Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε ανθρωπε μου πασαρεις ενα βλακωδη αρθρο που λεει μαλακιες την στιγμη που εχω φθασει να παιρνω 60 γραμμαρια vit c σε μια μερα,που δηθεν δημιουργει πετρα στα νεφρα και τις μαλακιες τους, σας δουλευουν ψιλο γαζι και τα καταπινετε αμασητα.

Πασσάρω.  Με δύο σσ όχι με ένα.

Βλακώδη άρθρο. Το άρθρο δεν είναι βλακώδη. Είναι βλακώδες.

Μέχρι ποια τάξη πήγες στο σχολείο;

Συγνώμη που ρωτάω κιόλας.

Τωρα για το ποιος μας δουλεύει....  ας το κρίνουν άλλοι.

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Πασσάρω.  Με δύο σσ όχι με ένα.

Βλακώδη άρθρο. Το άρθρο δεν είναι βλακώδη. Είναι βλακώδες.

Μέχρι ποια τάξη πήγες στο σχολείο;

Συγνώμη που ρωτάω κιόλας.

Τωρα για το ποιος μας δουλεύει....  ας το κρίνουν άλλοι.
Αυτό το "βλακώδη" μου χτύπησε άσχημα,αλλά δεν είναι σωστό να κρίνουμε.
Καποιος μπορει να μην είχε τη δυνατότητα να πάει στο σχολείο.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και από ποιον θα μάθουμε δηλαδή για τη γυμναστική,αν όλοι οι γυμναστες ειναι άχρηστοι; :S
Δεν σε ενδιαφερει να μαθεις για την γυμναστικη γιατι το σωμα σου θα αλλαξει μονο με την διατροφη,οι μισες γκομενες που παν στα γυμναστηρια χοντρες μπαινουν χοντρες βγαινουν,μπορεις να πας σε ενα γυμναστηριο που το χει καποιος φουσκωτος και να τον πεις να σου βγαλει ενα προγραμμα διατροφης,φυσικα το σωμα μπορει να το κανε με φαρμακα,αλλα οι γυμναστες κατανταν κουραστικοι με τις ασυναρτησιες που λενε

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Δεν σε ενδιαφερει να μαθεις για την γυμναστικη γιατι το σωμα σου θα αλλαξει μονο με την διατροφη,οι μισες γκομενες που παν στα γυμναστηρια χοντρες μπαινουν χοντρες βγαινουν,μπορεις να πας σε ενα γυμναστηριο που το χει καποιος φουσκωτος και να τον πεις να σου βγαλει ενα προγραμμα διατροφης,φυσικα το σωμα μπορει να το κανε με φαρμακα,αλλα οι γυμναστες κατανταν κουραστικοι με τις ασυναρτησιες που λενε
διατροφή ακολουθώ,οπότε ειμαι οκ απ'αυτο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Τεράστιο άγχος είναι φίλε μου. Δεν είναι θέμα γνώσεων.

Τέρμα από μένα η κουβέντα. Μπορείς να παίρνεις ό,τι θες. Μέχρι και μεθυλτριονολόνη αν γουστάρεις πάρε.

Εγώ θα σου βάλω μυαλό;

Τις καλημέρες μου.
Μα και τι αλλο να πεις τις κλασσικες μαλακιες που λεει η πλειοψηφια των ορθιων αρρωστων λες,το μονο βιβλιο που εχεις διαβασει πανω στο αντικειμενο ειναι το αστεριξ και οβελιξ και μπηκες εδω να μας καταπληξεις με τις τεραστιες γνωσεις σου :helpplea: :helpplea:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι θα γίνει μωρή χαμούρα, δεν έχεις σταματήσει να γράφεις από χτες. Έχεις και γκόμενο κιόλας χαρχάλω ψευτρού
Ρε χοιρομουρη τι προβλημα εχεις με την κοπελα ?  :knuppel:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
απο τον ποδολαγνο.
Μα φυσικα,συμφωνα με τον ποδολαγνο θα τρως 2-3 φορες την μερα αν δεν πεινας μια φορα δεν χρειαζεται παραπανω δεν πειραζει ,δεν θα παιρνεις συμπληρωματα
για να γλυτωσεις απο την τοξικοτητα τους, θα περπατας μια ωρα την ημερα,δεν θα πας γυμναστηριο και θα κανεις σπιτι μονοζυγο,ο ανθρωπος ειναι απολυτα καταρτισμενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom