axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τραβα παρκιαδα βλακασκασε ηλιθιε
Τραβα παρκιαδα βλακασκασε ηλιθιε
Χαλαρά ρε.....ένα νιτρικό παίρνω.....Ειναι εντελλως λαθος αυτο μαν... Θα επρεπε να απαγορευτουν ολα αυτα αλλα θα κυκλοφορουσαν και παλι στην μαυρη....
Ελπιζω να μην εχει επιπτωσεις στην υγεια σου αργοτερα φιλε μου ....
Ρε παιδιά εγω μετα την προπονηση και πριν την whey τρωω 2 μπανανες.
Τι εννοείτε πρέπει να παιρνω κατι από αυτά για να κανει δουλεια η πρωτεινη??
Χαλαρά ρε.....ένα νιτρικό παίρνω.....
www.qntsport.com/uk/index.php?page=test_by_prod_new#NO-ELITE-SHOT]http://www.qntsport.com/uk/index.php?page=test_by_prod_new#NO-ELITE-SHOT[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.bigdweb.com/images/8242p.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:huh:
Μα στα 45 κιλά έχω φτάσει χάρη στην πρωτεϊνη. Μύες με μόνο τεστοστερόνη χωρίς το απαραίτητο, δομικό υλικό δε γίνονται. Είναι σαν να προσπαθείς χτίσεις ένα σπίτι χωρίς τούβλα, έχοντας μόνο εργάτες και γερανούς.Φίλε μου ξέχασε τη whey για αύξηση μυικής μάζας.
Στο επίπεδο που είσαι με 45 κιλά τροχαλία είναι αρκετή η τεστοστερόνη που παράγει το σώμα σου στα 21 σου για να πάρεις μυική μάζα.
Απλά τρώγε καλά μέχρι να περάσεις το επίπεδο του αρχάριου και τότε ψάχνεις για αναβολικά παράθυρα κλπ κλπ.
Η πρωτείνη που κυκλοφορεί στο σώμα σου από το προηγούμενο γεύμα της προπόνησης είναι αρκετή για να καλύψει τους μύες σου στην παρούσα φάση.
Πάντως, εγώ τα ξέρω διαφορετικά. Ότι μετά την προπόνηση είναι πεσμένο το σάκχαρο στο αίμα και ο οργανισμός χρησιμοποιεί πρωτεϊνη για να το αναπληρώσει μέσω της γλυκονεογένεσης.Αντίθετα μετά την προπόνηση έχουμε μείωση έκκρισης ινσουλίνης και αύξηση κορτιζόλης.
Πρέπει να αυξήσουμε απότομα την ινσουλίνη λαμβάνοντας δεξτρόζη η οποία περνάει κατ ευθείαν στο αίμα σε αντίθεση με τη φρουκτόζη.
Πάντως, εγώ τα ξέρω διαφορετικά. Ότι μετά την προπόνηση είναι πεσμένο το σάκχαρο στο αίμα και ο οργανισμός χρησιμοποιεί πρωτεϊνη για να το αναπληρώσει μέσω της γλυκονεογένεσης.
Γαμήσι 2 ωρίτσες με κωλ γκερλ.... Τι ωραία γυμναστική...
-Άντε,τον Ιούλιο που θα πάρεις την άδεια να πάμε ελαφόνησσο,έχει κάτι μουνάρες
Μια ανάλυση;Και σε τελική ανάλυση στο επίπεδο το δικό σου ή λήψη BCAAS πριν τη προπόνηση είναι προτιμότερη από τη whey μετά.
Μια ανάλυση;
Εμένα μου είπαν οτι η whey κάνει την "δουλειά" των BCAA (αμινοξέα) σε αυτό το επίπεδο!
Ούτε εσύ παραδέχεσαι το αναβολικό παράθυρο;
Ελπίζω να μην το εννοείς κυριολεκτικά ότι τα αμινοξέα δίνουν ενέργεια, γιατί είναι αστείο να το υποστηρίζει κάποιος με τις γνώσεις σου.Για να παραχθούν αμινοξέα πρέπει να διασπαστεί η πρωτείνη από το συκώτι πράγμα που χρειάζεται χρόνο.
Αντίθετα τα αμινοξέα πριν την προπόνηση δίνουν άμεση ενέργεια κατά την άσκηση και επιβραδύνουν την κούραση.
πουστη κοντε θα σου βαλω το αναβολικο παραθυρο στον κωλοΦίλε, δεν είναι ότι δεν το παραδέχομαι, αλλά δεν αποδέχομαι την τόσο σημασία που δίνουμε, ειδικά εμείς που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά, και ξεχνάμε να... γυμναστούμε.
Π.χ. δε γίνεται να κάνεις 45 κιλά τροχαλία και να θες αξιοπρεπή φτερά, ούτε να κάνεις 80 κιλά πάγκο και να θες στήθη σαν του βιν ντίζελ.
Το ότι οι περισσότεροι γυμνάζονται λάθος το καταλαβαίνεις απ' το όταν σταματήσουν, που εξαφανίζονται οι μύες σε μια βδομάδα, ή πρήζονται μόνο σε έντονη δραστηριότητα που συμμετέχει όλο το σώμα όπως κολύμπι.
Λογικό είναι να χάνεις μάζα όταν απέχεις. Τι σχέση έχει σε πόσο διάστημα τη χάνουν με το πόσο σωστά γυμνάζονται; Για να έχεις φθάσει τα 45 κιλά στην τροχαλία, προφανώς σημαίνει ότι η άσκησή σου απέφερε καρπούς.Φίλε, δεν είναι ότι δεν το παραδέχομαι, αλλά δεν αποδέχομαι την τόσο σημασία που δίνουμε, ειδικά εμείς που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά, και ξεχνάμε να... γυμναστούμε.
Π.χ. δε γίνεται να κάνεις 45 κιλά τροχαλία και να θες αξιοπρεπή φτερά, ούτε να κάνεις 80 κιλά πάγκο και να θες στήθη σαν του βιν ντίζελ.
Το ότι οι περισσότεροι γυμνάζονται λάθος το καταλαβαίνεις απ' το όταν σταματήσουν, που εξαφανίζονται οι μύες σε μια βδομάδα, ή πρήζονται μόνο σε έντονη δραστηριότητα που συμμετέχει όλο το σώμα όπως κολύμπι.
πουστη κοντε θα σου βαλω το αναβολικο παραθυρο στον κωλο
Λογικό είναι να χάνεις μάζα όταν απέχεις. Τι σχέση έχει σε πόσο διάστημα τη χάνουν με το πόσο σωστά γυμνάζονται; Για να έχεις φθάσει τα 45 κιλά στην τροχαλία, προφανώς σημαίνει ότι η άσκησή σου απέφερε καρπούς.
Απολύθηκες ή ακόμα;
μην λες μαλακιεςΜια βδομάδα είναι σοβαρή αποχή;
Δε συνεννοούμαστε οπότε το παρατάω, ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει, έχω γράψει χιλιάδες φορές το point μου σ' αυτό το θρεντ, αυτή η γελοιότητα του "70% διατροφή και 30% γυμναστική" είναι μια μπούρδα και μισή, σε όλα πρέπει να δίνουμε την ίδια βαρύτητα