Να'σαι καλά
Εισαι φοβερη εσυ !!!!!!!!!!
Γειά σου αδυναμία μου
Να'σαι καλά
Εισαι φοβερη εσυ !!!!!!!!!!
ειπε ο......Πετάχτηκε κι ο power ranger
:o :o :oΔεν εχει σχεση η χοληστερινη με το εμφραγμα
Γειά σου αδυναμία μου
Λες οτι ακολουθεις, εδω μας ειπες οτι για να χασεις την κοιλια πρεπει να κανεις κοιλιακους,μαλλον απιθανο να γνωριζεις τι πρεπει να κανειςδιατροφή ακολουθώ,οπότε ειμαι οκ απ'αυτο
Και στο τραντινγκ τα παπαρια σου ξερεις αλλα να ειχαμε να λεγαμεWrong answer.
Ο ποδολάγνος μόνο από trading ξέρει. Μέχρι και στις πουτάνες ακόμα μου βάζουν τα γυαλιά πολλοί εδώ μέσα.
Μα φυσικα,συμφωνα με τον ποδολαγνο θα τρως 2-3 φορες την μερα αν δεν πεινας μια φορα δεν χρειαζεται παραπανω δεν πειραζει ,δεν θα παιρνεις συμπληρωματα
για να γλυτωσεις απο την τοξικοτητα τους, θα περπατας μια ωρα την ημερα,δεν θα πας γυμναστηριο και θα κανεις σπιτι μονοζυγο,ο ανθρωπος ειναι απολυτα καταρτισμενος
Καταρχας δεν εισαι απολυτα υγιεις νομιζεις οτι εισαι,δευτερον εχεις ενα λεπτο σωμα σαν γυναικειο,κατι που δεν ειναι το προτυπο του καθενος εδω μεσαΛάθος. Τρωω 5-6 φορές την ημέρα. Και πολύ λίγο κάθε φορά.
Επίσης κολυμπάω τα καλοκαίρια μια ωρίτσα την ημερα. Και κάνω και λίγο ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα αν δεν βρέχει
Στα άλλα ακριβώς όπως τα είπες. Δεν χρειάζομαι και παραπάνω για να είμαι απόλυτα υγιής.
Και μίλα καλύτερα
Για πεταμα στα σκουπιδια ειναι ουτε να τα ακουμπαςΕρωτηση
Οι χυμοι παχαινουν ?
Εννοω οι ετοιμοι απο την Φρουλαιτ αμιτα κτλ
Του γαμήσατε το μουνί,του thread.....«μπαχαλάκηδες»...........................
Φυσικά, γι' αυτό το σκοπό υπάρχει η whey protein.Δηλαδή πιστεύεις ότι με τη whey θα βάλεις μυική μάζα (έστω όχι σε σημείο Σβαρτενέγκερ..)??
Σε προηγούμενο μήνυμα έχεις γράψει ότι κάνεις 45 κιλά τροχαλία.
Πόσα κιλά είσαι και τι ηλικία αν επιτρέπεται?
Άσε το Μήτσο...είναι καλό παιδί.....αλλά έχει φάει πακέτο,δεν έχει φράγκα πλέον το θέμα με τα λαχεία...... :S :S :SΟ μαλάκας ο αχαχούχας. Στα γεράματα θυμήθηκε να κάνει καμάκι στο ίντερνετ αντί να πάει στο καφενείο να παίξει κανά κούκο μονό
Καταρχας δεν εισαι απολυτα υγιεις νομιζεις οτι εισαι,δευτερον εχεις ενα λεπτο σωμα σαν γυναικειο,κατι που δεν ειναι το προτυπο του καθενος εδω μεσα
και πως καταντησες σαβουρογαμης;Δεν με ενδιαφέρει το πρότυπο του καθε ενός.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ένα υγιές σώμα. Και προσπαθώ να το συντηρώ κι από μέσα με τη διατροφή που κάνω κι από έξω με την ήπια γυμναστική .
Τώρα αν εσένα το πρότυπό σου είναι ο Σβαρτσενέγκερ... έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Υ.Γ. Δεν νομίζω πως είμαι απόλυτα υγιής. Είμαι. Κάθε χρόνο κάνω προληπτικό τσεκ απ και οι εξετάσεις μου είναι σαν μωρού παιδιού.
8-9 γραμμάρια είναι λίγα. Για όγκο, όπως έγραψα, χρειάζεσαι το βάρος σου σε κιλά επί 2.8-9 γραμμαρια αμινοξεα μπορεις να παρεις,3,4 χαπια δηλαδη
και πως καταντησες σαβουρογαμης;
Παιδιά, είναι και τι στόχους έχεις ο καθένας. Άλλος κάνει γυμναστική για την υγεία και άλλος για ομορφιά. Κάποιους δεν τους νοιάζει αν θα μοιάζουν με Σβαρτσενέγκερ, όπως κάποιους άλλους δεν τους απασχολεί αν θα πάθουν υπέρταση στα 50. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.Δεν με ενδιαφέρει το πρότυπο του καθε ενός.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ένα υγιές σώμα. Και προσπαθώ να το συντηρώ κι από μέσα με τη διατροφή που κάνω κι από έξω με την ήπια γυμναστική .
Τώρα αν εσένα το πρότυπό σου είναι ο Σβαρτσενέγκερ... έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Υ.Γ. Δεν νομίζω πως είμαι απόλυτα υγιής. Είμαι. Κάθε χρόνο κάνω προληπτικό τσεκ απ και οι εξετάσεις μου είναι σαν μωρού παιδιού.