Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αντίθετα μετά την προπόνηση έχουμε μείωση έκκρισης ινσουλίνης και αύξηση κορτιζόλης.
Πρέπει να αυξήσουμε απότομα την ινσουλίνη λαμβάνοντας δεξτρόζη η οποία περνάει κατ ευθείαν στο αίμα σε αντίθεση με τη φρουκτόζη.
Καλο ειναι να μην προτεινεις στους ανθρωπους δεξτροζη και αλλες μαλακιες οπως οι ρυζογκοφρετες που προτεινουν στον κοσμο οι μιστεραδες στο σαιτ,πραγματικα τον λυπαμαι τον κοσμο που παει και αγοραζει αυτα τα σκουπιδια για συμπληρωματα.
Οι ανθρωποι μεχρι και συζητηση καναν ποσο κανει η δεξτροζη,δεν τα χρειαζεται κανεις αυτα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Δηλαδή εσύ είσαι ντουλάπας;

Ψιτ! Ντουλάπα! Μη σφιγγεσαι τόσο πολύ. Μπορεί να κλάσεις και να λερώσεις κατά λάθος το βρακάκι σου!

:2funny: :2funny: :2funny:
Αμα σου αρεσει το σωμα σου και διατηρησαι αδυνατος ειναι αρκετο για γεροντια 45χρονους,εγω ως τεκνο πρεπει να προσελκυω τις νεανιδες που με ποθουν για το κορμι μου :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν παίρνω "σκληρά πράματα"...................μόνο συμπληρώματα διατροφής..... :humpleg:

Πάρε βρε! Μεθυλτριονολόνη... Γαμώ τα αναβολικά!

Και σε άλογα κούρσας την δίνουν για να πηγαίνουν πιο γρηγορα!

Θα ανακυρηχτείς και Μίστερ Πετράλωνα 2013 σαν τον Στέλιο 12345

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
Όταν η προπόνηση δεν είναι "προπόνηση" ένα απλό σάκχαρο είναι προτιμότερο από τη φρουκτόζη της μπανάνας γιατί προκαλεί άμεση έκκριση ινσουλίνης, αναπληρώνει άμεσα το μυικό γλυκογόνο κλπ κλπ. Αντίθετα η φρουκτόζη περνάει πρώτα από το συκώτι.
Η δεξτρόζη είναι ένα απλό σάκχαρο και είναι φτηνή στα φαρμακεία.
Μπορείς βέβαια να τρως παράλληλα και τις μπανάνες αν πεινάς. 

Ευχαριστώ αρχηγε. Αν δεν σου κάνει κοπο να ρωτησω ακομα κατι μια και εχεις γνωσεις.
Επειδη λογω δουλειας δεν μπορω να τρωω κανονικα και βαρεθηκα τα ασπραδια και τα σαντουιτς το σκεφτομαι να παρω  πρωτεινη αντικαταστασης γευματος, την Dymatize Elite Fusion 7. Τι γνωμη εχεις??

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αμα σου αρεσει το σωμα σου και διατηρησαι αδυνατος ειναι αρκετο για γεροντια 45χρονους,εγω ως τεκνο πρεπει να προσελκυω τις νεανιδες που με ποθουν για το κορμι μου :grin:

Οι χαζονεανίδες μπορεί.

Οι όμορφες νεανιδες ποθούν το χρήμα και το μυαλό των  45χρονων γέρων.

;)

και οι γέροι το  :knockinb:  :fuck2:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρίξε μια ματιά εδώ:Ακόμα και καραμέλες με βιταμίνη C να πάρεις,γράφει στις οδηγίες "υπερδοσολογία μπορεί να επιφέρει στομαχικό άλγος".
Κάλλιο.Προκαλεί Υπερκαλιαιμία
Ασβέστιο.υπερασβεστιαιμια
Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ  C ΠΕΡΙΕΧΕΙ αλκοολες που δημιουργουν προβλημα στο στομαχι, οχι η βιταμινη
Στην ελλαδα με τους τονους ιδρωτα που ριχνεις ειναι απιθανο να παθεις υπερκαλιαιμια ιδιως με τις σαβουρες που τρωει ο κοσμος,και το τοξικο αλατι που τρωει
Το ασβεστιο αν το παρεις μονο του χωρις τις βιταμινες που χρειαζονται να παρεις μαζι του για να αφομοιωθει θα παθεις υπερασβεσταιμια.
Απο τα λιγα που ειπα μπορεις να καταλαβεις οτι το προβλημα δεν ειναι τα συμπληρωματα αλλα η ελλειψη γνωσεων στο πως να τα χρησιμοποιησεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ  C ΠΕΡΙΕΧΕΙ αλκοολες που δημιουργουν προβλημα στο στομαχι, οχι η βιταμινη
Στην ελλαδα με τους τονους ιδρωτα που ριχνεις ειναι απιθανο να παθεις υπερκαλιαιμια ιδιως με τις σαβουρες που τρωει ο κοσμος,και το τοξικο αλατι που τρωει
Το ασβεστιο αν το παρεις μονο του χωρις τις βιταμινες που χρειαζονται να παρεις μαζι του για να αφομοιωθει θα παθεις υπερασβεσταιμια.
Απο τα λιγα που ειπα μπορεις να καταλαβεις οτι το προβλημα δεν ειναι τα συμπληρωματα αλλα η ελλειψη γνωσεων στο πως να τα χρησιμοποιησεις

μαστορα εδω μια απαντηση?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ξέρω από "φάρμακα" τύποι ποδολάγνος & kosnik26 ,αλλά δεν καταναλώνω! Παίρνω απλά σκευάσματα..... :s&m_1:

Και πως θα χτυπήσουμε την πρωτιά;

Μίστερ Πετραλωνα 2013 τα λένε αυτά! Δεν είναι παίξε γέλασε...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οι χαζονεανίδες μπορεί.

Οι όμορφες νεανιδες ποθούν το χρήμα και το μυαλό των  45χρονων γέρων.

;)

και οι γέροι το  :knockinb:  :fuck2:
Αγορι μου κανε λεφτα και πηδα οσες θες,εγω χωρις να δουλευω σα το ζωο για να ταιζω τις φτωχομπινεδες,ενα μουνακι καλο θα το βγαλω.
Οταν λες μυαλο εννοεις τις τεραστιες γνωσεις σου στην διατροφη :helpplea: :helpplea:,εγω θα προτεινα να γραψεις κανα βιβλιο ,θα εχεις τρελλες πωλησεις :2funny: :2funny:.
Δυστυχως φιλε μου και στο μυαλο υπερτερω 116 στο τεστ μενσα εχω,που ισοδυναμει στο 12% του πλυθησμου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμπαλε στελακη, μια απλη ερωτηση και τα κανεις πανω σου. προτιμας να κανεις τον ξυπνιο στον κακομοιρη τον ποδολαγνο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όταν η προπόνηση δεν είναι "προπόνηση" ένα απλό σάκχαρο είναι προτιμότερο από τη φρουκτόζη της μπανάνας γιατί προκαλεί άμεση έκκριση ινσουλίνης, αναπληρώνει άμεσα το μυικό γλυκογόνο κλπ κλπ. Αντίθετα η φρουκτόζη περνάει πρώτα από το συκώτι.
Η δεξτρόζη είναι ένα απλό σάκχαρο και είναι φτηνή στα φαρμακεία.
Μπορείς βέβαια να τρως παράλληλα και τις μπανάνες αν πεινάς.  
,
Η δεξτροζη δεν ειναι τροφιμο ειναι ακομα μια μαλακια που πασαραν στους αδαης μιστεραδες για να τα κονομαν,στην ουσια ειναι κοινη ζαχαρη και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται,και εχει ολες τις αρνητικες συνεπειες που δημιουργει η γρηγορη αυξηση της ινσουλινης
Η δεξτροζη δεν περιεχει θρεπτικα συστατικα για να αναπληρωσει το γλυκογονο το πιο πιθανο να μετατραπει σε λιπος

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε, δεν είναι ότι δεν το παραδέχομαι, αλλά δεν αποδέχομαι την τόσο σημασία που δίνουμε, ειδικά εμείς που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά, και ξεχνάμε να... γυμναστούμε.
Π.χ. δε γίνεται να κάνεις 45 κιλά τροχαλία και να θες αξιοπρεπή φτερά, ούτε να κάνεις 80 κιλά πάγκο και να θες στήθη σαν του βιν ντίζελ.
Το ότι οι περισσότεροι γυμνάζονται λάθος το καταλαβαίνεις απ' το όταν σταματήσουν, που εξαφανίζονται οι μύες σε μια βδομάδα, ή πρήζονται μόνο σε έντονη δραστηριότητα που συμμετέχει όλο το σώμα όπως κολύμπι.
Οι μυες εξαφανιζονται επειδη δεν συνεχιζουν την διατροφη που καναν οχι επειδη καναν λαθος την προπονηση

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βρες μου το ποστ

Και διατροφή ακολουθώ με βάση τις συμβουλές της ενδοκρινολόγου μου.Εκτός αν έχεις σκοπό να τη βγάλεις κι αυτή άχρηστη
Τα κονομα η ενδοκρινολογος εμαθα,φανταζομαι ποσα θα σου παιρνει την επισκεψη,προσωπικα δεν δεχομαι διατροφικες συμβουλες απο κανενος ειδους γιατρο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αμπαλε στελακη, μια απλη ερωτηση και τα κανεις πανω σου. προτιμας να κανεις τον ξυπνιο στον κακομοιρη τον ποδολαγνο
Τα προηγουμενα ποστ κοιτουσα,για ποια συμπληρωματα εννοεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom