ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
μπορει να φαινεσαι 100% υγιης αλλα αν δεν κανεις συγκεκριμμενες εξετασεις κι οχι γενικες τοτε δεν μπορεις να ξερεις αν εχεις κατι.
λογου χαρη μπορει να εχεις μια παθηση στην καρδια που να μη φαινεται με ενα απλο καρδιογραφημα.
ομοιως εαν καποιος εχει χαλια εξετασεις στην ουσια μπορει να μη παθει ποτε τιποτα.
σε αυτο δεν εχει αδικο ο στελαρας και μπορω να το επιβεβαιωσω και με παραδειγματα απο το κοντινο μου περιβαλλον.
σε αυτο που ειναι μαλακας ομως ειναι η συνεχης προσπαθεια του να μας βγαλει ολους αχρηστους τη στιγμη που δε μας εχει δει καν
ακομα θυμαμαι την απιστευτη συμβουλη που ειχε δωσει σε εναν που ρωτουσε για πρωτεινες και γενικως για συμπληρωματα να παει σε εναν φουσκωτο και να τον ρωτησει τι να του δωσει
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα μέρη του σώματος.
Επειδή έχω συγκεκριμένη πάθηση στην καρδιά (μπλοκ αριστερού σκελους), μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ένα απλό καρδιογράφημα μπορεί να βρει σχεδόν τα πάντα που αφορούν την καρδιά.
Από ένα απλό καρδιογράφημα στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ βρέθηκα στο ΕΛΙΚΑΡ του Ιπποκρατείου να κάνω γενικές εξετάσεις καρδιάς.
HOLTER, Ηλεκτροφυσιολογικός έλεγχος, τεστ κοπώσεως κλπ κλπ.
Τρεις μέρες με παιδεύανε μέχρι να βρουν τι ακριβώς έχω.
5 Πανεπιστημιακοί γιατροί πέσανε πάνω μου.
Σόρρυ φίλε αλλά κάνεις τεράστιο λάθος. Τουλάχιστον όσον αφορά την καρδιά, ένα απλό καρδιογράφημα που κάτι δείχνει λάθος στην ομαλή λειτουργία, μπορεί να σε παραπέμψει σε αλλες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις για να δεις τι ακριβώς έχεις.