά πρωτεινικά προ'ι'όντα δηλαδή που ξέρω πόσο πρωτείνη έχουν.. Στις άλλες τροφές περιέχονται διάφορε μικροποσότητες πρωτείνης.. Εγώ το ανέφερα χοντρικά..

Ok. Τότε αλλάζει, αν δεν υπολογίζεις τις πρωτεΐνες π.χ.  από βρώμη, ρύζι, μακαρόνια, ψωμί ολικής αλέσεως κ.λπ. και πάμε σε μια αναλογία 35+ για πρωτεΐνες και περίπου 50%  για υδατάνθρακες βγαίνει,  και αν ρίξει κάποιος και τα λιπαρά στο 10% τότε μπορούμε να μιλάμε για γράμμωση!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Επίσης αυτό που μου λες για τα ποσοστά είναι τρελό.. Δηλαδή αθλητές που χρειάζονται 5000 θερμίδες πχ θα πρέπει να παίρνουν 300 γρ πρωτε'ί'νη για να είναι σε διατροφή που προτείνεται για απώλεια λίπους?

Αν μιλάμε για επαγγελματία που τρώει 5000 θερμίδες  και προπονείται πρωί- απόγευμα από ένα 3ωρο είναι άλλο!  Προφανώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική δεν υπαρχει μια μαγική διατροφή για όλους!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ο Dorian μιλα για τα στεροειδη!

και για οποιον εχει ορεξη ολη η συνεντευξη εδω:

Ο τυπος ειναι σοφος!  :woldman:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Εχω ξεκινησει οξυμπολον απο την δευτερα,γυμαζομαι απο δευτ εως παρασκ.σαβ/κο να παρω η  οχι??ο γυμναστις μου λεει να παρω γιατι ειναι σαν κουρα,περνεις συνεχεια.και κατι αλλο αν θελω να παρω και κανα βιαγκρακι λαιτ να το παρω η θα εχουμε κανα περιεργο χημικο αποτελεσμα.για καλοκαιρι σκεφτομαι τεστο παραμπολαν και οξιμπολον. :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μας λες εχω ξεκινησει κ μετα μας λες να το παρω ή οχι? Τελικα παιρνεις ή δεν παιρνεις?
Εμενα ενας φιλος θελει να ξεκινησει τεστοστερονη με αναβαρ για να κοψει!
Υπαρχουν κ γυμναστες που δινουν κ συμβουλες επι του θεματος? Ωραια πραγματα!!  :rockon:

A! Επισης ενας αλλος φιλος που φαρμακωνεται παιρνει και βιαγκρα μια φορα την εβδομαδα κ δεν εχει προβλημα! Βεβαια δεν ξερω τι ακριβως παιρνει. Λεει παντως οτι με το φαρμακι σου σηκωνεται πιο αγρια κ απο το βιαγκρα! χαχαχχαχα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχω ξεκινησει οξυμπολον απο την δευτερα,γυμαζομαι απο δευτ εως παρασκ.σαβ/κο να παρω η  οχι??ο γυμναστις μου λεει να παρω γιατι ειναι σαν κουρα,περνεις συνεχεια.και κατι αλλο αν θελω να παρω και κανα βιαγκρακι λαιτ να το παρω η θα εχουμε κανα περιεργο χημικο αποτελεσμα.για καλοκαιρι σκεφτομαι τεστο παραμπολαν και οξιμπολον. :grin:
Anapolon,πάρε τύπε........ :boobies: :boobies: :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εχω ξεκινησει οξυμπολον απο την δευτερα,γυμαζομαι απο δευτ εως παρασκ.σαβ/κο να παρω η  οχι??ο γυμναστις μου λεει να παρω γιατι ειναι σαν κουρα,περνεις συνεχεια.και κατι αλλο αν θελω να παρω και κανα βιαγκρακι λαιτ να το παρω η θα εχουμε κανα περιεργο χημικο αποτελεσμα.για καλοκαιρι σκεφτομαι τεστο παραμπολαν και οξιμπολον. :grin:

Ρε φίλε, έχεις ξεκινήσει κύκλο και δεν ξέρεις πότε πρέπει να παίρνεις και πότε όχι; Και ρωτάς και σ' αυτό το φόρουμ;
Μήπως να αναβάλλεις τον κύκλο για λίγο κι όταν και αν είσαι ποτέ όντως σοβαρά έτοιμος να τον ξεκινήσεις;

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ξεκινησει οξυμπολον απο την δευτερα,γυμαζομαι απο δευτ εως παρασκ.σαβ/κο να παρω η  οχι??ο γυμναστις μου λεει να παρω γιατι ειναι σαν κουρα,περνεις συνεχεια.και κατι αλλο αν θελω να παρω και κανα βιαγκρακι λαιτ να το παρω η θα εχουμε κανα περιεργο χημικο αποτελεσμα.για καλοκαιρι σκεφτομαι τεστο παραμπολαν και οξιμπολον. :grin:
γαμω τα φαρμακα φιλε ξεκινα να δεις πως θα σε παει και θα δεις μεγαλες διαφορες,βιαγκρα μη παρεις παρε σιαλις ειναι πιο καλο και εχει μεγαλυτερη διαρκεια μη βαλεις παραμπολοαν βαλε τεστο γουινστρολ και μπολτον αλλα βαλε αρκετο γιατι ειναι μακρινος εστερας και θα αργησει να σε πιασει και προτιμησε να παρεις αλφα φαρμ γιατι τα αλλα ειναι μουφα,βαλε και απο την τριτη βδομαδα κ μετα πριγκνιλ 5iu μεχρι και να τελειωσεις και μετα 20αρι νολβαντεξ για 4 βδομαδες για αποθεραπεια αυτα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γαμω τα φαρμακα φιλε ξεκινα να δεις πως θα σε παει και θα δεις μεγαλες διαφορες,βιαγκρα μη παρεις παρε σιαλις ειναι πιο καλο και εχει μεγαλυτερη διαρκεια μη βαλεις παραμπολοαν βαλε τεστο γουινστρολ και μπολτον αλλα βαλε αρκετο γιατι ειναι μακρινος εστερας και θα αργησει να σε πιασει και προτιμησε να παρεις αλφα φαρμ γιατι τα αλλα ειναι μουφα,βαλε και απο την τριτη βδομαδα κ μετα πριγκνιλ 5iu μεχρι και να τελειωσεις και μετα 20αρι νολβαντεξ για 4 βδομαδες για αποθεραπεια αυτα
:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για να ρωτας αυτα τα πραγματα σε αυτο το φορουμ εχεις μεσανυχτα κ ηλιθιοτητα που μπορει να σε στειλει στον ταφο!!!

το φαρμακο που λες ειναι per os(ηπαρ) και ειναι απο τα πιο βαρια που υπαρχουν στο θεμα sides..ο θεος μαζι σου..
το βιαγκρα(σιλδεναφιλη)δρα αυξανοντας τη ροη του αιματος στο σηραγγωδες σωμα..η δοση ειναι αυστηρα μια φορα ημερισιως..
προετοιμασου για εξαψεις,πονοκεφαλους και μεταβολες στη διαθεση..αυτα ειναι τα λαιτ..

σε υπερδοσολογια του ενος ή του αλλου,ναι μπορει να πας να βρεις το ζυζζ.

δεν προκειται να μπω σε διαδικασια να σου πω για τη μαλακια του να μπαινεις ον εν οψει καλοκαιριου,ουτε να προτεινω κατι αλλο..
η μοναδικη προταση που θα σου κανω αν θες να τρυπηθεις ειναι να βρεις εναν ανθρωπο με εμπειρια
τον οποιον εμπιστευεσαι ΠΛΗΡΩΣ για αυτα που σου λεει και σου δινει(γνησιοτητα)..

το να κανεις κυκλο μεσω ιντερνετ ή μονος σου(με βαση τις γνωσεις σου) ειναι αυτοκτονια!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
URL]]

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε φίλε, έχεις ξεκινήσει κύκλο και δεν ξέρεις πότε πρέπει να παίρνεις και πότε όχι; Και ρωτάς και σ' αυτό το φόρουμ;
Μήπως να αναβάλλεις τον κύκλο για λίγο κι όταν και αν είσαι ποτέ όντως σοβαρά έτοιμος να τον ξεκινήσεις;

το να κανεις κυκλο μεσω ιντερνετ ή μονος σου(με βαση τις γνωσεις σου) ειναι αυτοκτονια!

Μα γιατι τα λετε αυτα? Αφου εδω εχουμε τεραστιες μορφες και μεγαλους γνωστες του ειδους! Στελιο1234 ακους???  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:s&m_3:
Μα γιατι τα λετε αυτα? Αφου εδω εχουμε τεραστιες μορφες και μεγαλους γνωστες του ειδους! Στελιο1234 ακους???  :2funny:
To τσαμπα πεθανε,αφου ανεβηκε κατακορυφα το στατους μου γραφοντας στο μπουρδελοφορουμ ειχα σωρηδον προτασεις απο διαφορες εταιριες που θελουν να εκμεταλλευτουν τις γνωσεις μου,και να διαφημισω τα συμπληρωματα τους,με το αζημιωτον φυσικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom