Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο το βαρος που λες ειναι για γυναικες,αν ειναι ενας αντρας 1,80 και 70 κιλα θα ειναι σαν τον ψαλτη στις παλιες ταινιες.Το ιδανικο για εναν αντρα ειναι 5 με 10 κιλα πανω απο το υψος του.

5-10 κιλά παραπάνω και να μην είσαι ουσιαστικά πλαδαρός και "χοντρός"(να μην έχεις κοιλιά-ψωμάκια) θέλει να γυμνάζεσαι συστηματικά για πολλά χρόνια.. Και δεν νομίζω ότι είναι ιδανικό βάρος για το πως αντιλαμβάνονται την καλαισθησία η πλειοψηφία των ανθρώπων..
Για τα δικά μου γούστα θα συμφωνήσω ότι είναι τοπ στα 5 κιλά πάνω από το ύψος και με κάνα 11-12% ποσοστό λίπους.. (Αυτός είναι και ο στόχος μου)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Εγω μιλαω για γυμνασμενους,αμα εισαι σε αυτα τα κιλα αλλα αγυμναστος εντελως,θα εχεις ατσουμπαλο σωμα,αλλα δεν νομιζω να λεγεσαι χοντρος.Σε αυτα τα κιλα με ενα σχετικα γυμνασμενο σωμα,και δεν μιλαω για υπερβολες οπως ο τυπος στις φωτο εισαι μια χαρα.

10 κιλα πανω απο το υψος ειναι δηλαδη κανονικο?

επρεπε να σε ειχα μαζει μου τοτε σε προσφατο τσεκ απ

οταν ο γιατρος μου ειπε να χασω κιλα

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αυτά που λέω εγώ είναι αυτά που λένε οι επιστήμονες διαιτολόγοι. Άλλο αν εσείς οι γυμναστηριακοί δεν τα έχετε ακούσει ποτέ στη ζωή σας.

Η εξαίρεση, που έγραψα απ' την αρχή, αφορά ανθρώπους που κάνουν βάρη. Αυτοί έχουν αυξημένο μυικό ιστό και μπορεί να ζυγίζουν πολλά κιλά χωρίς να έχουν καθόλου λίπος.

Για έναν άνθρωπο που δεν κάνει βάρη, ισχύει αυτό που έγραψα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
5-10 κιλά παραπάνω και να μην είσαι ουσιαστικά πλαδαρός και "χοντρός"(να μην έχεις κοιλιά-ψωμάκια) θέλει να γυμνάζεσαι συστηματικά για πολλά χρόνια.. Και δεν νομίζω ότι είναι ιδανικό βάρος για το πως αντιλαμβάνονται την καλαισθησία η πλειοψηφία των ανθρώπων..
Για τα δικά μου γούστα θα συμφωνήσω ότι είναι τοπ στα 5 κιλά πάνω από το ύψος και με κάνα 11-12% ποσοστό λίπους.. (Αυτός είναι και ο στόχος μου)

γιατρος μου ειπε προσφατα πως το ιδανικο ειναι ιδιο βαρος με υψος

ισως και 5 κιλα πιο κατω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
10 κιλα πανω απο το υψος ειναι δηλαδη κανονικο?

επρεπε να σε ειχα μαζει μου τοτε σε προσφατο τσεκ απ

Φιλε μου για να σου ειπε να χασεις κιλα λογικα θα εχεις πολυ συσωρευμενο λιπος και θα ειχες αυξημενη χοληστερινη,τριγλυκεριδια και ποιος ξερει τι αλλο,δεν ειναι υπερβολικα τα 10 κιλα παραπανω απο το υψος σου,απλα εγω μιλαω για αυτους που γυμναζομαστε μιας και εδω ειναι θεμα για γυμναστηριο.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε μου για να σου ειπε να χασεις κιλα λογικα θα εχεις πολυ συσωρευμενο λιπος και θα ειχες αυξημενη χοληστερινη,τριγλυκεριδια και ποιος ξερει τι αλλο,δεν ειναι υπερβολικα τα 10 κιλα παραπανω απο το υψος σου,απλα εγω μιλαω για αυτους που γυμναζομαστε μιας και εδω ειναι θεμα για γυμναστηριο.

οκ ετσι δεκτο

αλλα νομιζω πως αυτοι που γυμναζονται συστηματικα ειναι μειοψηφια

οποτε για τους περισσοτερους το +10 κιλα ειναι υπερβολικο

υπερβολικο αλλα δυστυχως πραγματικοτητα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οκ ετσι δεκτο

αλλα νομιζω πως αυτοι που γυμναζονται συστηματικα ειναι μειοψηφια

οποτε για τους περισσοτερους το +10 κιλα ειναι υπερβολικο

υπερβολικο αλλα δυστυχως πραγματικοτητα
Δεν χρειαζεται να γυμναζεσαι συστηματικα μιση ωρα να αφιερωσεις την ημερα και να προσεξεις λιγο την διατροφη σου,θα πετυχεις θαυματα και στο σωμα και πολυ περισσοτερο στην υγεια σου,χωρις να το καταλαβεις.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ΒΜΙ calculator από το NIH (εθνικό ινστιτούτο υγείας των ΗΠΑ):

Αν εισάγουμε 180 ύψος και 70 κιλά βάρος μας βγάζει BMI 21.6 που βρίσκεται ακριβώς στο μέσο της κατηγορίας normal weight.

Στο ίδιο σάιτ αναφέρονται και οι περιορισμοί του δείκτη BMI:

Although BMI can be used for most men and women, it does have some limits:
It may overestimate body fat in athletes and others who have a muscular build.
It may underestimate body fat in older persons and others who have lost muscle.

Δε με εκπλήσσει που εγώ έχω δίκιο και οι σκονάκηδες είναι άσχετοι.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Αν εισάγουμε 180 ύψος και 70 κιλά βάρος μας βγάζει BMI 21.6 που βρίσκεται ακριβώς στο μέσο της κατηγορίας normal weight.

Τύπε το 10 κιλά κάτω από το ύψος ανήκει όντως στο κανονικός-λεπτός.. Δεν θα είσαι κοκκαλιάρης φυσικά.. Το Στάθης Ψάλτης που λέει ο Μάστερ θέλει 20-25 κιλά κάτω από το ύψος..  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ο εξυπνος ξερει ποτε να σταματησει,ενας ηλιθιος επιμενει.Εξηγουμε οτι εδω μεσα μιλαμε για γυμνασμενους.Εσυ συνεχιζεις τις ασυναρτησιες σου.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ο εξυπνος ξερει ποτε να σταματησει,ενας ηλιθιος επιμενει.Εξηγουμε οτι εδω μεσα μιλαμε για γυμνασμενους.Εσυ συνεχιζεις τις ασυναρτησιες σου.

Σκάσε μωρή σφηνόπουτσα. Δεν τα γράφω για σένα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Στην υγεία περισσότερο επιβαρυντικό είναι το ενδοσπλαχνικό λίπος που το υπολογίζεις προσεγγιστικά μετρώντας την περιφέρεια της κοιλιάς κάτω απ' τον αφαλό. Αν είναι πάνω από 102 θεωρείται επικίνδυνο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Βάγγο, πώς τα πας γενικά αν επιτρέπεται; (κιλά, ποσοστό λίπους κ.τ.λ.)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στην υγεία περισσότερο επιβαρυντικό είναι το ενδοσπλαχνικό λίπος που το υπολογίζεις προσεγγιστικά μετρώντας την περιφέρεια της κοιλιάς κάτω απ' τον αφαλό. Αν είναι πάνω από 102 θεωρείται επικίνδυνο.
101

στο τσακ :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τελικά,εσύ πρέπει να τον παίρνεις.............. :2funny: :2funny: :2funny:

Τουλάχιστον δε δένω τα κορδόνια μου κομπάκια λες και πηγαίνω δημοτικό ακόμα  :birdman:

HwJtmUD.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο πιο πανω ποιος ειναι;  :think:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βάγγο, πώς τα πας γενικά αν επιτρέπεται; (κιλά, ποσοστό λίπους κ.τ.λ.)

Τα πάω σχετικά καλά. Έχω στεγνώσει λίγο ακόμα.. Ποσοστό πρέπει να μαι 12-12,5% (εκτίμηση) καθώς βλέπω θολά κοιλιακούς και από τα πλάγια είμαι  σχεδόν τέρμα λιωμένος στα 76 κιλά είμαι τώρα.(1.78 ύψος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom