Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε οικόσιτο, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την τρύπα του όζοντος τα έχεις ακουστά; Ίδια είναι η υπεριώδης ακτινοβολία που δεχόμαστε τώρα με τότε;
Πανε τραβα μια μαλακια ρε μπουλη,ξεκαθαρισες ακομα ποια προπονηση θα κανεις να  φτιαχτεις η ακομα ετοιμαζεσαι με 12 ΑΠΛΕΣ και προπονησεις ΤΡΠ και ΚΤΠ
ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΖΟΥΡΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙς ΠΕΡΔΙΚΙ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΒΥ ΟΙΛ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ :grin:

Δεν προλαβαινεις,το ειδωλο σου ο χιτμαν ομως ειναι δω για να σε κανει κτηνος,αφου εφτιαξε και τον μαστερ 21 θα φτιαξει και σενα :helpplea:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
   Κοίτα που θα αρχίσω να συμφωνω και με τον Μάστερ τώρα...

Πάει χάλασε ο  Ποδολαγνος...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποδολαγνε δε πα να γλυψεις καμια βρωμοπατουσα λεω γω να στανιαρεις,ξερεις απο αυτες με τις σαγιοναρες που ναι μες την μπιχλα :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ποδολαγνε δε πα να γλυψεις καμια βρωμοπατουσα λεω γω να στανιαρεις,ξερεις απο αυτες με τις σαγιοναρες που ναι μες την μπιχλα :2funny: :2funny:

Να σε δώ "οικόνισμα" στο ΜΕΝΣΑ κι ας ποθάνω!

Γεια σου Στελάκη σφίχτη!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Να σε δώ "οικόνισμα" στο ΜΕΝΣΑ κι ας ποθάνω!

Γεια σου Στελάκη σφίχτη!

Ακομα αναρωτιουνται πως ενας ελληνας καταφερε τετοια βαθμολογια,δοξασα την ελλαδα,και αμα βγαλω και το πιστοποιητικο σε καμια γκομενα θα μου ανοιξει τα ποδια κατευθειαν,δυστυχως τα λεφτα σου δεν πιανουν μια μπροστα μου

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ακομα αναρωτιουνται πως ενας ελληνας καταφερε τετοια βαθμολογια,δοξασα την ελλαδα,και αμα βγαλω και το πιστοποιητικο σε καμια γκομενα θα μου ανοιξει τα ποδια κατευθειαν,δυστυχως τα λεφτα σου δεν πιανουν τοπο μπροστα μου

Με το πιστοποιητικό γαμάς ρε τύπε;  :think: :think:

Κι εγώ νόμιζα πως γαμάς με την πούτσα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ακομα αναρωτιουνται πως ενας ελληνας καταφερε τετοια βαθμολογια,δοξασα την ελλαδα,και αμα βγαλω και το πιστοποιητικο σε καμια γκομενα θα μου ανοιξει τα ποδια κατευθειαν,δυστυχως τα λεφτα σου δεν πιανουν μια μπροστα μου
Στην Μολδαβια παντως εχεις γινει ανεκδοτο τυπε. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το μυαλο σου και μια λυρα λιγουρη
Εισαι ο μοναδικος ελληνας που πηγε στην μολδαβια και δεν γαμησε γιατι οι γκομενες γελαγαν μαζι σου επειδη απαιτουσες να σε κερασουν επειδη τις εβγαλες βολτα.
Εκει οντως εισαι διασημος. :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι ο μοναδικος ελληνας που πηγε στην μολδαβια και δεν γαμησε γιατι οι γκομενες γελαγαν μαζι σου επειδη απαιτουσες να σε κερασουν επειδη τις εβγαλες βολτα.
Εκει οντως εισαι διασημος. :grin:
Μη λες μαλακιες ρε καγκουρα σιγα μην ειχα την απαιτηση να με κερασουν οι πεινασμενες, γιαυτες εκει θεος ημουν εγω
τι ανεκδοτο να γινω σιγα μην βρουν αλλον σαν και μενα εκει,ξερολουκουμο ημουν γι αυτες

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Μια γαμάς με πιστοποιητικά, μια γαμάς με το μυαλό....

Με το τσουτσούνι γαμείς καθόλου ή το χεις μόνο για κατούρημα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν με ικανοποιησει το μυαλο τους μπορει να τις γαμησω κιολας,πρεπει να χει απο 100 και πανω στην μενσα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
  Με το πιστοποιητικό γαμάς ρε τύπε;   :think: :think:

Κι εγώ νόμιζα πως γαμάς με την πούτσα.
URL]]

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μη λες μαλακιες ρε καγκουρα σιγα μην ειχα την απαιτηση να με κερασουν οι πεινασμενες, γιαυτες εκει θεος ημουν εγω
τι ανεκδοτο να γινω σιγα μην βρουν αλλον σαν και μενα εκει,ξερολουκουμο ημουν γι αυτες

Στελαρας :  ΘΕΟΣ.
 Στελάρας :  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ
 Στελάρας :  ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ

Τρία σε ένα...

Τι VIDAL SASOON και μαλακίες....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν με ικανοποιησει το μυαλο τους μπορει να τις γαμησω κιολας,πρεπει να χει απο 100 και πανω στην μενσα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Δηλαδή πριν γαμήσεις ρωτάς αν έχει πιστοποιητικό ΜΕΝΣΑ για να δεις αν είναι 100 at least;

Και μπορεί μετά να τις γαμήσεις;

Το ερώτημα είναι άλλο...

όχι αν μπορεί να τις γαμήσεις....

Με τόσα αναβολικά που χεις πάρει... μπορείς να τις γαμήσεις;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Πανε τραβα μια μαλακια ρε μπουλη,ξεκαθαρισες ακομα ποια προπονηση θα κανεις να  φτιαχτεις η ακομα ετοιμαζεσαι με 12 ΑΠΛΕΣ και προπονησεις ΤΡΠ και ΚΤΠ
ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΖΟΥΡΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙς ΠΕΡΔΙΚΙ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΒΥ ΟΙΛ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ :grin:

Δεν προλαβαινεις,το ειδωλο σου ο χιτμαν ομως ειναι δω για να σε κανει κτηνος,αφου εφτιαξε και τον μαστερ 21 θα φτιαξει και σενα :helpplea:

Μόνος σου τα λες μόνος σου γελάς κακομοίρη. Στην ερώτηση αβαβά βεβαίως

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποδολαγνε θα ξαναβαλεις αντιηλιακο,νιωθεις ευγνωμων που σε εσωσα απο τον καρκινο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom