Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μπορει να φαινεσαι 100% υγιης αλλα αν δεν κανεις συγκεκριμμενες εξετασεις κι οχι γενικες τοτε δεν μπορεις να ξερεις αν εχεις κατι.

λογου χαρη μπορει να εχεις μια παθηση στην καρδια που να μη φαινεται με ενα απλο καρδιογραφημα.

ομοιως εαν καποιος εχει χαλια εξετασεις στην ουσια μπορει να μη παθει ποτε τιποτα.

σε αυτο δεν εχει αδικο ο στελαρας  :2funny: και μπορω να το επιβεβαιωσω και με παραδειγματα απο το κοντινο μου περιβαλλον.

σε αυτο που ειναι μαλακας ομως ειναι η συνεχης προσπαθεια του να μας βγαλει ολους αχρηστους τη στιγμη που δε μας εχει δει καν  :jerking:  

ακομα θυμαμαι την απιστευτη συμβουλη που ειχε δωσει σε εναν  που  ρωτουσε για πρωτεινες και γενικως για συμπληρωματα να παει σε εναν φουσκωτο και να τον ρωτησει τι να του δωσει   :2funny:

Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα μέρη του σώματος.

Επειδή έχω συγκεκριμένη πάθηση στην καρδιά (μπλοκ αριστερού σκελους), μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ένα απλό καρδιογράφημα μπορεί να βρει σχεδόν τα πάντα που αφορούν την καρδιά.

Από ένα απλό καρδιογράφημα στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ βρέθηκα στο ΕΛΙΚΑΡ του Ιπποκρατείου να κάνω γενικές εξετάσεις καρδιάς.

HOLTER, Ηλεκτροφυσιολογικός έλεγχος, τεστ κοπώσεως κλπ κλπ.

Τρεις μέρες με παιδεύανε μέχρι να βρουν τι ακριβώς έχω.

5 Πανεπιστημιακοί γιατροί πέσανε πάνω μου.

Σόρρυ φίλε αλλά κάνεις τεράστιο λάθος. Τουλάχιστον όσον αφορά την καρδιά,  ένα  απλό καρδιογράφημα που κάτι δείχνει λάθος στην ομαλή λειτουργία, μπορεί να σε παραπέμψει σε αλλες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις για να δεις τι ακριβώς έχεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Άσχετο, επειδή βλέπω πολλούς να κάνουν την κωπηλατική με αλτήρα με λάθος τρόπο και πιο πολύ γυμνάζουν τον πήχη παρά την πλάτη, να φέρνετε το πόδι που πατάει κάτω πιο πίσω απ' ότι το έχετε συνήθως, και να φέρνετε τον αλτήρα προς το ύψος του γοφού κι όχι της κοιλιάς.
Θα νιώθετε ότι θα ξεκολλήσει η φτερούγα σας  :birdman:

Πού καταντήσαμε, να γράφουμε κάτι σχετικό με γυμναστική σ' αυτό το θρεντ και να γράφουμε "άσχετο" στην αρχή

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στέλιο,λες ότι η whey είναι τρόφιμο. είναι δυνατόν με την επεξεργασία που έχε υποστεί να θεωρείται ακόμα τρόφιμο; θεωρητικά ναι είναι ορός γάλακτος ,αλλά πρακτικά οι εταιρείες ποιος ξέρει τι κάνουν για να μεγιστοποιούν το κέρδος κι αν όντως είναι τόσο ακίνδυνη η whey όσο πλασάρεται και προμοτάρεται.
Αν παρεις cold processed,concentrate,απο αγελαδες που τρεφονται με χορταρι,και το γαλα απο τις αγελαδες δεν παστεριωνεται θεωρειται υπερτροφη,,τωρα για τις υπολοιπες δεν παιρνω ορκο
Εννοειται φυσικα οτι ειναι πανακριβη σε σχεση με τις υπολοιπες,αν δεν εχεις λεφτα παρε μια concentrate kανονικη,και κανε τον σταυρο σου  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Steliο κατ’ αρχάς να σου λύσω την  παρακάτω απορία:

Προφανώς οι bodybuilders που γράφεις «πήραν» κάτι που πείραξε το θυροειδή. Μια από τις ορμόνες του θυροειδή ρυθμίζει τον μεταβολισμό του ασβεστίου. Μη ψάχνεις για συνωμοσίες.

Τώρα για τα υπόλοιπα:
Α. Είναι δικαίωμά σου να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα!
Β. Γράψε ένα παράδειγμα βιβλίου καταξιωμένων να ενημερωθούμε και εμείς. Μην το κρατάς για τον εαυτό σου.
Γ. Δώσε στοιχεία γιατί όλοι οι υπόλοιποι λένε το αντίθετο.
Δ. Από ποιούς δέχεσαι επιχειρήματα για ιατρικά θέματα αν όχι από γιατρούς??
Δεν πηραν κατι που πειραζει τον θυρεοειδη ο θυρεοειδης εξαρταται απο την συνολικη διατροφη,αν δεν υπαρχει σωστη απορροφηση των τροφων δημιουργειται ορμονικη ανισσοροπια,κατι που κανει τον θυρεοειδη να εξαντλειται μην εχοντας θρεπτικα συστατικα,οποτε καταληγουμε παλι στο δικο μου συμπερασμα,αλλη απαντηση εχεις?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Steliο κατ’ αρχάς να σου λύσω την  παρακάτω απορία:

Προφανώς οι bodybuilders που γράφεις «πήραν» κάτι που πείραξε το θυροειδή. Μια από τις ορμόνες του θυροειδή ρυθμίζει τον μεταβολισμό του ασβεστίου. Μη ψάχνεις για συνωμοσίες.

Τώρα για τα υπόλοιπα:
Α. Είναι δικαίωμά σου να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα!
Β. Γράψε ένα παράδειγμα βιβλίου καταξιωμένων να ενημερωθούμε και εμείς. Μην το κρατάς για τον εαυτό σου.
Γ. Δώσε στοιχεία γιατί όλοι οι υπόλοιποι λένε το αντίθετο.
Δ. Από ποιούς δέχεσαι επιχειρήματα για ιατρικά θέματα αν όχι από γιατρούς??
Ειναι δικαιωμα μου να διαβαζω ανθρωπους που πιστευω οτι τα ξερουν ολα.
Δεν μπηκα εδω να σας κανω γαμιαδες ,μπηκα να γελασω με τον ποδολαγνο και τον σπερες :grin: οποιος ενδιαφερεται να μαθει  να ασχοληθει 18 χρονια οπως και γω λιθαρακι λιθαρακι και να μην περιμενει οτι θα τα παρει ετοιμα απο μενα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ειναι δικαιωμα μου να διαβαζω ανθρωπους που πιστευω οτι τα ξερουν ολα.
Δεν μπηκα εδω να σας κανω γαμιαδες ,μπηκα να γελασω με τον ποδολαγνο και τον σπερες :grin: οποιος ενδιαφερεται να μαθει  να ασχοληθει 18 χρονια οπως και γω λιθαρακι λιθαρακι και να μην περιμενει οτι θα τα παρει ετοιμα απο μενα

Εγώ να δεις γέλια που χω κάνει...

Κρατάω την κοιλιά μου βρε από τα γέλια, έτσι όπως τα λες...

Α να χαθείς...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Στην Αθήνα ποια θεωρείται τα κορυφαία γυμναστήρια (τα top 3) για βάρη που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος που θα έρθει για 10 μέρες στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη για δουλειά να κάνει μερικές προπονήσεις???? :think:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Στην Αθήνα ποια θεωρείται τα κορυφαία γυμναστήρια (τα top 3) για βάρη που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος που θα έρθει για 10 μέρες στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη για δουλειά να κάνει μερικές προπονήσεις???? :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Αν είσαι αλβανός Joe Weider μακράν! Αν δεν είσαι πρέπει πρώτα να βγάλεις διαβατήριο για να γραφτείς

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αν είσαι αλβανός Joe Weider μακράν! Αν δεν είσαι πρέπει πρώτα να βγάλεις διαβατήριο για να γραφτείς

Λιονταράκο σοβαρέψου και βοήθησε αν ξέρεις.... Γιατί στα Joe Weider πάνε Αλβανοί στην Αθήνα? :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Λιονταράκο σοβαρέψου και βοήθησε αν ξέρεις.... Γιατί στα Joe Weider πάνε Αλβανοί στην Αθήνα? :think:

Τι εννοείς με το "καλό" κι ευχαρίστως να πω κι εγώ. Γιατί ένα καλό γυμναστήριο για σένα μπορεί να να είναι κακό για μένα. Π.χ. για μένα ένα γυμναστήριο χωρίς ρακ το θεωρώ κακό, όπως και να 'ναι μέσα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τι εννοείς με το "καλό" κι ευχαρίστως να πω κι εγώ. Γιατί ένα καλό γυμναστήριο για σένα μπορεί να να είναι κακό για μένα. Π.χ. για μένα ένα γυμναστήριο χωρίς ρακ το θεωρώ κακό, όπως και να 'ναι μέσα

Με ρακ και ελεύθερα σαν τα Gold Gyms στην Αμερική.... για bodybuilding όχι όργανα με αερα κτλ. αλλά ούτε κανένα υπόγειο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με ρακ και ελεύθερα σαν τα Gold Gyms στην Αμερική.... για bodybuilding όχι όργανα με αερα κτλ. αλλά ούτε κανένα υπόγειο...

για 5-6 προπονησεις που θα κανεις οσο εισαι αθηνα θες και το καλυτερο γυμναστηριο?
μαλλον θες να παρεις ματι γκομενες οχι να δεις οργανα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Δεν πηραν κατι που πειραζει τον θυρεοειδη ο θυρεοειδης εξαρταται απο την συνολικη διατροφη,αν δεν υπαρχει σωστη απορροφηση των τροφων δημιουργειται ορμονικη ανισσοροπια,κατι που κανει τον θυρεοειδη να εξαντλειται μην εχοντας θρεπτικα συστατικα,οποτε καταληγουμε παλι στο δικο μου συμπερασμα,αλλη απαντηση εχεις?

Οφείλω να ομολογήσω πως δεν έχω κάτι άλλο να γράψω σχετικά. Κάτι για σκευάσματα με Τ3, Τ4 κλπ  είχα υπ΄ όψη μου αλλά δεν έχει καμία σημασία ξέχασέ το.
Συνέχισε να ενημερώνεσαι από τις μυστικές πηγές σου και γέλα με μας τους υπόλοιπους. Εγώ τουλάχιστον δεν σε παρεξηγώ. 

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
για 5-6 προπονησεις που θα κανεις οσο εισαι αθηνα θες και το καλυτερο γυμναστηριο?

ΑΝ θέλει να δει καλά μουνιά, εκεί στο GYM TONIC στη Γλυφάδα έχει ένα κάρο από δαύτες.

Κάθε φορά που περνάω απο κει, είναι κάτι θεόμουνα μαυρισμένα απέξω ...  :cum: :cum:

Αφού πολλές φορές σκέφτομαι να πάω να γραφτώ !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο γυμναστική δεν θα κάνω... Κωλαράκια θα βλεπω να πηγαίνουν πάνω κάτω...

Στελαρα! Μηπως είσαι γυμναστής εκεί να μας πεις μερικά πράγματα ως ειδικός;

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί όχι να πάω να δω και και κανένα καλό μουνί αλλά σε κανένα καλό gym

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom