Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• masturbation.jpg
    masturbation.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 39

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
διατροφή ακολουθώ,οπότε ειμαι οκ απ'αυτο
Λες οτι ακολουθεις, εδω μας ειπες οτι για να χασεις την κοιλια πρεπει να κανεις κοιλιακους,μαλλον απιθανο να γνωριζεις τι πρεπει να κανεις

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μα φυσικα,συμφωνα με τον ποδολαγνο θα τρως 2-3 φορες την μερα αν δεν πεινας μια φορα δεν χρειαζεται παραπανω δεν πειραζει ,δεν θα παιρνεις συμπληρωματα
για να γλυτωσεις απο την τοξικοτητα τους, θα περπατας μια ωρα την ημερα,δεν θα πας γυμναστηριο και θα κανεις σπιτι μονοζυγο,ο ανθρωπος ειναι απολυτα καταρτισμενος

Λάθος. Τρωω 5-6 φορές την ημέρα. Και πολύ λίγο κάθε φορά.

Επίσης κολυμπάω τα καλοκαίρια μια ωρίτσα την ημερα. Και κάνω και λίγο ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα αν δεν βρέχει

Στα άλλα ακριβώς όπως τα είπες. Δεν χρειάζομαι και παραπάνω για να είμαι απόλυτα υγιής.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ερωτηση

Οι χυμοι παχαινουν ?

Εννοω οι ετοιμοι απο την Φρουλαιτ αμιτα κτλ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Λάθος. Τρωω 5-6 φορές την ημέρα. Και πολύ λίγο κάθε φορά.

Επίσης κολυμπάω τα καλοκαίρια μια ωρίτσα την ημερα. Και κάνω και λίγο ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα αν δεν βρέχει

Στα άλλα ακριβώς όπως τα είπες. Δεν χρειάζομαι και παραπάνω για να είμαι απόλυτα υγιής.
Καταρχας δεν εισαι απολυτα υγιεις νομιζεις οτι εισαι,δευτερον εχεις ενα λεπτο σωμα σαν γυναικειο,κατι που δεν ειναι το προτυπο του καθενος εδω μεσα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Του γαμήσατε το μουνί,του thread.....«μπαχαλάκηδες»........................... :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.300
Πόντοι
8.645
Του γαμήσατε το μουνί,του thread.....«μπαχαλάκηδες»........................... :2funny: :2funny: :2funny:

Ο μαλάκας ο αχαχούχας. Στα γεράματα θυμήθηκε να κάνει καμάκι στο ίντερνετ αντί να πάει στο καφενείο να παίξει κανά κούκο μονό

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Δηλαδή πιστεύεις ότι με τη whey θα βάλεις μυική μάζα (έστω όχι σε σημείο Σβαρτενέγκερ..)??
Σε προηγούμενο μήνυμα έχεις γράψει ότι κάνεις 45 κιλά τροχαλία.
Πόσα κιλά είσαι και τι ηλικία αν επιτρέπεται?
Φυσικά, γι' αυτό το σκοπό υπάρχει η whey protein.
Είμαι 75 κιλά και 21 χρονών.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο μαλάκας ο αχαχούχας. Στα γεράματα θυμήθηκε να κάνει καμάκι στο ίντερνετ αντί να πάει στο καφενείο να παίξει κανά κούκο μονό
Άσε το Μήτσο...είναι καλό παιδί.....αλλά έχει φάει πακέτο,δεν έχει φράγκα πλέον το θέμα με τα λαχεία...... :S :S :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καταρχας δεν εισαι απολυτα υγιεις νομιζεις οτι εισαι,δευτερον εχεις ενα λεπτο σωμα σαν γυναικειο,κατι που δεν ειναι το προτυπο του καθενος εδω μεσα

Δεν με ενδιαφέρει το πρότυπο του καθε ενός.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ένα υγιές σώμα. Και προσπαθώ να το συντηρώ κι από μέσα με τη διατροφή που κάνω κι από έξω με την ήπια γυμναστική .

Τώρα αν εσένα το πρότυπό σου είναι ο Σβαρτσενέγκερ... έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Υ.Γ. Δεν νομίζω πως είμαι απόλυτα υγιής. Είμαι. Κάθε χρόνο κάνω προληπτικό τσεκ απ και οι εξετάσεις μου είναι σαν μωρού παιδιού.

:thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ένα υγιές σώμα. Και προσπαθώ να το συντηρώ κι από μέσα με τη διατροφή που κάνω κι από έξω με την ήπια γυμναστική .

Τώρα αν εσένα το πρότυπό σου είναι ο Σβαρτσενέγκερ... έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Υ.Γ. Δεν νομίζω πως είμαι απόλυτα υγιής. Είμαι. Κάθε χρόνο κάνω προληπτικό τσεκ απ και οι εξετάσεις μου είναι σαν μωρού παιδιού.

και πως καταντησες σαβουρογαμης; :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827

Παιδιά, είναι και τι στόχους έχεις ο καθένας. Άλλος κάνει γυμναστική για την υγεία και άλλος για ομορφιά. Κάποιους δεν τους νοιάζει αν θα μοιάζουν με Σβαρτσενέγκερ, όπως κάποιους άλλους δεν τους απασχολεί αν θα πάθουν υπέρταση στα 50. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom