Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Όπως θες. Αν μπορέσεις να μου τεκμηριώσεις τη σύνδεση μεταξύ γυμναστικής και του ρυθμού που χάνουμε μυς μετά, θα πάω πάσο.

Ψάξε αν θες στο google για τον όρο σαρκοπλασμική υπετροφία.

μην λες μαλακιες
κατσε εσυ 1,80 70 κιλα
δεν θα δεις διαφορα ποτε
σχεδον τα παντα ειναι θεμα κιλων και μαλιστα ποιοτικων

Τα ποιοτικά κιλά δε θα έρθουν μόνο με τη σωστή δίαιτα αλλά και με τη σωστή γυμναστική για bodybuilding, αυτό λέω.
Έδειρες κανά ταξίαρχο ή ακόμα;

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
:hmm: αυτο τωρα γιατι με φοβιζει και με παραξενευει ρε παιδια μου λετε ?  :think:

Ειδικα το   :grin: στο τελος ....  :rolleyes:
Χαχαχαχ γιατί σε φοβίζει καλέ;

Απλά δεν έστειλα φιλάκι γιατί χθες είπες ότι δεν θες τέτοια!Ε μια φατσούλα έπρεπε να βάλω,έπεσε ο κληρος σε αυτη :P

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
εδω μας ειπες οτι για να χασεις την κοιλια πρεπει να κανεις κοιλιακους
Βρες μου το ποστ

Και διατροφή ακολουθώ με βάση τις συμβουλές της ενδοκρινολόγου μου.Εκτός αν έχεις σκοπό να τη βγάλεις κι αυτή άχρηστη

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Ελπίζω να μην το εννοείς κυριολεκτικά ότι τα αμινοξέα δίνουν ενέργεια, γιατί είναι αστείο να το υποστηρίζει κάποιος με τις γνώσεις σου.
8-9 γραμμάρια όμως είναι αρκετά για την πρωτεϊνοσύνθεση και τη μυική ανάπτυξη; Ιδού το ερώτημα.

Ίσως σου φαίνεται αστείο όμως δεν το υποστηρίζω μόνο εγώ:

BCAA supplementation reduces the amount of Tryptophan that enters the brain, and therefore reduces the amount of serotonin produced. This might allow you to work harder, longer.

Επίσης αν σε ενδιαφέρει μπορείς να διαβάσεις και εδώ:

Όσο για την ποσότητα αυτή που αναφέρεις είναι ΟΚ αν τρως καλά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Άρχισε το κουκλοθέατρο  :jerking:
Καληνύχτα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βρες μου το ποστ

Και διατροφή ακολουθώ με βάση τις συμβουλές της ενδοκρινολόγου μου.Εκτός αν έχεις σκοπό να τη βγάλεις κι αυτή άχρηστη

μήπως έχεις και προσωπικό τυλιχτή :2funny:

μήτσο έσβησες το ποστ σου μαν? :think:

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ψάξε αν θες στο google για τον όρο σαρκοπλασμική υπετροφία.

Τα ποιοτικά κιλά δε θα έρθουν μόνο με τη σωστή δίαιτα αλλά και με τη σωστή γυμναστική για bodybuilding, αυτό λέω.
Έδειρες κανά ταξίαρχο ή ακόμα;
η αυτο που λες η το απολυτο καψιμο
οποτε μηδεν προοδος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
η αυτο που λες η το απολυτο καψιμο
οποτε μηδεν προοδος

wModBmK.gif

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Για τους γιατρούς η γνώμη σου είναι πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οι εξετάσεις μου δείχνουν λάθος άρα δεν είμαι καλά, με τα συμπληρώματα δεν παθαίνεις τίποτα, με το πολύ φαγητό επίσης, τα άρθρα είναι βλακώδη...

Κατά τα άλλα δεν ξέρεις πως το βλακώδη άρθρο είναι τελικά βλακώδες... Η ορθογραφια και η σύνταξή σου στον γραπτό λόγο δείχνουν άνθρωπο δημοτικού.

Σταμάτα το λίγο... γιατί έχω αρχίσει και κλαίω από τα γέλια με τις αρλούμπες που διαβάζω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Oταν διαβαζω τετοια αρθρα σε σαιτς,βαζω χ στο σαιτ και κοιταω σαιτ που βαση των γνωσεων που εχω θεωρω αξιοπιστα.
Εσυ ως κλασσικος αδαης εν υπνωση,καταπινεις αμασητο οτι σου πασαρουν και το παιζεις και εξυπνακιας κι ολας

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Oταν διαβαζω τετοια αρθρα σε σαιτς,βαζω χ στο σαιτ και κοιταω σαιτ που βαση των γνωσεων που εχω θεωρω αξιοπιστα.
Εσυ ως κλασσικος αδαης εν υπνωση,καταπινεις αμασητο οτι σου πασαρουν και το παιζεις και εξυπνακιας κι ολας

Λύνεις κι εξισώσεις πρώτου βαθμού; ή ακόμα μετράς τα δαχτυλάκια σου για να βρεις το 5;

:grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είμαι έτσι. Ο Μάρας έκανε 10 χρόνια γυμναστική για να γίνει έτσι Αλλά για όνομα του Θεού με τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα έχετε κάνει Θεούς.
Ετσι γινεσαι σε 1 χρονο φιλε και συ κανεις 30 χρονια και εισαι ο μισος μονο τα δειχνεις και τα ονειρευεσαι :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ετσι γινεσαι σε 1 χρονο φιλε και συ κανεις 30 χρονια και εισαι ο μισος μονο τα δειχνεις και τα ονειρευεσαι :2funny: :2funny:

Δηλαδή εσύ είσαι ντουλάπας;

Ψιτ! Ντουλάπα! Μη σφιγγεσαι τόσο πολύ. Μπορεί να κλάσεις και να λερώσεις κατά λάθος το βρακάκι σου!

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• images.PNG
    images.PNG
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom