Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρει το πρότυπο του καθε ενός.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ένα υγιές σώμα. Και προσπαθώ να το συντηρώ κι από μέσα με τη διατροφή που κάνω κι από έξω με την ήπια γυμναστική .

Τώρα αν εσένα το πρότυπό σου είναι ο Σβαρτσενέγκερ... έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Υ.Γ. Δεν νομίζω πως είμαι απόλυτα υγιής. Είμαι. Κάθε χρόνο κάνω προληπτικό τσεκ απ και οι εξετάσεις μου είναι σαν μωρού παιδιού.

:thumbsup:

Τα παπαρια σου εισαι,οι εξετασεις δεν δειχνουν τιποτα,μεχρι και οι χοντρελλω η μανα μου με 500 αρρωστιες καλες εξετασεις ειχε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τα παπαρια σου εισαι,οι εξετασεις δεν δειχνουν τιποτα,μεχρι και οι χοντρελλω η μανα μου με 500 αρρωστιες καλες εξετασεις ειχε

Για τους γιατρούς η γνώμη σου είναι πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οι εξετάσεις μου δείχνουν λάθος άρα δεν είμαι καλά, με τα συμπληρώματα δεν παθαίνεις τίποτα, με το πολύ φαγητό επίσης, τα άρθρα είναι βλακώδη...

Κατά τα άλλα δεν ξέρεις πως το βλακώδη άρθρο είναι τελικά βλακώδες... Η ορθογραφια και η σύνταξή σου στον γραπτό λόγο δείχνουν άνθρωπο δημοτικού.

Σταμάτα το λίγο... γιατί έχω αρχίσει και κλαίω από τα γέλια με τις αρλούμπες που διαβάζω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Φυσικά, γι' αυτό το σκοπό υπάρχει η whey protein.
Είμαι 75 κιλά και 21 χρονών.

Φίλε μου θα σε απογοητεύσω αλλά η whey από μόνη της ούτε μυική μάζα βάζει ούτε σε βοηθάει να σηκώσεις περισσότερα κιλά.
Στη μυική ανάπτυξη το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η σωστή διαχείριση της ινσουλίνης ώστε να απορροφηθούν οι πρωτείνες από τους μύες.
Μη βασίζεσαι στο promotion των εταιριών.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Φίλε μου θα σε απογοητεύσω αλλά η whey από μόνη της ούτε μυική μάζα βάζει ούτε σε βοηθάει να σηκώσεις περισσότερα κιλά.
Στη μυική ανάπτυξη το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η σωστή διαχείριση της ινσουλίνης ώστε να απορροφηθούν οι πρωτείνες από τους μύες.
Τότε γιατί υπάρχει η whey protein, αν όχι για αύξηση της μυικής μάζας;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Για αυτο λεγονται συμπληρωματα.Βοηθαει αρκετα,αλλα δεν φτανει απο μονη της.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Γιατί υπάρχουν βιταμίνες σε χάπια αφού υπάρχουν φρούτα;
Άκυρη σύγκριση. Εγώ δε ρώτησα γιατί υπάρχει η whey protein, αφού υπάρχει το κρέας.
Αν ο φίλος εννοεί ότι η πρωτεϊνη ορού γάλακτος δεν αρκεί από μόνη της, αλλά χρειάζονται και οι υδατάνθρακες για να αντλούν ενέργει οι μύες, δεν αντιλέγω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.300
Πόντοι
8.645
Άκυρη σύγκριση. Εγώ δε ρώτησα γιατί υπάρχει η whey protein, αφού υπάρχει το κρέας.
Αν ο φίλος εννοεί ότι η πρωτεϊνη ορού γάλακτος δεν αρκεί από μόνη της, αλλά χρειάζονται και οι υδατάνθρακες για να αντλούν ενέργει οι μύες, δεν αντιλέγω.

Δεν ήταν καθόλου άκυρη η σύγκριση φίλε. Το μόνο λόγο που βλέπω να υπάρχει η whey είναι αν δεν προλαβαίνεις να πάρεις αρκετή ποσότητα πρωτείνης από στερεό γεύμα και γενικά η καλύτερη πηγή πρωτείνης.
Τα περί γρήγορης απορρόφησης της πρωτείνης, whey isolate  και τα λοιπά τα θεωρώ από λεπτομέρειες μέχρι αηδίες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.300
Πόντοι
8.645
Πού το στηρίζεις;

Έχω δει ανθρώπους να έχουν φτιάξει σώματα χωρίς συμπληρώματα ούτε καν στο μεταπροπονητικό.
Δε μπορεί, κι εσύ θα έχεις κάποιον στο νου σου.
Επίσης, αν μου δώσεις χρόνο μπορώ να σου βρω paper μέχρι το βράδυ που αναφέρονται σε αυτό το περιβόητο "παραθυράκι" αναβολισμού, τη μεγαλύτερη προπαγάνδα μετά την αγιοσύνη του Στάλιν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Επίσης, αν μου δώσεις χρόνο μπορώ να σου βρω paper μέχρι το βράδυ που αναφέρονται σε αυτό το περιβόητο "παραθυράκι" αναβολισμού, τη μεγαλύτερη προπαγάνδα μετά την αγιοσύνη του Στάλιν
Βρες μου το, με ενδιαφέρει. Ακόμα κι έτσι πάντως, είναι δύσκολο έως αδύνατο να προσλάβει κανείς 150 ολόκληρα γραμμάρια πρωτεϊνης ημερησίως αποκλειστικά μέσω της τροφής.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Έχω δει ανθρώπους να έχουν φτιάξει σώματα χωρίς συμπληρώματα ούτε καν στο μεταπροπονητικό.
Δε μπορεί, κι εσύ θα έχεις κάποιον στο νου σου.
Αναλογως τι εννοεις σωμα ρε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.300
Πόντοι
8.645
Βρες μου το, με ενδιαφέρει. Ακόμα κι έτσι πάντως, είναι δύσκολο έως αδύνατο να προσλάβει κανείς 150 ολόκληρα γραμμάρια πρωτεϊνης ημερησίως αποκλειστικά μέσω της τροφής.

Έχει πολλά άρθρα, αν πατήσεις anabolic window στο google θα σου βγάλει πολλά

hAB15C506

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
Άρα;

Λειτουργείς ενάντια στη φύση. Μόνος σου το λες.

Δεν μπορείς να τρως όλη μέρα.

Τελος πάντων... Βλέπω πως δεν μπορώ να σε πείσω.

Οι μπίλντερς παίρνουν αυτά που παίρνουν, για να πάνε σε αγωνες με την ελπίδα να κερδισουν λεφτά.

Καταστρε΄φουν τον οργανισμό τους για οικονομικές απολαβές. Το καταλαβαίνω

Να τον καταστρεφεις όμως έτσι για κέφι;  Για να βάλεις λίγο όγκο παραπάνω;

Σε ηλικία [size=20pt]93[/size] χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή ο θρύλος του μποντιμπίλντιγκ Joe Weider.

Ο Τζο Γουίντερ, μέντορας του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και γνωστός γιατί καθιέρωσε το διαγωνισμό μποντιμπίλντινγκ Mr. Olympia, γκουρού της σωματικής υγείας και του μποντιμπίλντινγκ και εκδότης μιας αυτοκρατορίας περιοδικών όπως το Muscle and Fitness και το Shape and Men's Fitness, πέθανε το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 93 ετών, είπε η εκπρόσωπος του Σαρλότ Πάρκερ.

Συνημμένα

• JOE_WEIDER_508_355.JPG
    JOE_WEIDER_508_355.JPG
    53 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 1999 Joe Weider.jpg
    1999 Joe Weider.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom