...«μπαχαλάκηδες» και «φυτιλάκηδες»,ψηλέ μου....τι περίμενες.......... :Sμια ερωτησουλα εκανα και...το γαμησατε το θεμα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Kαλημερα...επειδη διανυω κριση μεσης ηλικιας (40) εχω μπει σε διαδικασια εδω και λιγο καιρο να προσεξω την διατροφη μου και να κανω μια σχετικη γυμναστικη για να μην σαπισω...
Σχετικα με την διατροφη θελω να ρωτησω το εξης...Πριν κανα εξαμηνο μου εδωσε ενας φιλος ενα συμπληρωμα διατροφης της herbal life με πρωτεινη σογιας το οποιο μου ειπε οτι μπορει να αντικαταστησει ενα με δυο γευματα την μερα. Η αληθεια ειναι οτι με εχει βολεψει αρκετα γιατι μου κοβει την πεινα και πινω ενα καθε πρωι. Το κολπο λεει ειναι οτι ταιζεις τον οργανισμο με τα απαραιτητα, ενω απο εκει και περα δεν τρωει μυικη μαζα αλλα λιπος. Ισχυει? Και ενα αλλο, το συκωτι επιβαρυνεται με τετοια συμπληρωματα?
Anyway κανει και ενα 50ρικο, κανει τιποτα ή να το στειλω?
Επισης επειδη ειμαι συνεχεια πιασμενος μου προτεινε καποιος αργινινη. Επειδη διαβασα σχετικα, μηπως ειναι υπερβολη?
Σχετικα με την διατροφη θελω να ρωτησω το εξης...Πριν κανα εξαμηνο μου εδωσε ενας φιλος ενα συμπληρωμα διατροφης της herbal life με πρωτεινη σογιας το οποιο μου ειπε οτι μπορει να αντικαταστησει ενα με δυο γευματα την μερα. Η αληθεια ειναι οτι με εχει βολεψει αρκετα γιατι μου κοβει την πεινα και πινω ενα καθε πρωι. Το κολπο λεει ειναι οτι ταιζεις τον οργανισμο με τα απαραιτητα, ενω απο εκει και περα δεν τρωει μυικη μαζα αλλα λιπος. Ισχυει? Και ενα αλλο, το συκωτι επιβαρυνεται με τετοια συμπληρωματα?
Επισης επειδη ειμαι συνεχεια πιασμενος μου προτεινε καποιος αργινινη. Επειδη διαβασα σχετικα, μηπως ειναι υπερβολη?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τιποτα να μην παρεις.Λογικο ειναι να εισαι πιασμενος στην αρχη να κανεις υπομονη και θα περασει.ΜΗν παρεις κανενα σκευασμα στα 40 σου.Απλα φροντισε να τρως υγιεινα και μικρες ποσοτητες.Στο μυαλο ειναι ολα.Kαλημερα...επειδη διανυω κριση μεσης ηλικιας (40) εχω μπει σε διαδικασια εδω και λιγο καιρο να προσεξω την διατροφη μου και να κανω μια σχετικη γυμναστικη για να μην σαπισω...
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Οτιδήποτε περιέχει σόγια μακριά από μας τους άνδρες!περιέχει φυτο-οιστρογόνα και βλάπτει εκτός των άλλων και την γονιμότητά μας!
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Kαταρχας η χερμπαλλαιφ ειναι για κακομοιρηδες δευτερον την σογια πετα την στα σκουπιδια ολες μεταλλαγνμενες ειναιKαλημερα...επειδη διανυω κριση μεσης ηλικιας (40) εχω μπει σε διαδικασια εδω και λιγο καιρο να προσεξω την διατροφη μου και να κανω μια σχετικη γυμναστικη για να μην σαπισω...
μην παιρνεις αργινινη
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Kαταρχας η χερμπαλλαιφ ειναι για κακομοιρηδες δευτερον την σογια πετα την στα σκουπιδια ολες μεταλλαγνμενες ειναι
στα 40ρα καλύτερα άφθονο περπάτημα, μηχανήματα 12ρες επαναλήψεις, και άντε λίγο πρωτείνη ορού γάλακτος (whey), αν θες
σόγια οπωσδήποτε πάρε μία από το με 19 ευρώ τα 750 γραμμάρια χωρίς ζάχαρη! η herba έχει 50 ευρώ τα 400 γραμμάρια και είναι τίγκα στην ζάχαρη!!
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στα ποσο να παρει?Τιποτα να μην παρεις.Λογικο ειναι να εισαι πιασμενος στην αρχη να κανεις υπομονη και θα περασει.ΜΗν παρεις κανενα σκευασμα στα 40 σου.Απλα φροντισε να τρως υγιεινα και μικρες ποσοτητες.Στο μυαλο ειναι ολα.
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ασε τα σκευασματα και τις μαλακιες και αρχισε περπατημα που ειναι η καλυτερη γυμναστικη.οσον αφορα τη διατροφη κοψε ντελιβερι και μαλακιες και σιγα σιγα μειωσε τις ποσοτητες αν τρως πολυ.δε λες ουτε υψος ουτε βαρος οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ακουσεις κατι πιο συγκεκριμμενοKαλημερα...επειδη διανυω κριση μεσης ηλικιας (40) εχω μπει σε διαδικασια εδω και λιγο καιρο να προσεξω την διατροφη μου και να κανω μια σχετικη γυμναστικη για να μην σαπισω...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Στα 150Στα ποσο να παρει?
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eυχαριστω για τις σοφες σας απαντησεις
Ειμαι 1,82 και 83 κιλα για τον φιλο που ρωτησε, λιπος εχω γυρω στο 20% αν θυμαμαι καλα
Το θεμα με την herbal life ειναι οτι βολευει γιατι κοβει την ορεξη και δεν χρειαζεται να μαγειρευω διοτι εργενης και βαριεμαι. Ομως ενταξει ποσο θα πιω πια απο αυτο το πραγμα, απλα ηθελα να μαθω αν κανει τελικα αυτο που υποσχεται. Το ντελιβερυ ναι πρεπει να το κοψω, αν και συνηθως παραγγελνω απο εστιατοριο
Η αργινινη γιατι μακρια? Εχω αγορασει αλλα δεν εχω δοκιμασει, να το στειλω το μπουκαλι? η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να μην κανω καμμια μαλακια και τραυματιστω, λιγους μηνες αλλωστε εχω ξεμπερδεψει με μια τενοντιτιδα που με ταλαιπωρησε πανω απο χρονο την οποια την επαθα γιατι υπερεβαλλα εαυτον πιστευοντας οτι ειμαι ακομα πιτσιρικας
Λοιπον σε γενικες γραμμες ειμαι 40 δεν εχω γυμναστει σχεδον ποτε συστηματικα εκτος απο 3 χρονια (25-28)
Βαριεμαι αφορητα το γυμναστηριο και την ατμοσφαιρα εκει αρα δεν το βλεπω να παταω. Εχω χωρο σπιτι και πηρα μονοζυγο, αλτηρες, παγκο και αν με παει λεω να παρω τον αλλο μηνα σακο και ενα πολυμηχανημα με τροχαλιες. Επισης προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να παει για τρεξιμο (αντι περπατημα) αλλα δεν ξερω πως να το κανω πχ ποσες φορες την βδομαδα, ποση διαρκεια, σε τι ρυθμο πρεπει να τρεξωγια να να φυγει η μπακα για να ριξω το ποσοστο λιπους
Περπατημα μου το εχουν ξαναπει, νιωθω ομως κωλογερος να βγαινω και να περπαταω μονο, το τρεξιμο καθαριζει και το κεφαλι, μου ταιριαζει καλυτερα
Ειμαι 1,82 και 83 κιλα για τον φιλο που ρωτησε, λιπος εχω γυρω στο 20% αν θυμαμαι καλα
Το θεμα με την herbal life ειναι οτι βολευει γιατι κοβει την ορεξη και δεν χρειαζεται να μαγειρευω διοτι εργενης και βαριεμαι. Ομως ενταξει ποσο θα πιω πια απο αυτο το πραγμα, απλα ηθελα να μαθω αν κανει τελικα αυτο που υποσχεται. Το ντελιβερυ ναι πρεπει να το κοψω, αν και συνηθως παραγγελνω απο εστιατοριο
Η αργινινη γιατι μακρια? Εχω αγορασει αλλα δεν εχω δοκιμασει, να το στειλω το μπουκαλι? η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να μην κανω καμμια μαλακια και τραυματιστω, λιγους μηνες αλλωστε εχω ξεμπερδεψει με μια τενοντιτιδα που με ταλαιπωρησε πανω απο χρονο την οποια την επαθα γιατι υπερεβαλλα εαυτον πιστευοντας οτι ειμαι ακομα πιτσιρικας
Λοιπον σε γενικες γραμμες ειμαι 40 δεν εχω γυμναστει σχεδον ποτε συστηματικα εκτος απο 3 χρονια (25-28)
Βαριεμαι αφορητα το γυμναστηριο και την ατμοσφαιρα εκει αρα δεν το βλεπω να παταω. Εχω χωρο σπιτι και πηρα μονοζυγο, αλτηρες, παγκο και αν με παει λεω να παρω τον αλλο μηνα σακο και ενα πολυμηχανημα με τροχαλιες. Επισης προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να παει για τρεξιμο (αντι περπατημα) αλλα δεν ξερω πως να το κανω πχ ποσες φορες την βδομαδα, ποση διαρκεια, σε τι ρυθμο πρεπει να τρεξω
Περπατημα μου το εχουν ξαναπει, νιωθω ομως κωλογερος να βγαινω και να περπαταω μονο, το τρεξιμο καθαριζει και το κεφαλι, μου ταιριαζει καλυτερα
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εγω περπαταω απο τα 17 συστηματικα και ειμαι 21 και δεν ειμαι καλογερος παιρνω φαι και νερο καμια φορα και περπαταω κανα 5ωρο στο βουνοEυχαριστω για τις σοφες σας απαντησεις
Βαριεμαι αφορητα το γυμναστηριο και την ατμοσφαιρα εκει αρα δεν το βλεπω να παταω. Εχω χωρο σπιτι και πηρα μονοζυγο, αλτηρες, παγκο και αν με παει λεω να παρω τον αλλο μηνα σακο και ενα πολυμηχανημα με τροχαλιες. Επισης προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να παει για τρεξιμο (αντι περπατημα) αλλα δεν ξερω πως να το κανω πχ ποσες φορες την βδομαδα, ποση διαρκεια, σε τι ρυθμο πρεπει να τρεξωγια να να φυγει η μπακαγια να ριξω το ποσοστο λιπους
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ωραιος...Εγω ειμαι 40 ομως και εχω υποχρεωσεις δεν μπορω να τρεχω στα βουνα για 5 ωρες σε καθημερινη βαση. Και εγω περπαταω, αλλα δεν μου φτανει...εγω περπαταω απο τα 17 συστηματικα και ειμαι 21 και δεν ειμαι καλογερος παιρνω φαι και νερο καμια φορα και περπαταω κανα 5ωρο στο βουνο
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οχι καθε μερα 5 ωρες σπανια.1,5 ωρα καθε μερα.εσυ που εχεις δουλειες μια ωρα σε σχετικα γρηγορο ρυθμο εισαι καλαΩραιος...Εγω ειμαι 40 ομως και εχω υποχρεωσεις δεν μπορω να τρεχω στα βουνα για 5 ωρες σε καθημερινη βαση. Και εγω περπαταω, αλλα δεν μου φτανει...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Παντως για το υψος σου το βαρος σου ειναι μια χαρα,αν εχεις καπου λιγο λιπος πιστευω θα εχεις στην περιοχη της κοιλιας.Εμενα που ειμαστε και ιδια ηλικια,με βοηθησε παρα πολυ το ανεβασμα σκαλας.Βγες μια ωριτσα εξω,βρες ενα μερος που να εχει μπολικα σκαλοπατια,και ξεκινα να τα ανεβαινεις οσο πιο γρηγορα μπορεις,και μολις φτασεις επανω,κατεβα τα σιγα σιγα,και μετα παλι το ιδιο.Καντο 5 φορες καθε μερα,και μετα απο 2-3 μερες,θα νοιωσεις τους κοιλιακους σου να σε γαμανε στους πονους.Αν ομως κανεις και μια σωστη διατροφη,μετα απο 1 μηνα θα βλεπεις την κοιλια σου και δεν θα το πιστευεις.Ωραιος...Εγω ειμαι 40 ομως και εχω υποχρεωσεις δεν μπορω να τρεχω στα βουνα για 5 ωρες σε καθημερινη βαση. Και εγω περπαταω, αλλα δεν μου φτανει...
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
μπολικα σκαλοπατια,και ξεκινα να τα ανεβαινεις οσο πιο γρηγορα μπορεις,και μολις φτασεις επανω,κατεβα τα σιγα σιγα,και μετα παλι το ιδιο.Καντο 5 φορες καθε μερα
Ο άνθρωπος είναι 40 και αγύμναστος. Θέλεις να τον στείλεις αδιάβαστο??
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
οχι καθε μερα 5 ωρες σπανια.1,5 ωρα καθε μερα.εσυ που εχεις δουλειες μια ωρα σε σχετικα γρηγορο ρυθμο εισαι καλα
Και θα φυγει η κοιλια με αυτον τον τροπο?
Βασικα ειχα παει 99 κιλα λογω γαμου μετα ομως το διαζυγιο ξαναεγινα ανθρωπος και τα εχασα. Τα εχασα, τροπος του λεγειν, γιατι η κοιλια παρεμεινε για καποιον ανεξηγητο λογο οπως επισης και μια γενικη χαλαρωση. Ετσι μπηκα στην διαδικασια αυτη, για να αποκαταστησω τα λαθη του παρελθοντος. Πιστευεις οτι ειναι αρκετη μια ισσοροπημενη διατροφη και περπατημα μονο, για να φτασω εκει που θελω?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι με το υποτιμας το περπατημαΚαι θα φυγει η κοιλια με αυτον τον τροπο?
Βασικα ειχα παει 99 κιλα λογω γαμου μετα ομως το διαζυγιο ξαναεγινα ανθρωπος και τα εχασα. Τα εχασα, τροπος του λεγειν, γιατι η κοιλια παρεμεινε για καποιον ανεξηγητο λογο οπως επισης και μια γενικη χαλαρωση. Ετσι μπηκα στην διαδικασια αυτη, για να αποκαταστησω τα λαθη του παρελθοντος. Πιστευεις οτι ειναι αρκετη μια ισσοροπημενη διατροφη και περπατημα μονο, για να φτασω εκει που θελω?
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Eυχαριστω για τις σοφες σας απαντησεις
Βαριεμαι αφορητα το γυμναστηριο και την ατμοσφαιρα εκει αρα δεν το βλεπω να παταω. Εχω χωρο σπιτι και πηρα μονοζυγο, αλτηρες, παγκο και αν με παει λεω να παρω τον αλλο μηνα σακο και ενα πολυμηχανημα με τροχαλιες. Επισης προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να παει για τρεξιμο (αντι περπατημα) αλλα δεν ξερω πως να το κανω πχ ποσες φορες την βδομαδα, ποση διαρκεια, σε τι ρυθμο πρεπει να τρεξωγια να να φυγει η μπακαγια να ριξω το ποσοστο λιπους
Να μην νοιώθεις καθόλου κωλόγερος. Φορμίτσα, αθλητικό παπουτσάκι, ακουστικά με μουσικούλα για να περάσει η ώρα ευχαριστα. Εχουν βγει και κάτι παπάρια στικάκια όπου μπορείς να αποθηκεύσεις την αγαπημένη σου μουσική από τον υπολογιστή και να ακούς τα τραγούδια που σου αρέσουν ενώ περπατάς.
Όσο δεν είχα μουσική έκανα 1 ωρα περπάτημα και κουραζόμουν. Από τη στιγμή που έβαλα και μουσική στο πρόγραμμα, κάνω δυο ωρίτσες χωρίς ζόρι καθόλου. Και μέσα σε αυτό το διάστημα ρίχνω και κάνα τζόγκινγκ όταν ακούω τούτο....
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ναι με το υποτιμας το περπατημα
Ενταξει ρε τυπε, ψηθηκα, θα το δοκιμασω και θα σου πω...
Για μονοζυγο, αλτηρες, σακο εισαι αρνητικος?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οχι δεν ειμαι αλλα οταν βαζεις πολλα μετα γινεται μπουρδελο και εξαλλου ειπες δεν εχεις χρονο. αμα εχεις μπορεις να τα προσθεσεις φυσικα.Ενταξει ρε τυπε, ψηθηκα, θα το δοκιμασω και θα σου πω...
Για μονοζυγο, αλτηρες, σακο εισαι αρνητικος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις