Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Έχει πολλά άρθρα, αν πατήσεις anabolic window στο google θα σου βγάλει πολλά
Είπες άμα σου δώσω χρόνο ότι θα μου δείξεις ένα paper...
Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει τον όρο "αναβολικό παράθυρο". Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι εννούμε την αποτροπή του μυικού καταβολισμού, όταν πέφτει το σάκχαρο στο αίμα μας, όχι πως υπάρχει κάποιο στενό χρονικό παράθυρο μέσα στο οποίο γίνονται οι αναβολικές διεργασίες.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Σε ηλικία [size=20pt]93[/size] χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή ο θρύλος του μποντιμπίλντιγκ Joe Weider.

Ο Τζο Γουίντερ, μέντορας του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και γνωστός γιατί καθιέρωσε το διαγωνισμό μποντιμπίλντινγκ Mr. Olympia, γκουρού της σωματικής υγείας και του μποντιμπίλντινγκ και εκδότης μιας αυτοκρατορίας περιοδικών όπως το Muscle and Fitness και το Shape and Men's Fitness, πέθανε το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 93 ετών, είπε η εκπρόσωπος του Σαρλότ Πάρκερ.

Τι εννοείς τύπε?  :think:
Αυτός έφτασε 93 με το σύστημα  "ποδολάγνος"!  :grin:
Περπάτημα και μονόζυγο στο σπίτι 3 Χ 20 !   :o ( όχι ότι μπορούσε να βγάλει τις επαναλήψεις αλλά… τέλος πάντων… προσπαθούσε!!!)  :grin: :grin:

Υ.Γ. Βαλε και καμιά με τον "μαθητή"! :2funny:

486214_156727527819845_1018169594_n.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.298
Πόντοι
8.645
Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει τον όρο "αναβολικό παράθυρο". Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι εννούμε την αποτροπή του μυικού καταβολισμού, όταν πέφτει το σάκχαρο στο αίμα μας, όχι πως υπάρχει κάποιο στενό χρονικό παράθυρο μέσα στο οποίο γίνονται οι αναβολικές διεργασίες.

Να σου δώσω ένα στη τύχη δεν έχει νόημα γιατί θα είναι σα να σε κοροϊδεύω, επειδή δε θυμάμαι ποιο ήταν αυτό που είχα διαβάσει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλά, αν ξέρεις αγγλικά μπορείς να βρεις εύκολα και να τους ρίξεις μια ματιά. Αν βρω ποιο είχα διαβάσει μέχρι το βράδυ θα το βάλω.
Επίσης κάτι που έχω ξαναγράψει, δε χρειάζεται να έχουμε τόσες πολλές ανούσιες λεπτομέρειες στο κεφάλι μας και να αγχωνόμαστε για κάτι που στην ουσία το κάνουμε για διασκέδαση π.χ. αυτό που ανέφερες για μυικό καταβολισμό. Με τις προπονήσεις που κάνουμε οι περισσότεροι δεν υπάρχει τέτοιος φόβος. Μεγαλύτερος καταβολισμός έρχεται από το άγχος του να μην καταβολιστούμε!
Δηλαδή οι αρχαίοι στα αγάλματα με πανέμορφα σώματα δεν απεικόνιζαν τα πραγματικά σώματα αλλά κάτι ιδεατό επειδή...δεν είχαν whey; (κάτι τέτοιες μαλακίες ελεγε ο γαμαϊκανός)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Χρειάζεσαι κάτι καλύτερο από αυτό το σωμα;

Συνημμένα

• μαρας.PNG
    μαρας.PNG
    84 KB · Εμφανίσεις: 45

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Κανονικά "αναβολικό παράθυρο" μετά την προπόνηση με βάρη,  λέγεται το 40 λεπτο που οργανισμός εκκρίνει αρκετή ινσουλίνη και μπορείς να αναπλάσεις μυϊκό ιστό τροφοδοτώντας τον με γλυκογόνο , πρωτεΐνες και αμινοξέα.
Οπότε αν δεν μπορείς να φας κανονικό γεύμα εκείνη την ώρα παίρνεις τα συμπληρώματα αναγκαστικά. (Για όποιον το δέχεται αυτό)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.298
Πόντοι
8.645

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Δηλαδή οι αρχαίοι στα αγάλματα με πανέμορφα σώματα δεν απεικόνιζαν τα πραγματικά σώματα αλλά κάτι ιδεατό επειδή...δεν είχαν whey; (κάτι τέτοιες μαλακίες ελεγε ο γαμαϊκανός)

+1
όχι μόνο απεικόνιζαν πραγματικά σώματα,αλλά οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν(γιατί δεν το έχουν ψάξει) ούτε και φαντάζονται το τι γνώσεις είχαν στο θέμα άθληση-διατροφή οι αρχαίοι.
μιλάμε για λεπτομέρειες από τεχνικές ασκήσεων, αναπνοών μέχρι λουτροθεραπείες για αποκατάσταση κλπ κλπ

δεν είναι τυχαίο ότι υπήρχαν επαγγελματίες αθλητές για τους ολυμπιακούς αγώνες με χορηγούς και με ολόκληρο επιτελείο σε κάθε τους βήμα.

τεσπά τι τα γράφω εδώ μέσα, σε 2 σελίδες θα χουν γίνει όνομα και πράγμα σαν το όνομα της σελίδας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.298
Πόντοι
8.645
+1
όχι μόνο απεικόνιζαν πραγματικά σώματα,αλλά οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν(γιατί δεν το έχουν ψάξει) ούτε και φαντάζονται το τι γνώσεις είχαν στο θέμα άθληση-διατροφή οι αρχαίοι.
μιλάμε για λεπτομέρειες από τεχνικές ασκήσεων, αναπνοών μέχρι λουτροθεραπείες για αποκατάσταση κλπ κλπ

δεν είναι τυχαίο ότι υπήρχαν επαγγελματίες αθλητές για τους ολυμπιακούς αγώνες με χορηγούς και με ολόκληρο επιτελείο σε κάθε τους βήμα.

τεσπά τι τα γράφω εδώ μέσα, σε 2 σελίδες θα χουν γίνει όνομα και πράγμα σαν το όνομα της σελίδας.

Πάνω απ' όλα τύπε το αναβολικό παράθυρο και να τρέχουμε στο γυμναστήριο σαν τους μαλάκες να το προλάβουμε  :2funny:
Έχεις κανένα υλικό για διάβασμα τύπε είτε στο ίντερνετ είτε σε βιβλίο γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον το σκηνικό που έγραψες

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
8 η ώρα μπορείς να έρθεις τύπε στην Γλυφάδα?(Βουλιαγμένης).
Αν είσαι έτσι θα καταθέσω το πτυχίο μου αύριο το πρωί!  :grin:

Δεν είμαι έτσι. Ο Μάρας έκανε 10 χρόνια γυμναστική για να γίνει έτσι Αλλά για όνομα του Θεού με τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα έχετε κάνει Θεούς.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ έπαθα στην κυριολεξία σοκ πριν κανένα δύμηνο...
πήγαινα γυμναστήριο και διαφορα άλλα από παιδάκι μέχρι τα 24 περίπου.
τα παράτησα εντελώς και μετά από 4 χρόνια γράφτηκα gym με την λογική να συνεχήσω τα προγράμματα και τα κιλά που έκανα τότε από την πρώτη βδομάδα.

ενώ δεν έχει χαλάσει το σώμα μου έχει γαμηθεί η αντοχή μου
δεν μπορώ να σηκώσω κιλά που στα 20 τα είχα χαλαρά..
ε πήγα να βάλω τα κλάματα όταν το κατάλαβα... :2funny:
πολύ μεγάλο πακέτο να τα παρατάς και να αρχίζεις από τον μυδέν πάλι...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
CRISTIANO

Εγω είμαι ο δεξιά!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• μονοπαχος.PNG
    μονοπαχος.PNG
    378,2 KB · Εμφανίσεις: 29

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν είμαι έτσι. Ο Μάρας έκανε 10 χρόνια γυμναστική για να γίνει έτσι Αλλά για όνομα του Θεού με τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα έχετε κάνει Θεούς.

ρε τυπε αφου δε γνωριζεις αυτη τη μπαλιτσα γιατι εισαι απολυτος? οταν σου κανουνε τους καμποσους στο θρεντ με το χρηματιστηριο δε σαρεσει και σενα. μη δινεις συμβουλες για μπαλα που δεν παιζεις.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Πάνω απ' όλα τύπε το αναβολικό παράθυρο και να τρέχουμε στο γυμναστήριο σαν τους μαλάκες να το προλάβουμε  :2funny:
Έχεις κανένα υλικό για διάβασμα τύπε είτε στο ίντερνετ είτε σε βιβλίο γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον το σκηνικό που έγραψες

από τον Αριστοτέλη κυρίως,στη Ρητορική και στα Πολιτικά έχει αποσπάσματα.και στο  Φιλόστρατο στο "Γυµναστικός"
στο γοογλε έχει διάφορα στοιχεία και κάποιες ωραίες εργασίες.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Κανονικά "αναβολικό παράθυρο" μετά την προπόνηση με βάρη,  λέγεται το 40 λεπτο που οργανισμός εκκρίνει αρκετή ινσουλίνη και μπορείς να αναπλάσεις μυϊκό ιστό τροφοδοτώντας τον με γλυκογόνο , πρωτεΐνες και αμινοξέα.
Οπότε αν δεν μπορείς να φας κανονικό γεύμα εκείνη την ώρα παίρνεις τα συμπληρώματα αναγκαστικά. (Για όποιον το δέχεται αυτό)

Αντίθετα μετά την προπόνηση έχουμε μείωση έκκρισης ινσουλίνης και αύξηση κορτιζόλης.
Πρέπει να αυξήσουμε απότομα την ινσουλίνη λαμβάνοντας δεξτρόζη η οποία περνάει κατ ευθείαν στο αίμα σε αντίθεση με τη φρουκτόζη.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Μου τα γυρίζεις ρε τύπε!!  :-
Χθες έγραψες πολλά χρόνια αθλητής!  :huh:  Τελικά δεν κάνει δουλειά το μονόζυγο!! :grin:

Είμαι 46 και είμαι πολλά χρόνια αθλητής. Όχι σε επαγγελματικό επίπεδο βέβαια, αλλά η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Αλλά για όνομα του Θεού με τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα έχετε κάνει Θεούς.

Όχι σε μένα αυτό τύπε! Εγώ δεν έγραψα ποτέ για συμπληρώματα!
Αλλά και εσύ,  έλεος!  Μόνο πρωτεΐνη δεν είναι κάτι σοβαρό! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom