Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
εσωτερικα;;;να ειναι καλό παιδι;;;
Τώρα ό,τι και να πω θα πέσει τρολλάρισμα

Οπότε θα πω μόνο ότι έχω βρει αυτό που θέλω και οσον αφορά την εμφάνιση αλλά και τον εσωτερικό κόσμο!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Δεν είναι κακό να μη γνωρίζει κανείς κάτι.
Το χειρότερο είναι να μη γνωρίζει κάποιος κάτι και να προσπαθεί να το μεταδώσει σε άλλους με τον τρόπο που νομίζει αυτός ότι είναι σωστό.
Φυσικά και δεν είναι κακό,δεν είμαι γυμνάστρια άλλωστε..

Στο θέμα μας,σου είπα τι μου εχει πει η γυμναστρια.Για οποιαδήποτε απορία σου έλα να τη βρεις να τη ρωτήσεις.

Εγώ δεν ξέρω,οπότε αρκέστηκα σε αυτό που μου είπε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν είναι κακό να μη γνωρίζει κανείς κάτι.
Το χειρότερο είναι να μη γνωρίζει κάποιος κάτι και να προσπαθεί να το μεταδώσει σε άλλους με τον τρόπο που νομίζει αυτός ότι είναι σωστό.
:thumbsup: :thumbsup:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ελπίζω να μου επιτρέπετε να πω κι εγώ την άποψή μου!

Πριν πάρει κάποιος βιταμίνες,και διάφορα άλλα συμπληρώματα καλό είναι να κάνει πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις.Πολλές φορές η πρόσληψη ενός συστατικού που ο οργανισμός έχει σε περίσσεια δε βοηθάει αλλά επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Το παλικάρι που έπαθε έμφραγμα στα 30 του,δεν το έπαθε πιθανόν από τις βιταμίνες αλλά είχε κάποια πάθηση και δεν την ήξερε.Πριν πάμε στο γυμναστήριο πάμε να κάνουμε έναν έλεγχο σε καρδιολόγο.Εκτός αν έπαιρνε "ματζούνια" που δίνουν κάποιοι στα γυμναστήρια και πουλάνε ελπίδες.Δεν είμαι εναντιον των φαρμάκων,αρκεί να τα παίρνεις με σωστές οδηγίες και με παρακολούθηση.Και στα γυμναστήρια αυτοί που τα δίνουν δεν είναι τίποτε άλλο από πειραματόζωα...Ξέρω άτομο που κάνει βάρη 15 χρόνια,είναι 43 ετών τώρα,έχει συμμετάσχει σε αγώνες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα B.B με θέσεις στην πρώτη τριάδα,και είναι πιο υγιής από άλλους που δεν παίρνουν τίποτα,ενώ έχει πάρει ότι κυκλοφορεί,εκτός από αυξητική.Όμως και προπόνηση σοβαρή κάνει,και ελέγχους τακτικά και συμβουλές από γιατρούς έχει πάρει.Ο άλλος μια μέρα στο γυμναστήριο έλεγε ότι παίρνει ένα διουρητικό να χάσει κιλά.Ναι θα χάσει κιλά,αλλά θα γαμήσει και τους νεφρούς του.Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.Και να ξέρετε ότι μετά καμία γκόμενα δε θα θέλει κάποιον που κάνει συνεχώς αιμοκαθάρσεις επειδή κάποτε ήταν πρωταθλητής παραλίας...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Φυσικά και δεν είναι κακό,δεν είμαι γυμνάστρια άλλωστε..

Στο θέμα μας,σου είπα τι μου εχει πει η γυμναστρια.Για οποιαδήποτε απορία σου έλα να τη βρεις να τη ρωτήσεις.

Εγώ δεν ξέρω,οπότε αρκέστηκα σε αυτό που μου είπε.

Αρκετές φορές οι γυμνάστριες και οι γυμναστές στα γυμναστήρια λένε διάφορες παπαριές για να δικαιολογήσουν τα – λίγα – χρήματα που παίρνουν εκεί και αδιαφορούν για το τι κατάλαβε κάθε πελάτης τους.
Επειδή λοιπόν πληρώνεις και πληρώνουμε και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις πιάσε τη γυμνάστρια και ζήτα να σου εξηγήσει πιο αναλυτικά αυτά που σου λέει.
Αν εξακολουθεί να σου λέει παπαριές επιβάλλεται να αλλάξεις γυμναστήριο ή γυμνάστρια.

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Αρκετές φορές οι γυμνάστριες και οι γυμναστές στα γυμναστήρια λένε διάφορες παπαριές για να δικαιολογήσουν τα – λίγα – χρήματα που παίρνουν εκεί και αδιαφορούν για το τι κατάλαβε κάθε πελάτης τους.
Επειδή λοιπόν πληρώνεις και πληρώνουμε και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις πιάσε τη γυμνάστρια και ζήτα να σου εξηγήσει πιο αναλυτικά αυτά που σου λέει.
Αν εξακολουθεί να σου λέει παπαριές επιβάλλεται να αλλάξεις γυμναστήριο ή γυμνάστρια.
Πλέον έχω άλλο γυμναστή.Αλλά το θέμα είναι ότι το γυμναστήριο είναι δικό της,κουλό δεν είναι να λέει χαζομάρες με τον κίνδυνο να χάσει πελάτες;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί να γίνεις ντουλάπα αν βάλεις όγκο σε καθαρούς μυς αντί σε λίπος;
Όσο για το άλλο, οκ, ο θεός και η ψυχή τους ξέρει τι έχουν μέσα, αλλά αν το ψάξεις καλά και μάθεις από ποια προϊόντα έχουν μείνει πελάτες ικανοποιημένοι, δεν έχεις φόβο. Επίσης θα σου πω και το άλλο. Αν είσαι σε φάση όγκου, θες τόσα γραμμάρια πρωτεϊνης ημερησίως, όσο το βάρος σου σε κιλά επί 2. Είναι δυνατόν να το πετύχεις αυτό μόνο με τα τρόφιμα; Δε θα πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά απ' το να τρως.
Aν καλο ψαξιμο εννοεις τους πανασχετους που γραφουν απο ποια συμπληρωματα μειναν ευχαριστημενοι οι πελατες την εβαψες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελπίζω να μου επιτρέπετε να πω κι εγώ την άποψή μου!

Πριν πάρει κάποιος βιταμίνες,και διάφορα άλλα συμπληρώματα καλό είναι να κάνει πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις.Πολλές φορές η πρόσληψη ενός συστατικού που ο οργανισμός έχει σε περίσσεια δε βοηθάει αλλά επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα.

πολυ σωστος.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
κουλό δεν είναι να λέει χαζομάρες με τον κίνδυνο να χάσει πελάτες;

η γυμνάστρια μού είχε πει κάποτε ότι για κάψιμο λίπους κάνεις όσες πιο πολλές επαναλήψεις μπορείς με βαράκια του ενός κιλού

Από τα χέρια προφανώς.Δεν σου λέω οτι κάνεις βαρακια και καις λίπος στην κοιλιά :rolleyes:

Αυτά που γράφεις είναι άκυρα και δεν στέκουν.
Ζήτα από το γυμναστή που έχεις τώρα να σου τα εξηγήσει καλύτερα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Άρα;

Λειτουργείς ενάντια στη φύση. Μόνος σου το λες.

Δεν μπορείς να τρως όλη μέρα.

Τελος πάντων... Βλέπω πως δεν μπορώ να σε πείσω.

Οι μπίλντερς παίρνουν αυτά που παίρνουν, για να πάνε σε αγωνες με την ελπίδα να κερδισουν λεφτά.

Καταστρε΄φουν τον οργανισμό τους για οικονομικές απολαβές. Το καταλαβαίνω

Να τον καταστρεφεις όμως έτσι για κέφι;  Για να βάλεις λίγο όγκο παραπάνω;
Γιατι δεν μπορεις να τρως ολη μερα?
Μπορεις να εξηγησεις με ποιο σκεπτικο λες οτι τρωγοντας ολη μερα καταστρεφεις τον οργανισμο σου?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
master ενας απο τους λογους που επαθα εμφραγμα ηταν οι αμφιλεγομενες βιταμινες, και λοιπα βοηθηματα απο το γυμναστηριο  :grin:
οποτε αστο
Δεν δημιουργουν τα συμπληρωματα εμφραγμα,πολυ πιθανον να σου ειπαν ετσι οι γιατροι επειδη δεν γνωριζουν για αυτα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Καλημέρα σε όλους.

Επιτέλους βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να τα πει σταράτα.

Αλλά είστε κουφιοκέφαλοι και δεν ακούτε.

Για να λέει πως την έπαθε από αυτές τις παπαριές (συμπληρώματα, κρεατίνες και άλλα αρχίδια), κάποιος γιατρός του το είπε. Δεν το έβγαλε από το κεφάλι του.

Εχω πάρει κι εγώ κάτι βιταμίνες. Όχι πρωτείνη.

Και όχι τακτικά.

Ακόμα κι αυτά τα έχω κόψει. Αμφιβάλλω για το τι έχουν μέσα.

Θελω να ξέρω ακριβώς τι μπαίνει στο στομάχι μου.

Όταν τρώω ένα μήλο, κατά 90% ξέρω τι παίρνω. Και πάλι δεν ξέρω 100% επειδή δεν γνωρίζω αν έχει βγει με φυτοφάρμακα.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάλω τη φλούδα του, παρόλο που μου αρέσει πολύ.

Τα χάπια οποιασδήποτε μορφής (βιταμίνες κλπ) δεν γνωρίζω τι έχουν μέσα.

Επαιρνα που και που καμμία βιταμίνη όταν αισθανόμουν πεσμένος. Μιλάμε για συχνότητα ίσως 1 με 2 φορές την εβδομάδα, κι αυτό όχι πάντα.

Τώρα τα έχω κόψει τελείως. Αφήνω τον οργανισμό μου να λειτουργεί τελείως φυσικά. Όπως πρέπει. Σταματάω τα πάντα για 2 μέρες. Γυμναστική και τρεξιμο. Μόνο περπατημα κάνω.
Ποδολαγνε,εφοσον ειναι ξεκαθαρο οτι η ενασχοληση σου με  τον τομεα της διατροφης και των συμπληρωματων ειναι μηδαμινη γιατι προσπαθεις να μας ξυπνησεις,ασε μας  να ζουμε στην πλανη μας,μην παιρνεις συμπληρωματα μην πεθανεις,και μολις παθεις κανα ζαχαρο η κανα εμφραγμα αρχισε τα φαρμακακια και θα γινεις περδικι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom