Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
η γυμνάστρια μού είχε πει κάποτε ότι για κάψιμο λίπους κάνεις όσες πιο πολλές επαναλήψεις μπορείς με βαράκια του ενός κιλού

Δηλαδή άμα κάνεις 3 Χ 50 δικέφαλους με βαράκι του κιλού καις λίπος και αν ναι από πού?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή άμα κάνεις 3 Χ 50 δικέφαλους με βαράκι του κιλού καις λίπος και αν ναι από πού?
προφανως θα εννοουσε η γυμναστρια πολυαρθρικες με πολλα σετ και λιγα κιλα(αρα και καμμια 20ρια επαναληψεις τη φορα) που αν γινουν σωστα μπορει να εχει το ιδιο αποτελεσμα με το να κανεις 20 λεπτα τζογκινγκ ας πουμε (και καλυτερο)

bear complex για παραδειγμα

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αγοράκι μου αν ψαχνόμουν εδώ μέσα θα είχα βάλει ήδη φωτό,δεν θέλω να αποδείξω τίποτα ούτε έχω φυσικά την απαίτηση να με πιστέψει κανείς!
Πιστεύετε ότι είμαι άντρας;Ακόμα καλύτερα για μένα,μπας και δεν γεμίζει το ινμποξ μου!

Αυτή τη μαλακία πάλι δεν την καταλαβαίνω. Λέει πως είναι γυναίκα, έχει όνομα, τη λένε Σύλβια.

- Όοοοοχι!! Δεν είσαι γυναίκα, έχεις μουστάκι, κι είσαι άντρας και μας δουλεύεις...!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί να το κάνει δεν έχω καταλάβει. Για πλάκα;

Εσείς σαν άντρες θα το κάνατε ποτέ;

Δεν επιτρέπεται δηλαδή να μπει στο ΜΠΟΥ μία γυναίκα που δεν είναι ιερόδουλος;  :headbang:

Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Μου αρέσει να παίρνω γνώμες από γυναίκες κι αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως τα κορίτσια του ΜΠΟΥ είναι πολύ προοδευτικά στις ιδέες τους κι επίσης με έχουν βοηθήσει πολύ με την εξυπνάδα τους.

Και η Βίλμα και η ΕΡΙΝΑΛ, η Quardeen που δεν την  βλέπω πλέον να γράφει.

Αφήστε να μιλήσει και η Σύλβια.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
προφανως θα εννοουσε η γυμναστρια πολυαρθρικες με πολλα σετ και λιγα κιλα(αρα και καμμια 20ρια επαναληψεις τη φορα) που αν γινουν σωστα μπορει να εχει το ιδιο αποτελεσμα με το να κανεις 20 λεπτα τζογκινγκ ας πουμε (και καλυτερο)

bear complex για παραδειγμα

Προφανώς η γυμνάστρια της είπε να κάνει aerobic κρατώντας βαράκια του κιλού.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτή τη μαλακία πάλι δεν την καταλαβαίνω. Λέει πως είναι γυναίκα, έχει όνομα, τη λένε Σύλβια.

- Όοοοοχι!! Δεν είσαι γυναίκα, έχεις μουστάκι, κι είσαι άντρας και μας δουλεύεις...!

Δεν επιτρέπεται δηλαδή να μπει στο ΜΠΟΥ μία γυναίκα που δεν είναι ιερόδουλος;  :headbang:

Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Μου αρέσει να παίρνω γνώμες από γυναίκες κι αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως τα κορίτσια του ΜΠΟΥ είναι πολύ προοδευτικά στις ιδέες τους κι επίσης με έχουν βοηθήσει πολύ με την εξυπνάδα τους.

οκ

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1

Μάλλον τους έχουν τύχει πολλές γυναίκες-αγοράκια και γι'αυτό είναι καχύποπτοι!

Δεν θέλω να πείσω κανέναν για το αντίθετο απ'αυτό που πιστεύει.Εγώ ξερω ποια είμαι,οπότε όλα οκ!

Να'σαι καλά πάντως :)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δε πατε να της την πεσετε αλλου λεω εγω?  :uglystupid:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Από τα χέρια προφανώς.Δεν σου λέω οτι κάνεις βαρακια και καις λίπος στην κοιλιά :rolleyes:

Δεν είναι κακό να μη γνωρίζει κανείς κάτι.
Το χειρότερο είναι να μη γνωρίζει κάποιος κάτι και να προσπαθεί να το μεταδώσει σε άλλους με τον τρόπο που νομίζει αυτός ότι είναι σωστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom