Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ετσι μαλακες πειτε τα,τα αναβολικα δεν προκαλουν καρκινο ουτε προβλημα στο συκωτι,στα νεφρα,στα αρχιδια και παει λεγοντας  :2funny:

ειναι και καλοκαιρι τωρα και θελουν ολοι να βγουν παραλια ,μια χαρα  :jerking:

παρτε να ''κοψετε'' να φανει ο και καλα ογκος που βαλατε το χειμωνα  :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Είναι ευρέως γνωστό.. Δεν έχω μελετήσει τις ντόπες, αλλά ξέρω ότι είναι ένα στακάρισμα τρεν-γουίνστρολ-άναβαρ και μία τέστο που δεν θυμάμαι το όνομα(νομίζω προπίονεητ) και γίνεσαι άγαλμα.. Δεν ξέρω περισσότερα και φυσικά δεν του είπα να τα πάρει.. Απλά αν είναι να πάρεις ΣΚΕΤΟ ντιαναμπόλ καλύτερα μείνε φυσικός...

Με συγχωρείς για την απάντηση αυτή αλλά εγώ ένα πράγμα ξέρω. Να μην ανακατεύομαι με πράγματα που δεν γνωρίζω και δεν είμαι σίγουρος. Πόσο μάλλον να λέω σε κάποιον άγνωστο τι αναβολικά να πάρει επειδή έχω ακούσει ότι κάνουν δουλειά.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Κοιτα οτι καποια βοηθανε,βοηθανε,απλα θελει ψαξιμο η να σε συμβουλευσει καποιος με γνωσεις.Απλα δεν κανουν θαυματα.Νομιζουν καποιοι οτι παιρνοντας χαπια ενω τσακιζουν σουβλακια,μπυρες,και πιτσες,οτι θα γινουν φετες.Θελει πολυ κοπο και ιδρωτα,και πανω απο ολα αυτοελεγχο.

Φαίνεται δεν κατάλαβες τι έγραψα. Εγώ γράφω για χαπάκια μούφες που έχει γεμίσει η αγορά από τα οποία κάποιοι κονομάνε χοντρά...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σαφως και κονομανε με τους βλακες εκει εξω  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ετσι μαλακες πειτε τα,τα αναβολικα δεν προκαλουν καρκινο ουτε προβλημα στο συκωτι,στα νεφρα,στα αρχιδια και παει λεγοντας  :2funny:
Ωραία τους τα χώνεις,ψηλέ μου............. :dancing: :dancing: :dancing:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν θελεις να παρεις αναβολικα πρεπει να εχεις λεφτα απο πισω να τρεχεις σε ενδοκρινολογους να σε ελεγχουν,αν δεχτει φυσικα κανεις να το κανει,αλλιως πας παιρνεις οτι μαλακια σου προτεινουν και οταν μεγαλωσεις και σου φυγει η γκαβλα λες τι μαλακας ημουν :S.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σωπα ρε,ειπε σωστη κουβεντα ο στελαρας  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σαφως και πρεπει να σε ελεγχει γιατρος καθε τρεις και λιγο αλλα και παλι αυτα ειναι γι αυτους που ειτε ειναι επαγγελματιες ειτε εχουν τρελα με το αθλημα το συγκεκριμμενο,οχι για τον καθε ασχετο που θελει να κανει σωμα σε 3 μηνες και παει και μπουκωνεται ο,τι φαρμακο υπαρχει  :headbang:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Με συγχωρείς για την απάντηση αυτή αλλά εγώ ένα πράγμα ξέρω. Να μην ανακατεύομαι με πράγματα που δεν γνωρίζω και δεν είμαι σίγουρος. Πόσο μάλλον να λέω σε κάποιον άγνωστο τι αναβολικά να πάρει επειδή έχω ακούσει ότι κάνουν δουλειά.
Δεν τα σκέφτηκα εγώ αυτά.. Τα έχω διαβάσει σε φόρουμ που μιλάνε για ντόπες κλπ..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ε αμα τα διαβασες σε φορουμ ... :2funny:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κανω καιρο χρηση και εχω παρει τα πιο πολλα απο οσα αναφερατε ,οποτε γατακι μην λετε αν δεν ξερετε.
τρεν-μαστερον-τεσρο ειναι το γνωσοτ cut mix.παιρνεις ενα χοντορ μπαλα και τον κανει ςανθρπωο σε 2 μηνες χοντρο χοντρα...

και ειμαι ακομη μεσα,και γι αολο οτ καλοκαιρ μεσ αθα ειμαι.για σους καταλαβουν..500-650μγ τεστο,900equipose,600-750npp ανα εβδομαδα.χαπια δεν παιρνω,τα θεωρω σπαταλη και απλα περισοτερο πιεση στο οργανισμο για το τιποτα,ισως σε μικρες δωσεις γι αοφελη οπως κατακρατησεις λγυθκογονου κτλ ναι,αλαλ σε μεγαλε ςμπα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Δεν τα σκέφτηκα εγώ αυτά.. Τα έχω διαβάσει σε φόρουμ που μιλάνε για ντόπες κλπ..

Ένα σοβαρό  forum υπάρχει πάνω στα αναβολικά και είναι με συνδρομή.
Μη βασίζεσαι σε αυτά που διαβάζεις στα υπόλοιπα γιατί οι περισσότεροι πάνε ψάχνοντας. Άσε που πέφτει τρελή διαφήμιση στα περισσότερα άρα και πολύ χρήμα για promotion.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
σε μερικοςυ πονεσε οτ κρανιο γτ πηαν να σκεφτουν..αφηστε το.
οσο για αυτοςυ που λενε οτι τα αναβολικα προκαλουν καρκινο..να κοιταχτουν σε κανα γιατρο γτ μαλλον εχουν εγκαφαλικο θεμα,οπως εκφυλιση κτλ...αντε.γατακια.

Είναι ευρέως γνωστό.. Δεν έχω μελετήσει τις ντόπες, αλλά ξέρω ότι είναι ένα στακάρισμα τρεν-γουίνστρολ-άναβαρ και μία τέστο που δεν θυμάμαι το όνομα(νομίζω προπίονεητ) και γίνεσαι άγαλμα.. Δεν ξέρω περισσότερα και φυσικά δεν του είπα να τα πάρει.. Απλά αν είναι να πάρεις ΣΚΕΤΟ ντιαναμπόλ καλύτερα μείνε φυσικός...

ειναι και καλοκαιρι τωρα και θελουν ολοι να βγουν παραλια ,μια χαρα  :jerking:

παρτε να ''κοψετε'' να φανει ο και καλα ογκος που βαλατε το χειμωνα  :2funny:

Αν θελεις να παρεις αναβολικα πρεπει να εχεις λεφτα απο πισω να τρεχεις σε ενδοκρινολογους να σε ελεγχουν,αν δεχτει φυσικα κανεις να το κανει,αλλιως πας παιρνεις οτι μαλακια σου προτεινουν και οταν μεγαλωσεις και σου φυγει η γκαβλα λες τι μαλακας ημουν :S.

κανω καιρο χρηση και εχω παρει τα πιο πολλα απο οσα αναφερατε ,οποτε γατακι μην λετε αν δεν ξερετε.
τρεν-μαστερον-τεσρο ειναι το γνωσοτ cut mix.παιρνεις ενα χοντορ μπαλα και τον κανει ςανθρπωο σε 2 μηνες χοντρο χοντρα...

και ειμαι ακομη μεσα,και γι αολο οτ καλοκαιρ μεσ αθα ειμαι.για σους καταλαβουν..500-650μγ τεστο,900equipose,600-750npp ανα εβδομαδα.χαπια δεν παιρνω,τα θεωρω σπαταλη και απλα περισοτερο πιεση στο οργανισμο για το τιποτα,ισως σε μικρες δωσεις γι αοφελη οπως κατακρατησεις λγυθκογονου κτλ ναι,αλαλ σε μεγαλε ςμπα.

Σπεσιαλ αφιερωση απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ σε εσας, φαρμακωμενοι φιλοι μου!!!
Γουσταρω equipoise και φαρμακακια για αλογακια κατσικακια και γουρουνακια να βγουμε ολοι ινες στην παραλια!!!
Παμε δυνατα!!!!
:rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

πόσους μήνες κύκλο και πόσους αποθεραπεία;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

οτι κανεις καιρο χρηση φαινεται απο τον τροπο που γραφεις. :2funny: :2funny:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχουν κυκλοι κτλ.εισαι μεσα συνεχεια απλα αλαζεις δοσεις,αυξανοντερς και ειονοντας ανα 3-4 μηνες.το να βγεςι εινα να χασεις .καλως η κακος αυτα δεν πολυλεγοντε αλαλ αν σου πει καποιος προ θα δεις.εγω ανα 4 μηνες μπαινω 2-4 εβδο. μονο τεστο,να φτιαξεις η χοληστερολη ,λιπιδια κτλ και μετα μεσα παλι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ρε τι παθαμε ...θες ρε φιλε να βγεις στην παραλια τουμπανος? κανε ΟΛΟ το χρονο σωστη διατροφη και προπονηση,κανε την αεροβια σου(κι ας λενε οτι μονο η διατροφη μετραει για να χασεις λιπος  :jerking: ) και βγες...

μη παιρνετε οτι διαβαζετε στα φορουμ γιατι απλως θελουν να τα πουλησουν και στ αρχιδια τους τι θα παθετε  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

Osmotic Diuretics
These are injectable drugs that act on the kidneys by essentially instructing the kidneys to release everything that comes in. Osmotic diuretics are non-discriminatory, meaning they remove any and all water that comes to the kidneys, regardless of proper electrolyte balance. These drugs override the function of the kidneys and can cause renal (kidney) failure. Osmotic diuretics are not overly common in bodybuilding.

Potassium-sparing Diuretics
These diuretics are milder, however create problems of their own. They reduce the re-absorption of sodium and water through the kidneys and flush them out of the body. They do, however discriminate by not flushing potassium(K) from the system. While these are slower acting and more tolerable, they can cause an excess of K in the body as they do not allow it to flush and keep the balance of electrolytes intact. This can cause, in extreme cases, cardiac dysrythmia (irregular heartbeats) and even sudden death in the most extreme cases.

Loop Diuretics
These are far and away the most commonly used diuretics in bodybuilding and the culprit in the vast majority of bodybuilding hospitalizations and deaths. Furosimide (brand name Lasix) is easily the most widely used loop diuretic and is cheap and readily available. Loop diuretics are used medicinally to treat high blood pressure and edema; and in cases of blood poisoning are used to flush the blood of toxins and foreign agents. Loop diuretics act directly on the kidneys and are another non-discriminatory diuretic in that they remove any and all fluids coming through the kidneys. They have a profound effect on the electrolyte balance as they literally flush potassium, sodium and calcium from the body with whatever fluid enters. Side effects include a drop in blood pressure, thickening of the blood (due to lack of fluids), fainting, renal failure, extreme cramping due to electrolyte imbalances, and death (due to muscular cramping of the heart). The drug is extremely powerful and, combined with other water reduction techniques employed by bodybuilders in contest preparation, it doesn’t take much Lasix to cause extremely detrimental health effects.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom